2015 Nisan Anneleri

Kizlar merhaba aranizda benim gibi sigara icip de birakamayanlar varmi?Doktorum kontrole kadar birskmis ol zaten riskli gebeliklerin var sorun yasarsin dedi ama gel gorki bi turlu birakamiyorum kafayi yiyicem

bende aynı durumdayım cnm kendimce yöntemler bulmaya çalışıyorum 5 tanede sadece 1 tanesini gerçek içiyorum mesela

[Q a gittin mi canimUOTE="burfat, post: 36590543, member: 522511"]bende aynı durumdayım cnm kendimce yöntemler bulmaya çalışıyorum 5 tanede sadece 1 tanesini gerçek içiyorum mesela[/QUOTE]
Dr

Burfat Dr a gittin mi canım?

bende tam onu yazacaktım cnm :) gittim şimdilik yolunda görünüyor herşey çok şükür keseyi gördü ama ebat sölemedi netteki hesaba göre 5+4 dr 5+5 hesaplamış öyle yazıyor bide çok sıkışık gitmemişim o yüzden bebeği göremedi ama var dedi :) 2 hafta sonraya çağırdı tekrar hem bebeği görürüz hem kalp atışını duyarız dedi

Hadi gözünaydın canım inşallah 2 hafta sonra da güzel haberler alırsın:)

Ben daha hiç doktora bile gitmedim tatildeyim.diye pazartesi dönücem evime salı aile hekimine carsamba doktora gidicem.burada bi saglik ocağına gittim folikasit ve kan ilacı verdi sizler ne zaman basladınız kızlar folikasite

Hımm dr bazı tahliller istemişti kimisinin sonuçları çıkmış idrar tahlilimde az da olsa eritrosit görülmüş yani kan hücresi.idrar kültürümde de karışık üreme oldu. gram negatif basil görüldü lökosit görüldü yazıyor bir sorun var o belli de ne ki acep... bir şikayetim de yoktu ama hadi bakalım

Merhaba canim biri sorcam değerin kacken ggöründü kesen bnde gitsem mii diye düşünüyorumda bana direk bbaşladı progestani doktorum sat imi bile bilmeden nereden acaba oda mi önlem iiçin ki ???

Ben iki uc aydırkkullanıyorum ccanım ama asil oönemli olan simdi diye tahmin ediyorum

bu arada kızlar doktor öylesine bi doktordu yani asıl doktorum deildi ama bana da ilaç verdi folikasit, balıkyağı, mide bulantısı ve vitamin
benm bulantım şimdilik yok olduğunda iç dedi zaten. doğru olurmu bilmiyorum ama bulantı şikayeti olanlar bi sorsun doktoruna belki önerir ismi dramamine

Of kızlar yarım saat önce lavaboya gitmek için uyandım. Şimdi içimi bir korku kapladı. Kasık batması hissedemiyorum şuanda. Hala hamileyimdir dimi ya?

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar, bugün itibarıyla 7+3 oldum kalp atışı için bu hafta dr cagırdı ama gitmedim önümüzdeki perşembe cumaya kadar sabredecegim olumsuz bir şeyler duymak istemiyorum Allah hepimize evlatlarımızı bagışlasın,

Sana da hayırlı cumalar olumsuz düşünme git doktoruna hayırlı pit patlar duyarsin insallah

Günaydın arkadaşlar ben de nisan annesi olucam inşallah adetimin 24.günü hcg39 çıktı 28.günü 131 çıktı yani bata 1 gün kala 131 di.pazartesi tekrar ölçtürcem inş yükselmiştir. Henüz kadın doğuma gitmedim bugün adetimin 31.günü yani batı 2 gün geçtim ne zaman ultrasonda gözükür sizce ne zaman dr a gitmeliyim. Bu arada folbiol folik asite başladım

Of kızlar yarım saat önce lavaboya gitmek için uyandım. Şimdi içimi bir korku kapladı. Kasık batması hissedemiyorum şuanda. Hala hamileyimdir dimi ya?
tatlım endıselenme benımde 1 kac gundur hıç kasık batmam yok. goguslerım sızlamasa regl oncesı gıbı, hamıle degıım dıcem bende. korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…