2015 Nisan Anneleri

gece bebeişin tepikleri sebebiyle uyanan var mı? ben ilk kez dün bu kadar net darbelere maruz kaldım rüyamda eşim karnıma vuruyo vurmasana karnıma ne vuruyosun derken bi daha vuruyo derken ben bi fırladım meğer bebikim tepikliyomuş beni sıkıştım diye acaip güzel bi hismiş ya ciddi ciddi güm güm vuruyor sıpa dayanamadım ağladım bile ya

canım normal dogum yapamıcam dıye hıc uzulme. mılyonlarca kadın var sezeryan olan + biz olmusuz ne olucak. yeterkı doguma kadar agrısız ılerlemeden gecsın. ınsallah rahat gecer doguma kdrda dogumdna sonra tedavını olursun

cnmm evet bizimm sucumuz yok bütün olay decavitte :) bende ayrıca demir ilacıda içiyorum her hafta 1 kg alıyorum gibi sanki canım valla ben sordum sen yinede iç dedi çok sorun olursa sonra bakarız diyip geçiştirdi doktor multivitamin oldugu için onun yerine baska ilaç versede sanırım hepsi aynı etkiyi gösterirr,napalım yarasın tosunlarımıza

çok geçmiş olsun inşallah iyi olur herşey dikkat et kendine...
canım senin ne şikayetin vardı neden gittin doktora? benimde kasıkalrım ağrıyor bende şüphelenmeli miyim?

Ben izlemedim de arkadas soyledi. Valla ben zatem yaptiricam. Zaten 50gr sekerden daha fazlasini tuketiyorum ben su an. 1 kere kan verdiginde sıkıntı cikmazsa 2.yi almiyolar diye biliyodum. Ya o kadar ac kalip kan alininca bayiliyorum ben
ablacım yalnız gitme sakın. kıyamam yaaa Allah korusun bayılırsın falan birisi olsun yanında kesinlikle .

canım moralini yüksek tut böyle hastalıklarda en önemlisi moral emin ol, iyi düşün ki iyi şeyler olsun. Ben inanıyorum bu süreci hiç sorunsuz atlatacaksın, bol bol dua edelim.Rabbim tez zamanda şifa versin

ablacım yalnız gitme sakın. kıyamam yaaa Allah korusun bayılırsın falan birisi olsun yanında kesinlikle .

Bi basima geldiginde yalnizdim da cok kotu oldu kuzum. Hemsireler alkol koklatti, seker falan yedirdiler de anca geldim kendime valla. Esimi gotururum yanimda balim

maşallahhh bebişee =) annesiyle oyun oynamış tam da rüyaya denk gelmiş. Allah nazarlardan saklasın, benim sıpamın tekmelerini dışardan izliyoruz biz babişkomuz dayanamıyo gözleri doluyo, ikisine de kıyamam. Rabbim tüm meleklerimizi korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah =)

Bi basima geldiginde yalnizdim da cok kotu oldu kuzum. Hemsireler alkol koklatti, seker falan yedirdiler de anca geldim kendime valla. Esimi gotururum yanimda balim
biiliyorum ablacım kötü olduğunu yazmıştın aman dikkat et, enişte bey yalnız bırakmasın kraliçesiyle prensini =)

Canim cok cok gecmis olsun. Peki ilerlememesi icin yapilacak bisey yok muymus doguma kadar ?
agır kaldırmamak, sıvı tuketımı, kabız olmamak ve kuvetlı oksurmemek gıbı seyler var ama karnım buyuyecegı ıcın mecburen doku gerilecek. en sonunda bı amelıyat yolu gorunuyo bana ama rabbım hayırlısını versın.

ole canım dogru soluyosun. bır sey cok fazla ıstmemek lazım.sezeryan hep 2. dusuncem olmustu. o yuzden uzuluyorum, hep aklımda normal dogum var. sımdı son gune kadar beklıcez hangısı olxcaksa

Reactions: nix
çok geçmiş olsun inşallah iyi olur herşey dikkat et kendine...
canım senin ne şikayetin vardı neden gittin doktora? benimde kasıkalrım ağrıyor bende şüphelenmeli miyim?
10-15 gun kadar once banyo yaparken kasıgımda bı sıslık farkettım (bıkını bolgesınde) goruntude yok bıse, ama elleyınce sankı ıcerde cevız buyuklugunde bı kıtle var ve hafıf hareket edıodu. uzandıgımda kayboluyo. oksururken hapsururken yada cok ayakta durup hareket edersem sızlamam oluyordu. yaygın bır kasık agrım yok yanı sen korkma bence.bu tarz sıkayetrlerın varsa gorun doktora.

Canım çok geçmiş olsun. İlerlemez inşallah ama sende çok dikkat et. Normal doğumuda düşünme. Hayırlısıyla bizde bebeklerimizdr sağlıklı olsunda nasıl doğurursak kabul edelim :). Canını hiç sıkma canım benim inşallah bu sıkıntıda geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…