2015 Nisan Anneleri

Kimse yasadiklarimiza bizim uzuldugumuz kadar üzülemez ama onlara da hak vermek lazım korku ve endişe yapıyorlardı belki kayıp yaşayanları gördükçe.
Ayyy masallahhh çok çok sevindim gözünaydın Rabbim yüzünü güldürsün inşallah canım benim. 28 inde siz bebise bakcaksınız o zaman. Ay maşallah subhanallah darısı bize inşallah. Bol bol oku dua et canım nazar değmesin. Soylememen çok iyi olmuş inşallah kontrolünden sonra güzel haberleri verirsin

hayırlı olsun canım ilk kez duydum bebeğe zarar veriyorsa sık sık dinlememek lazım ozaman yabancı ülkelerdede sık sık ultrasona almıyorlarmış bebeğe zarar verir diye bizde her gidişimizde alıyorlar ultrasona

canım nete gebelik haftası hesaplama yaz ve çıkan sayfada son adet tarihinin ilk gününü yazmani isteyecek.hesabi kendisi yapıyor zaten.
peki canim 6 agustosta transfer ettikleri icin bebek o tarihten itibaren varya acaba ondan sonrami hesapliyorlar diyede düşünüyorum

Evet öyle söyledi ben de şaşırdım hayallerim suya düştü ama en azından herşey yolunda onu gördük kalp atışları başlamış çok şükür sadece sesini duyamadık napalım artık :) Bulantı içinde ilaç vermedi tavsiye etmiyorum dedi doğal ne yapabilirim diye bakıyorum bende

çok sağolasın canım inş sizde güzel haberler alırsınız. öyle yapıyoruz bol bol okuyup dua etmeye çalşıyoruz eşimle hala bi korku var üstümüzde Rabbim hayırlısını versin inş. bu sefer söylemedil öncekinde duymayan kalmamıştı 3z diye bu sefer annelere güvenemedik yine duyururlar diye bekleyelim dedik ama kayınvalidem şüpheleniyor soruyor sürekli :) bugün ona gidicem yine varmı bebek diye sıkıştırmaz inş. :)

tuzlu leblebi çekirdek yemeye çalış ara ara atıştır ben öyle yapıyorum

olsun herşey yolundaymış maşallah :) banada doktorum badem ceviz leblebi tuzlu çubuk kraker yememi tavsiye etti bulantı için çok kötü olursam son çare kullanmam için ilaç verdi. bugün kötüyüm kullansammı bilemedim :S

Hayırlı olsun canım maşallah

arkadaslar anne adayının hamılelıgını ogrendıgınde, cinsiyet acısından içinden gecen ılk ne ıse o cogu zaman doğru oluyormuş. ne dersınız herkes hıssettıgı cınseyetı yazsın bırımizde de tablo olustursun bakalım cınsıyetlerımız kesınlestıgınde % kac tutturmus olcaz ne dersınız.

ben erkek hıssedıyorum.

ben kız hissediyorum, ilk gebeliğimde erkek hissetmiştim bu sefer kardeşimde bende kız olcak sanki diyoruz :)

Hayırlı olsun canım maşallah
Allah razı olsun canım şükürler olsun

tuzlu leblebi çekirdek yemeye çalış ara ara atıştır ben öyle yapıyorum

Leblebi aldım yine unuttum yanımda getirmeyi doğru diyorsun leblebi kesiyor

Ceviz yiyemiyorum ondan da tiksindim arada zorla atıyorum ağzıma ama zorla yani :) Eğer dayanabilirsen içme canım o da zararlıymış çünkü kusabiliyorsan belki kusmak iyi gelir

Arkadaslrbir bakar misiniz. Adete 5 gun kala beta 47. 19unda battı . Bugun degerim 1900. Çok mu yuksek degerim nasil sizce. Keseyi ne zaman görürum cok heyecanlıyım

Ben yumurtlamanin olduğu yaptım onu yuks k ihtimalle erkek olacak. Ama içime kız doguyor. Hayırlısı sağlıklı olsunda

beni kusma mahvetti zaten canım ya şimdi biraz daha iyi gibiyim inş. düzelirim kalmaz bişeyim. sabah daha kalkar kalkmaz lavaboya koştum aç açına midem kusmaya çalışıyor eşimide uğurlayamadım oda korktu ne oldu diye.

kızlar kusuyorsanız valla şanslısınız bu kusamama beter ya bikere kussam rahatlıcam hayatımın vazgeçilmezi çay bile kou geliyor tadı... Güya bizde soylemicektik 3. aya kadar ama kalp atışımı görünce söyledi annem eşim falan diğerinde çok üzülmüştüm,herkese tek tek açıklama yaparken umarım sorunsuz tamamlarız

ayy ben kusuyorum daha kötüyüm bulantı olunca yatıyorum hiç değilse şimdi öğürmekten midem kasılıyor herkezde etkisi farklı herhalde yeterki bebeklerimiz iyi olsun inş. :) çok iyi anlıyorum canım inş Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.
benim eşim beni böyle kusarken hasta gibi görünce üzülüyor benim yüzümden oldu diyor dedim ne senin yüzünden hamile kalmasaydın böyle olmucaktın diyor benim yüzümden böyle kötü oldun hasta oldun diyor benden eşime hamilelik sendromu bulaştı galiba teselli ediyorum bazen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…