2015 Nisan Anneleri

Hamileligimiz kışa denk geliyor. Alışverişte yapmak lazim. Kıyafetlere gobegimizi sikistirmayalim :)
en cok buna sevınıyorum. cok guzel zamanda dogurcaz. ne cok sıcak ne de cok soğuk olup bebıslerı hasta etmicez. kışında afakanlar basmadan sıcakkk sıcakkk dıye, hamıslıgı gecırcez. taytla cızmeyle gecırırız de suaralar ben kaban alma konusunu taktım kafaya. bılıyosunuz cok ucuz degıl kabanlar. bıde 1mevsım gıyıp sonra kenara atacagımız bır kaban almakta müsrıflık gıbıme gelıo. bole yun şalları boynumuza baglayıp gobısı ortsek eskı kabanlarımızı da bu sayede kullanmıs, gereksız masraf yapmamıs, hem de sal sayesınde sık olmus oluruz ne dersınız sızlerın fıkrı nedır

Benim doktorum çok rahat ilk hamileliğimde de aynı doktora gitmiştim miden bulandıran yada görmeye tahammülün olmayan hiçbirşey yeme dedi 12.haftadan sonra bulantıların kesilecek o zaman beslenme programı oluştururuz dedi. Süt içemiyorum yumurta yiyemiyorum diye üzülmüştüm ama sorun değilmiş

yooo tatlım bebekler tekmı cıftmı bılmıyorum, ben kendım 2kiz kardesım. belkıde ikiz hamıleyım . demek ıstemıstım kesın deıl henuz yarın oglene bellı olur sabahtan doktora gıtcez
Değerlerin çok güzel olduğu ve genlerinde de olduğu için bana kesin olacak gibi geldi
ben de panço giymek ve normal kabanlarin üstüne şal örtmek fikrindeyim ziyan olur sonra hamilelik kiyafetleri

Katılıyorum kabani salla örtmek iyi fikir. Ama sadece göbek buyumicek :) Bana ilk hamileligimde kayinvaldem kaban almıştı. Kizimida 13 nisanda dogurmustum.Ayni donem. Zaten doğumdan sonraki kışta o kabani giydim. Eskisine giricek kadar incelememistim. Ama iç camasirindan tut da ayakkabı ya kadar hic bisey olmuyor. Tayt iyi fikir. Üzerine de 2 tane bol tunikle super kombin olur :)

Herkese merhabalarrr ben de nisan annesi olacağım inşallahhh yasmin sonrası Geç yumurtlama sebebiyle stresli ve zor bir başlangıç da olsa sonunda pıt pıt atan kalbini duydum bebeğimin
Bayanlar; bu ilk gebeliğimde bana yardımcı olacak ve beni eğlenceli bu yolculuğa hazırlayacak hangi kitapları önerirsiniz? Ben bikaç kitap aldım ama sizden öneri almak da iyi olur
Allah hepimiE bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı masip etsin inşallah..

Hayırlı olsun :) kitapların çok işe yaradığını söyleyemem, ilk çocukta çok kitap okudum ama kızım bana anneli ği öğretti, çok güzel ve zahmetli bir yolculuk ama hiçbirşeye değişimez:)

Aynen her çocuk farkli . çocuğunu tanıdıkça ogreniyosun

Merhaba kizlar,
benim de ilk hamileligim. aranizda midesi cok bulanan var mi? ne yapmam lazim bilmiyorum, cok midem bulaniyor, yardimci olun kizlar.

Merhaba kizlar,
benim de ilk hamileligim. aranizda midesi cok bulanan var mi? ne yapmam lazim bilmiyorum, cok midem bulaniyor, yardimci olun kizlar.
Benimde bulantı çok fazla, ama ilk hamileliğimde dayanılarak gibi değildi, hiçbişey yiyemiyordum, en azından şimdi yiyorum sonrasında çıkarıyorum. Ama en çok açken bulanıyor, küçük öğünler halinde sık sık ye, sabah yataktan aniden kalkma, uykusuz kalma, bol bol dinlen

Merhaba kizlar,
Canım bende mide bulantısı yok. Ama çocukluğumdan beri araba tutar beni. Midenin çok doldurma. Yagli seyler yeme. Tuzlu kraker, leblebi falan ye. Hatta yatağının yakınına çubuk kraker koy. Aklimadabaska bisey gelmiyor. Umarım yardımı olur

Değerlerin çok güzel olduğu ve genlerinde de olduğu için bana kesin olacak gibi geldi
ben de panço giymek ve normal kabanlarin üstüne şal örtmek fikrindeyim ziyan olur sonra hamilelik kiyafetleri
Bn de ayni fikirdeyim almayi dusunmuyorum ins. Hastalanmadan geciririz o gunleri

Bn de ayni fikirdeyim almayi dusunmuyorum ins. Hastalanmadan geciririz o gunleri
Ablam hamile kıyafetlerine çok para verdi şimdi hepsi kaldı. Boyu benden kısa olduğundan ben de giyemicem mesela. Kendimize çok para harcamaktansa bebislerimize para biriktiririz daha iyi

Hayırlı cumalar kızlar Allaha binlerce kez sükürler olsun bugün miniğimin kalp atısını duydum aglamamak için kendimi zor tuttum Elhamdülillah doktor 7 haftalık dedi 2 hafta sonra yine kontrole gidecegim bide 8. 9. haftalar dikkat etmemiz gerekmiş gerekmedikce iş görmeyin dinlenin bu haftalarda..Allah hepimizin yardımcısı olsun Rabbbim herkese nasip etsin bu duyguyu saglıkla doguralım insallah

Vay arkadaş ne tuvaletmiş yahu su içiyorum istikamet wc :) bir de benim ara ara kasık ağrım devam ediyor sabahları ilk uyandığımda adet olacakmış gibi ağrıyo sonra geçiyo ama ara ara yokluyo.dün tüm gün bulanmıştım bugün ara ara. ben de bulanınca azcık ayran içiyorum leblebi yiyorum

Masallah ne güzel ya Rabbim korusun sizi:) o zaman takvimin yanlış arkadaşım bebişin önden gidiyor demekki

Gozunaydin canım. Maşallah
Yarin bende gidicem 11.15 de hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…