2015 Nisan Anneleri

Hoşgeldin canım:) ben de 2010 Kasım annesiydim
Hadi hayirli haberlerle gel inşallah canim

GÜNAYDINNNNN KIZLARRRR BUGÜN BEN ÇOK FENAYIMMM YİNEEEEE SİZLER NASILSINIZZZZ?

Canim hic takilma bence ona.. ben de dun, ay bulantim yok diye diye gezdim. Aksam tabakta tarliyi.gormemle cikarmam bir oldu.. kanaman yoksa sikinti olacagini da sanmam yani

işte takıntılı olduğum yerlerde sıkıntı yaşıyorum saçlarım çok önemlidir ve şukur hiç dökülme olmazdı ama olsun bebişim oldu da ddokuluversin napalım :)

Günaydın kızlar hepinize teşekkür ederim öğlen 13:30 kürtaj zamanım çok korkuyorum ya kalbim çıkıcak gibi atıyor ve acayip ağlamaklıyım stresten kan geldi 2 damla nasıl oluyor bu kürtaj ağrılımı uyanınca offfff offff ellerim ayaklarım titriyor yazarken bile

Kızlar biz bbugün doktora gFidel m dedik bnm evhamim yüzünden ve egilirken ffalan sürekli kkasiğım batıyo diye gec n cumartesi değerim 108 di bbugün kese ggörünürmu sizceee

Allah hayırlı eysin tamamına erdirsin inşaallah

canım benim Allah yar ve yardımcın olsun çok korkulacak birşey yok diyorlar bizim gelinde yaptırmıştı zorunlu kalbini ferah tut canım

[="ferdaberkan, post: member: 606805"]Günaydın kızlar hepinize teşekkür ederim öğlen 13:30 kürtaj zamanım çok korkuyorum ya kalbim çıkıcak gibi atıyor ve acayip ağlamaklıyım stresten kan geldi 2 damla nasıl oluyor bu kürtaj ağrılımı uyanınca offfff offff ellerim ayaklarım titriyor yazarken bile[/QUOTE]

Canim Allah sabir versin oncelikle tarifi olmaz ama benim hic canim yanmamisti uce kadar sayip uyumustum uyanincada odanda olcaksinn stress yapmamaya calis ki kolay gecsiin dualarim seninlee

Kızlar biz bbugün doktora gFidel m dedik bnm evhamim yüzünden ve egilirken ffalan sürekli kkasiğım batıyo diye gec n cumartesi değerim 108 di bbugün kese ggörünürmu sizceee
bence düşük ama 1000 leri geçince beni çağırmışlardı görmüştük

Canim benim öncelikle çok geçmiş olsun hiç korkma bende senin gbi cok korktum girerken cok agladim ama cok sukur hic agrim sıkıntım olmadi sanki hic bisey olmamis gbi 1 saat içinde normal hayatına devam ediyorsun ama sonra 1 ay cok dikkat etmen gerek mikrop kapmaman cok onemli sikma kendini korkma sakin cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…