çok geçmiş olsun canım dikkat etherkese tşk ederim kızlarrr iiki varsınız :) dün öğleden beri başım ağrıyodu akşam resmen çıldırdı ağrı anlıycanız migrenim tuttuyoğunlaşmadan yemeğimi yemiştim ama ne fayda mideme vurdu ve çıkardım gece boyu lavoboyla yatak arasında mekik dokudum hiç uyumadım bi ara dalmışım kabus gördüm uyandım çok zorlu bir geceydi ve hala midem bulanıyo yiyemiyorum başım resmen uyuşuk salak gibiyim halada bişey yiyemedim arkadaşım kız bebeklerde baş ağrısı çok olurmuş dedi, doğru galiba ilk bebeğimde bi iki kere ancak tutmuştu başım bunda sayısını hatırlamıyorum
Ayy çok tatlısın sen :)
Ben de gidip özellikle kolay doğumları okuyorum burda rahatlamak için :)
herkese tşk ederim kızlarrr iiki varsınız :) dün öğleden beri başım ağrıyodu akşam resmen çıldırdı ağrı anlıycanız migrenim tuttuyoğunlaşmadan yemeğimi yemiştim ama ne fayda mideme vurdu ve çıkardım gece boyu lavoboyla yatak arasında mekik dokudum hiç uyumadım bi ara dalmışım kabus gördüm uyandım çok zorlu bir geceydi ve hala midem bulanıyo yiyemiyorum başım resmen uyuşuk salak gibiyim halada bişey yiyemedim arkadaşım kız bebeklerde baş ağrısı çok olurmuş dedi, doğru galiba ilk bebeğimde bi iki kere ancak tutmuştu başım bunda sayısını hatırlamıyorum
cnm bnm çok geçmiş olsun bir ay kadar önce de bnm babam kalpten anjio oldu 3 damarını açtılar içimin ne kadar yandığını anlatamam seni çok ii anlıyorum rabbim babanın yardımcısı olsun şifasını versin dualarımdasınız :)Banada hamileyim diye bir şey söylemiorlar ama akciğerlerinde kitle varmış pazartesi yattı hastaneye bu hafta pazartesi de ameliyat demişler çok korkuyorum daha bir hafta önce babam babasını kaybetti rabbim kimseyi ailesinden ayırmasın evimizin direkleri her daim başımızda olsun ben babamın tek aşkıydım o da benim dünyam kelimelerle ifade edilmiyor be dostlar içim yangın yeri ....
saol cnm sadece parol alabiliyoruz biliyosun ama maalesef parol bana fayda etmiyor o yüzden içmek istemedimçok geçmiş olsun canım yaakeşke ağrı kesici alsaydın..
günaydınnn kızlarrrr :) ben bugün pek ii değilimsizler nasılsınız?
günaydın kızlar, neşe doluyum bu sabah. Allahıma bin şükür her şeyimiz normal çıktı bir sorun yok detaylıyı da atlattık.sıra şeker yüklemesinde.. oğlum kendini nsl saklıyordu hep eller yüzünde bi göstermedi tam yüzünü. minnak burnuyla ağzını gördüm ve çenesinde gamzesi vardı :) 490 gr ve 24 cm çıktık baştan ayağa ölçü artık :)
Afiyet olsun en iyisini yapmışsın :) Mayasını nasıl yaptın peki yani içine kattığın yoğurdu nerden aldın :)
yazdıklarını okuyunca heyecan bastı beni yrn dr a gidicem ben degünaydın kızlar, neşe doluyum bu sabah. Allahıma bin şükür her şeyimiz normal çıktı bir sorun yok detaylıyı da atlattık.sıra şeker yüklemesinde.. oğlum kendini nsl saklıyordu hep eller yüzünde bi göstermedi tam yüzünü. minnak burnuyla ağzını gördüm ve çenesinde gamzesi vardı :) 490 gr ve 24 cm çıktık baştan ayağa ölçü artık :)
Benimki de 20 artı 3 de 327 gr. ve 24 cm çıktı.Anlamadım ki biraz kilosu küçük galiba.Neyse irili ufaklı hepsi sağlıklı büyüsünler degünaydın kızlar, neşe doluyum bu sabah. Allahıma bin şükür her şeyimiz normal çıktı bir sorun yok detaylıyı da atlattık.sıra şeker yüklemesinde.. oğlum kendini nsl saklıyordu hep eller yüzünde bi göstermedi tam yüzünü. minnak burnuyla ağzını gördüm ve çenesinde gamzesi vardı :) 490 gr ve 24 cm çıktık baştan ayağa ölçü artık :)
Ben dün oldum.Ağrı falan olmadı ama sabah kalktığımda kolum ağırlaşmış onu fark ettim.Neyse azıcık bir şeyler olur herhalde pek de önemli değildir.Şimdiden geçmiş olsun...herkese gunaydin bugun tetanoz asisina gidicem saglik ocagindan aradilar umarim cok agrimaz
Çok geçmiş olsun canım migren benide mahvediyor bazen dayanamıyorum ofisteki tüm ışıkları kapatıp sessizlik olsun istiyorum ama olmuyor ne yazık ki daha çok ağrıyor bu seferherkese tşk ederim kızlarrr iiki varsınız :) dün öğleden beri başım ağrıyodu akşam resmen çıldırdı ağrı anlıycanız migrenim tuttuyoğunlaşmadan yemeğimi yemiştim ama ne fayda mideme vurdu ve çıkardım gece boyu lavoboyla yatak arasında mekik dokudum hiç uyumadım bi ara dalmışım kabus gördüm uyandım çok zorlu bir geceydi ve hala midem bulanıyo yiyemiyorum başım resmen uyuşuk salak gibiyim halada bişey yiyemedim arkadaşım kız bebeklerde baş ağrısı çok olurmuş dedi, doğru galiba ilk bebeğimde bi iki kere ancak tutmuştu başım bunda sayısını hatırlamıyorum
Hayırdır kuzum neyin vargünaydınnn kızlarrrr :) ben bugün pek ii değilimsizler nasılsınız?
bence deCnm bence beyazi kirmiziyla mavinin arasina koyki acsin koyu renkler yan yana olmasin ama sen bilirsin yinede:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?