Benum de k.validem yapıyor, onunki tatlı oluyor, gitmeden öğreneyim bari, deneme yaparken ben de danışırım size artık...Tmm canim :) Benimde 2. Bu ilki ayran olmustuins. Senin yogurtta guzel olur canim
canım normal dogum yapamıcam dıye hıc uzulme. mılyonlarca kadın var sezeryan olan + biz olmusuz ne olucak. yeterkı doguma kadar agrısız ılerlemeden gecsın. ınsallah rahat gecer doguma kdrda dogumdna sonra tedavını olursunkızlar merhasba, bugun genel cerrahıye gıttım muayene olmaya. cunku sag kasıgımda sıslık vardı. doktor kasık fıtıgı oldugunu soledıusg sonucuna gore sukur barsak sıkısması yok yumusak doku varmıs ama yınede mudahale edemeyewceklerı ıcın sıkıntı. yırtık buyuyebılır kı karnım buyudukce genısleyecek. moralım cok bozuldu. belkı de normal dogum ıhtımalım de azaldı bu yuzden. inş. ılerleyen aylarda yırtık genısleyıp barsaklar araya gırmez. allah korusun barsak boğulması falan dusunmek ıstemıyorum bıle.
demekki herşey hain decavitin şuçu :))
bende tam onu içmeye başladıktan sonra aldım şimdi birde kan ilacı ve kalsiyum içiyorum iyice şişcem desene...
dur bende dr a söyleyim başka ilaç versin decavit şart mı acaba :):)
teşekkürler cnm bugün okulda da bir iki arkadaşa gösterdim beyazın yerini değiştirmeye karar verdik.Cnm bence beyazi kirmiziyla mavinin arasina koyki acsin koyu renkler yan yana olmasin ama sen bilirsin yinede:)
evet abloşum bende duydumKizlar kadin dogum doktorlari Canan Karataya dava acmislar, seker yuklemesi hakkinda yanlis bilgi veriyo diye. Fox Tv de cikmis dun bu haber
kızlar merhasba, bugun genel cerrahıye gıttım muayene olmaya. cunku sag kasıgımda sıslık vardı. doktor kasık fıtıgı oldugunu soledıusg sonucuna gore sukur barsak sıkısması yok yumusak doku varmıs ama yınede mudahale edemeyewceklerı ıcın sıkıntı. yırtık buyuyebılır kı karnım buyudukce genısleyecek. moralım cok bozuldu. belkı de normal dogum ıhtımalım de azaldı bu yuzden. inş. ılerleyen aylarda yırtık genısleyıp barsaklar araya gırmez. allah korusun barsak boğulması falan dusunmek ıstemıyorum bıle.
ablacım yalnız gitme sakın. kıyamam yaaa Allah korusun bayılırsın falan birisi olsun yanında kesinlikle .Ben izlemedim de arkadas soyledi. Valla ben zatem yaptiricam. Zaten 50gr sekerden daha fazlasini tuketiyorum ben su an. 1 kere kan verdiginde sıkıntı cikmazsa 2.yi almiyolar diye biliyodum. Ya o kadar ac kalip kan alininca bayiliyorum ben
canım moralini yüksek tut böyle hastalıklarda en önemlisi moral emin ol, iyi düşün ki iyi şeyler olsun. Ben inanıyorum bu süreci hiç sorunsuz atlatacaksın, bol bol dua edelim.Rabbim tez zamanda şifa versinkızlar merhasba, bugun genel cerrahıye gıttım muayene olmaya. cunku sag kasıgımda sıslık vardı. doktor kasık fıtıgı oldugunu soledıusg sonucuna gore sukur barsak sıkısması yok yumusak doku varmıs ama yınede mudahale edemeyewceklerı ıcın sıkıntı. yırtık buyuyebılır kı karnım buyudukce genısleyecek. moralım cok bozuldu. belkı de normal dogum ıhtımalım de azaldı bu yuzden. inş. ılerleyen aylarda yırtık genısleyıp barsaklar araya gırmez. allah korusun barsak boğulması falan dusunmek ıstemıyorum bıle.
ablacım yalnız gitme sakın. kıyamam yaaa Allah korusun bayılırsın falan birisi olsun yanında kesinlikle .
maşallahhh bebişee =) annesiyle oyun oynamış tam da rüyaya denk gelmiş. Allah nazarlardan saklasın, benim sıpamın tekmelerini dışardan izliyoruz biz babişkomuz dayanamıyo gözleri doluyo, ikisine de kıyamam. Rabbim tüm meleklerimizi korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah =)gece bebeişin tepikleri sebebiyle uyanan var mı? ben ilk kez dün bu kadar net darbelere maruz kaldımrüyamda eşim karnıma vuruyo vurmasana karnıma ne vuruyosun derken bi daha vuruyo derken ben bi fırladım meğer bebikim tepikliyomuş beni sıkıştım diye acaip güzel bi hismiş ya ciddi ciddi güm güm vuruyor sıpa dayanamadım ağladım bile ya
biiliyorum ablacım kötü olduğunu yazmıştın aman dikkat et, enişte bey yalnız bırakmasın kraliçesiyle prensini =)Bi basima geldiginde yalnizdim da cok kotu oldu kuzum. Hemsireler alkol koklatti, seker falan yedirdiler de anca geldim kendime valla. Esimi gotururum yanimda balim
agır kaldırmamak, sıvı tuketımı, kabız olmamak ve kuvetlı oksurmemek gıbı seyler var ama karnım buyuyecegı ıcın mecburen doku gerilecek. en sonunda bı amelıyat yolu gorunuyo bana ama rabbım hayırlısını versın.Canim cok cok gecmis olsun. Peki ilerlememesi icin yapilacak bisey yok muymus doguma kadar ?
ole canım dogru soluyosun. bır sey cok fazla ıstmemek lazım.sezeryan hep 2. dusuncem olmustu. o yuzden uzuluyorum, hep aklımda normal dogum var. sımdı son gune kadar beklıcez hangısı olxcaksacanım normal dogum yapamıcam dıye hıc uzulme. mılyonlarca kadın var sezeryan olan + biz olmusuz ne olucak. yeterkı doguma kadar agrısız ılerlemeden gecsın. ınsallah rahat gecer doguma kdrda dogumdna sonra tedavını olursun
10-15 gun kadar once banyo yaparken kasıgımda bı sıslık farkettım (bıkını bolgesınde) goruntude yok bıse, ama elleyınce sankı ıcerde cevız buyuklugunde bı kıtle var ve hafıf hareket edıodu. uzandıgımda kayboluyo. oksururken hapsururken yada cok ayakta durup hareket edersem sızlamam oluyordu. yaygın bır kasık agrım yok yanı sen korkma bence.bu tarz sıkayetrlerın varsa gorun doktora.çok geçmiş olsun inşallah iyi olur herşey dikkat et kendine...
canım senin ne şikayetin vardı neden gittin doktora? benimde kasıkalrım ağrıyor bende şüphelenmeli miyim?
Canım çok geçmiş olsun. İlerlemez inşallah ama sende çok dikkat et. Normal doğumuda düşünme. Hayırlısıyla bizde bebeklerimizdr sağlıklı olsunda nasıl doğurursak kabul edelim :). Canını hiç sıkma canım benim inşallah bu sıkıntıda geçecekkızlar merhasba, bugun genel cerrahıye gıttım muayene olmaya. cunku sag kasıgımda sıslık vardı. doktor kasık fıtıgı oldugunu soledıusg sonucuna gore sukur barsak sıkısması yok yumusak doku varmıs ama yınede mudahale edemeyewceklerı ıcın sıkıntı. yırtık buyuyebılır kı karnım buyudukce genısleyecek. moralım cok bozuldu. belkı de normal dogum ıhtımalım de azaldı bu yuzden. inş. ılerleyen aylarda yırtık genısleyıp barsaklar araya gırmez. allah korusun barsak boğulması falan dusunmek ıstemıyorum bıle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?