Ben de aşıdan geldim canım. acıycak diye beklerken acımadı :) bakalım sonrası ne olacak.herkese gunaydin bugun tetanoz asisina gidicem saglik ocagindan aradilar umarim cok agrimaz
günaydın kızlar, neşe doluyum bu sabah. Allahıma bin şükür her şeyimiz normal çıktı bir sorun yok detaylıyı da atlattık.sıra şeker yüklemesinde.. oğlum kendini nsl saklıyordu hep eller yüzünde bi göstermedi tam yüzünü. minnak burnuyla ağzını gördüm ve çenesinde gamzesi vardı :) 490 gr ve 24 cm çıktık baştan ayağa ölçü artık :)
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim gözünaydın canım darısı bizlerin başına olsun inşallah. Bende süt içemiyorum yoğurt yiyebiliyorum anca ama o da evden getirince yiyorum işyerinde çıkan yoğurdun tadı bi garip geliyor bana ama en iyisi evde yapmak bende mayasını alınca yapıcam inşallah o zaman daha çok yerim severek. Süt içemiyorsan yoğurtla telafi edebilirsin aslında sonuçta ikisinde de kalsiyum varben de 5 gün içinde tek başıma 3 kg dan yaptığım yoğurdu bitirivermişim :) mayasını sütü aldığım abladan istemiştim uzun zamandır da kendi yaptığım yoğurttan mayalıyorum hazır yoğurtları yiyemiyorum artık. Not: bu arada hiç süt içmiyorum, içemiyorum
Tv izlerdin kitap okurdun aslında kafan dağılırdı ama daha iyi hissedeceksen iyi yapmışsın tatlım inşallah bi daha bu kadar kötü yapmaz seni çabucak atlatırsın bugünüdesağol cnm bnm :) migren çok kötü maalesefaslında işe gelmemeyi düşündüm ama evde daha kötü oluyorum yalnız yatarken tamamen hasta psikolojisine giriyorum o yüzden kalmak istemedim.
Bende aşı olurken kan vermiştim babam bugün sonuçlarımı almaya gitmiş biraz düşük demiş hemşire ama bakalım ne kadar düşük akşam gidince bakıcam. İğne olmana dr un mu karar verdi canımKızlar benim de kan değerlerim çok düşmüş iğneye başlıyorumdoktora gitmem iğne yazdırmam lazım
Kızlar kilolar ne durumda sizin ?
BEN İLK 3 AY HİÇ ALMADIM AMA SON İKİ AYDA 5 KİLOALDIM MALESEF 63LE HAMİLE KALDIM 68İM ŞUANDA BOYUMDA 1,70 :) SINIR 75 DEMİŞTİ DOKTORUM BÖYLR GİDERSEM 80 VULURUM GALİBAben de beklediğimden fazla kilo aldım.boyum 170 55 le hamile kaldım şuan 61-62 kiloyum 7 kilo almış görünüyorum.
ilk 3 ay kılo almayıp son 9 haftada 5 kılo almayı başarmış bulunmaktayım.
Kendi doktorum değil başka bir doktora gitmiştim o söyledi. "Ben de hamileyken böyleydim iğne ile toparladım. Bu değerlerin hapla düzelmez" dediBende aşı olurken kan vermiştim babam bugün sonuçlarımı almaya gitmiş biraz düşük demiş hemşire ama bakalım ne kadar düşük akşam gidince bakıcam. İğne olmana dr un mu karar verdi canım
Uuu prensesine maşallah kıpır kıpır bende burdayım diyor :)dün akşam kızım delidi içerden öyle tekmeler attı ki eşim karnıma koydu elini o bile farketti.
Demek ki bi hayli düşük o yüzden iğne tavsiye etti geçmiş olsun sanada inşallah toparlarız hemenKendi doktorum değil başka bir doktora gitmiştim o söyledi. "Ben de hamileyken böyleydim iğne ile toparladım. Bu değerlerin hapla düzelmez" dedi
herkese tşk ederim kızlarrr iiki varsınız :) dün öğleden beri başım ağrıyodu akşam resmen çıldırdı ağrı anlıycanız migrenim tuttuyoğunlaşmadan yemeğimi yemiştim ama ne fayda mideme vurdu ve çıkardım gece boyu lavoboyla yatak arasında mekik dokudum hiç uyumadım bi ara dalmışım kabus gördüm uyandım çok zorlu bir geceydi ve hala midem bulanıyo yiyemiyorum başım resmen uyuşuk salak gibiyim halada bişey yiyemedim arkadaşım kız bebeklerde baş ağrısı çok olurmuş dedi, doğru galiba ilk bebeğimde bi iki kere ancak tutmuştu başım bunda sayısını hatırlamıyorum
evet ben ızledım haberi. ben yaptırıcam zaten 3-4 dılım baklava kdr seker varmıs. ıste 3-4 saat ac kalıcaz o kotu. bn daha once yaptırmıstım once hıcbısey ıcmeden kan verıyosun sonra skerı ıcınp 1 saat sonra sonra bı dah bı daha 3-4 kere verıyosun gıcık bıseyKizlar kadin dogum doktorlari Canan Karataya dava acmislar, seker yuklemesi hakkinda yanlis bilgi veriyo diye. Fox Tv de cikmis dun bu haber
Kızlar kilolar ne durumda sizin ?
teşekkür ederim amin inşallah Allahım kimseye yaşatmasın hayırlı dgumlar size :)
22. haftamdayım 5 kilo ile devam ediyorum doktorum 10 kilo ile bitirelim dedi çünkü kilolu hamile kalanlardanım[/QkalduBende 5 kilo aldim canim 74 le hamile kaldim su an 79 un ustundeyim bundan sonraki aylar ayda 2 kilo alunabiliyirmus en fazla 90 olurum herhalde bende kilolu hamile kaldim
sana idrar yolu enfeksiyonu için ilaç verdi mi doktor kullanıyo musun? bide bu enfeksiyon sende ne gibi rahatsızlık yaptı? kasık , karın ağrısı? idrarda yanma falan?
Kızlar benim de kan değerlerim çok düşmüş iğneye başlıyorumdoktora gitmem iğne yazdırmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?