2015 Nisan Anneleri

Ben izlemedim de arkadas soyledi. Valla ben zatem yaptiricam. Zaten 50gr sekerden daha fazlasini tuketiyorum ben su an. 1 kere kan verdiginde sıkıntı cikmazsa 2.yi almiyolar diye biliyodum. Ya o kadar ac kalip kan alininca bayiliyorum ben

Reactions: nix

Dahiliye ilaç yazar ama mutlaka.. bende idrar yaparken ağrı hissediyorum kasıklarımda.. birde enfeksiyon düşüğe falan sebep oluyormuş korktum ben yaa ...

Demek ki bi hayli düşük o yüzden iğne tavsiye etti geçmiş olsun sanada inşallah toparlarız hemen

Amin canım Allah hepimize şifalar versin

Amin canım haftaya gidicem bakalım ne olacak. Rabbim sana da şifa versin bebislere hepimize...

Dahiliye ilaç yazar ama mutlaka.. bende idrar yaparken ağrı hissediyorum kasıklarımda.. birde enfeksiyon düşüğe falan sebep oluyormuş korktum ben yaa ...

Tedavisi yapıldığı sürece korkulacak bir şey yok bence. Salı günü dahiliye uzmanı bakar durumu yorumlar. Ben de buraan paylaşırım canım sonucu

Amin canım Allah hepimize şifalar versin

Amin canım haftaya gidicem bakalım ne olacak. Rabbim sana da şifa versin bebislere hepimize...

Amin bitanem amin

Elimizden geleni yapacagiz canim dengeli kilo alabilmek icin. İnsallah guzel olur her sey:)

Allahım şiiiifa versin canım, babanı size bağışlasın Rabbim...

Kizlar cig tavugu yikayarak pişirmek tehlikeliymis. Yikamadan pisirin diyolar. Link paylasamiyorum da tlf.dan girdigim icin. Okumak isterseniz Mynet haberde yaziyo.

arzumm06 canim bugun mu geliyodun Ankaraya? Acil sifalar diliyorum. Allah anamiza babamiza uzun omur versin. Yasimiz 20leri gecti. Ama 40 da olsak 50 de olsak onlara her yasta ihtiyacimiz var.

demekki herşey hain decavitin şuçu :))
bende tam onu içmeye başladıktan sonra aldım şimdi birde kan ilacı ve kalsiyum içiyorum iyice şişcem desene...
dur bende dr a söyleyim başka ilaç versin decavit şart mı acaba :):)

çok geçmiş olsun canım oğlun için Rabbim şifa versin..
Konyada yaşamıyorum ama orada okudum üniversiteyi o zamandan bu zamana baya bir değişmiş tabi ben hiç gidemedim mezuniyetten sonra şimdiki halini bilmem ama o zamanki hali tam bir öğrenci şehriydi hatta bosna diye kampüse yakın bir yer var koca bir şehir gibi gidince göreceksin zaten yaz tatilinde in cin top oynuyordu şehirde.. sen neresinde oturacaksın peki?

kızlar merhasba, bugun genel cerrahıye gıttım muayene olmaya. cunku sag kasıgımda sıslık vardı. doktor kasık fıtıgı oldugunu soledı usg sonucuna gore sukur barsak sıkısması yok yumusak doku varmıs ama yınede mudahale edemeyewceklerı ıcın sıkıntı. yırtık buyuyebılır kı karnım buyudukce genısleyecek. moralım cok bozuldu. belkı de normal dogum ıhtımalım de azaldı bu yuzden. inş. ılerleyen aylarda yırtık genısleyıp barsaklar araya gırmez. allah korusun barsak boğulması falan dusunmek ıstemıyorum bıle.

Rabbim şifanı versin arkadaşım inşaallah o düşündüğün olmaz kötü düşünme iyi olsun içini ferah tut Rabbim yardımcın olsun

kesinleşmeye bakarsaaaaak doğum olup da halaa kararsız kalanlar bile olacaktır muhtemel isimler diye azırlanabilir fikir açısından iyi olur şekerim :)

Şekerim zaten Sahsanem arkadaşımız bi topic açmış ordan devam edebiliriz bence bi tablo hazırlanabilir.

Canim cok cok gecmis olsun. Peki ilerlememesi icin yapilacak bisey yok muymus doguma kadar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…