2015 Nisan Anneleri

bende epiduralli normal doğum istiyorum ama iyi bi doktora yaptırmak lazım
Canim bem korksamda normal dusunuyorum ama epiduralli istiyrumm..
ben epiduralli normal dogumu önermiyorum canım herseyin dogalı varken,belden uyusturuldugu için anne ıkınamıyor bundan dolayı acılma olmuyor.direkt sezeryana almıslardı bi gebeyi bu yüzden .bebek dogum kanalında kaldı ıkınamadıgı için. bebegin kalp atısları düsmüstü.belki normal dogurabilecekti ama epidural oldugu için normalde doguramadı.sezeryan oldu...

Son düzenleme:
Maasallah canim.. alttaki gebelik takviminde de ayni bilgiler yaziyo. Yani senin minnosun tam kivaminda

bende senin gibiyim canım henüz hiç hissedemedim birde zaten kilolu kaldım ki göbeğimdede hissedemiyorum oynamasını sabırsızlıkla bekliyorum

yanlız olmadığımı bilmek beni sevindirdi açıkçası, yorum yapan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Benim durumum o kadar ki gelip göbeğimi falan sevdiklerinde de tedirgin olup biraz irkiliyorum, pek o olayı da sevmiyorum açıkçası. Biraz gıcık ve soğuk görünmüş olabilirim sizlere ama aslında çok da insancılımdır :) neyse görücez ileriki günlerde ne olacağımızı bakalım :)

Bu arada 1. Sayfaya baktimm. Yanlis saymadiysam 29 erkek 14 kizimiz var. Belli olmayan bi hayli fazla. Mutlaka belli olanlar da vardir ama listeye yazilmamistir bi an once herkes ogrense de bilsek kimimizin nesi olucak

Ben de erkekim...
Kızlaaarrr Ankara'da oturanlar, bir buluşma ayarlamayı düşünmüştük ya katılmak isteyenler hangi günler müsait olduklarını yazabilirler mi?Ona göre bir gün belirleyip görüşelim:)

Ben de Ankaradayım kızlar. Kızılay bana da daha iyi olur ama sizler belirleyin ben bana uyarsa iştirak edebilirim zira bende durumlar biraz karmaşık bu günlerde...

Kizlar alakasiz olcak ama evde yogurt yapanlar nasill yapiyo acabaa:)? Ben 2. Yogurt denememi yapicam bugun serce parmagi biraz yakacak sekilde olunca sutun kilosuna gore mayalicam:) Bu isi genelde kvdem yapiuo ama artik kendim yapmak istiyorum :)

Kızlar yarın babamın yanına gidiyorum ankaraya bize dua edin neolur kahroldum bir haftadır pazartesi ya da salı ameliyat olacak babam rabbim hastane köşelerinde sifa bekleyen herkese şifa versin
Allahim sifa versin canim baban enkisa surede eski saglina doner ins..

Kizlar alakasiz olcak ama evde yogurt yapanlar nasill yapiyo acabaa:)? Ben 2. Yogurt denememi yapicam bugun serce parmagi biraz yakacak sekilde olunca sutun kilosuna gore mayalicam:) Bu isi genelde kvdem yapiuo ama artik kendim yapmak istiyorum :)
Canım ben kaynamış sütü soğuyana kdr bekliyorum.serçe parmağımı sokuyorum içine,aynı ısıdaysa.2 yada 3 yemek kaşığı yoğurt koyuyorum bi kaseye.3 yada 4 litreden yapıyorum genelde.kaseye ılık sütten ekliyorum ki yoğurt sütün sıcaklığına gelsin.kasede karıştırıyorum iyice maya ile sütü.sonra yoğurt yapacağım süte ekliyorum.tüpün altını yakıp çok az tencerenin altını ısıtıyorum sonra sofra bezlerine sarıyorum.onuda peteğin dibinde mutfak masam var,petekten hafif ısı gelecek şekilde yerleştiriyorum.akşamdan sbha bekliyo.sbh buzdolabına koyuyorum toparlıyo kendini.

Özel mesaj atamadım bulamadım nerden atıldığını
28
Bursa
2. Bebiş
14.07.2014
20.04.2015
Kız

Ayy su mayayi karistirmayi bilmiyodum deneyecegim canim peki yogurdun nasil oluyo sert mi benimki sulu olmustu ondan yapmiyodim evde artik yapa yapa ogrenicem:) 2 litre ye 1.5 yemek kasigi maya eklicem olur dimii ?

Kızlar yarın babamın yanına gidiyorum ankaraya bize dua edin neolur kahroldum bir haftadır pazartesi ya da salı ameliyat olacak babam rabbim hastane köşelerinde sifa bekleyen herkese şifa versin
Allah şifa versin canım. İnşallah en kısa zamanda iyileşirde bu güzel günleri huzurla birlikte geçirirsiniz.

Allahım acil şifa versin babana ve tüm hastalara canım inşallah

Cnm bence beyazi kirmiziyla mavinin arasina koyki acsin koyu renkler yan yana olmasin ama sen bilirsin yinede:)

Canim babanin neyi var.Rabbim sifalar versin basinizdan eksik etmesin.benimde babam rahatsizdi biraz simdi iyi sukur.Allah korusun evimizin diregi onlar.dualarim seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…