2015 Nisan Anneleri

Kizlar merhaba aranizda benim gibi sigara icip de birakamayanlar varmi?Doktorum kontrole kadar birskmis ol zaten riskli gebeliklerin var sorun yasarsin dedi ama gel gorki bi turlu birakamiyorum kafayi yiyicem

Kızlar beta hcg değerim 22 çıktı çok az değil mi? Idrarda ikinci çizgi sildik çıktı Nasıl oldu anlamadım.4+6 dayım sizce artar mı? Çok unutsusuM

Kizlar merhaba aranizda benim gibi sigara icip de birakamayanlar varmi?Doktorum kontrole kadar birskmis ol zaten riskli gebeliklerin var sorun yasarsin dedi ama gel gorki bi turlu birakamiyorum kafayi yiyicem

Seni korkutmak istemem cnm bunyeden bunyeye değişir ama yengemin bebeginin kalbi atmadi kurtaj oldu ve sigara iciyodu insallah birakmana vesile oluruz

Kızlar beta hcg değerim 22 çıktı çok az değil mi? Idrarda ikinci çizgi sildik çıktı Nasıl oldu anlamadım.4+6 dayım sizce artar mı? Çok unutsusuM
Ilk 8 ağustos 10.81
10 ağustos 23.45
11 ağustos 30.71
13 ağustos 96.02
16 ağustos 378.4
21 ağustos 2921
Iste artar canım en yakın örneği benim

Slm kızlar Nasılsınız dün doktor kontrolüne gittim çok şükür keseyi gördük 2 hafta sonrasına kalp atışı için çağırdı ama kesenin ölçüsü hakkında bilgi vermedi benim Şubat ayında bir düşüğüm olduğu için önlem amaçlı progestan başlattı günde 3 defa umarım hepimiz sağlıkla sonuna kadar gidip bebeklerimizi kucağımiza alırız

Benim umudum kalp atislarini duyunca kökten kurtulmak:/
Rabbim gönlune gore versin.Benim cok umudum yok .Diger cocuklarimdada birakamamistim.Kizima hamileyken 2 ay tiksinmistim sinrasinda kendimi zorlayarak sigara icmeye devam etmistim.Ama bu sefer doktorum biraz gozumu korkuttu

Bu arada ben daha 4 gün önce öğrendim test yaptım kendim..ve tatilde öğrendim eşim yanımda değildi hala haberi yok c.tesi gelince öğrenicek..birde 6 yaşında kızım var..herkese merhaba

Allah'ım herkesin bebeğini kucağında göstermeyi nasip etsin. çok sorumluluk isteyen bir durum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

normalde ğçiyırdum ama şuan kokusuna tahammülüm yok canm içme lutfeeen

kızlar mideniz ne durumda kussam rahatlıcam ama yok sürekli ne bulantı ne şişkinlik arası gidip geliyor napacağımı şaşırdım kendimi kusturmayı bile düşünüyorum rahatlarım belki die çay bağımlısı ben çay dahi içemiyorum zorla yiyorum yerken çoook kotu oluyorum zaten 49 kiloya inmişim geri sorun olmaz inşallh dimi

Rabbim gönlune gore versin.Benim cok umudum yok .Diger cocuklarimdada birakamamistim.Kizima hamileyken 2 ay tiksinmistim sinrasinda kendimi zorlayarak sigara icmeye devam etmistim.Ama bu sefer doktorum biraz gozumu korkuttu
Oğluma hamile kalmadan önce bıraktım ve hamileligomde acaip tiksinmistim sonra emzirirken tek tük derken başladım. Inşallah hiç elime almam kokusu rahatsız etmeye başladı hayırlısı
Rbbim i steyen herkese nasip etsin inşallah..bende ikinci bebeğime hamileyim..rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
gözün aydın canım hosgeldin

ben de bulantı yok tam tersi sürekli
Bişeyler yeme içme isteği varcanım ne çekiyor onu bile anlamiyorum

ay ne güzel bişeler yemek korkulu rüyam şu an kilo vermek istemiyorum daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…