Sagol canim ins hep boyle devam eder hepimiz icin hayirlisihadi gozunaydin cnm
Cok tesekkur ederim :)Hayırlı olsun cnm :) Hg aramıza
Tesekkur ederim :) insallah hayirli bir sekilde yavrularimizi kucagimiza aliriz.hosgeldın canm gozun aydın
Benim umudum kalp atislarini duyunca kökten kurtulmak:/Kizlar merhaba aranizda benim gibi sigara icip de birakamayanlar varmi?Doktorum kontrole kadar birskmis ol zaten riskli gebeliklerin var sorun yasarsin dedi ama gel gorki bi turlu birakamiyorum kafayi yiyicem
Kizlar merhaba aranizda benim gibi sigara icip de birakamayanlar varmi?Doktorum kontrole kadar birskmis ol zaten riskli gebeliklerin var sorun yasarsin dedi ama gel gorki bi turlu birakamiyorum kafayi yiyicem
Ilk 8 ağustos 10.81Kızlar beta hcg değerim 22 çıktı çok az değil mi? Idrarda ikinci çizgi sildik çıktı Nasıl oldu anlamadım.4+6 dayım sizce artar mı? Çok unutsusuM
İnsallah canim .Seni korkutmak istemem cnm bunyeden bunyeye değişir ama yengemin bebeginin kalbi atmadi kurtaj oldu ve sigara iciyodu insallah birakmana vesile oluruz
Rabbim gönlune gore versin.Benim cok umudum yok .Diger cocuklarimdada birakamamistim.Kizima hamileyken 2 ay tiksinmistim sinrasinda kendimi zorlayarak sigara icmeye devam etmistim.Ama bu sefer doktorum biraz gozumu korkuttuBenim umudum kalp atislarini duyunca kökten kurtulmak:/
normalde ğçiyırdum ama şuan kokusuna tahammülüm yok canm içme lutfeeenKizlar merhaba aranizda benim gibi sigara icip de birakamayanlar varmi?Doktorum kontrole kadar birskmis ol zaten riskli gebeliklerin var sorun yasarsin dedi ama gel gorki bi turlu birakamiyorum kafayi yiyicem
Oğluma hamile kalmadan önce bıraktım ve hamileligomde acaip tiksinmistim sonra emzirirken tek tük derken başladım. Inşallah hiç elime almam kokusu rahatsız etmeye başladı hayırlısıRabbim gönlune gore versin.Benim cok umudum yok .Diger cocuklarimdada birakamamistim.Kizima hamileyken 2 ay tiksinmistim sinrasinda kendimi zorlayarak sigara icmeye devam etmistim.Ama bu sefer doktorum biraz gozumu korkuttu
gözün aydın canım hosgeldinRbbim i steyen herkese nasip etsin inşallah..bende ikinci bebeğime hamileyim..rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
ben de bulantı yok tam tersi süreklikızlar mideniz ne durumda kussam rahatlıcam ama yok sürekli ne bulantı ne şişkinlik arası gidip geliyor napacağımı şaşırdım kendimi kusturmayı bile düşünüyorum rahatlarım belki die çay bağımlısı ben çay dahi içemiyorumzorla yiyorum yerken çoook kotu oluyorum zaten 49 kiloya inmişim geri sorun olmaz inşallh dimi
ay ne güzel bişeler yemek korkulu rüyam şu an kilo vermek istemiyorum dahaOğluma hamile kalmadan önce bıraktım ve hamileligomde acaip tiksinmistim sonra emzirirken tek tük derken başladım. Inşallah hiç elime almam kokusu rahatsız etmeye başladı hayırlısı
gözün aydın canım hosgeldin
ben de bulantı yok tam tersi sürekli
Bişeyler yeme içme isteği varcanım ne çekiyor onu bile anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?