2015 Nisan Anneleri

kızlar Merhaba İnşallah bende nisan annesi olucam :) Ben adet gününden 7 gün sonra degerime baktırdım 703 çıktı bu normalmi?Bidre Cumartesi doktora gidecegim yani regli tarihinden 10 gün sonra oluyor kese gözükütmü ?

Kizlar bizim izin olayi nasil oluyo simdi biliyo musunuz bn hic arastirmadim nisanda dogum oldugunda izinle donemi kapatiyoruz galiba dimi

8 hafta doğum öncesi 8 hafta sonrası izin var 32. haftaya kadar devlet çalışabilirsin izni veriyor olurda doktorundan sana 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alırsın kalan 5 haftalık izinleri doğumdan sonraya ekletiyorsun. birde gebelik izninde ömaaş alamıyormuşuz bilginiz var mı? daha sonra izin dönüşü toplu halde bir mebla alıyormuşuz bende onu bi araştırıcam

Gunaydın kızlar hayırlı cumalarr. Ben hala üstüne görme gibi bisey yaşıyorum pöff cok can sıkıcıı

hanımlar günaydın benim mide bulantılarıyla başım dertte doktorum premesis diye bir ilaç verdi içinde kalsiyum , folik asit, b6-12 vitaminleri var kullanmakta kararsızım hamilelik bulantı ve kusmalarını önlenmesine yardımcı olmak çin yazıyor prospektüsünde kullananız var mı napsam bilemedim

ben kullanıyorum ve de işe yarıyor, benim de 7 haftalık su anda, onu kullanmadığım zaman gün geçmek bilmiyor. tamamen kesmiyor ama rahatlatıyor.

günaydın kızlar ben peynir ekmek domates ten başka bişey yiyemiyorum. kusmuyorum ama hiç bişeyde yiyemiyorum hamılelerını gırtlak yemek yer sanardım oyle degılmıs

Bende ayni durumdayim cnm napicaz bilmiyom yemedigim zaman bebegime iyilik etmiyomusum gibi geliyo ama hicbisey cnm istemiyo yemek daha pisiresim gelmiyo insallah duzelir

ben kullanıyorum ve de işe yarıyor, benim de 7 haftalık su anda, onu kullanmadığım zaman gün geçmek bilmiyor. tamamen kesmiyor ama rahatlatıyor.
nasıl kullanıyorsun canım doktorum kullanım önermedi aç karnına olurmu midem sökülecek yerinden sanki bulantı kusmam had safhada bugün ne yesem içsem durmuyor içimde

Nasıl yani maaş alamıyoruz :O

Bende ayni durumdayim cnm napicaz bilmiyom yemedigim zaman bebegime iyilik etmiyomusum gibi geliyo ama hicbisey cnm istemiyo yemek daha pisiresim gelmiyo insallah duzelir

bende hiç bişey yiyemiyorum peynirden bile tiksinir oldum dün çok iyiydim bugün gene midem allak bullak yaa hiç bişey istemiyor canım hiç bi yemek yapasım gelmiyor

Nasıl yani maaş alamıyoruz :O
bende yeni duydum normal zamanda maaş alıcaz sanıyordum facede anne grubunda devlet memuru bir hanım toplu 11bin gibi bir rakam aldığını söyledi. sordum bu ne parası acaba doğum izninde maaş yatmıyor izin dönüşü toplu para yatıyor dedi bende şaşırdım okullar başalyınca sorucam bakalım yeni doğum yapıp dönen hocalara

Kızlar bulantı ve kusmadan endişe etmeyin. Zaten bebek sizden besleniyor. Yani hic bisey yemesenizde o gidasiz kalmaz. O zaman Somali de insanların nesli tukenirdi. Allah öyle bi düzen kurmuski .
Ben kızıma hamileyken karşı komsumda hamileydi. 9 ay boyunca yemek yiyemedi. O 10 kilo aldı. Ben 30 kilo aldım. Doğumda o benden daha kilolu bebek doğurdu. Gayet te sağlıklı simdi ikisi ayni okuldalar.
Kendinizi rahat tutmaniz lazim. Tek sakinmaniz gereken sey stress. Gerisi tefarruat. Çünkü salgiladiginiz hormonlar direk bebislere geçiyor. Adrenalinde seratoninde...

özel sektörde olanlar toplu maaş alıyor genelde memur olanlar yasal doğum izni süresince maaş olarak alıyor.

ben endişe etmiyorumda midem çıkıcak yerinden sanki kötü oluyorum hiç midesi bulanan biri değildim şimdi her dk saniye bulanıyor ama önceki gebeliğimde bir yerde okudum bu iyi bir durummuş bazı annelerde bebeğin sağlıklı geliştiğininde habercisiymiş bulantı ve kusmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…