2015 Nisan Anneleri

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim gözünaydın canım darısı bizlerin başına olsun inşallah. Bende süt içemiyorum yoğurt yiyebiliyorum anca ama o da evden getirince yiyorum işyerinde çıkan yoğurdun tadı bi garip geliyor bana ama en iyisi evde yapmak bende mayasını alınca yapıcam inşallah o zaman daha çok yerim severek. Süt içemiyorsan yoğurtla telafi edebilirsin aslında sonuçta ikisinde de kalsiyum var

Kızlar benim de kan değerlerim çok düşmüş iğneye başlıyorum doktora gitmem iğne yazdırmam lazım

sağol cnm bnm :) migren çok kötü maalesef aslında işe gelmemeyi düşündüm ama evde daha kötü oluyorum yalnız yatarken tamamen hasta psikolojisine giriyorum o yüzden kalmak istemedim.
Tv izlerdin kitap okurdun aslında kafan dağılırdı ama daha iyi hissedeceksen iyi yapmışsın tatlım inşallah bi daha bu kadar kötü yapmaz seni çabucak atlatırsın bugünüde

Kızlar benim de kan değerlerim çok düşmüş iğneye başlıyorum doktora gitmem iğne yazdırmam lazım
Bende aşı olurken kan vermiştim babam bugün sonuçlarımı almaya gitmiş biraz düşük demiş hemşire ama bakalım ne kadar düşük akşam gidince bakıcam. İğne olmana dr un mu karar verdi canım

ben de beklediğimden fazla kilo aldım.boyum 170 55 le hamile kaldım şuan 61-62 kiloyum 7 kilo almış görünüyorum.
BEN İLK 3 AY HİÇ ALMADIM AMA SON İKİ AYDA 5 KİLOALDIM MALESEF 63LE HAMİLE KALDIM 68İM ŞUANDA BOYUMDA 1,70 :) SINIR 75 DEMİŞTİ DOKTORUM BÖYLR GİDERSEM 80 VULURUM GALİBA

Reactions: nix
ilk 3 ay kılo almayıp son 9 haftada 5 kılo almayı başarmış bulunmaktayım.

cnm aynı şeyi bende başardım ilk 3 ay kg almadım aksine 1 kg vermiştim şuan 6 kg almış bulunmaktayım bende kendimi tebrik ediyorum :) 2 hafta önce doktora gittiğimde 5 kg almıstım toplamda doktorum 4,5 ayda 5 kg normal dedi ama ben 3 aydan sonra aldım dedim, biz genele bakıyoruz demişti.Birde decavit iştah açıyo ondan sonra kg almaya basladım dedim,evet iştah açar ama yinede kullanman lazım biraz daha kullan çok fazla kg alımın olursa bakarız sonra bırakırsın dedi ve 60'lık decavit yazdı ben ilacı içmeye , yemeğe ve kg almaya devam içimde bir tosuncuk olcak

Bende aşı olurken kan vermiştim babam bugün sonuçlarımı almaya gitmiş biraz düşük demiş hemşire ama bakalım ne kadar düşük akşam gidince bakıcam. İğne olmana dr un mu karar verdi canım
Kendi doktorum değil başka bir doktora gitmiştim o söyledi. "Ben de hamileyken böyleydim iğne ile toparladım. Bu değerlerin hapla düzelmez" dedi

bende bugun tartıldım 68 kg yım. ılk 66 ydım 2 kg verdım 64 oldum su an 68 ım. son aylar patlama yasıcaz

Kendi doktorum değil başka bir doktora gitmiştim o söyledi. "Ben de hamileyken böyleydim iğne ile toparladım. Bu değerlerin hapla düzelmez" dedi
Demek ki bi hayli düşük o yüzden iğne tavsiye etti geçmiş olsun sanada inşallah toparlarız hemen

Sevindim canım. En azında doğuma kadar idare eder de sıkıntı yaşamazsın. Tekrar geçmiş olsun

Canım çok geçmiş olsun. Benim de ilk zamanlar çoktu baş ağrım. Epeydir bir sıkıntı olmadı. Senin de geçer inşallah balım:)

Kizlar kadin dogum doktorlari Canan Karataya dava acmislar, seker yuklemesi hakkinda yanlis bilgi veriyo diye. Fox Tv de cikmis dun bu haber
evet ben ızledım haberi. ben yaptırıcam zaten 3-4 dılım baklava kdr seker varmıs. ıste 3-4 saat ac kalıcaz o kotu. bn daha once yaptırmıstım once hıcbısey ıcmeden kan verıyosun sonra skerı ıcınp 1 saat sonra sonra bı dah bı daha 3-4 kere verıyosun gıcık bısey

sana idrar yolu enfeksiyonu için ilaç verdi mi doktor kullanıyo musun? bide bu enfeksiyon sende ne gibi rahatsızlık yaptı? kasık , karın ağrısı? idrarda yanma falan?

Yok canım ilaç vermedi. Dahiliyeye yönlendirdi. Enfeksiyon hiçbir sıkıntı oluşturmadı ben de ilginçtir. Sadece son birkaç gündür idrara çıktığımda sağ ve sol kasığımda aşırı baskı oluyordu o kadar

Bitaneeemmm geçmiş olsun Bu hamilelik böyle tepetaklak ediyor metabolizmayı. Bebişler sagolsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…