matarani bende aynı öyle oldum yanaklarım kızardı böyle renk ton eşitsizliği başladı bb krem süreceğim artık fondöten kullanamıyorumdabugün soracağım nolduğunu anlamadım sinir bozucu oldu fondotensiz çıkamıyorum
evde köy elması var zaten ondan yiyorum ekşi olduğu icin iyi geliyor da dışarı çıkmam lazım, ben de grissini ile rahatlıyorum biraz, leblebi cok sarmadı, gecen haftalarda onu da yedim gerci, bıkkınlık verdi bana biraz, cekirdegi de hic denemedim, denemek lazımcanım meyve yemeye çalış birde ben suyuma limon sıkıp içiyorum arada çekirdek ve leblebi de ara ara alıyorum
canım çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine bol sıvı al ıhlamur limon çok iyi geliyor...AMİN İNŞDA KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUM SUAN BENİM BADEMCİKLERİM VARDI SIRT AGRIM BASLADI BÖYLE GİDERSE YATAKLARA DÜŞECEĞİM GENE AMELİYATIMI ZAMANINDA DOKTORLARA AİLEM YAPTIRMADI İÇİN DOKTOR HAMİLE OLDUN MU ÇOK ZOR DEMİŞTİ ANTİBİYOTİK KULLANAMAM BİLFİN YATA DÜŞÜRÜO TUVALETE BİLE GİDEMIOSUN YİNE SIRTTAN VURMA BASLADI HAYIRLISI İLE ATLATIRIM İNŞ
Gözün aydın canım darısı bize olsun inşallah.vajinalmi karından ultrasondanmı baktı drGittim gördüm duydum :) hem de tek basıma
İlki kadar heyecanlı ve ağlaktım. Allah isteyen herkese nasip etsin.
5+6 çıktı ultrason hesabi. Beklenen doğumda 20 nisan olarak degisti elifcim düzeltebilir mıyız?
Darısı başınıza inşallah.önce karından baktı hiçbirşey göremedi. Sonra vajinalden hem embriyoyu hemde pitpitlari tespit ettiGözün aydın canım darısı bize olsun inşallah.vajinalmi karından ultrasondanmı baktı dr
Canım karından mi baktiKızlar günaydın bende dr dan geldim 8haftalık ama kesenın içinde bebek gözükmedi dr cumaya kadar bekleyelım gözukmezse gebelıgı sonlandırıcaz dedi
Canım karından mi bakti
Canım geç döllenme olabilir. Umudunu kaybetme. Kendine dikkat et. Bu doktorlar hemen Olumsuzu soyluyoHyr canm alttan baktı kese cok güzel buyumus ama bebek yok dedı
Amin canım, bana dr karından baktı 6 haftalıken kese mşnicikti başka bir şey söylemedi, vajinal bakmıyor benşm dr başka dr da yok burada. Ama açıkçası hiç umutlu degilim.Darısı başınıza inşallah.önce karından baktı hiçbirşey göremedi. Sonra vajinalden hem embriyoyu hemde pitpitlari tespit etti
Allah hayırlı kılsın canım tamamına erdirsin inşaallahGittim gördüm duydum :) hem de tek basıma
İlki kadar heyecanlı ve ağlaktım. Allah isteyen herkese nasip etsin.
5+6 çıktı ultrason hesabi. Beklenen doğumda 20 nisan olarak degisti elifcim düzeltebilir mıyız?
Mrb canım seninle aynı haftalardayız bende gecen hafta keseyi gördüm o kadar küçük ve yeni oluşmuştuki dr umutlanma umutsuzlugada kapılma dedi bu hafta cagırdı ama korkumdan gidemedim bende önğmğzdeki hafta persembe gidecegim, inşallah ikimizde bebişlerimizş görür kalp atışını duyarızKızlar günaydın bende dr dan geldim 8haftalık ama kesenın içinde bebek gözükmedi dr cumaya kadar bekleyelım gözukmezse gebelıgı sonlandırıcaz dedi
Canım ben nerdeyse 7 haftaligim ve karından bakıp hic bisey goremedik. Embrio bile yoktu. Alttan bakınca gördü. Yani senin için umutsuz olmana bi sebep yokki üzme kendini lutfenAmin canım, bana dr karından baktı 6 haftalıken kese mşnicikti başka bir şey söylemedi, vajinal bakmıyor benşm dr başka dr da yok burada. Ama açıkçası hiç umutlu degilim.
Amin hpimizinki insallahAllah hayırlı kılsın canım tamamına erdirsin inşaallah
gözün aydın canım Allah hayırlı etsinselam kızlar bende 6+3 haftalık hamileyim ikinciye=)) salı günü dr a gitmiştim..p.tesi tekrar gideceğim kalp atışlarını duuyacağız inşallah..
Canim umudunu kaybetme cuma insallah görürsün bebisini.kendiligindenmi gebe kalmistinKızlar günaydın bende dr dan geldim 8haftalık ama kesenın içinde bebek gözükmedi dr cumaya kadar bekleyelım gözukmezse gebelıgı sonlandırıcaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?