Benimde oluyo arkadasım aynı şekilde bende endişeleniorum ama bıçak gibi anlık oluo sonra gecıo umarım bi sorun yokturKızlar bugün kasıklarımda ve bazen dahada asagida agrilarim oluyor.çok aşırı değil ama endişeleniyorum.bunu başka yasayan varmi
Yeterli olur canım.bide süt çok sıcakken mayalarsan sulu olur.ben bazen mayaladığım tencerenin kapağı kullanmıyorum.2 tane tahta kaşığı çarpraz şekilde tencerenin ağzına koyuyorum.üstüne temiz bez kapatıp sofrabezine sarıyorum.bu şekildede sert oluyordu yoğurdum.yoğurdu yemeye başladığın zaman tahta kaşıkla kaymağını önce al.tencerenin dibine doğru kaşıklayarak almıyorum yoğurdu.üstten üstten kaşıkla alıyorum hep.sulanmıyor bu şekildeAyy su mayayi karistirmayi bilmiyodum deneyecegim canim peki yogurdun nasil oluyo sert mi benimki sulu olmustu ondan yapmiyodim evde artik yapa yapa ogrenicem:) 2 litre ye 1.5 yemek kasigi maya eklicem olur dimii ?
amanin yeleklere bak minik minikEki Görüntüle 1316580 El emeği göz nurları bebişimizi bekler :)
Yeterli olur canım.bide süt çok sıcakken mayalarsan sulu olur.ben bazen mayaladığım tencerenin kapağı kullanmıyorum.2 tane tahta kaşığı çarpraz şekilde tencerenin ağzına koyuyorum.üstüne temiz bez kapatıp sofrabezine sarıyorum.bu şekildede sert oluyordu yoğurdum.yoğurdu yemeye başladığın zaman tahta kaşıkla kaymağını önce al.tencerenin dibine doğru kaşıklayarak almıyorum yoğurdu.üstten üstten kaşıkla alıyorum hep.sulanmıyor bu şekilde
Banada hamileyim diye bir şey söylemiorlar ama akciğerlerinde kitle varmış pazartesi yattı hastaneye bu hafta pazartesi de ameliyat demişler çok korkuyorum daha bir hafta önce babam babasını kaybetti rabbim kimseyi ailesinden ayırmasın evimizin direkleri her daim başımızda olsun ben babamın tek aşkıydım o da benim dünyam kelimelerle ifade edilmiyor be dostlar içim yangın yeri ....Canim babanin neyi var.Rabbim sifalar versin basinizdan eksik etmesin.benimde babam rahatsizdi biraz simdi iyi sukur.Allah korusun evimizin diregi onlar.dualarim seninle...
Canim allah once babana sonra tum hastalara acil sifalar versin. Cok gecmis olsun.Kızlar yarın babamın yanına gidiyorum ankaraya bize dua edin neolur kahroldum bir haftadır pazartesi ya da salı ameliyat olacak babam rabbim hastane köşelerinde sifa bekleyen herkese şifa versin
Ben de Ankaradayım kızlar. Kızılay bana da daha iyi olur ama sizler belirleyin ben bana uyarsa iştirak edebilirim zira bende durumlar biraz karmaşık bu günlerde...
Kızlar yarın babamın yanına gidiyorum ankaraya bize dua edin neolur kahroldum bir haftadır pazartesi ya da salı ameliyat olacak babam rabbim hastane köşelerinde sifa bekleyen herkese şifa versin
Merhaba bayanlar. İnşallah ben de nisan annesi olacağım. Ben de bir kız annesi olacağım Allah kısmet ederse. Hepinize sevgiler.
Eki Görüntüle 1316580 El emeği göz nurları bebişimizi bekler :)
İyi geceler kızlar iki gündür pek giremiyorun sayfalar ne kadar hizli ilerlemiş :) herkese güzel bir gece olsun minişlerle
Merhaba kızlarr
Benim de 6 aralık detaylı tarihim gün saymaya bşladım bîle
Bu arada ankaralılar sizi kıskanmaya başladım haberiniz olsunn
Hbr verirsin canim.ins daha guzel olur.yaptikca alisir cok daha iyi mayalarsin ztn:)sagol canim.mayaladim yarim saat once dedigin gibi bakalim nasl olcak
amanin yeleklere bak minik minikcok ciciler güle güle giysin miniğin kuzum
Teşekkürler kızlar :)Tamam tatlım sen müsait oldugunda seninle de ayarlarız bir buluşma:)
Canımmmmm baba ne demek özellikle kız çocukları daha iyi bilir... Allah yardımcınız olsun. İnşallah hayırlı haberlerini alırız en yakın zamanda. Rabbimden şifa diliyorum. Dualarım sizinle...
Hoşgeldin tatlımmm:) Hayırlı olsun kızçen:)
Ayy ayyy ayy bu kadar minnak olacak bebişler dimi ya:) Güle güle giysin kuzun annesiiii:) Sağlıklı günlerde inşallah:)
Tatlım diş sıkıntısı çekiyordun sen. Nasıl oldun
Bekleriz Ankara'ya her birinizi:) Kuzum ya kıyamam, sizlerle de görüşürüz bir gün inşallah. Hangi ildesin sen?
Rabbim şifalar versin arkadaşım babana ve şifa bekleyen tüm hastalaraKızlar yarın babamın yanına gidiyorum ankaraya bize dua edin neolur kahroldum bir haftadır pazartesi ya da salı ameliyat olacak babam rabbim hastane köşelerinde sifa bekleyen herkese şifa versin
hoşgeldin arkadaşım Allah hayırlı etsin bebişiniMerhaba bayanlar. İnşallah ben de nisan annesi olacağım. Ben de bir kız annesi olacağım Allah kısmet ederse. Hepinize sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?