Sağolun Allah razı olsun, Allah kimseye evlat acısı vermesin.
inşallh güzel haberlerle dönersin canmm :) bende pazartesiye aldım nasıl geçecekse günlerkızlar yarinki randevum bugüne kaydı 5 de gidicem dua edin olur mu herşey yolunda olsun inşallah felaket heyecan yaptım kalbim çıkacak sanki :)
bir emriyo mu kondu canm bende ekimde tüp bebek yaptıracaktım :) görüşmüştük merkezle fiut vs öğrenmiştim iyi bir tatil yapayım canlanayım die duşunuyorduk bebeğim sürpriz yaptı umarım bırakmaz beniben tup bebek merkezınde keseyı ve kalp atısını gordum artık bızımle ısın yok kendıne dr bul dedıler ama karar veremedım hala tatılden donunce 3 hafta sonra bakıcaz artık
hoşgeldin canım inşallah Rabbim gönlüne göre verir. Bende bu sene 3 nisanda kürtaj oldum inşallah seneye nisanda Rabbim kucaklarimizi doldurur
CNMMM BNMM ALLAHIMMM SABRINI ARTIRSINNN YENİ BİR UMUTLA YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN ALT İMZANA BAYILDIM BNMDE ÜÇ TANE MELEĞİMMM VAR BENDE ONLARI HEP CENNETTE OYNARLARKEN HAYAL EDİYORUMMM VE İNANIYORUM ONLAR BİZİM KURTARICIMIZ OLACAK İYİ TARAFLARINI DÜŞÜNELİM HEP :)
Herkeze mrb
Benimde 4 kez hamileliğim sona erdi. Her seferinde yeni umutlarla çıktım yola ama olmadı. Şimdi 2014 Nisan annesiyim çooook şükür. Bekleyenler için tek çözüm sabretip ( çok zor olsada ) her seferinde daha inançla yola çıkmak. Rabbim tüm isteyen herkeze en kısa zamanda nasip etsin
evet tek kondu canım ne guzel mucize olmus allah korusun hepsınıbir emriyo mu kondu canm bende ekimde tüp bebek yaptıracaktım :) görüşmüştük merkezle fiut vs öğrenmiştim iyi bir tatil yapayım canlanayım die duşunuyorduk bebeğim sürpriz yaptı umarım bırakmaz beni
hadi gozunaydin cnmKizlar drdan geldim cok sukur sorun yok 6+3musum usg oyle cikti sattan 3 gun once hesapladi yani... cihazin sesi yoktu o yuzden dinleyemedik esime gosterdi minigimi kalp atisini da gormus cok sukur Rabbim herkese nasip etsin ins baska sorunlar yasamayiz 15gun sonra tekrar gel dedi tahliller de pzrtsi cikcak esin getirsin senin gelmene gerek yok dedi darisi hepinizin basiniza kizlar saglikli sorunsuz bebislerimiz olur ins.
[=esil08 36587311, member: 610260"]Kızlarr bu ilk haftalarda kahverengı çamur gıbı akıntı yaşayan oldumu? Doktor kötu bısey yok desede hala ara ara gelmesi benı feci huzursuz ediyo ya
Canim bn esimin kuzeninde oldugunu duydum simdi alti aylik oldu prensesi kucaginda sakin olmaliyiz da olabilsekk isteee
İNŞALLAHHHH CNMMMM SENDE O GÜNLERİ GÖRECEKSİNN BEN 10 AY BEKLEDİM VE ŞÜKÜR ŞİMDİ MİNİĞİM BNMLE DARISI SANA OLSUNNNNAllah sabır versin canım, inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin bu sefer.
Allah size de sabır versin, çok zor evlat acısı hiçbir şeye benzemiyor. Hala hayata dönemedim desem yeridir. Neyse yeni bir evlatla yeniden yeşericem, çiçek açıcam inşallah.
bende ılk bebegımın kız olmasını çok ıstıyorumhayırlısı bakalım gönlümden kız geciyor kızın olcak :) sağlıklı olsunda kız erkek farketmez
canım neden panık yaptın kıKzlar panik icndym haftaya cumaya kntrlm var napicm baklm ozamana kadr zaman nasl gecicek. Kesem boş sanrm kafayi yicem. Bilmyorm inanin delrmek uzeErym dua edyorm hep. Inandm brakmick bni bebegm ddm ama Bilmyorm kromozom bozuklklrdan olmuyoms zatn sanrm embryo. Gozukrmu onuda blmyorm 5+2yim suan. Oooof delrcm amaaa ya kafam bosalsn die denize tatile geldm 3gunde olsa ii gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?