2015 Nisan Anneleri

bugun tekrar bhcg ve baktırcam. yarında usg meraklardayım en son gecen hafta carsamba bakılmıstı. 400 kusurdu. kaca yukselmıstır acep

Merhaba canim biri sorcam değerin kacken ggöründü kesen bnde gitsem mii diye düşünüyorumda bana direk bbaşladı progestani doktorum sat imi bile bilmeden nereden acaba oda mi önlem iiçin ki ???
3625 di canım 1 gün önce bhcg sor cnm.neden başladığını şüphe kalmasın içinde

cnm ben geçen seneki hamileliğimde kullandım dramaminenin hem hapını hem iğnesini ama bana fayda etmedi malesef

Kızlar beta hcg değerim 22 çıktı çok az değil mi? Idrarda ikinci çizgi sildik çıktı Nasıl oldu anlamadım.4+6 dayım sizce artar mı? Çok unutsusuM
Gec dollenme olmus olabilir canim.. endiselenme hemen. 2 gunde 1 betahcg ye baktir duzenli artiyorsa sorun yok. Haberlerini bekliyoruzz

[QUOTEhafup18, post: 36593255, member: 93467"]Sana da hayırlı cumalar olumsuz düşünme git doktoruna hayırlı pit patlar duyarsin insallah[/QUOTE]
Gecen hafta kesem çok küçüktü Dr beni baskalariyla karsilastirinca akraba evliliğini var dedi çok umutllanma dedi o nedenle korkuyorum daha önceki gebekgmde 8haftavkese 25 m ken kalbi atti beklemenin sebebi o canim gecen yol bana 7 hafta boskese dedikleinde 10 gün agladim ilaclarimi bile almadim kürtaja alacaklari gün kalbi atti ben kendi me kahrettim tüm agir isler yaptm yemek bile yemedim ama meğer bebegm benimleymis kendime yaptgnm bu kadar eziyetn sonunda kaybetti bebegmi simdi beklemek istiyorum sonu yine kotuyse olur ama bebeğine büyümesi için zaman vermek istiyorum

Herkese gunaydiinn
Merak ediyorum doktorunuzu secerken nelere dikkat ettiniz.. mesela benim tup bebek ama orda devam etmiyorum. Yeni bi hastane ariyorum. Medilife capa olacak sanirim. Bebek yogun bakim unitesi var. 1 den fazla doktor var. Temiz bi hastane ve fiyat olarak da uygun geldi.
Sizin fikiriniz nedir??

ben hala tüp bebek merkezime devam ediyorum bir ay daha oraya gitmeyi düşünüyorum riske atmak istemiyorum malum daha hassas oluyoruz

günaydın kızlar ben peynir ekmek domates ten başka bişey yiyemiyorum. kusmuyorum ama hiç bişeyde yiyemiyorumnolucak boyle hamıleler hep homını gırtlak yemek yer sanardım oyle degılmıs

Canim sürekli ağrı hissedeceksin diye birşey yok. Bebeğin seninle. Benimde ağrım yok suan
Herkese Hayırlı Cumalar.
Inşallah öyledir canlarım ya önümüzdeki Cumaya muayene , o zamana kadar nasıl sabredeceğim bakalım.
Bu arada ben adetten 1 gün önce beta hcg ölçtürmüştüm 1136 çıkmıştı. Doktor Salı günü keseyi rahatlıkla gördü 10mm dedi tekrar beta hcg ölçümü istiyor musunuz dedim gerek yok keseyi görmekte sıkıntı çekseydim isterdim dedi. Ama siz belli aralıklarla baktırıyorsunuz sanırım. Baktırmam lazım mı değerlere tekrar?

tatlım endıselenme benımde 1 kac gundur hıç kasık batmam yok. goguslerım sızlamasa regl oncesı gıbı, hamıle degıım dıcem bende. korkma

Canim ben senin gibiyim.. kusamayan da bi insanim surekli bulantiyla geziyorum.. sadece kendimi zorluyorum.. azicik ve sik sik yemeye calisiyorum. Azicik yedigimde de bi sure kalkiyor icim ama sonra aynen devam...

Yok canım keseyi gorduysen bakturmana gerek yok. Benimde 10 gün geciktigimde hormon 12000 çıktı. Gecen cuma keseyi gördüm 5,5 mm di.(4+1 de). Yani herşey fazla fazla. Hayırlısı artık ayaklarmizi uzatıp önümüzdeki kontrolü beklicez. Benim bu cumartesi kontrolum var. Sen ne zaman gidiceksin

günaydın kızlar ben peynir ekmek domates ten başka bişey yiyemiyorum. kusmuyorum ama hiç bişeyde yiyemiyorumnolucak boyle hamıleler hep homını gırtlak yemek yer sanardım oyle degılmıs

Yaaa sorma.. ben de normal yasamda bile as eren bi insan oldugum icin, biz de oyle bekliyorduk valla... ama yok ysni.. hele en sevdigim sey tarli, pasta, nutella falan... kokularina hatta goruntulerine tahammülüm yok resmen..
Biz baya, cokokren reklamindaki kadin gibi olacagimi düşünüyorduk

Reactions: nix
Bu arada ben daha 4 gün önce öğrendim test yaptım kendim..ve tatilde öğrendim eşim yanımda değildi hala haberi yok c.tesi gelince öğrenicek..birde 6 yaşında kızım var..herkese merhaba

Biz de tayildeyiz, burada ogrendik.. doktor da haftaya artik.. hayirli olsuuu.nnn

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar.
Ben de ilk gebeliğimde 3 ay meyve dışında bir şey yiyemedim içim almadı meyvelerde hep eşkiydi. Hamilelik boyuncada fazla bir şey canım çekmedi. ben normalde kiloluydum diyet yaparken hamile kaldım ve çok kilo alırım diye korktum ala ala 10 kilo aldım.
Bu bebek te de gerçi daha erken ama pek iştahım yok sabahları işe giderken çok zorlanıyorum canım hiç bir şey istemiyor aç aç yola da çıkmak istemiyorum. Sıcaklardan herhalde içim hiçbirşeyi almıyor.

Reactions: nix
Önümüzdeki Cuma günü benim kontrol de.

Miğde bulantısı beni mahvediyoo. Hayatta en çok zorlandığım şey bir de beni araba tutar. İşe de gitmek zorundayım. Neyse bunlar basit dertler Allah başka sıkıntı vermesin. Allah bütün bebek isteyen anne adaylarına ve hamilelere yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…