2015 Nisan Anneleri

çok geçmiş olsun canım dikkat et

çok geçmiş olsun canım yaa keşke ağrı kesici alsaydın..

cnm bnm çok geçmiş olsun bir ay kadar önce de bnm babam kalpten anjio oldu 3 damarını açtılar içimin ne kadar yandığını anlatamam seni çok ii anlıyorum rabbim babanın yardımcısı olsun şifasını versin dualarımdasınız :)

arzumm06 tatlim allahın izniyle iyi olacak insallah sen sakinliğini korumaya calis nolur... önemli olan allah dermansız dert vermesin...
Dualarimiz seninle kuzum...
Allah yardımcınız olsun

günaydın kızlar, neşe doluyum bu sabah. Allahıma bin şükür her şeyimiz normal çıktı bir sorun yok detaylıyı da atlattık.sıra şeker yüklemesinde.. oğlum kendini nsl saklıyordu hep eller yüzünde bi göstermedi tam yüzünü. minnak burnuyla ağzını gördüm ve çenesinde gamzesi vardı :) 490 gr ve 24 cm çıktık baştan ayağa ölçü artık :)

gözün aydın canım.şeker yükleminizde de sorun çıkmaz inş.

Afiyet olsun en iyisini yapmışsın :) Mayasını nasıl yaptın peki yani içine kattığın yoğurdu nerden aldın :)

ben de 5 gün içinde tek başıma 3 kg dan yaptığım yoğurdu bitirivermişim :) mayasını sütü aldığım abladan istemiştim uzun zamandır da kendi yaptığım yoğurttan mayalıyorum hazır yoğurtları yiyemiyorum artık. Not: bu arada hiç süt içmiyorum, içemiyorum

yazdıklarını okuyunca heyecan bastı beni yrn dr a gidicem ben de

Benimki de 20 artı 3 de 327 gr. ve 24 cm çıktı.Anlamadım ki biraz kilosu küçük galiba.Neyse irili ufaklı hepsi sağlıklı büyüsünler de
Bu arada ben dün tetanoz aşısı olmuştum.Gece çok huzursuz geçti.Sabah da koluma yumruk yemişim gibi ağrıyor.
Bir de arkadaşlar gece hemen hemen her sağ sol dönüşümde uyanıyorum sanki karnımdaki suyu hissediyorum.Tuvalete gidiyorum acaba idrara mı sıkıştım diye ama pek öyle bir durum da yok.Benim gibi ya da buna benzer şeyler hisseden var mı? Sabah eşimle paylaşayım dedim.Her şeyi abartıyorsun yoktur öyle bir şey deyip gıcık etti beni

herkese gunaydin bugun tetanoz asisina gidicem saglik ocagindan aradilar umarim cok agrimaz
Ben dün oldum.Ağrı falan olmadı ama sabah kalktığımda kolum ağırlaşmış onu fark ettim.Neyse azıcık bir şeyler olur herhalde pek de önemli değildir.Şimdiden geçmiş olsun...

Çok geçmiş olsun canım migren benide mahvediyor bazen dayanamıyorum ofisteki tüm ışıkları kapatıp sessizlik olsun istiyorum ama olmuyor ne yazık ki daha çok ağrıyor bu sefer Seni bi hayli zorlamış bu seferki keşke işe biraz geç gitme imkanın olsaydı yatar dinlenirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…