- 17 Ağustos 2014
- 475
- 900
- 128
- 38
günaydınnn kızlarrrr :) ben bugün pek ii değilimsizler nasılsınız?
geçmiş olsun canım neyin vargünaydınnn kızlarrrr :) ben bugün pek ii değilimsizler nasılsınız?
Hastamisin canim hayirdir neyin vargünaydınnn kızlarrrr :) ben bugün pek ii değilimsizler nasılsınız?
Grip mi oldun yoksa canım hayırdırgünaydınnn kızlarrrr :) ben bugün pek ii değilimsizler nasılsınız?
Afiyet olsun en iyisini yapmışsın :) Mayasını nasıl yaptın peki yani içine kattığın yoğurdu nerden aldın :)Gunaydim kizlarr dunku ev yogurdu denemem basariyla sonuclandi :) Bebisimede kendim yapicam.icin cok mutlu oldum su yogurt isine
Canim kvdemin yaptigi yogurttan aldim oda ev yogurduydu biraz eksimsiydii birazcik seker koydum cok guzel olduAfiyet olsun en iyisini yapmışsın :) Mayasını nasıl yaptın peki yani içine kattığın yoğurdu nerden aldın :)
bu soğukta zor yürümek hasta olurum diye korkuyorum ben.popişlerimizi kaldırıp yürümemiz lazım aslında ama nerdeeeee
sinirler bende de aynı tatlım eşim hamileliğin ilk zamanlarına geri döndün diyor...İyi akşamlar herkese bikaçgündür doğru dürüst giremiyorum bu ara yoğun geçiyor bizim günler.ama sayfaları okuyup takip ediyorum.hastaları olanşara acil şifalar diliyorum.bebişler nasıl kızlar benim fıstık tozutmuş durumda pıtır pıtır vuruyor annesine.ayrıntılıyo bekliyoruz hayırlısıyla iyi haberlerle bi dönelim içim daha rahat edecek.bu ara simirlerim çok bozuk hemen sinirleniyor bazen patlayacak derecede sıkılıyorum sanki adet öncesi durum gibisizlerinde öylemi?
rabbim acil şifalar versin babana canım..Banada hamileyim diye bir şey söylemiorlar ama akciğerlerinde kitle varmış pazartesi yattı hastaneye bu hafta pazartesi de ameliyat demişler çok korkuyorum daha bir hafta önce babam babasını kaybetti rabbim kimseyi ailesinden ayırmasın evimizin direkleri her daim başımızda olsun ben babamın tek aşkıydım o da benim dünyam kelimelerle ifade edilmiyor be dostlar içim yangın yeri ....
MERHABALAR...uzun zamandır bakamıyordum buraya. 19. haftaya girdim. 3 lü test sonucu mutlu etti. bebiş gayet iyi. etrafımdakilerden bebişime hediyeler gelmeye başladı bile:=)) 2 kilo aldım bu zamana kadar. ama bu hafta raporlu idim bu yüzden evde habire yedim yedim yedim. tartılmaya korkuyorum. kayınvalidem lohusa pijaması alacaktı bugün. baha markasının bi modelini beğendim cok güzeldi. ama biraz daha araştırayım dedim. sizlerin fikrini sorayım. 3 lü set olarak istiyorum. aldınız mı alacaksanız her hangi bir marka var mı bildiğiniz?
Bende aynı şeyi düşünmüştüm kvdemin yaptığı yoğurttan alayım bende. Evde yapılanın tadı kesinlikle farklı oluyor:)Canim kvdemin yaptigi yogurttan aldim oda ev yogurduydu biraz eksimsiydii birazcik seker koydum cok guzel olduTavsiye ediyorum evde yapilana uymuyor :)
Evet canim zaten 1. Yaptiktan sonra dogerlerini kendi yogurtumuzdan yapicaz :) Bide sen ilk mi yapacaksin bilmiyorum ama yaptigin kaba poset giydirip oyle sar biseye benim oyle cok guzel tuttuBende aynı şeyi düşünmüştüm kvdemin yaptığı yoğurttan alayım bende. Evde yapılanın tadı kesinlikle farklı oluyor:)
Tamam tatlım sen müsait oldugunda seninle de ayarlarız bir buluşma:)
Canımmmmm baba ne demek özellikle kız çocukları daha iyi bilir... Allah yardımcınız olsun. İnşallah hayırlı haberlerini alırız en yakın zamanda. Rabbimden şifa diliyorum. Dualarım sizinle...
Hoşgeldin tatlımmm:) Hayırlı olsun kızçen:)
Ayy ayyy ayy bu kadar minnak olacak bebişler dimi ya:) Güle güle giysin kuzun annesiiii:) Sağlıklı günlerde inşallah:)
Tatlım diş sıkıntısı çekiyordun sen. Nasıl oldun
Randevu aldik sali gününe sanirim gecici dolgu yapacaklar. Doktorun izin kagidi yazdi lokal anestezi yapilabilir diye. Ama ignesiz yapacakmis galiba dişçi öyle bi şeyler dedi..
canım benim Allah yardımcın olsun.İnsallah amelyatı güzel gecsin.buraya güzel haberlerini yaz insallah.iNSALLAH TEDAVİSİNİ OLUP İYİ OLCAK.Allah yardımcınız olsunBanada hamileyim diye bir şey söylemiorlar ama akciğerlerinde kitle varmış pazartesi yattı hastaneye bu hafta pazartesi de ameliyat demişler çok korkuyorum daha bir hafta önce babam babasını kaybetti rabbim kimseyi ailesinden ayırmasın evimizin direkleri her daim başımızda olsun ben babamın tek aşkıydım o da benim dünyam kelimelerle ifade edilmiyor be dostlar içim yangın yeri ....
Evet ben ilk defa deneyeceğim canım ama önce gidip kvdemden yoğurt almam lazımEvet canim zaten 1. Yaptiktan sonra dogerlerini kendi yogurtumuzdan yapicaz :) Bide sen ilk mi yapacaksin bilmiyorum ama yaptigin kaba poset giydirip oyle sar biseye benim oyle cok guzel tuttu
Tmm canim :) Benimde 2. Bu ilki ayran olmustuEvet ben ilk defa deneyeceğim canım ama önce gidip kvdemden yoğurt almam lazımTavsiyeni uygulayacağım güzel olsun olsun yoğurtlarımız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?