- 17 Ağustos 2014
- 475
- 900
- 128
- 38
evet ben ızledım haberi. ben yaptırıcam zaten 3-4 dılım baklava kdr seker varmıs. ıste 3-4 saat ac kalıcaz o kotu. bn daha once yaptırmıstım once hıcbısey ıcmeden kan verıyosun sonra skerı ıcınp 1 saat sonra sonra bı dah bı daha 3-4 kere verıyosun gıcık bısey
Kizlar kadin dogum doktorlari Canan Karataya dava acmislar, seker yuklemesi hakkinda yanlis bilgi veriyo diye. Fox Tv de cikmis dun bu haber
Yok canım ilaç vermedi. Dahiliyeye yönlendirdi. Enfeksiyon hiçbir sıkıntı oluşturmadı ben de ilginçtir. Sadece son birkaç gündür idrara çıktığımda sağ ve sol kasığımda aşırı baskı oluyordu o kadar
Bitaneeemmm geçmiş olsunBu hamilelik böyle tepetaklak ediyor metabolizmayı. Bebişler sagolsun:)
ben de beklediğimden fazla kilo aldım.boyum 170 55 le hamile kaldım şuan 61-62 kiloyum 7 kilo almış görünüyorum.
Demek ki bi hayli düşük o yüzden iğne tavsiye etti geçmiş olsun sanada inşallah toparlarız hemen
Amin canım haftaya gidicem bakalım ne olacak. Rabbim sana da şifa versin bebislere hepimize...Yok canım ilaç vermedi. Dahiliyeye yönlendirdi. Enfeksiyon hiçbir sıkıntı oluşturmadı ben de ilginçtir. Sadece son birkaç gündür idrara çıktığımda sağ ve sol kasığımda aşırı baskı oluyordu o kadar
Bitaneeemmm geçmiş olsunBu hamilelik böyle tepetaklak ediyor metabolizmayı. Bebişler sagolsun:)
yok cnm sen ideal kilona ulaşmışsın bence :)benim de boyum 171, 51.5 ile hamile kaldim. Su an 59.3 kiloyum. 8 kilo aldim yani 5 ayda. Biraz fazla sanki :)
Canım 20+6'dayım. 2.5 kilo aldım su ana kadar
Ben 19+4 teyim 49 kiloyla hamile kaldım ve şimdi 54 kiloyum 5 kilo aldım şimdiden. Doktorum her ay 1 kilo almamın sağlıklı olduğunu söledi ve şuana kadaar her ay birer kilo aldım ama ilerki aylarda nasıl olurum tahmin edemiyorum gerçekten
Dahiliye ilaç yazar ama mutlaka.. bende idrar yaparken ağrı hissediyorum kasıklarımda.. birde enfeksiyon düşüğe falan sebep oluyormuş korktum ben yaa ...
Amin canım Allah hepimize şifalar versin
Amin canım haftaya gidicem bakalım ne olacak. Rabbim sana da şifa versin bebislere hepimize...
Allahım şiiiifa versin canım, babanı size bağışlasın Rabbim...Banada hamileyim diye bir şey söylemiorlar ama akciğerlerinde kitle varmış pazartesi yattı hastaneye bu hafta pazartesi de ameliyat demişler çok korkuyorum daha bir hafta önce babam babasını kaybetti rabbim kimseyi ailesinden ayırmasın evimizin direkleri her daim başımızda olsun ben babamın tek aşkıydım o da benim dünyam kelimelerle ifade edilmiyor be dostlar içim yangın yeri ....
Onu hazırlıcaz cnm yakında herkes kesinleştirsinde ben bile kesinleştiremedim :)
cnm aynı şeyi bende başardım ilk 3 ay kg almadım aksine 1 kg vermiştim şuan 6 kg almış bulunmaktayım bende kendimi tebrik ediyorum :) 2 hafta önce doktora gittiğimde 5 kg almıstım toplamda doktorum 4,5 ayda 5 kg normal dedi ama ben 3 aydan sonra aldım dedim, biz genele bakıyoruz demişti.Birde decavit iştah açıyo ondan sonra kg almaya basladım dedim,evet iştah açar ama yinede kullanman lazım biraz daha kullan çok fazla kg alımın olursa bakarız sonra bırakırsın dedi ve 60'lık decavit yazdı ben ilacı içmeye , yemeğe ve kg almaya devam içimde bir tosuncuk olcak
merhaba kızlar, maşallah iyi kaynatıyorsunuz hızınıza yetişemiyorum valla, oğlum hastalandı, arkasından da ben, hala atlatamadım ama idare ediyorum, böyle zamanlarda bir bezginlik çöküyor üstüme, ikinci bebekle nasıl yetişecem ben herşeye diyorum
Melegim34; oğlumu alerji uzmanina götürdüm, pek memnun kalmadim ama bütün dr.lar hep astım olduğu kanısına vardılar, koruyucu olsun diye hava veriyorum ama hic icime sinmiyor, senin bahsettigin arkadaş ne yapmıştı sonuç olarak?
Aramızda Konya'dan katılan var mıı? Tayinimiz Konyaya çıktı, uzak olsa da seviniyorum güzel bir şehir sonucta.. Sonunda kendi evime kavuşacağım, inşallah hetşey güzel olur...
Rabbim şifanı versin arkadaşım inşaallah o düşündüğün olmaz kötü düşünme iyi olsun içini ferah tut Rabbim yardımcın olsunkızlar merhasba, bugun genel cerrahıye gıttım muayene olmaya. cunku sag kasıgımda sıslık vardı. doktor kasık fıtıgı oldugunu soledıusg sonucuna gore sukur barsak sıkısması yok yumusak doku varmıs ama yınede mudahale edemeyewceklerı ıcın sıkıntı. yırtık buyuyebılır kı karnım buyudukce genısleyecek. moralım cok bozuldu. belkı de normal dogum ıhtımalım de azaldı bu yuzden. inş. ılerleyen aylarda yırtık genısleyıp barsaklar araya gırmez. allah korusun barsak boğulması falan dusunmek ıstemıyorum bıle.
kesinleşmeye bakarsaaaaak doğum olup da halaa kararsız kalanlar bile olacaktır muhtemel isimler diye azırlanabilir fikir açısından iyi olur şekerim :)
kızlar merhasba, bugun genel cerrahıye gıttım muayene olmaya. cunku sag kasıgımda sıslık vardı. doktor kasık fıtıgı oldugunu soledıusg sonucuna gore sukur barsak sıkısması yok yumusak doku varmıs ama yınede mudahale edemeyewceklerı ıcın sıkıntı. yırtık buyuyebılır kı karnım buyudukce genısleyecek. moralım cok bozuldu. belkı de normal dogum ıhtımalım de azaldı bu yuzden. inş. ılerleyen aylarda yırtık genısleyıp barsaklar araya gırmez. allah korusun barsak boğulması falan dusunmek ıstemıyorum bıle.
Şekerim zaten Sahsanem arkadaşımız bi topic açmış ordan devam edebiliriz bence bi tablo hazırlanabilir.
Hayırlı cumalar canım sana birşey soracağım, benim oğlum iki bucuk yaşında ama dün akşam verem aşısının yeri kabarmıştı, bu kadar zaman snra niye olmuş olabilir? Kaşıyordu bir de eliyle, anlam veremedim ben...günaydın kızlar hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?