- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
bende epiduralli normal doğum istiyorum ama iyi bi doktora yaptırmak lazım
ben epiduralli normal dogumu önermiyorum canım herseyin dogalı varken,belden uyusturuldugu için anne ıkınamıyor bundan dolayı acılma olmuyor.direkt sezeryana almıslardı bi gebeyi bu yüzden .bebek dogum kanalında kaldı ıkınamadıgı için. bebegin kalp atısları düsmüstü.belki normal dogurabilecekti ama epidural oldugu için normalde doguramadı.sezeryan oldu...Canim bem korksamda normal dusunuyorum ama epiduralli istiyrumm..
Maasallah canim.. alttaki gebelik takviminde de ayni bilgiler yaziyo. Yani senin minnosun tam kivamindaKızlar biz geldik geçmişi takip edemiyrum ama arada bi ses vereyim defim inşallah iyisinizdir bebislerde öyle cinsiyet öğrenemeyen son kişilerde öğrenmistr insallah:)
Biz cok şükür iyiyiz almanyadayiz hala bugün kontrole gittik minik kuzum 20+4 400gr olmuş Fl 35 yaziyo bunu 7ylemi carpiyoduk oyleyse 24cm cikiyo masallahbana fazla geldi ama sizinki nekadar ben farketmeden buyumusmu bnm yavrum:) opuyoruz hepinizi
cnm yaaa merak etme yalnız değilsin ben de burda böyle cümleler okudukça içim cız ediyodu neden ben böyle hissedemiyorum diye ilk gebeliğim ve süpriz bi şekilde oldu öğrendiğimde ne yalan söliyim şok olmuştum zamanla bi baktım bebek kıyafetleri oyuncakları falan bakıyorum kabullendim ve o heyecanı hisssettim ama çoğu zaman hamile değilmişim gibi hissediyorum evet içimde bi canlı var ama tam olarak bi bağ oluşturamadım malesef
Bende öyleydim canım
geçiyor ama tekmeleri ufak hareketleri hisset ondan sonra değişir herşey birde kendini kıyaslama bende yapıyordum iyi beslenmiyorum ilk baslarda sigarayla mücadele ediyordum nasıl bırakcam diye zor oldu herşey eşimlede pproblemlerim vardı sonra dedim ki herkesin bir mücadelesi var herkes bir koşuşturma içinde önemli olan suan hamile olman birçok insan yıllarca uğraşıyor 10 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıp o kadar tüp bebek denemelerine rağmen basarısız olanlar daha neler neler..herkese nasip olmayan bir şey bu ve çok da özel o yüzden kendini kötü hissetme zaman bırak herşeyi..inan bende böyle hissediyorum ama herkesin anneliği kendi çocuğuna..
bende senin gibiyim canım henüz hiç hissedemedim birde zaten kilolu kaldım ki göbeğimdede hissedemiyorum oynamasını sabırsızlıkla bekliyorum
Bu arada 1. Sayfaya baktimm. Yanlis saymadiysam 29 erkek 14 kizimiz var. Belli olmayan bi hayli fazla. Mutlaka belli olanlar da vardir ama listeye yazilmamistirbi an once herkes ogrense de bilsek kimimizin nesi olucak
Kızlaaarrr Ankara'da oturanlar, bir buluşma ayarlamayı düşünmüştük ya katılmak isteyenler hangi günler müsait olduklarını yazabilirler mi?Ona göre bir gün belirleyip görüşelim:)
siz kardeş misiniz nedir bu yağlı ballı canımlar.. çok kıskanıyorum.. benide sevinn
Allah babana ve tüm hastalara şifa versin canımKızlar yarın babamın yanına gidiyorum ankaraya bize dua edin neolur kahroldum bir haftadır pazartesi ya da salı ameliyat olacak babam rabbim hastane köşelerinde sifa bekleyen herkese şifa versin
Allahim sifa versin canim baban enkisa surede eski saglina doner ins..Kızlar yarın babamın yanına gidiyorum ankaraya bize dua edin neolur kahroldum bir haftadır pazartesi ya da salı ameliyat olacak babam rabbim hastane köşelerinde sifa bekleyen herkese şifa versin
Canım ben kaynamış sütü soğuyana kdr bekliyorum.serçe parmağımı sokuyorum içine,aynı ısıdaysa.2 yada 3 yemek kaşığı yoğurt koyuyorum bi kaseye.3 yada 4 litreden yapıyorum genelde.kaseye ılık sütten ekliyorum ki yoğurt sütün sıcaklığına gelsin.kasede karıştırıyorum iyice maya ile sütü.sonra yoğurt yapacağım süte ekliyorum.tüpün altını yakıp çok az tencerenin altını ısıtıyorum sonra sofra bezlerine sarıyorum.onuda peteğin dibinde mutfak masam var,petekten hafif ısı gelecek şekilde yerleştiriyorum.akşamdan sbha bekliyo.sbh buzdolabına koyuyorum toparlıyo kendini.Kizlar alakasiz olcak ama evde yogurt yapanlar nasill yapiyo acabaa:)? Ben 2. Yogurt denememi yapicam bugun serce parmagi biraz yakacak sekilde olunca sutun kilosuna gore mayalicam:) Bu isi genelde kvdem yapiuo ama artik kendim yapmak istiyorum :)
Özel mesaj atamadım bulamadım nerden atıldığınıArkadaşlar listede yokum demeyin lütfen bilgilerinizi atın bana ekliyim sayfalar yoğun aktığı için takip edemiyorum.
Listede ismi olmayanlar
Kaçıncı Bebek
Sat
Bdt
bu bilgilerini eksiksiz olarak göndersinler lütfen...
İsmi olanlarda cinsiyetlerini göndersinler yazayım.
Ayy su mayayi karistirmayi bilmiyodum deneyecegim canim peki yogurdun nasil oluyo sert mi benimki sulu olmustu ondan yapmiyodim evde artik yapa yapa ogrenicem:) 2 litre ye 1.5 yemek kasigi maya eklicem olur dimii ?Canım ben kaynamış sütü soğuyana kdr bekliyorum.serçe parmağımı sokuyorum içine,aynı ısıdaysa.2 yada 3 yemek kaşığı yoğurt koyuyorum bi kaseye.3 yada 4 litreden yapıyorum genelde.kaseye ılık sütten ekliyorum ki yoğurt sütün sıcaklığına gelsin.kasede karıştırıyorum iyice maya ile sütü.sonra yoğurt yapacağım süte ekliyorum.tüpün altını yakıp çok az tencerenin altını ısıtıyorum sonra sofra bezlerine sarıyorum.onuda peteğin dibinde mutfak masam var,petekten hafif ısı gelecek şekilde yerleştiriyorum.akşamdan sbha bekliyo.sbh buzdolabına koyuyorum toparlıyo kendini.
Allah şifa versin canım. İnşallah en kısa zamanda iyileşirde bu güzel günleri huzurla birlikte geçirirsiniz.Kızlar yarın babamın yanına gidiyorum ankaraya bize dua edin neolur kahroldum bir haftadır pazartesi ya da salı ameliyat olacak babam rabbim hastane köşelerinde sifa bekleyen herkese şifa versin
Allahım acil şifa versin babana ve tüm hastalara canım inşallahKızlar yarın babamın yanına gidiyorum ankaraya bize dua edin neolur kahroldum bir haftadır pazartesi ya da salı ameliyat olacak babam rabbim hastane köşelerinde sifa bekleyen herkese şifa versin
Cnm bence beyazi kirmiziyla mavinin arasina koyki acsin koyu renkler yan yana olmasin ama sen bilirsin yinede:)açsındaşlar, oğluşuma bu battaniye modelinden öreceğim renklerin sıralanışı konusunda kararsızım. böyle iyi mi sizce? veya nasıl güzel olur? fikirlerinizi alabilir miyim?
Eki Görüntüle 1316732
Canim babanin neyi var.Rabbim sifalar versin basinizdan eksik etmesin.benimde babam rahatsizdi biraz simdi iyi sukur.Allah korusun evimizin diregi onlar.dualarim seninle...Kızlar yarın babamın yanına gidiyorum ankaraya bize dua edin neolur kahroldum bir haftadır pazartesi ya da salı ameliyat olacak babam rabbim hastane köşelerinde sifa bekleyen herkese şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?