2015 Nisan Anneleri

C
Keseyi çok net görürsün canım maşallah çok çok güzel artmış
Cook cook teşekkür ederim cnm yaa. Cok.şükür tutundu bebeğim. Allahim herkese nasip etsin bu hisleri. Cok guzel cok duygus bi surecmis. Içim bi nebze rahatladı. Bebeğini sağlıkla kucağına al insaaallahhh

C

Cook cook teşekkür ederim cnm yaa. Cok.şükür tutundu bebeğim. Allahim herkese nasip etsin bu hisleri. Cok guzel cok duygus bi surecmis. Içim bi nebze rahatladı. Bebeğini sağlıkla kucağına al insaaallahhh
Inşallah canım çok saol imkanın varsa git da kesenin görürsen rahatlarsin.ben pazartesi 800lerdeyken alttan gördüm. Sen daha rahat görürsün

herkese günaydıııınnn.çok mutluyum yine.değerlerim bat gününden 3 gün sonra 370,2 gün sonra 740,2 gün sonra yani bugün ölçtürdüm 1955 çıktı.oh beeeee diye bağırmak istiyorum:))günlerdir ne midem bulanıyo ne uykum var,normal günlerimdeki gibiyim diye pimpirikleniyodum.ama sonuç moralimi düzeltti.salı günü doktor randevum var.umarım bundan sonraki süreçte böyle yolunda ilerler.
ayrıca ben sebepsiz düşüklerim olduğu için önlem olarak folbiol,coraspirin ve keseyi görür görmezde karnımdan 0.4 clexan iğne olucam.Allah hepimiz için hayırlısını versin innnnşallahhh:)))

doğru kuzum kusmakda mahveder ama ne bilem surkli yatasım var ben ekimde tüp bebek yaptıracaktım ya planlarım vardı saçıma brezilya fonu yaptıracaktım kalıcı eyeliner vs yaptıracaktım tipim kaydı resmen saç baş dağınık çok gıcığım bugünlerde kendimden soğudum ..hehe

Benumkide 2 gündür kusuyo. Merak etme 3 ay sonra geçer dedim

Yaa insallah bi sikinti olmaz canim ya.. biz de dayanamadik ama icim icimi yiyor bir yandan.. allah utandirmasin insallah

ayy negüzel tüp bebek tedavisine gerek kalmamış bende öyle sürekli yatma modundayım ne temizlik ne yemek yapmak hiç bişey istemiyorum saç baş dağınık yatıyorum bazen eşime diyorum iyice kötü oldum çirkin oldum demi diye yoo sana öyle geliyor diyor oda bebekle sen iyi olun yeterki diyor ama canım dermanım hiç yok böyle olcamı tahmin etmemiştim annelik daha hamilelikte başlayan zor zanaatmiş anacımın kıymetini bi kez daha anladım :)

Yaa insallah bi sikinti olmaz canim ya.. biz de dayanamadik ama icim icimi yiyor bir yandan.. allah utandirmasin insallah
amin canm ya kalbi durur die odum kopuyor pazartesi komntrole gideceğim herşey yolunda gidiyor mu die heycandan ölmezsem 4 senedir bekliyoruz bwbeğimizi inşallh nasip olur

amin canm ya kalbi durur die odum kopuyor pazartesi komntrole gideceğim herşey yolunda gidiyor mu die heycandan ölmezsem 4 senedir bekliyoruz bwbeğimizi inşallh nasip olur

Allah muhafaza öyle şeyler getirme aklına bende kalp sesini duyduktan sonra aklıma öyle şeyler getirir gibi oldum kızdım kendime sonra iyi düşünelim iyi olsun inş. Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın inş.

ayy canım öyle oldu çok şükür bırakmazsa meleğim bizi... daha 1 cm len bu hale geldik saçlar dökülüyor sürekli birde hiç dökülmezdi saçlarım canm şimdi annemin yanındayım tatil bitince antepe doncem yalnız napacaksam off off

bu arada öğretmen arkadaşlar ösymnin sınavlarında görev alıyormusunuz? yds sınavı için gözetmenlik başvuruları başladı bugün ben başvurdum az önce :) bebişler için para biriktirmek lazım malum

amin balım eşim kızıyor nete girmeme doktorada şikayet etmişti moralimi bozuyorum die ama dayanamıyom kk ya ama kotu şeyler araştırmıyorun

amin balım eşim kızıyor nete girmeme doktorada şikayet etmişti moralimi bozuyorum die ama dayanamıyom kk ya ama kotu şeyler araştırmıyorun

benim eşimde kızıyor araştırıp iyice pimpirikli oluyorsun diye ben facede takip ediyorum anne gruplarını değişik bilgiler öğrenmiş oluyorum ama fazlasıda zararlı hakikaten :)

ne zaman sınavlar cnm nettebmi başvyrdun

belli oldu cinsiyeti
kızmış

hayırlısıyla sağ sağlim doğar inş. canım cok sevindim sana arkadas geliyor :) bakalım bende yrn kalp atısı için gidicem hayırlısıyla bır duysam bugun 7+2 gunluk olduk cinsiyet belli olmus basla alısverişe bende zor tutuyorum kendımı ama elim hep kız kıyafetlerine gidiyor hayırlısı bklm sağlıklı akıllı eli ayağı düzgün olsunda Allahın izniyle

Ben de erkek hissediyorum ama belki eşimin yönlendirmesi de olmuş olabilir. Gobegiminden öpüp napiyor bakalim bizim oğlan dedi ilk günlerde ben de efendimm dedim ay ya agzimdan öyle kaçıverdi dedi. küser sonra babası kız olursa dedim küsmesin bebeğim küsmesin diyor. Allah sağlık sıhhat versin kız -oğlan farketmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…