2015 Nisan Anneleri

A şimdi gördüm canım çok geçmiş olsun kötü bi gün olmuş. Neyse bebişler için katlancaz artık onlar iyi olsun da. İnşallah hemen anlatırsın acil şifalar diliyorum :)

Allah daim etsin canım neşeni :) maşallah paşalarımıza sağ salim kucağımıza alalım inşallah :)

Çok sevindim darısı benim gibi henüz girmeyenlere...en çok ondan korkuyorum hayırlısıyla onuda atlatsak...

Benim bebişim de 20+1 de 250 gr civarındaydı. bende çok endişelendim acaba bebişim zayıf mı beslenemiyor muyum diye? doktor minyon olabilir dedi bende minyonum eşimde çok iri yarı sayılmaz.. beslenemiyorum desem 6 kilo aldım :)

benimde aynı sorunum var gece her yatakta dönüşümde uyanıyorum, karnım ağrıyo gibi hissediyorum.. tuvalete sıkışıyorum gece en az 1 kere bazen 2 kere kalkıyorum :S

Bende yogurt suremiyorudm agzimaaz once 2 kaseyi mideye indirdimmm tadi o kadar guzelki :) hazir yogurt yiyebilecegimi sanmiyorum bende artik Sut icmeye calismalisin canim bende zorlaniyorum ama birer icimlik olan pipetli sutlerden aldim digeriyle useniyordum acikcasi boyle ister istemez iciyorum :)

sağol cnm bnm :) migren çok kötü maalesef aslında işe gelmemeyi düşündüm ama evde daha kötü oluyorum yalnız yatarken tamamen hasta psikolojisine giriyorum o yüzden kalmak istemedim.

Kızlar kilolar ne durumda sizin ?
:) ben hep sabah aç karnına tartılıyorum dün 68 dim bugün 66 çıktım ilginç :) gerçi bugün midem bomboştu geceden çıkarttığım için :)

ben de beklediğimden fazla kilo aldım.boyum 170 55 le hamile kaldım şuan 61-62 kiloyum 7 kilo almış görünüyorum.

sana idrar yolu enfeksiyonu için ilaç verdi mi doktor kullanıyo musun? bide bu enfeksiyon sende ne gibi rahatsızlık yaptı? kasık , karın ağrısı? idrarda yanma falan?

bende 52 ile hamile kaldım 58 olmuşum hatta bi kaç gündür tartılmıyorum belkide 59 olmuşumdur

Ben 77 ile hamile kaldım şimdi 79 kiloyum çok almadım ama bende yeterince stok vardı umarım 10kg ile tamamlarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…