2015 Nisan Anneleri

Sabah uyandigimda bende de agrilar oluyor ama progestani ictikten sonra kesiliyor.wc konusunda bence cok sikayetciyim ama yapacak bisey yok:)

Masallah ne güzel ya Rabbim korusun sizi:) o zaman takvimin yanlış arkadaşım bebişin önden gidiyor demekki
Allah razı olsun canım Allah hepimizi yavrularımızıda korusun.doktor 7 haftalık dedi ultrason kagıdında 6 hafta 3 günlük yazıyor.tahminen aynı canım

Gozunaydin canım. Maşallah
Yarin bende gidicem 11.15 de hayırlısı

Allah razı olsun canım sende insallah güzel haberlerle gelirsin miniğinin pıtpıtlarını duyup insallah

kızlar cildim kuruyor çok kotu kabuklandı gibi ki okadar dikkat ederim birde saçlarım çok dökülüyor yerlerine çıkarmı sonra

kızlar cildim kuruyor çok kotu kabuklandı gibi ki okadar dikkat ederim birde saçlarım çok dökülüyor yerlerine çıkarmı sonra

canım saçlar çıkar yerine cildin içinde eczaneye bi sor istersen zararsız nemlendirici filan bide gülsuyu herzaman iyidir

Aynı ayda doğacak bebek annelerine bir merhaba demek istedim , bende inş 28 Nisan'da ikinci bebeğime kavuşucam .. Daha evvel 2012 Mayıs anneleri forumunun mühtelası olup çok büyük bir aileye sahip oldum .. Umarım burda da aynı bütünlük ve sıcaklığı yakalarız .,Rabbim hayırlısı ile sağlıcakla çoçuklarımıza kavuşmayı nasip etsin inş . Âmin

Saç dökülmesi başlarda oluyor ama sonrasında düzelme hızla olmaya başlıyor ,benimde öyle şuan ve ilk oğluma hamile ikende olmuştu .. Sıkıntı yapmamaya çalış birde düzenli vitamin alıyorsan bence sorun olmaz .. Cildin için doktora danışmanda fayda olabilir ..

Kızlar ya hepiniz folik asit kullaniyomusunuz cok önemliymis.benim ultrasonum haftaya cuma keseyi görürsek basla diyecek galiba ama simdiden kafama göre alip baslasammi.daha önce cino ferro sanol vermisti
Cnm bende kendim başladım duyarduymaz zaten vericek sanada o yüzden fazla.erteleme bencede
kızlar ben tatile gidiyorum kendinize iyi bakın....... dikkat cok yorulmak yok. muck muck
Güle güle git gel kendine dikkat et sende
Bayadır girmemiştim, konu başlığı değişmiş.. listeye bizi de ekler misiniz? Kalp atışlarını duyduk şu an 8+1 deyiz muhtemel doğum 2 nisan kastamonudayım
Hoşgeldiniz..hadi hayırlısı
Bende almayı düşünmüyorum ama bi çaresine bakıcaz artık..şal iyi fikir..
Amin inşallah..hoşgeldiniz..kitap için internettende araştırma yapabilirsiniz yorumlarından yola çıkarak :)
Gözünaydın darısı başımıza inşallah..
Hoşgeldiniz sizde..benimde ikinci gebeliğim daha önce 2008 kasım annelerindeydim bende..gerçekten çok güzel dostluklar kurduk ve hepsiyle hala görüşüyoruz 6 yıl geçmesine rağmen umarım burasıda öyle olur..

Günaydın kizlarrr
Bugün doktora gidicem. Umarım kalp atışını duyarim. Çok heyecanliyim. İlk hamileligimde hep esimle giderdik doktora. Birlikte hazırlanmistik bebis fikrine. Şimdiyse eşim kızına bakıyor. Herşeyi tek basıma yapıyorum. Sanki tüm sorumluluk bende ve bitek ben 2. Bebise hazırlanıyor gibiyim. İlk 5 ayı böyle geçirecek gibi gorunuyorum. Sonra düzelir insallah

kızlar mide bulantınız felan varmı bende 4 bes gündür belkide daha fazla hiç bulantı yok gecti onlar acaba nedendir korkmak istemiyorum simdi ama ne bilim kanamam felan yok en son bir hafta önce doktora gittimde doktor kalp atısları baslamıs demişti sesini duyurmadı ultrasyon belli oluyor bak demişti acayip mıde bulantım oluyodu hatta kusmustum bile sabahdan aksama kadar yesem gecmıo yemesem gecmıo felan gögüs ve karın şişkinlinden baska bırsey yok ilginc tarafı onlar sısıyo ama ben aynı kılodayım 49,5 felan anlayamadım gitti doktor bana bı ay sonra gel dediği için doktorada gidemiyorum ne yapsamkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…