2015 Nisan Anneleri

Gecmis olsun canim dikkat et kendine

[sevvalk, post: 36607002, member: 159328"]Tatlim senin bulantin ne zaman bbaşladı[/QUOTE]
canım benim bulantı dan ziyade şiddetli mide ağrım oluyor du kusacam kusamıyorum birkaç gün ağrıdan birşey yiyemiyorum dum oda 7 haftamda falan oldu başaladı ağrım bulantım bastırıyordu benim[/QUOTE]

Anladim canim bnm yeni yememe ragmen midem yaniyo hemen daa erken diye dusundum bi an ama yemegi yiyip dedigin gibi kusma diil ama yanma ve agri demk bundanmiss sen keseyi nezamn gormustun peki canimm

weryew .!.:
BENCE GİT BEN 4 HAFTA 4 GÜNLÜKKEN KESE GÖZÜKTÜ BOYLE COK MİNİCİKTİ İKİ GÜN SONRA BAYA KOCAMAN OLMUSTU

Hemen gidiyim ozamn çünküailelere ssöylemekiiçinkeseyi bekliyoduuuk

Canım kürtaj için erken degilmi bende daha önce kürtaj oldum 8 haftalıkken dr istersen 10 haftaya kadar beklersin bebek içinde ölmüş olsa bile zehirlemez dedi belki bir gelişme olur 9 haftada kalbi atan bebekler var yinede sen bilirsin benimde bebegin kalp atışını duymadım ama dr bekle diyor her bünye aynı degilki

[QUOTseali, post: 36607538, member: 588443"]Bnm de 4+3 tu kese gordugumuzde git canim gorunur ins[/QUOTE]
Amin canim beniiim yaaa cçokheycanlandim gitcem kararliyim

herkese günaydın, dilara1331 ve ferdaberkan ikinize de çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah sizlere dikkat edin kendinize bundan sonrası için inanıyorum ki doktor kontrolünde sağıklı bir gebelik geçirip meleklerinize kavuşacaksnız..
uzun zamandır yazamıyorum forum baya hareketlenmiş yeni gelenlere hayırlı olsun, ben 1 haftadır dinlenmedeyim yatıyorum pazartesi kontrolüm var inş tehlike şimdilik geçmiştir diye dua ediyorum çünkü yatmak beni hasta edecek yakında çok halsizim hiç gücüm kuvvetim yok bir de çok yatmaktanmıdır bimiyorum geçn gün 1 saatliğine dışarı çıktım bel ağrısından bacak ağrısından öldüm eve zor attım kendimi çok ayakta kalınca bel ağrısı çeken var mı aranızda işe nasıl başlayacam bilmiyorum bu bel ağrısı geçmezse
saçları dökülen arkadaşlar benim yaklaşık 20 gündür çok dökülüyor saçlarım yani öğrendiğimden beri doktora sordum gebelikte değil doğumdan sonra saç çok dökülür cildiyeye git dedi ama sizleri duyunca bence hamilelikte de dökülüyor vitaminsizlikten falan olabilir ben de 1 haftadır bulantı çekiyorum normal hayatımda zaten her gün bulantım vardır sabahları özellikle şimdi de sabah aç karnına çok bulanıyor karnım ne zaman acıksa bulanıyor yemek yedikten sonra yatışıyor umarım bu şekilde atlatırım hepinize mutlu hafta sonları dikkat edin kendinize..

Cigerlerinden bir rahatsizligin mi var tatlim?

yok tatlım boş tamamen yolk kesesi bile yok bhcg düşmüş 5524 e 10,210 dan bir haftada ekte göndereyim boş kesemi

Eklentiler

• C360_2014-08-23-12-08-41-969.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 79
Herkese güzel bir gün diliyorum annişler..benim mide skıntım yok şükürde kokulardan etkilenmeye başladım ya salçalı kokulardan özellikle
Allahım yardımcımız olsun kimseyi evladıyla sınamasın isteyen herkese versin inşallah..amin

canım benim nasıl üzüldüm anlatamam(Rabbim yardımcın olsun meleğin hep seninle olacak bu düşünce sana güç versin...dualarım seninle...

canım çok dikkat et kendine bol bol yat

[QUOTE="ferdaberkan, post: 36607871, member: 60tlım boş tamamen yolk kesesi bile yok bhcg düşmüş 5524 e 10,210 dan bir haftada ekte göndereyim boş kesemi [/QUOTE]
Peki kanaman akıbtın oldumu sadece ultrsondanmı farkedidi.hakkında hayırlısı olsun canım Allaf gidenin yerini çabuk doldursun.

[sevvalk, post: 36607002, member: 159328"]

Anladim canim bnm yeni yememe ragmen midem yaniyo hemen daa erken diye dusundum bi an ama yemegi yiyip dedigin gibi kusma diil ama yanma ve agri demk bundanmiss sen keseyi nezamn gormustun peki canimm
canım 5+3 keseyi gördüm 15 gün sonra da kalp atışına çağırmıştı

kızlarr benim de midem cok fena bugün, kahvaltı yaptım erkenden ama yedigim bir dilim domates ayaklandırdı midemi, hala da yatışmadı, çıkarsan bir dert çıkarmasan bir dert

kızlarr benim de midem cok fena bugün, kahvaltı yaptım erkenden ama yedigim bir dilim domates ayaklandırdı midemi, hala da yatışmadı, çıkarsan bir dert çıkarmasan bir dert
canım meyve yemeye çalış birde ben suyuma limon sıkıp içiyorum arada çekirdek ve leblebi de ara ara alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…