Benimde ovulasyon tarihin 25 temmuz. Demek ucumuzunde ayni gün. Bakalım belki cinsiyetler de ayni olur:)herşeyimiz aynıymış cnm aksi durum olmazsa sanırım aynı zamanda doğum yapcaz Allahın izniyle tabi :)
Allah razı olsun canım Allah hepimizi yavrularımızıda korusunMasallah ne güzel ya Rabbim korusun sizi:) o zaman takvimin yanlış arkadaşım bebişin önden gidiyor demekki
Gozunaydin canım. Maşallah
Yarin bende gidicem 11.15 de hayırlısı
benimde 19 temmuz ovulasyon tarihimBenimde ovulasyon tarihin 25 temmuz. Demek ucumuzunde ayni gün. Bakalım belki cinsiyetler de ayni olur:)
Ben ilk çocuğuma 22 temmuz 2009 da hamile kaldım. 13 nisan2010 da sabah normal doğum başladı. Bakalım bu hesaplar tutucak mi :)benimde 19 temmuz ovulasyon tarihim
canım benim tarihler degişti sat 06.07.2014 tahmini dogum tarihi 13.04.2015Amin cnm amin
kızlar cildim kuruyor çok kotu kabuklandı gibi ki okadar dikkat ederim birde saçlarım çok dökülüyor yerlerine çıkarmı sonra
Saç dökülmesi başlarda oluyor ama sonrasında düzelme hızla olmaya başlıyor ,benimde öyle şuan ve ilk oğluma hamile ikende olmuştu .. Sıkıntı yapmamaya çalış birde düzenli vitamin alıyorsan bence sorun olmaz .. Cildin için doktora danışmanda fayda olabilir ..kızlar cildim kuruyor çok kotu kabuklandı gibi ki okadar dikkat ederim birde saçlarım çok dökülüyor yerlerine çıkarmı sonra
Aynı ayda doğacak bebek annelerine bir merhaba demek istedim , bende inş 28 Nisan'da ikinci bebeğime kavuşucam .. Daha evvel 2012 Mayıs anneleri forumunun mühtelası olup çok büyük bir aileye sahip oldum .. Umarım burda da aynı bütünlük ve sıcaklığı yakalarız .,Rabbim hayırlısı ile sağlıcakla çoçuklarımıza kavuşmayı nasip etsin inş . Âmin[/QUOT
ne güzel Allah kucağına almak nasip etsin... benimde ablam 2012 mayıs annelerindeydi :)
Cnm bende kendim başladım duyarduymaz zaten vericek sanada o yüzden fazla.erteleme bencedeKızlar ya hepiniz folik asit kullaniyomusunuz cok önemliymis.benim ultrasonum haftaya cuma keseyi görürsek basla diyecek galiba ama simdiden kafama göre alip baslasammi.daha önce cino ferro sanol vermisti
Güle güle git gel kendine dikkat et sendekızlar ben tatile gidiyorum kendinize iyi bakın....... dikkat cok yorulmak yok. muck muck
Hoşgeldiniz..hadi hayırlısıBayadır girmemiştim, konu başlığı değişmiş.. listeye bizi de ekler misiniz? Kalp atışlarını duyduk şu an 8+1 deyiz muhtemel doğum 2 nisan kastamonudayım
Bende almayı düşünmüyorum ama bi çaresine bakıcaz artık..şal iyi fikir..en cok buna sevınıyorum. cok guzel zamanda dogurcaz. ne cok sıcak ne de cok soğuk olup bebıslerı hasta etmicez. kışında afakanlar basmadan sıcakkk sıcakkk dıye, hamıslıgı gecırcez. taytla cızmeyle gecırırız de suaralar ben kaban alma konusunu taktım kafaya. bılıyosunuz cok ucuz degıl kabanlar. bıde 1mevsım gıyıp sonra kenara atacagımız bır kaban almakta müsrıflık gıbıme gelıo. bole yun şalları boynumuza baglayıp gobısı ortsek eskı kabanlarımızı da bu sayede kullanmıs, gereksız masraf yapmamıs, hem de sal sayesınde sık olmus oluruz ne dersınız sızlerın fıkrı nedır
Amin inşallah..hoşgeldiniz..kitap için internettende araştırma yapabilirsiniz yorumlarından yola çıkarak :)Herkese merhabalarrr ben de nisan annesi olacağım inşallahhhyasmin sonrası Geç yumurtlama sebebiyle stresli ve zor bir başlangıç da olsa sonunda pıt pıt atan kalbini duydum bebeğimin
Bayanlar; bu ilk gebeliğimde bana yardımcı olacak ve beni eğlenceli bu yolculuğa hazırlayacak hangi kitapları önerirsiniz? Ben bikaç kitap aldım ama sizden öneri almak da iyi olur
Allah hepimiE bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı masip etsin inşallah..
Gözünaydın darısı başımıza inşallah..Hayırlı cumalar kızlar Allaha binlerce kez sükürler olsunbugün miniğimin kalp atısını duydum aglamamak için kendimi zor tuttum Elhamdülillah doktor 7 haftalık dedi 2 hafta sonra yine kontrole gidecegim bide 8. 9. haftalar dikkat etmemiz gerekmiş gerekmedikce iş görmeyin dinlenin bu haftalarda..Allah hepimizin yardımcısı olsun Rabbbim herkese nasip etsin bu duyguyu saglıkla doguralım insallah
Hoşgeldiniz sizde..benimde ikinci gebeliğim daha önce 2008 kasım annelerindeydim bende..gerçekten çok güzel dostluklar kurduk ve hepsiyle hala görüşüyoruz 6 yıl geçmesine rağmen umarım burasıda öyle olur..Aynı ayda doğacak bebek annelerine bir merhaba demek istedim , bende inş 28 Nisan'da ikinci bebeğime kavuşucam .. Daha evvel 2012 Mayıs anneleri forumunun mühtelası olup çok büyük bir aileye sahip oldum .. Umarım burda da aynı bütünlük ve sıcaklığı yakalarız .,Rabbim hayırlısı ile sağlıcakla çoçuklarımıza kavuşmayı nasip etsin inş . Âmin
Bnm de degisti canim 16nisan da usgde 3 gun ileri hesapladi ayni tarihlerimiz inscanım benim tarihler degişti sat 06.07.2014 tahmini dogum tarihi 13.04.2015
benim sat belli olmadıgı için doktor bugün bu sekilde hesapladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?