2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bunlarda benim oğluşumun bilgileri;
1 Mayis, erkek Dogum kilosu 3550kg/ 53 cm
1.ay 4450 kg/ 58 cm
2.ay 6060 kg/ 61 cm

Arkadaslar sizinde bebekleriniz çok tükürük çıkarıyor mu ? Bizimki nin salyalari hep dışarıda baloncuklar üfúrüyor :) neden acaba ?

Kizlar 3 numatali beze gwctinizmi? 5300 du gecen hafta kilosu. Birde gunduz uykulariniz nasil. Bizimkisinu uyuyuyorum sallayarak uzun sureli uykusu yok. Ya ikinarak uyamiyo yada ellerini kollatini cirparak sanki korkuyor gibi. Uyutuyorum bj bakmisim uyanmis hemen. Sık sıkbuyaniyo basindan ayrilamiyorum uyanir gibi oldukca salliyorum. Yoksa ben gidene kadar uykusu iyice bolunuyor. Sizde durumlar nasil

Kizlar 3 numatali beze gwctinizmi? 5300 du gecen hafta kilosu. Birde gunduz uykulariniz nasil. Bizimkisinu uyuyuyorum sallayarak uzun sureli uykusu yok. Ya ikinarak uyamiyo yada ellerini kollatini cirparak sanki korkuyor gibi. Uyutuyorum bj bakmisim uyanmis hemen. Sık sıkbuyaniyo basindan ayrilamiyorum uyanir gibi oldukca salliyorum. Yoksa ben gidene kadar uykusu iyice bolunuyor. Sizde durumlar nasil
Valla biz nerdeyse 4e geceğiz hata 4 oluyorda sadece kalan 3leride bitirmeye calişiyorum elimde kalmasin diye

Salama iyi degil bak organlari yer değiştire bilirmiş veya ayakta salamada beyinde sinir sistemini etkiliyo
Google'a yaz görürsün canim
Ama malesef bilinçsiz bende saladim
Şimdide salanmadan uyumuyor
Kizaca ayni senin durumundayım yaniliz
Akşam 7,8 uyudumu artik gece 4,5 e kadar uyuyo
Sadece o düZeni dün bozduk:KK43:

Ben 3 Numaralı beze geçtim 1 ay olmuştur bacsklarını sıkmasın diye geçtim gündüz uykuları benimkinin de uzun soluklu değil sma bugün iyiydi aşıların etkisi mi bilmem çrş günü olmuştuk

Canim sadece anne sutu veeiyorum su verirken biberon kullaniyorum sadece bu sabah bile emmedi sagip aventin biberonuyla verdim hemende aldi ssinirden biberonu kirasim geldi beni emmiyorda o plastigi emiyor

Anne sütü %80 su zaten ayrıca vermene gerek yok biberona alışmasına sebep olmuşsun boşuna :(

Benim 2. bebeğim kızımı 2 sene emzirdim hiç bi zaman mama vermedim ya da biberon kullanmadım. Kimseyi kınamıyorum sütünüz olmayabilir belki ama anne sütünü sadece emzirerek arttırabilirsiniz.(sütü olmayan annelere nacizane

Aynı şekilde mama veren + emziren anneler de kısa bir süre sonra sadece mamayla bebeklerini besliyor. gibi gibi

Anne sütü %80 su zaten ayrıca vermene gerek yok biberona alışmasına sebep olmuşsun boşuna :KK43:

Benim 2. bebeğim kızımı 2 sene emzirdim hiç bi zaman mama vermedim ya da biberon kullanmadım. Kimseyi kınamıyorum sütünüz olmayabilir belki ama anne sütünü sadece emzirerek arttırabilirsiniz.(sütü olmayan annelere nacizane

Aynı şekilde mama veren + emziren anneler de kısa bir süre sonra sadece mamayla bebeklerini besliyor. gibi gibi
Canim gunde bir defa ve aventin yenidogan biberonuyla veriyorum bu arada benim oglus bugu tekrardan emmeye basladi:)

Canim biz sizin kilodayken 3 kullaniyorduk 2 haftadir 4 e gectik

Arkadaslar sizinde bebekleriniz çok tükürük çıkarıyor mu ? Bizimki nin salyalari hep dışarıda baloncuklar üfúrüyor :) neden acaba ?

Evet bizim kizda oyle surekli agiz mendiliyle geziyoruz. Normal bi durum diye dusunuyorum :)

Bizde 5 kilodan sonra 3 numaraya gectik. Bacaklarini sıkıyordu. Gunduz 1 saat uyursa sukrediyorum. Genelde 15 dakika uyuyor :)

Canim gunde bir defa ve aventin yenidogan biberonuyla veriyorum bu arada benim oglus bugu tekrardan emmeye basladi:)

Canim cok sevindim. Bugun aklimdaydin. Nazar degdi bu kizin bebisine dedim. Cok sukurr yeniden emmeye baslamis pasamiz. Masaallah :)

canım üzülme dicem ama insan ister istemez üzülüyo. bizim 2. ayda 3 haftada 280 gr almıştı. ben toplamda 4 haftada 530 diye hesaplamıştım ama kesin daha az çünkü farklı yerlerde tartıldı. tartı farkı da oluyo. önümüzdeki aylarda inşallah 3e katlarlar kilo alımlarını :) rahatsız değilmiş ya Allaha şükür
Canim benimkide 1 ayda 300 gr almis o kadar agladimki alt sinirin bile cok altinda sutun yetmiyordur diyorlar ama bence yetiyor hc ac gibi degil kizim sanirim enfeksiyon bu kadar etkiliyor cocuklari

Herkeste ayni sorun memeyi az emiyor ama mama verince hepsini bitiriyor napicam bilemiyorum sütüm zaten az doyuramiyorum şimdi bide az emiyor mamayimi istiyor anlamiş değilim dün verem aşimizi olduk ateşi çıkmadı çook şükür .bide bişey sormak istiyorum benim bebeğim kakasini yaparken baya sesli yapiyor hatta isal gibi ses geliyor acip bakiyorum civik ama su değil sizce isalmi
Sutunu sagip vermeyi Dene canim.havalar sicak.senin isin rahatsiz ediyordur.hanimlar sicaktan dolayi bebeginizi besleyemiyorsaniz gunduz 1 2 kez biber ona sagip vermeyi deneyin. Gece biraz serin oldugu icin belki emerler.ama gunduz zor.

Kizlar doktor artik 1.5- 2 saatte bir emzirme buyudu artik o ac aralari 3 saat olsin dedi...kilo alimi az zaten ama dunden beri deniyorum diger zamanlar 5 dk emen kizim 3 saat te bir emzirince 10 dk emmeye basladi sizce saglikli olan hangisi siz nasil yapiyorsunuz

Kizlar doktor artik 1.5- 2 saatte bir emzirme buyudu artik o ac aralari 3 saat olsin dedi...kilo alimi az zaten ama dunden beri deniyorum diger zamanlar 5 dk emen kizim 3 saat te bir emzirince 10 dk emmeye basladi sizce saglikli olan hangisi siz nasil yapiyorsunuz
Evet cnm bütün doktorlar ayni şeyi söylüyor. Zorla emzirmeye çalişmaktansa arayi açip bebekte istekliyken emzirmek daha mantikli bencede. Ben bekliyorum istemiyince çünki istarda etsem ağlayip istemiyor

Normal dogum yaptiktan 40 gun sonra regl oldum miktari azdi 4 gün devam etti bu ay gelen birsey yok ayni durumla karsilasan oldu mu bebegimi emziriyorum

Bana 4 saate birde dediler
Ama bence onlari dinleme
Kendi Anne hislerin ne diyorsan onu yap
Bebek kendi sinyal veriyor saten, saatimi olacak. Vallah ben ilk zamanlarda denedim ama ben biberonla veriyordum cocuk dayanamiyordu, catlayacakti:)
Simdi bebeyim sinyal verir Vermez veriyorum

Biz gaz için 2 kere acile gitmiştik en son gittiğimizde dr 3saatte bir emzirmeyi dene gazi azalır dedi, o günden beri 2,5-3 saatte bir emziriyorum ve gaza faydası oldu, bebek de ona alışıyor sanırım önceden ben uyandırırdim artik hep 2,5- 3 saatte acıkıyor, kilo alımı geçen ay 1200 bu ay 700 canım, bazen erken emzireyim deyip 1,5 saatte denedim ve kustu huzursuzlanDi

Canim benimkide 1 ayda 300 gr almis o kadar agladimki alt sinirin bile cok altinda sutun yetmiyordur diyorlar ama bence yetiyor hc ac gibi degil kizim sanirim enfeksiyon bu kadar etkiliyor cocuklari
Canım sütün yetiyodur sakın oyle düşünme. Büyük ihtimalle kustugu icin alamadi. Istahi da az demiştin. Ben de az önce agliyodum cok yiprandim. 1,5 ay oldu agzina tikiyorum memeyi. Doktorunla gorustun mu? Ne kadar dogru bilmiyorum ama ben bu ay cok zorladim cok merak ediyorum ne kadar aldığını. Önümüzdeki hafta kontrol var. Antibiyotigin gozle görünür bir faydasi olmadi hala elleriyle itiyo ve agliyo.

Back
X