en cok buna sevınıyorum. cok guzel zamanda dogurcaz. ne cok sıcak ne de cok soğuk olup bebıslerı hasta etmicez. kışında afakanlar basmadan sıcakkk sıcakkk dıye, hamıslıgı gecırcez. taytla cızmeyle gecırırız de suaralar ben kaban alma konusunu taktım kafaya. bılıyosunuz cok ucuz degıl kabanlar. bıde 1mevsım gıyıp sonra kenara atacagımız bır kaban almakta müsrıflık gıbıme gelıo. bole yun şalları boynumuza baglayıp gobısı ortsek eskı kabanlarımızı da bu sayede kullanmıs, gereksız masraf yapmamıs, hem de sal sayesınde sık olmus oluruz ne dersınız sızlerın fıkrı nedırHamileligimiz kışa denk geliyor. Alışverişte yapmak lazim. Kıyafetlere gobegimizi sikistirmayalim :)
Değerlerin çok güzel olduğu ve genlerinde de olduğu için bana kesin olacak gibi geldiyooo tatlım bebekler tekmı cıftmı bılmıyorum, ben kendım 2kiz kardesım. belkıde ikiz hamıleyım . demek ıstemıstım kesın deıl henuz yarın oglene bellı olur sabahtan doktora gıtcez
ben de panço giymek ve normal kabanlarin üstüne şal örtmek fikrindeyim ziyan olur sonra hamilelik kiyafetlerien cok buna sevınıyorum. cok guzel zamanda dogurcaz. ne cok sıcak ne de cok soğuk olup bebıslerı hasta etmicez. kışında afakanlar basmadan sıcakkk sıcakkk dıye, hamıslıgı gecırcez. taytla cızmeyle gecırırız de suaralar ben kaban alma konusunu taktım kafaya. bılıyosunuz cok ucuz degıl kabanlar. bıde 1mevsım gıyıp sonra kenara atacagımız bır kaban almakta müsrıflık gıbıme gelıo. bole yun şalları boynumuza baglayıp gobısı ortsek eskı kabanlarımızı da bu sayede kullanmıs, gereksız masraf yapmamıs, hem de sal sayesınde sık olmus oluruz ne dersınız sızlerın fıkrı nedır
Değerlerin çok güzel olduğu ve genlerinde de olduğu için bana kesin olacak gibi geldi
ben 2ız cok ıstıyordum. ama tek oldugunu dusunuyordum. ama bu deger heyecanlandırdı. gercı bhcg bunu belırlemek ıcın krıter degıl ama umut fakırın ekmegı demısler, bole tatlı heyecanlar bence guzel seyler
Katılıyorum kabani salla örtmek iyi fikir. Ama sadece göbek buyumicek :) Bana ilk hamileligimde kayinvaldem kaban almıştı. Kizimida 13 nisanda dogurmustum.Ayni donem. Zaten doğumdan sonraki kışta o kabani giydim. Eskisine giricek kadar incelememistim. Ama iç camasirindan tut da ayakkabı ya kadar hic bisey olmuyor. Tayt iyi fikir. Üzerine de 2 tane bol tunikle super kombin olur :)en cok buna sevınıyorum. cok guzel zamanda dogurcaz. ne cok sıcak ne de cok soğuk olup bebıslerı hasta etmicez. kışında afakanlar basmadan sıcakkk sıcakkk dıye, hamıslıgı gecırcez. taytla cızmeyle gecırırız de suaralar ben kaban alma konusunu taktım kafaya. bılıyosunuz cok ucuz degıl kabanlar. bıde 1mevsım gıyıp sonra kenara atacagımız bır kaban almakta müsrıflık gıbıme gelıo. bole yun şalları boynumuza baglayıp gobısı ortsek eskı kabanlarımızı da bu sayede kullanmıs, gereksız masraf yapmamıs, hem de sal sayesınde sık olmus oluruz ne dersınız sızlerın fıkrı nedır
Hayırlı olsun :) kitapların çok işe yaradığını söyleyemem, ilk çocukta çok kitap okudum ama kızım bana anneli ği öğretti, çok güzel ve zahmetli bir yolculuk ama hiçbirşeye değişimez:)Herkese merhabalarrr ben de nisan annesi olacağım inşallahhhyasmin sonrası Geç yumurtlama sebebiyle stresli ve zor bir başlangıç da olsa sonunda pıt pıt atan kalbini duydum bebeğimin
Bayanlar; bu ilk gebeliğimde bana yardımcı olacak ve beni eğlenceli bu yolculuğa hazırlayacak hangi kitapları önerirsiniz? Ben bikaç kitap aldım ama sizden öneri almak da iyi olur
Allah hepimiE bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı masip etsin inşallah..
Aynen her çocuk farkli . çocuğunu tanıdıkça ogreniyosunHayırlı olsun :) kitapların çok işe yaradığını söyleyemem, ilk çocukta çok kitap okudum ama kızım bana anneli ği öğretti, çok güzel ve zahmetli bir yolculuk ama hiçbirşeye değişimez:)
Benimde bulantı çok fazla, ama ilk hamileliğimde dayanılarak gibi değildi, hiçbişey yiyemiyordum, en azından şimdi yiyorum sonrasında çıkarıyorum. Ama en çok açken bulanıyor, küçük öğünler halinde sık sık ye, sabah yataktan aniden kalkma, uykusuz kalma, bol bol dinlenMerhaba kizlar,
benim de ilk hamileligim. aranizda midesi cok bulanan var mi? ne yapmam lazim bilmiyorum, cok midem bulaniyor, yardimci olun kizlar.
Canım bende mide bulantısı yok. Ama çocukluğumdan beri araba tutar beni. Midenin çok doldurma. Yagli seyler yeme. Tuzlu kraker, leblebi falan ye. Hatta yatağının yakınına çubuk kraker koy. Aklimadabaska bisey gelmiyor. Umarım yardımı olurMerhaba kizlar,
benim de ilk hamileligim. aranizda midesi cok bulanan var mi? ne yapmam lazim bilmiyorum, cok midem bulaniyor, yardimci olun kizlar.
Ne guzel ya ikizsin canim senin de ikiz olabilir anne tarafina cekiyomus cunku hadi hayirlisibılmem olabılırmı kı. ben kendım de çift yumurta ıkızıyım.
Bn de ayni fikirdeyim almayi dusunmuyorum ins. Hastalanmadan geciririz o gunleriDeğerlerin çok güzel olduğu ve genlerinde de olduğu için bana kesin olacak gibi geldi
ben de panço giymek ve normal kabanlarin üstüne şal örtmek fikrindeyim ziyan olur sonra hamilelik kiyafetleri
Ablam hamile kıyafetlerine çok para verdi şimdi hepsi kaldı. Boyu benden kısa olduğundan ben de giyemicem mesela. Kendimize çok para harcamaktansa bebislerimize para biriktiririz daha iyiBn de ayni fikirdeyim almayi dusunmuyorum ins. Hastalanmadan geciririz o gunleri
Masallah ne güzel ya Rabbim korusun sizi:) o zaman takvimin yanlış arkadaşım bebişin önden gidiyor demekkiHayırlı cumalar kızlar Allaha binlerce kez sükürler olsunbugün miniğimin kalp atısını duydum aglamamak için kendimi zor tuttum Elhamdülillah doktor 7 haftalık dedi 2 hafta sonra yine kontrole gidecegim bide 8. 9. haftalar dikkat etmemiz gerekmiş gerekmedikce iş görmeyin dinlenin bu haftalarda..Allah hepimizin yardımcısı olsun Rabbbim herkese nasip etsin bu duyguyu saglıkla doguralım insallah
Gozunaydin canım. MaşallahHayırlı cumalar kızlar Allaha binlerce kez sükürler olsunbugün miniğimin kalp atısını duydum aglamamak için kendimi zor tuttum Elhamdülillah doktor 7 haftalık dedi 2 hafta sonra yine kontrole gidecegim bide 8. 9. haftalar dikkat etmemiz gerekmiş gerekmedikce iş görmeyin dinlenin bu haftalarda..Allah hepimizin yardımcısı olsun Rabbbim herkese nasip etsin bu duyguyu saglıkla doguralım insallah
ovulasyon testıyle hamıle kaldıgım ıcın tam gunumu bılıyorum 25 temmuz ovulasyon gunum. buna gore 12 temmuz sat oluyor. bugun tam 42. gun yanı 6+0 hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?