2015 Nisan Anneleri

Canimm allahvyardimcin olsun... dualarimiz seninle.. rabbim sabir versin

canım sanada geçmiş olsun bende çok ağlamaklıyım daha şimdiden o kadar geçiyormu 1 saat sonra ayaklanıyosun yani ağrı oluyormu uyanınca peki kanaman çokmu oluyor

valla benim de şişliğim devam ediyor ama bende son gittiğimde kilo vermiş çıktım 1.2 kg kadar oda üç gün ara ile kusma olunca almaman normal bence canım

canım sanada geçmiş olsun bende çok ağlamaklıyım daha şimdiden o kadar geçiyormu 1 saat sonra ayaklanıyosun yani ağrı oluyormu uyanınca peki kanaman çokmu oluyor
Cnm bende kanama olmadı hiç agrida hafif oldu hmn gecti ama hiç sıkıntı olmadı Şubat ayında düşügum olmustu bnmde sakin korkma beni cok yatistirmaya calistilar çünkü nasıl bayilirsan öyle uyanirmissin

[sevvalk, post: 36606813, member: 159328"]valla benim de şişliğim devam ediyor ama bende son gittiğimde kilo vermiş çıktım 1.2 kg kadar oda üç gün ara ile kusma olunca almaman normal bence canım[/QUOTE]

Tatlim senin bulantin ne zaman bbaşladı

Canım benim Allah yardımcın olsun kurtajim ve sonrası benim zor olmasına rağmen bebek istemeye başladığima göre yine de Rabbim güç veriyor ve çabuk atlatıyoruz demekki bak ben hamile kaldım bile.dr una güven ve bol dua et çok kısa sürüyor zaten. Ama çıkınca Dr un tavsieyelerine mutlaka uy oldu mu
Bi haftada daha binleri gecmemistir mi diyosuun
gelmiştir tabiki canım bence kesin görürsün ben800lerde alttan da olsa gördüm Içim rahatladı biraz

[sevvalk, post: 36606813, member: 159328"]valla benim de şişliğim devam ediyor ama bende son gittiğimde kilo vermiş çıktım 1.2 kg kadar oda üç gün ara ile kusma olunca almaman normal bence canım

Tatlim senin bulantin ne zaman bbaşladı[/QUOTE]
canım benim bulantı dan ziyade şiddetli mide ağrım oluyor du kusacam kusamıyorum birkaç gün ağrıdan birşey yiyemiyorum dum oda 7 haftamda falan oldu başaladı ağrım bulantım bastırıyordu benim

Ağrın adet sancısı gibi oluyor ama ağrı kesiciler hafifletiyor. Hemen kalkarsjn ama halsizlik olduğu için zorlaniyosun. Bol bol yatıp dinleneceksin. Ilk bikaç saat yemek yemiyosun. Kan haplarini ihmal etme ve 1 hafta sonra da kontrole gitcek sin.

Canim benim çok gecmis olsun.hic korkma uyandiginda bişey hissetmiyosun bol bol dua et o seni rahatlatir lütfen panik olma.birde kürtajdan sonra enfeksiyon olmamaya cok dikkat etmelisin.Rabbim hakkinda yeniden en hayirlisini versin.

canm hiç merak etme ağrı hissetmiyorsun sadece bir hafta ağrı kesicilerle idare edersin bende çok korkmuştum geçmiş olsun

Canm benm ben daha iki gün önce kürtaj oldum İnan korkacak hiçbirşey yok.genel anestezi olduğu için zaten hiçbirşey duymuyorsun.sadece uyandıktan sonra yarım saat kadar çok az adet ağrısı gibi ağrın oluyor o da ağrı kesici vurdukları için geçiyor.o kadar yani hemen ayağa kalkıyorsun günlük hayatına devam ediyorsun.sadece kendine çok dikkat et üşütmemeye bak.çok geçmiş olsun

Kızlar benim kanamam oldu evde yatıyorum şimdi.iğne verdi üçgende bir vurulmalık.ve progestan başladık sabah akşam.imdilik kanama durdu ama kahverengi lekelenmeler var biraz biraz.şimdilik iyiyim.doktor yerleşme kanaması olabilir dedi.kese yerinde sorun yok çok şükür şimdilik

Ben acaba gorunmedi diyip moralim bozulur mu ddemiştim de aynen bi iiçim rrahatlasa çünkü her güngebelik testi yyapıp koyulasiyomu diye bakıyorum Zaten pazartesi cagirmisti habugun ha pazartesi

Bol bol yat dinlen canım progestani iiçtikten sonra bol bol yatcan zaten kuzum

Canim hic takilma bence ona.. ben de dun, ay bulantim yok diye diye gezdim. Aksam tabakta tarliyi.gormemle cikarmam bir oldu.. kanaman yoksa sikinti olacagini da sanmam yani
AMİN İNŞDA KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUM SUAN BENİM BADEMCİKLERİM VARDI SIRT AGRIM BASLADI BÖYLE GİDERSE YATAKLARA DÜŞECEĞİM GENE AMELİYATIMI ZAMANINDA DOKTORLARA AİLEM YAPTIRMADI İÇİN DOKTOR HAMİLE OLDUN MU ÇOK ZOR DEMİŞTİ ANTİBİYOTİK KULLANAMAM BİLFİN YATA DÜŞÜRÜO TUVALETE BİLE GİDEMIOSUN YİNE SIRTTAN VURMA BASLADI HAYIRLISI İLE ATLATIRIM İNŞ

Ben acaba gorunmedi diyip moralim bozulur mu ddemiştim de aynen bi iiçim rrahatlasa çünkü her güngebelik testi yyapıp koyulasiyomu diye bakıyorum Zaten pazartesi cagirmisti habugun ha pazartesi
BENCE GİT BEN 4 HAFTA 4 GÜNLÜKKEN KESE GÖZÜKTÜ BOYLE COK MİNİCİKTİ İKİ GÜN SONRA BAYA KOCAMAN OLMUSTU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…