2015 Nisan Anneleri

Gunaydim kizlarr dunku ev yogurdu denemem basariyla sonuclandi :) Bebisimede kendim yapicam.icin cok mutlu oldum su yogurt isine
Afiyet olsun en iyisini yapmışsın :) Mayasını nasıl yaptın peki yani içine kattığın yoğurdu nerden aldın :)

Afiyet olsun en iyisini yapmışsın :) Mayasını nasıl yaptın peki yani içine kattığın yoğurdu nerden aldın :)
Canim kvdemin yaptigi yogurttan aldim oda ev yogurduydu biraz eksimsiydii birazcik seker koydum cok guzel oldu Tavsiye ediyorum evde yapilana uymuyor :)

popişlerimizi kaldırıp yürümemiz lazım aslında ama nerdeeeee
bu soğukta zor yürümek hasta olurum diye korkuyorum ben.
sinirler bende de aynı tatlım eşim hamileliğin ilk zamanlarına geri döndün diyor...
rabbim acil şifalar versin babana canım..

gözün aydın sonuçlarını güzel çıkmış . maşallah Zaten az kılo almışsın merak etme çok çıkmazsın tartıda.

Canim kvdemin yaptigi yogurttan aldim oda ev yogurduydu biraz eksimsiydii birazcik seker koydum cok guzel oldu Tavsiye ediyorum evde yapilana uymuyor :)
Bende aynı şeyi düşünmüştüm kvdemin yaptığı yoğurttan alayım bende. Evde yapılanın tadı kesinlikle farklı oluyor:)

Bende aynı şeyi düşünmüştüm kvdemin yaptığı yoğurttan alayım bende. Evde yapılanın tadı kesinlikle farklı oluyor:)
Evet canim zaten 1. Yaptiktan sonra dogerlerini kendi yogurtumuzdan yapicaz :) Bide sen ilk mi yapacaksin bilmiyorum ama yaptigin kaba poset giydirip oyle sar biseye benim oyle cok guzel tuttu

canım benim Allah yardımcın olsun.İnsallah amelyatı güzel gecsin.buraya güzel haberlerini yaz insallah.iNSALLAH TEDAVİSİNİ OLUP İYİ OLCAK.Allah yardımcınız olsun

Evet canim zaten 1. Yaptiktan sonra dogerlerini kendi yogurtumuzdan yapicaz :) Bide sen ilk mi yapacaksin bilmiyorum ama yaptigin kaba poset giydirip oyle sar biseye benim oyle cok guzel tuttu
Evet ben ilk defa deneyeceğim canım ama önce gidip kvdemden yoğurt almam lazım Tavsiyeni uygulayacağım güzel olsun olsun yoğurtlarımız :)

herkese tşk ederim kızlarrr iiki varsınız :) dün öğleden beri başım ağrıyodu akşam resmen çıldırdı ağrı anlıycanız migrenim tuttu yoğunlaşmadan yemeğimi yemiştim ama ne fayda mideme vurdu ve çıkardım gece boyu lavoboyla yatak arasında mekik dokudum hiç uyumadım bi ara dalmışım kabus gördüm uyandım çok zorlu bir geceydi ve hala midem bulanıyo yiyemiyorum başım resmen uyuşuk salak gibiyim halada bişey yiyemedim arkadaşım kız bebeklerde baş ağrısı çok olurmuş dedi, doğru galiba ilk bebeğimde bi iki kere ancak tutmuştu başım bunda sayısını hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…