Kizlar merhaba aranizda benim gibi sigara icip de birakamayanlar varmi?Doktorum kontrole kadar birskmis ol zaten riskli gebeliklerin var sorun yasarsin dedi ama gel gorki bi turlu birakamiyorum kafayi yiyicem
Burfat Dr a gittin mi canım?
Hadi gözünaydın canım inşallah 2 hafta sonra da güzel haberler alırsın:)bende tam onu yazacaktım cnm :) gittim şimdilik yolunda görünüyor herşey çok şükür keseyi gördü ama ebat sölemedi netteki hesaba göre 5+4 dr 5+5 hesaplamış öyle yazıyor bide çok sıkışık gitmemişim o yüzden bebeği göremedi ama var dedi :) 2 hafta sonraya çağırdı tekrar hem bebeği görürüz hem kalp atışını duyarız dedi
m morelIlk 8 ağustos 10.81
10 ağustos 23.45
11 ağustos 30.71
13 ağustos 96.02
16 ağustos 378.4
21 ağustos 2921
Iste artar canım en yakın örneği benim
2 3 gün arayla tekrarla değerin artarsa sıkıntı olmaz inşallahSağol canı
m morel
Hadi gözünaydın canım inşallah 2 hafta sonra da güzel haberler alırsın:)
Slm kızlar Nasılsınız dün doktor kontrolüne gittim çok şükür keseyi gördük 2 hafta sonrasına kalp atışı için çağırdı ama kesenin ölçüsü hakkında bilgi vermedi benim Şubat ayında bir düşüğüm olduğu için önlem amaçlı progestan başlattı günde 3 defa umarım hepimiz sağlıkla sonuna kadar gidip bebeklerimizi kucağımiza alırız
Ben daha hiç doktora bile gitmedim tatildeyim.diye pazartesi dönücem evime salı aile hekimine carsamba doktora gidicem.burada bi saglik ocağına gittim folikasit ve kan ilacı verdi sizler ne zaman basladınız kızlar folikasite
Cnm beklenen regl günüm 18 ağustostu ben kan tahlilini 19unda verdimHayırlı olsun cnm adet tarihin geçtinden kaç gün sonra bu sonuç cıktı :)
Sana da hayırlı cumalar olumsuz düşünme git doktoruna hayırlı pit patlar duyarsin insallahGünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar, bugün itibarıyla 7+3 oldum kalp atışı için bu hafta dr cagırdı ama gitmedim önümüzdeki perşembe cumaya kadar sabredecegim olumsuz bir şeyler duymak istemiyorum Allah hepimize evlatlarımızı bagışlasın,
Canim sürekli ağrı hissedeceksin diye birşey yok. Bebeğin seninle. Benimde ağrım yok suanOf kızlar yarım saat önce lavaboya gitmek için uyandım. Şimdi içimi bir korku kapladı. Kasık batması hissedemiyorum şuanda. Hala hamileyimdir dimi ya?
tatlım endıselenme benımde 1 kac gundur hıç kasık batmam yok. goguslerım sızlamasa regl oncesı gıbı, hamıle degıım dıcem bende. korkmaOf kızlar yarım saat önce lavaboya gitmek için uyandım. Şimdi içimi bir korku kapladı. Kasık batması hissedemiyorum şuanda. Hala hamileyimdir dimi ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?