Gecmis olsun canim dikkat et kendineKızlar benim kanamam oldu evde yatıyorum şimdi.iğne verdi üçgende bir vurulmalık.ve progestan başladık sabah akşam.imdilik kanama durdu ama kahverengi lekelenmeler var biraz biraz.şimdilik iyiyim.doktor yerleşme kanaması olabilir dedi.kese yerinde sorun yok çok şükür şimdilik
Bnm de 4+3 tu kese gordugumuzde git canim gorunur insBENCE GİT BEN 4 HAFTA 4 GÜNLÜKKEN KESE GÖZÜKTÜ BOYLE COK MİNİCİKTİ İKİ GÜN SONRA BAYA KOCAMAN OLMUSTU
weryew .!.:BENCE GİT BEN 4 HAFTA 4 GÜNLÜKKEN KESE GÖZÜKTÜ BOYLE COK MİNİCİKTİ İKİ GÜN SONRA BAYA KOCAMAN OLMUSTU
Canım kürtaj için erken degilmi bende daha önce kürtaj oldum 8 haftalıkken dr istersen 10 haftaya kadar beklersin bebek içinde ölmüş olsa bile zehirlemez dedi belki bir gelişme olur 9 haftada kalbi atan bebekler var yinede sen bilirsin benimde bebegin kalp atışını duymadım ama dr bekle diyor her bünye aynı degilkiGünaydın kızlar hepinize teşekkür ederim öğlen 13:30 kürtaj zamanım çok korkuyorum ya kalbim çıkıcak gibi atıyor ve acayip ağlamaklıyım stresten kan geldi 2 damla nasıl oluyor bu kürtajağrılımı uyanınca offfff offff ellerim ayaklarım titriyor yazarken bile
AMİN İNŞDA KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUM SUAN BENİM BADEMCİKLERİM VARDI SIRT AGRIM BASLADI BÖYLE GİDERSE YATAKLARA DÜŞECEĞİM GENE AMELİYATIMI ZAMANINDA DOKTORLARA AİLEM YAPTIRMADI İÇİN DOKTOR HAMİLE OLDUN MU ÇOK ZOR DEMİŞTİ ANTİBİYOTİK KULLANAMAM BİLFİN YATA DÜŞÜRÜO TUVALETE BİLE GİDEMIOSUN YİNE SIRTTAN VURMA BASLADI HAYIRLISI İLE ATLATIRIM İNŞ
Canım kürtaj için erken degilmi bende daha önce kürtaj oldum 8 haftalıkken dr istersen 10 haftaya kadar beklersin bebek içinde ölmüş olsa bile zehirlemez dedi belki bir gelişme olur 9 haftada kalbi atan bebekler var yinede sen bilirsin benimde bebegin kalp atışını duymadım ama dr bekle diyor her bünye aynı degilki
Amin canim beniiim yaaa cçokheycanlandim gitcem kararliyim[QUOTseali, post: 36607538, member: 588443"]Bnm de 4+3 tu kese gordugumuzde git canim gorunur ins
Allah yardımcın olsun..inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın sağlıklıca..yok tatlım boş tamamen yolk kesesi bile yok bhcg düşmüş 5524 e 10,210 dan bir haftada ekte göndereyim boş kesemi
canım benim nasıl üzüldüm anlatamamGünaydın kızlar hepinize teşekkür ederim öğlen 13:30 kürtaj zamanım çok korkuyorum ya kalbim çıkıcak gibi atıyor ve acayip ağlamaklıyım stresten kan geldi 2 damla nasıl oluyor bu kürtajağrılımı uyanınca offfff offff ellerim ayaklarım titriyor yazarken bile
canım çok dikkat et kendine bol bol yatKızlar benim kanamam oldu evde yatıyorum şimdi.iğne verdi üçgende bir vurulmalık.ve progestan başladık sabah akşam.imdilik kanama durdu ama kahverengi lekelenmeler var biraz biraz.şimdilik iyiyim.doktor yerleşme kanaması olabilir dedi.kese yerinde sorun yok çok şükür şimdilik
canım 5+3 keseyi gördüm 15 gün sonra da kalp atışına çağırmıştı[sevvalk, post: 36607002, member: 159328"]
Anladim canim bnm yeni yememe ragmen midem yaniyo hemen daa erken diye dusundum bi an ama yemegi yiyip dedigin gibi kusma diil ama yanma ve agri demk bundanmiss sen keseyi nezamn gormustun peki canimm
canım meyve yemeye çalış birde ben suyuma limon sıkıp içiyorum arada çekirdek ve leblebi de ara ara alıyorumkızlarr benim de midem cok fena bugün, kahvaltı yaptım erkenden ama yedigim bir dilim domates ayaklandırdı midemi, hala da yatışmadı, çıkarsan bir dert çıkarmasan bir dert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?