- 5 Eylül 2010
- 1.067
- 1.371
- 448
3625 di canım 1 gün önce bhcg sor cnm.neden başladığını şüphe kalmasın içindeMerhaba canim biri sorcam değerin kacken ggöründü kesen bnde gitsem mii diye düşünüyorumda bana direk bbaşladı progestani doktorum sat imi bile bilmeden nereden acaba oda mi önlem iiçin ki ???
cnm ben geçen seneki hamileliğimde kullandım dramaminenin hem hapını hem iğnesini ama bana fayda etmedi malesefbu arada kızlar doktor öylesine bi doktordu yani asıl doktorum deildi ama bana da ilaç verdi folikasit, balıkyağı, mide bulantısı ve vitamin
benm bulantım şimdilik yok olduğunda iç dedi zaten. doğru olurmu bilmiyorum ama bulantı şikayeti olanlar bi sorsun doktoruna belki önerir ismi dramamine
Gec dollenme olmus olabilir canim.. endiselenme hemen. 2 gunde 1 betahcg ye baktir duzenli artiyorsa sorun yok. Haberlerini bekliyoruzzKızlar beta hcg değerim 22 çıktı çok az değil mi? Idrarda ikinci çizgi sildik çıktı Nasıl oldu anlamadım.4+6 dayım sizce artar mı? Çok unutsusuM
ben hala tüp bebek merkezime devam ediyorum bir ay daha oraya gitmeyi düşünüyorum riske atmak istemiyorum malum daha hassas oluyoruzHerkese gunaydiinn
Merak ediyorum doktorunuzu secerken nelere dikkat ettiniz.. mesela benim tup bebek ama orda devam etmiyorum. Yeni bi hastane ariyorum. Medilife capa olacak sanirim. Bebek yogun bakim unitesi var. 1 den fazla doktor var. Temiz bi hastane ve fiyat olarak da uygun geldi.
Sizin fikiriniz nedir??
Herkese Hayırlı Cumalar.Canim sürekli ağrı hissedeceksin diye birşey yok. Bebeğin seninle. Benimde ağrım yok suan
tatlım endıselenme benımde 1 kac gundur hıç kasık batmam yok. goguslerım sızlamasa regl oncesı gıbı, hamıle degıım dıcem bende. korkma
kızlar mideniz ne durumda kussam rahatlıcam ama yok sürekli ne bulantı ne şişkinlik arası gidip geliyor napacağımı şaşırdım kendimi kusturmayı bile düşünüyorum rahatlarım belki die çay bağımlısı ben çay dahi içemiyorumzorla yiyorum yerken çoook kotu oluyorum zaten 49 kiloya inmişim geri sorun olmaz inşallh dimi
Yok canım keseyi gorduysen bakturmana gerek yok. Benimde 10 gün geciktigimde hormon 12000 çıktı. Gecen cuma keseyi gördüm 5,5 mm di.(4+1 de). Yani herşey fazla fazla. Hayırlısı artık ayaklarmizi uzatıp önümüzdeki kontrolü beklicez. Benim bu cumartesi kontrolum var. Sen ne zaman gidiceksinHerkese Hayırlı Cumalar.
Inşallah öyledir canlarım ya önümüzdeki Cumaya muayene , o zamana kadar nasıl sabredeceğim bakalım.
Bu arada ben adetten 1 gün önce beta hcg ölçtürmüştüm 1136 çıkmıştı. Doktor Salı günü keseyi rahatlıkla gördü 10mm dedi tekrar beta hcg ölçümü istiyor musunuz dedim gerek yok keseyi görmekte sıkıntı çekseydim isterdim dedi. Ama siz belli aralıklarla baktırıyorsunuz sanırım. Baktırmam lazım mı değerlere tekrar?
günaydın kızlar ben peynir ekmek domates ten başka bişey yiyemiyorum. kusmuyorum ama hiç bişeyde yiyemiyorumnolucak boyle hamıleler hep homını gırtlak yemek yer sanardım oyle degılmıs
Bu arada ben daha 4 gün önce öğrendim test yaptım kendim..ve tatilde öğrendim eşim yanımda değildi hala haberi yok c.tesi gelince öğrenicek..birde 6 yaşında kızım var..herkese merhaba
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar.günaydın kızlar ben peynir ekmek domates ten başka bişey yiyemiyorum. kusmuyorum ama hiç bişeyde yiyemiyorumnolucak boyle hamıleler hep homını gırtlak yemek yer sanardım oyle degılmıs
Of kızlar yarım saat önce lavaboya gitmek için uyandım. Şimdi içimi bir korku kapladı. Kasık batması hissedemiyorum şuanda. Hala hamileyimdir dimi ya?
Önümüzdeki Cuma günü benim kontrol de.Yok canım keseyi gorduysen bakturmana gerek yok. Benimde 10 gün geciktigimde hormon 12000 çıktı. Gecen cuma keseyi gördüm 5,5 mm di.(4+1 de). Yani herşey fazla fazla. Hayırlısı artık ayaklarmizi uzatıp önümüzdeki kontrolü beklicez. Benim bu cumartesi kontrolum var. Sen ne zaman gidiceksin
Bu aradayazimda yanlis anlasilmasin akraba evliliği yokSana da hayırlı cumalar olumsuz düşünme git doktoruna hayırlı pit patlar duyarsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?