Hoşgeldin canım:) ben de 2010 Kasım annesiydimAynı ayda doğacak bebek annelerine bir merhaba demek istedim , bende inş 28 Nisan'da ikinci bebeğime kavuşucam .. Daha evvel 2012 Mayıs anneleri forumunun mühtelası olup çok büyük bir aileye sahip oldum .. Umarım burda da aynı bütünlük ve sıcaklığı yakalarız .,Rabbim hayırlısı ile sağlıcakla çoçuklarımıza kavuşmayı nasip etsin inş . Âmin
Hadi hayirli haberlerle gel inşallah canimGünaydın kizlarrr
Bugün doktora gidicem. Umarım kalp atışını duyarim. Çok heyecanliyim. İlk hamileligimde hep esimle giderdik doktora. Birlikte hazırlanmistik bebis fikrine. Şimdiyse eşim kızına bakıyor. Herşeyi tek basıma yapıyorum. Sanki tüm sorumluluk bende ve bitek ben 2. Bebise hazırlanıyor gibiyim. İlk 5 ayı böyle geçirecek gibi gorunuyorum. Sonra düzelir insallah
canım benim tarihler degişti sat 06.07.2014 tahmini dogum tarihi 13.04.2015
benim sat belli olmadıgı için doktor bugün bu sekilde hesapladı
kızlar mide bulantınız felan varmı bende 4 bes gündür belkide daha fazla hiç bulantı yok gecti onlar acaba nedendir korkmak istemiyorum simdi ama ne bilim kanamam felan yok en son bir hafta önce doktora gittimde doktor kalp atısları baslamıs demişti sesini duyurmadı ultrasyon belli oluyor bak demişti acayip mıde bulantım oluyodu hatta kusmustum bile sabahdan aksama kadar yesem gecmıo yemesem gecmıo felan gögüs ve karın şişkinlinden baska bırsey yok ilginc tarafı onlar sısıyo ama ben aynı kılodayım 49,5 felan anlayamadım gitti doktor bana bı ay sonra gel dediği için doktorada gidemiyorum ne yapsamkı
bugün soracağım nolduğunu anlamadım sinir bozucu oldu fondotensiz çıkamıyorumcanım saçlar çıkar yerine cildin içinde eczaneye bi sor istersen zararsız nemlendirici filan bide gülsuyu herzaman iyidir
işte takıntılı olduğum yerlerde sıkıntı yaşıyorum saçlarım çok önemlidir ve şukur hiç dökülme olmazdı ama olsun bebişim oldu da ddokuluversin napalım :)Saç dökülmesi başlarda oluyor ama sonrasında düzelme hızla olmaya başlıyor ,benimde öyle şuan ve ilk oğluma hamile ikende olmuştu .. Sıkıntı yapmamaya çalış birde düzenli vitamin alıyorsan bence sorun olmaz .. Cildin için doktora danışmanda fayda olabilir ..
Allah hayırlı eysin tamamına erdirsin inşaallahHerkese merhabalarrr ben de nisan annesi olacağım inşallahhhyasmin sonrası Geç yumurtlama sebebiyle stresli ve zor bir başlangıç da olsa sonunda pıt pıt atan kalbini duydum bebeğimin
Bayanlar; bu ilk gebeliğimde bana yardımcı olacak ve beni eğlenceli bu yolculuğa hazırlayacak hangi kitapları önerirsiniz? Ben bikaç kitap aldım ama sizden öneri almak da iyi olur
Allah hepimiE bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı masip etsin inşallah..
Allah hayırlı etsin tuzlı leblebi ve çekirdek yiyebilirsinizMerhaba kizlar,
benim de ilk hamileligim. aranizda midesi cok bulanan var mi? ne yapmam lazim bilmiyorum, cok midem bulaniyor, yardimci olun kizlar.
canım benim Allah yar ve yardımcın olsun çok korkulacak birşey yok diyorlar bizim gelinde yaptırmıştı zorunlu kalbini ferah tut canımGünaydın kızlar hepinize teşekkür ederim öğlen 13:30 kürtaj zamanım çok korkuyorum ya kalbim çıkıcak gibi atıyor ve acayip ağlamaklıyım stresten kan geldi 2 damla nasıl oluyor bu kürtajağrılımı uyanınca offfff offff ellerim ayaklarım titriyor yazarken bile
bence düşük ama 1000 leri geçince beni çağırmışlardı görmüştükKızlar biz bbugün doktora gFidel m dedik bnm evhamim yüzünden ve egilirken ffalan sürekli kkasiğım batıyo diye gec n cumartesi değerim 108 di bbugün kese ggörünürmu sizceee
Canim benim öncelikle çok geçmiş olsun hiç korkma bende senin gbi cok korktum girerken cok agladim ama cok sukur hic agrim sıkıntım olmadi sanki hic bisey olmamis gbi 1 saat içinde normal hayatına devam ediyorsun ama sonra 1 ay cok dikkat etmen gerek mikrop kapmaman cok onemli sikma kendini korkma sakin cok gecmis olsunGünaydın kızlar hepinize teşekkür ederim öğlen 13:30 kürtaj zamanım çok korkuyorum ya kalbim çıkıcak gibi atıyor ve acayip ağlamaklıyım stresten kan geldi 2 damla nasıl oluyor bu kürtajağrılımı uyanınca offfff offff ellerim ayaklarım titriyor yazarken bile
bence düşük ama 1000 leri geçince beni çağırmışlardı görmüştük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?