canım ızındeyken sgk maası ızın bıtımı toplu verıyor bnm ısyerınden arkadasım a oyle yapmıslardı. özel sektörüz8 hafta doğum öncesi 8 hafta sonrası izin var 32. haftaya kadar devlet çalışabilirsin izni veriyor olurda doktorundan sana 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alırsın kalan 5 haftalık izinleri doğumdan sonraya ekletiyorsun. birde gebelik izninde ömaaş alamıyormuşuz bilginiz var mı? daha sonra izin dönüşü toplu halde bir mebla alıyormuşuz bende onu bi araştırıcam
bende yeni duydum normal zamanda maaş alıcaz sanıyordum facede anne grubunda devlet memuru bir hanım toplu 11bin gibi bir rakam aldığını söyledi. sordum bu ne parası acaba doğum izninde maaş yatmıyor izin dönüşü toplu para yatıyor dedi bende şaşırdım okullar başalyınca sorucam bakalım yeni doğum yapıp dönen hocalara
Nasıl yani maaş alamıyoruz :O
bende bir duyum aldığım için sordum zaten hanımlar aslı astarı nedir diye araştırıcam bi demiştim yazdım yazıda dikkat edersenizDevlette öğretmen olanlar doğum iznindeyken düzenli maaşını alıyor. Toplu alma nerden çıktı ya? Ablam yeni doğum yaptı maaşı tıkır tıkır yatıyor. Bende de yatmıştı
Bizimde ev kredimiz var canım ben duyunca şaşırdım o yüzden bilginiz var mı diye sormuştum demek o bayanın yanlış malumatı var yada devlet memurlarında farklı bir uygulama bende öğretmenim alıyoruz diye biliyordumbizim kredimiz vaaar temmuzda bitiyor maaşsız olmaaaz
Tamam melike cim atar yapma:) aşk olsun tanımadin mi ya? Kasım annesi olacaktık ama faceten. Sonra boş gebelik derken hüsran oldubende bir duyum aldığım için sordum zaten hanımlar aslı astarı nedir diye araştırıcam bi demiştim yazdım yazıda dikkat ederseniz
Teşekkürler canimAa geçmiş olsun, anneniz tez zamanda iyileşir inşallah.
Tamam melike cim atar yapma:) aşk olsun tanımadin mi ya? Kasım annesi olacaktık ama faceten. Sonra boş gebelik derken hüsran oldu
terslenmek için yazmamistim zaten canım:) evet konyadan. Nasip işte ya inşallah bu kez devamı gelir bakalım. Kasım annelerinde devam ediyomusun kızlar nasıl? Aysel i merak ediyorum o da hamiş dir inşallahkonyadandı demi canım ben rumuz isimleri hatırlamıyorumda kimsenin. atar değilde bacım nerden çıktı ya demişsin ya ondan yazdım öyle :9 hayırlı olsun canım nasipse gene aynı zamanda hamişiz inş güzel bi hamilelik geçiririz :)
bende çıktım gruptan senden sonra eşimde hamilelik psikolojisinden uzaklaşayım diye gruplarla ilgili arkadaşları silmemi istemişti geçen bi arkadaş yazdı buraya ama adını bilmiyorum rumuzu elyesa falandı sanırım oda bebeğini kaybetmiş şimdi şubat annesi olacakmış bende ayseli sordum hamile değilmiş tedavi falan görüyor sanırımterslenmek için yazmamistim zaten canım:) evet konyadan. Nasip işte ya inşallah bu kez devamı gelir bakalım. Kasım annelerinde devam ediyomusun kızlar nasıl? Aysel i merak ediyorum o da hamiş dir inşallah
keseyi gördünüzmü canım sahi nasıl ilerliyor gebelik özgülcümterslenmek için yazmamistim zaten canım:) evet konyadan. Nasip işte ya inşallah bu kez devamı gelir bakalım. Kasım annelerinde devam ediyomusun kızlar nasıl? Aysel i merak ediyorum o da hamiş dir inşallah
Kalmak bizi ve psikolojimizi daha çok yoracakti. Valla canım benim kaderim geç döllenme zaten:) bu pazartesi keseyi gördük şükür ama biliyosun ki benim için tehdit sürüyor hala. Bebişi görene kadar kimseye söylemek yokkeseyi gördünüzmü canım sahi nasıl ilerliyor gebelik özgülcüm
Kalmak bizi ve psikolojimizi daha çok yoracakti. Valla canım benim kaderim geç döllenme zaten:) bu pazartesi keseyi gördük şükür ama biliyosun ki benim için tehdit sürüyor hala. Bebişi görene kadar kimseye söylemek yok(sen ne yaptın maşallah benden önde gorunuyorsun kalp atislarini duydun mu canım?
canım nete gebelik haftası hesaplama yaz ve çıkan sayfada son adet tarihinin ilk gününü yazmani isteyecek.hesabi kendisi yapıyor zaten.Günaydın kızlar bisey sorucam.benim transferim 6 agustosta yapildi son adetimde 18 temmuz.haftaya cuma ilk ultrason icin cagirdilar ama bebegim nekadarlik acaba suan hesap nasil yapiyorlar bilmiyorum merak ediyorum
son adetiniz ilk günü itibari ile hesaplanıyorGünaydın kızlar bisey sorucam.benim transferim 6 agustosta yapildi son adetimde 18 temmuz.haftaya cuma ilk ultrason icin cagirdilar ama bebegim nekadarlik acaba suan hesap nasil yapiyorlar bilmiyorum merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?