2015 Nisan Anneleri

ben tup bebek merkezınde keseyı ve kalp atısını gordum artık bızımle ısın yok kendıne dr bul dedıler ama karar veremedım hala tatılden donunce 3 hafta sonra bakıcaz artık
bir emriyo mu kondu canm bende ekimde tüp bebek yaptıracaktım :) görüşmüştük merkezle fiut vs öğrenmiştim iyi bir tatil yapayım canlanayım die duşunuyorduk bebeğim sürpriz yaptı umarım bırakmaz beni

hoşgeldin canım inşallah Rabbim gönlüne göre verir. Bende bu sene 3 nisanda kürtaj oldum inşallah seneye nisanda Rabbim kucaklarimizi doldurur

Allah sabır versin canım, inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin bu sefer.

Allah size de sabır versin, çok zor evlat acısı hiçbir şeye benzemiyor. Hala hayata dönemedim desem yeridir. Neyse yeni bir evlatla yeniden yeşericem, çiçek açıcam inşallah.

Herkeze mrb
Benimde 4 kez hamileliğim sona erdi. Her seferinde yeni umutlarla çıktım yola ama olmadı. Şimdi 2014 Nisan annesiyim çooook şükür. Bekleyenler için tek çözüm sabretip ( çok zor olsada ) her seferinde daha inançla yola çıkmak. Rabbim tüm isteyen herkeze en kısa zamanda nasip etsin

Amin hoşgeldin aramıza Hayırlı olsun bebişin İnşALLAH sağ salim kucağına alırsın kuzunu :)

evet tek kondu canım ne guzel mucize olmus allah korusun hepsını

hadi gozunaydin cnm

Kızlarr bu ilk haftalarda kahverengı çamur gıbı akıntı yaşayan oldumu? Doktor kötu bısey yok desede hala ara ara gelmesi benı feci huzursuz ediyo ya

[=esil08 36587311, member: 610260"]Kızlarr bu ilk haftalarda kahverengı çamur gıbı akıntı yaşayan oldumu? Doktor kötu bısey yok desede hala ara ara gelmesi benı feci huzursuz ediyo ya [/QUOTE]

Canim bn esimin kuzeninde oldugunu duydum simdi alti aylik oldu prensesi kucaginda sakin olmaliyiz da olabilsekk isteee

[=esil08 36587311, member: 610260"]Kızlarr bu ilk haftalarda kahverengı çamur gıbı akıntı yaşayan oldumu? Doktor kötu bısey yok desede hala ara ara gelmesi benı feci huzursuz ediyo ya

Canim bn esimin kuzeninde oldugunu duydum simdi alti aylik oldu prensesi kucaginda sakin olmaliyiz da olabilsekk isteee[/QUOTE]

Biri bana bukadar pimpirikli olcagımı söulese hayatta inanmazdım şuan herseyden uyuz oluyorum bişey olcak diye nasıl rahatlıcaz biz ya

Ben daha yeni geldimya siteye 2014 Nisan annesi deyince Nisan'da dogum yapanlar zannettim. Şimdi oğluşum 4 aylık kucağımda elhamdülillah. Ama herşeyde vardır bir hayır konuya dahil olmam ıyı oldu. Bekleyenleri öle iyi anlıyorumki. Umutların boşa çıkmadığının somut örneği oldum. Olmıcak die bişi yok sadece zaman zaman zaman...

Canim bn esimin kuzeninde oldugunu duydum simdi alti aylik oldu prensesi kucaginda sakin olmaliyiz da olabilsekk isteee

Biri bana bukadar pimpirikli olcagımı söulese hayatta inanmazdım şuan herseyden uyuz oluyorum bişey olcak diye nasıl rahatlıcaz biz ya [/QUOTE]

Bende canim benim vallahi yaa idrar testi yapiyorum durmadan bnm cumartesi degerim 108 di yarin gitsem kese gorunur mu kiii kizlar

Kzlar panik icndym haftaya cumaya kntrlm var napicm baklm ozamana kadr zaman nasl gecicek. Kesem boş sanrm kafayi yicem. Bilmyorm inanin delrmek uzeErym dua edyorm hep. Inandm brakmick bni bebegm ddm ama Bilmyorm kromozom bozuklklrdan olmuyoms zatn sanrm embryo. Gozukrmu onuda blmyorm 5+2yim suan. Oooof delrcm amaaa ya kafam bosalsn die denize tatile geldm 3gunde olsa ii gelir

Kzlar panik icndym haftaya cumaya kntrlm var napicm baklm ozamana kadr zaman nasl gecicek. Kesem boş sanrm kafayi yicem. Bilmyorm inanin delrmek uzeErym dua edyorm hep. Inandm brakmick bni bebegm ddm ama Bilmyorm kromozom bozuklklrdan olmuyoms zatn sanrm embryo. Gozukrmu onuda blmyorm 5+2yim suan. Oooof delrcm amaaa ya kafam bosalsn die denize tatile geldm 3gunde olsa ii gelir

İNŞALLAHHHH CNMMMM SENDE O GÜNLERİ GÖRECEKSİNN BEN 10 AY BEKLEDİM VE ŞÜKÜR ŞİMDİ MİNİĞİM BNMLE DARISI SANA OLSUNNNN

canım neden panık yaptın kı
bende 7 haftalık diye gittim kese gorundu sadece
2 hafta sonra gıttım kalp atışı duyuldu 9 haftalıkken
insallah doludur senın kesende

Bence hamile birinin nete çok girip sürekli araştırma yapması hiç iyi bişey değil strese girip risk alıyoruz bugün dr istedi diye tekrar hcg yaptım çok huylandırmıştı beni ama şimdi çok rahatladım
İlki 135
İk gün sonra ikinci 302
Dört gün sonra üçüncü 865(düşük buldu huylandı)
İki gün sonra bugün dördüncü 2400
O da rahatladı ben de. Demekki değer illa 2 günde ikiye katlamıyomuş bu arada 865 deyken kese göründü 3.2 mm

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…