2015 Nisan Anneleri

Yarin bende ilk gittiğim doktora gitsemmi diye düşünüyorum bu hafta cagirmisti beni ama ben pazartesi başka doktora gorundum hen vücudundaki kirginlik ve boğaz Agrima belki birşeyler verir

kızlar yarinki randevum bugüne kaydı 5 de gidicem dua edin olur mu herşey yolunda olsun inşallah felaket heyecan yaptım kalbim çıkacak sanki :)

kızlar bende kasık ağrımdan dolayı doktara gittim ,hiç bişi yok dedi gayet normal dedi kalp atışlarınıda duydum bir kez daha :) fakat kafamda bir sürü soru var,nereye gideceğim doğumumu nerde yapacağım iyi ve güzel bir doktor arayışındayım sizler bulabildiniz mi kafanıza yatan bir doktor bulabildiniz mi ?

KIZLARRRRR BENDE HAFTAYA GİDİCEKTİMMM AMA BNM DOKTOR EYLÜLÜN 8 İNE KADAR YOKMUŞŞŞ NAPCAMMM

Yarin bende ilk gittiğim doktora gitsemmi diye düşünüyorum bu hafta cagirmisti beni ama ben pazartesi başka doktora gorundum hen vücudundaki kirginlik ve boğaz Agrima belki birşeyler verir

Cnm demiştin ya hani hemşireye baktırdı diye bence o doktora gitme

Bekle cnm doktorunu doktoruna git
AMA CNM BEN DAHA KALP ATIŞINA GİTMEDİMM ZATEN İKİ DOKTORA GİDİYİM DİYODUM TAKİP AÇISINDAN BAŞKA Bİ HASTANEDE Bİ DOKTOR DAHA VAR AKLIMDA ONA GİDİCEM HAFTAYA GELİNCEDE KENDİ DOKTORUMA GİDERİM ARTIKKK

ben tup bebek merkezınde keseyı ve kalp atısını gordum artık bızımle ısın yok kendıne dr bul dedıler ama karar veremedım hala tatılden donunce 3 hafta sonra bakıcaz artık

Ben de nisan annesi olmak istiyorum.. Eğer hamileysem şimdi bat 7 mayıs ama ben oğlumu kaybettiğim 30 Nisanda oğlumun boşluğunu doldurmak istiyorum, nolur yavrum benimle olsun.
Siz de bana dua eder misiniz güzel anne adayları.
Allah hepinize çok güzel bir hamilelik ve sonunda zamanında, kolaylıkla doğum nasip etsin inşallah.

Kizlar drdan geldim cok sukur sorun yok 6+3musum usg oyle cikti sattan 3 gun once hesapladi yani... cihazin sesi yoktu o yuzden dinleyemedik esime gosterdi minigimi kalp atisini da gormus cok sukur Rabbim herkese nasip etsin ins baska sorunlar yasamayiz 15gun sonra tekrar gel dedi tahliller de pzrtsi cikcak esin getirsin senin gelmene gerek yok dedi darisi hepinizin basiniza kizlar saglikli sorunsuz bebislerimiz olur ins.

Maaşallah Gözün aydın

İnş. Rabbim o boşluğu tez vakitte doldurur cnm

hoşgeldin canım inşallah Rabbim gönlüne göre verir. Bende bu sene 3 nisanda kürtaj oldum inşallah seneye nisanda Rabbim kucaklarimizi doldurur

Sağolun Allah razı olsun, Allah kimseye evlat acısı vermesin.
CNMMM BNMM ALLAHIMMM SABRINI ARTIRSINNN YENİ BİR UMUTLA YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN ALT İMZANA BAYILDIM BNMDE ÜÇ TANE MELEĞİMMM VAR BENDE ONLARI HEP CENNETTE OYNARLARKEN HAYAL EDİYORUMMM VE İNANIYORUM ONLAR BİZİM KURTARICIMIZ OLACAK İYİ TARAFLARINI DÜŞÜNELİM HEP :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…