Cook cook teşekkür ederim cnm yaa. Cok.şükür tutundu bebeğim. Allahim herkese nasip etsin bu hisleri. Cok guzel cok duygus bi surecmis. Içim bi nebze rahatladı. Bebeğini sağlıkla kucağına al insaaallahhhKeseyi çok net görürsün canım maşallah çok çok güzel artmış
Inşallah canım çok saol imkanın varsa git da kesenin görürsen rahatlarsin.ben pazartesi 800lerdeyken alttan gördüm. Sen daha rahat görürsünC
Cook cook teşekkür ederim cnm yaa. Cok.şükür tutundu bebeğim. Allahim herkese nasip etsin bu hisleri. Cok guzel cok duygus bi surecmis. Içim bi nebze rahatladı. Bebeğini sağlıkla kucağına al insaaallahhh
doğru kuzum kusmakda mahveder ama ne bilem surkli yatasım varayy ben kusuyorum daha kötüyüm bulantı olunca yatıyorum hiç değilse şimdi öğürmekten midem kasılıyorherkezde etkisi farklı herhalde yeterki bebeklerimiz iyi olsun inş. :) çok iyi anlıyorum canım inş Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.
benim eşim beni böyle kusarken hasta gibi görünce üzülüyor benim yüzümden oldu diyor dedim ne senin yüzünden hamile kalmasaydın böyle olmucaktın diyor benim yüzümden böyle kötü oldun hasta oldun diyor benden eşime hamilelik sendromu bulaştı galiba teselli ediyorum bazen :)
Benumkide 2 gündür kusuyo. Merak etme 3 ay sonra geçer dedimayy ben kusuyorum daha kötüyüm bulantı olunca yatıyorum hiç değilse şimdi öğürmekten midem kasılıyorherkezde etkisi farklı herhalde yeterki bebeklerimiz iyi olsun inş. :) çok iyi anlıyorum canım inş Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.
benim eşim beni böyle kusarken hasta gibi görünce üzülüyor benim yüzümden oldu diyor dedim ne senin yüzünden hamile kalmasaydın böyle olmucaktın diyor benim yüzümden böyle kötü oldun hasta oldun diyor benden eşime hamilelik sendromu bulaştı galiba teselli ediyorum bazen :)
kızlar kusuyorsanız valla şanslısınız bu kusamama beter yabikere kussam rahatlıcam hayatımın vazgeçilmezi çay bile kou geliyor tadı... Güya bizde soylemicektik 3. aya kadar ama kalp atışımı görünce söyledi annem eşim falan diğerinde çok üzülmüştüm,herkese tek tek açıklama yaparken umarım sorunsuz tamamlarız
doğru kuzum kusmakda mahveder ama ne bilem surkli yatasım varben ekimde tüp bebek yaptıracaktım ya planlarım vardı saçıma brezilya fonu yaptıracaktım kalıcı eyeliner vs yaptıracaktım tipim kaydı resmen saç baş dağınık çok gıcığım bugünlerde kendimden soğudum ..hehe
amin canm ya kalbi durur die odum kopuyor pazartesi komntrole gideceğim herşey yolunda gidiyor mu die heycandan ölmezsem 4 senedir bekliyoruz bwbeğimizi inşallh nasip olurYaa insallah bi sikinti olmaz canim ya.. biz de dayanamadik ama icim icimi yiyor bir yandan.. allah utandirmasin insallah
amin canm ya kalbi durur die odum kopuyor pazartesi komntrole gideceğim herşey yolunda gidiyor mu die heycandan ölmezsem 4 senedir bekliyoruz bwbeğimizi inşallh nasip olur
ayy canım öyle oldu çok şükür bırakmazsa meleğim bizi... daha 1 cm len bu hale geldik saçlar dökülüyor sürekli birde hiç dökülmezdi saçlarım canm şimdi annemin yanındayım tatil bitince antepe doncem yalnız napacaksam off offayy negüzel tüp bebek tedavisine gerek kalmamış bende öyle sürekli yatma modundayım ne temizlik ne yemek yapmak hiç bişey istemiyorum saç baş dağınık yatıyorum bazen eşime diyorum iyice kötü oldum çirkin oldum demi diye yoo sana öyle geliyor diyor oda bebekle sen iyi olun yeterki diyor ama canım dermanım hiç yok böyle olcamı tahmin etmemiştim annelik daha hamilelikte başlayan zor zanaatmiş anacımın kıymetini bi kez daha anladım :)
sana da tatlım hayırlı cumalarrr :)Hayirli cumalar kizlar
amin balım eşim kızıyor nete girmeme doktorada şikayet etmişti moralimi bozuyorum die ama dayanamıyom kk ya ama kotu şeyler araştırmıyorunAllah muhafaza öyle şeyler getirme aklına bende kalp sesini duyduktan sonra aklıma öyle şeyler getirir gibi oldum kızdım kendime sonra iyi düşünelim iyi olsun inş. Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın inş.
amin balım eşim kızıyor nete girmeme doktorada şikayet etmişti moralimi bozuyorum die ama dayanamıyom kk ya ama kotu şeyler araştırmıyorun
ne zaman sınavlar cnm nettebmi başvyrdunbu arada öğretmen arkadaşlar ösymnin sınavlarında görev alıyormusunuz? yds sınavı için gözetmenlik başvuruları başladı bugün ben başvurdum az önce :) bebişler için para biriktirmek lazım malum
belli oldu cinsiyeti
kızmış
Ben de erkek hissediyorum ama belki eşimin yönlendirmesi de olmuş olabilir. Gobegiminden öpüp napiyor bakalim bizim oğlan dedi ilk günlerde ben de efendimm dedim ay ya agzimdan öyle kaçıverdi dedi. küser sonra babası kız olursa dedim küsmesin bebeğim küsmesin diyor. Allah sağlık sıhhat versin kız -oğlan farketmez.arkadaslar anne adayının hamılelıgını ogrendıgınde, cinsiyet acısından içinden gecen ılk ne ıse o cogu zaman doğru oluyormuş. ne dersınız herkes hıssettıgı cınseyetı yazsın bırımizde de tablo olustursun bakalım cınsıyetlerımız kesınlestıgınde % kac tutturmus olcaz ne dersınız.
ben erkek hıssedıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?