- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
Kimse yasadiklarimiza bizim uzuldugumuz kadar üzülemez ama onlara da hak vermek lazım korku ve endişe yapıyorlardı belki kayıp yaşayanları gördükçe.evet kalmak daha çok yoracaktı bide bi kaç arkadaş olumsuz şeyleri yazmayın bide üzülüyoruz falan yazınca daha fazla durmak istemedim grupta bizde aynı şekilde söylemedik daha annem kayın validemler bilmiyor kardesim ve 2 arkadaşım biliyorlar 28inde muayanem var ondan sonra söyleyelim diyoruz herşey yolundaysa inş. hamdolsun kalp sesini ve bebeği gördük. eşim direkt tek demi bebek diye sordu :) öncekinde 4 kese olunca o da tedirgindi hayırlısı olur inşallah hakkımızda
Dün kendi dr da randevuyu kaçırdığım için izin almışken başka dr gideyim dedim kalp atışlarını ultrasondan gördük çok şükür 7,5mm olmuş miniğim ama o ultrasonda sesini dinleyemedik hem dinlerken yayılan ısı bebeğe zarar veriyor dedi hevesim kursağımda kaldı :)
peki canim 6 agustosta transfer ettikleri icin bebek o tarihten itibaren varya acaba ondan sonrami hesapliyorlar diyede düşünüyorumcanım nete gebelik haftası hesaplama yaz ve çıkan sayfada son adet tarihinin ilk gününü yazmani isteyecek.hesabi kendisi yapıyor zaten.
Evet öyle söyledi ben de şaşırdım hayallerim suya düştü ama en azından herşey yolunda onu gördük kalp atışları başlamış çok şükür sadece sesini duyamadık napalım artık :) Bulantı içinde ilaç vermedi tavsiye etmiyorum dedi doğal ne yapabilirim diye bakıyorum bendehayırlı olsun canım ilk kez duydum bebeğe zarar veriyorsa sık sık dinlememek lazım ozaman yabancı ülkelerdede sık sık ultrasona almıyorlarmış bebeğe zarar verir diye bizde her gidişimizde alıyorlar ultrasona
belli oldu cinsiyetihayırlısı bakalım gönlümden kız geciyor kızın olcak :) sağlıklı olsunda kız erkek farketmez
Kimse yasadiklarimiza bizim uzuldugumuz kadar üzülemez ama onlara da hak vermek lazım korku ve endişe yapıyorlardı belki kayıp yaşayanları gördükçe.
Ayyy masallahhh çok çok sevindim gözünaydın Rabbim yüzünü güldürsün inşallah canım benim. 28 inde siz bebise bakcaksınız o zaman. Ay maşallah subhanallah darısı bize inşallah. Bol bol oku dua et canım nazar değmesin. Soylememen çok iyi olmuş inşallah kontrolünden sonra güzel haberleri verirsin
tuzlu leblebi çekirdek yemeye çalış ara ara atıştır ben öyle yapıyorumEvet öyle söyledi ben de şaşırdım hayallerim suya düştü ama en azından herşey yolunda onu gördük kalp atışları başlamış çok şükür sadece sesini duyamadık napalım artık :) Bulantı içinde ilaç vermedi tavsiye etmiyorum dedi doğal ne yapabilirim diye bakıyorum bende
Evet öyle söyledi ben de şaşırdım hayallerim suya düştü ama en azından herşey yolunda onu gördük kalp atışları başlamış çok şükür sadece sesini duyamadık napalım artık :) Bulantı içinde ilaç vermedi tavsiye etmiyorum dedi doğal ne yapabilirim diye bakıyorum bende
Hayırlı olsun canım maşallahDün kendi dr da randevuyu kaçırdığım için izin almışken başka dr gideyim dedim kalp atışlarını ultrasondan gördük çok şükür 7,5mm olmuş miniğim ama o ultrasonda sesini dinleyemedik hem dinlerken yayılan ısı bebeğe zarar veriyor dedi hevesim kursağımda kaldı :)
arkadaslar anne adayının hamılelıgını ogrendıgınde, cinsiyet acısından içinden gecen ılk ne ıse o cogu zaman dor oluyormuş. ne dersınız herkes hıssettıgı cınseyetı yazsın bırımizde de tablo olustursun bakalım cınsıyetlerımız kesınlestıgınde % kac tutturmus olcaz ne dersınız.
ben erkek hıssedıyorum.
Ayy hayırlı olsun darısı başımızabelli oldu cinsiyeti
kızmış
Allah razı olsun canım şükürler olsunHayırlı olsun canım maşallah
tuzlu leblebi çekirdek yemeye çalış ara ara atıştır ben öyle yapıyorum
olsun herşey yolundaymış maşallah :) banada doktorum badem ceviz leblebi tuzlu çubuk kraker yememi tavsiye etti bulantı için çok kötü olursam son çare kullanmam için ilaç verdi. bugün kötüyüm kullansammı bilemedim :S
Keseyi çok net görürsün canım maşallah çok çok güzel artmışArkadaslrbir bakar misiniz. Adete 5 gun kala beta 47. 19unda battı . Bugun degerim 1900. Çok mu yuksek degerim nasil sizce. Keseyi ne zaman görürum cok heyecanlıyım
Allah razı olsun canım şükürler olsun
Leblebi aldım yine unuttum yanımda getirmeyi doğru diyorsun leblebi kesiyor
Ceviz yiyemiyorum ondan da tiksindim arada zorla atıyorum ağzıma ama zorla yani :) Eğer dayanabilirsen içme canım o da zararlıymış çünkü kusabiliyorsan belki kusmak iyi gelir
kızlar kusuyorsanız valla şanslısınız bu kusamama beter yabikere kussam rahatlıcam hayatımın vazgeçilmezi çay bile kou geliyor tadı... Güya bizde soylemicektik 3. aya kadar ama kalp atışımı görünce söyledi annem eşim falan diğerinde çok üzülmüştüm,herkese tek tek açıklama yaparken umarım sorunsuz tamamlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?