2015 Nisan Anneleri

canım ızındeyken sgk maası ızın bıtımı toplu verıyor bnm ısyerınden arkadasım a oyle yapmıslardı. özel sektörüz

Nasıl yani maaş alamıyoruz :O

Ben devlet memuruyum 2013 de doğum yaptım. 4 ay ücretli doğum iznimde her ay maaş yattı. 180 lira gibi bir para aldım doğum yardımı olarak. Öyle uçuk kaçık bir yardım yok yani sadece maaşınız yatıyor. ben paramı çekmedim ama her ay yatıp yatmadığını kontrol ettim. 4 ay X öğretmen maaşı + doğum parası hemen hemen ona denk gelir zaten

Devlette öğretmen olanlar doğum iznindeyken düzenli maaşını alıyor. Toplu alma nerden çıktı ya? Ablam yeni doğum yaptı maaşı tıkır tıkır yatıyor. Bende de yatmıştı

Devlette öğretmen olanlar doğum iznindeyken düzenli maaşını alıyor. Toplu alma nerden çıktı ya? Ablam yeni doğum yaptı maaşı tıkır tıkır yatıyor. Bende de yatmıştı
bende bir duyum aldığım için sordum zaten hanımlar aslı astarı nedir diye araştırıcam bi demiştim yazdım yazıda dikkat ederseniz

Tamam melike cim atar yapma:) aşk olsun tanımadin mi ya? Kasım annesi olacaktık ama faceten. Sonra boş gebelik derken hüsran oldu

konyadandı demi canım ben rumuz isimleri hatırlamıyorumda kimsenin. atar değilde bacım nerden çıktı ya demişsin ya ondan yazdım öyle :9 hayırlı olsun canım nasipse gene aynı zamanda hamişiz inş güzel bi hamilelik geçiririz :)

Kızlar saatlik hamilelik izni hakkında bilgisi olan varmı? Nezaman başlıyor nekadar sürüyor vs..

terslenmek için yazmamistim zaten canım:) evet konyadan. Nasip işte ya inşallah bu kez devamı gelir bakalım. Kasım annelerinde devam ediyomusun kızlar nasıl? Aysel i merak ediyorum o da hamiş dir inşallah

terslenmek için yazmamistim zaten canım:) evet konyadan. Nasip işte ya inşallah bu kez devamı gelir bakalım. Kasım annelerinde devam ediyomusun kızlar nasıl? Aysel i merak ediyorum o da hamiş dir inşallah
bende çıktım gruptan senden sonra eşimde hamilelik psikolojisinden uzaklaşayım diye gruplarla ilgili arkadaşları silmemi istemişti geçen bi arkadaş yazdı buraya ama adını bilmiyorum rumuzu elyesa falandı sanırım oda bebeğini kaybetmiş şimdi şubat annesi olacakmış bende ayseli sordum hamile değilmiş tedavi falan görüyor sanırım

keseyi gördünüzmü canım sahi nasıl ilerliyor gebelik özgülcüm
Kalmak bizi ve psikolojimizi daha çok yoracakti. Valla canım benim kaderim geç döllenme zaten:) bu pazartesi keseyi gördük şükür ama biliyosun ki benim için tehdit sürüyor hala. Bebişi görene kadar kimseye söylemek yok(sen ne yaptın maşallah benden önde gorunuyorsun kalp atislarini duydun mu canım?

Günaydın kızlar bisey sorucam.benim transferim 6 agustosta yapildi son adetimde 18 temmuz.haftaya cuma ilk ultrason icin cagirdilar ama bebegim nekadarlik acaba suan hesap nasil yapiyorlar bilmiyorum merak ediyorum

evet kalmak daha çok yoracaktı bide bi kaç arkadaş olumsuz şeyleri yazmayın bide üzülüyoruz falan yazınca daha fazla durmak istemedim grupta bizde aynı şekilde söylemedik daha annem kayın validemler bilmiyor kardesim ve 2 arkadaşım biliyorlar 28inde muayanem var ondan sonra söyleyelim diyoruz herşey yolundaysa inş. hamdolsun kalp sesini ve bebeği gördük. eşim direkt tek demi bebek diye sordu :) öncekinde 4 kese olunca o da tedirgindi hayırlısı olur inşallah hakkımızda

Günaydın kızlar bisey sorucam.benim transferim 6 agustosta yapildi son adetimde 18 temmuz.haftaya cuma ilk ultrason icin cagirdilar ama bebegim nekadarlik acaba suan hesap nasil yapiyorlar bilmiyorum merak ediyorum
canım nete gebelik haftası hesaplama yaz ve çıkan sayfada son adet tarihinin ilk gününü yazmani isteyecek.hesabi kendisi yapıyor zaten.

son adetiniz ilk günü itibari ile hesaplanıyor

Dün kendi dr da randevuyu kaçırdığım için izin almışken başka dr gideyim dedim kalp atışlarını ultrasondan gördük çok şükür 7,5mm olmuş miniğim ama o ultrasonda sesini dinleyemedik hem dinlerken yayılan ısı bebeğe zarar veriyor dedi hevesim kursağımda kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…