Hoşgeldin aramıza sende bu arada gerçekten çok şanslısın maşallah..biraz zor olur başlarda ama sonra o kadar rahat edersinki inşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..merhaba kızlar..bende nısan annesıyım.bebegım 5 haftalık..bıde 12 aylık kzım var..bıızmkı bıraz erken oldu.ama rabbımın sanslı kuluymusum..benım yerımde olmak ısteyen o kadar cok ksı varkı..aldırmayı hıc bı sekılde dusunmedım..geecn sene 2013 agustos annleırnı takıp edıyordum,bu sene 2015 nısan annelerı :)) bız cok gzuel arkadaslıklar kurduk topıkdee..ıns burda da guzel arkadslıklar olur
Ailede ikiz genler olduğuna göre en muhtemel ikiz olmasi:) yanlış anlama ben öğretmenim Dr ya da hemşire değilim ama su 4 yılda öyle çok şey duydum araştırdım dinledim gördüm ki sadece nacizane fikrimi söylemek istedim:) tekrar hayırlı olsun. Bu topige ikiz bebek de lazım ama di miayy çogul gebelik olmasın nolur gerci hayırlısı olsun ailemdede var babam ikiz..beklenen adet tarihim 20 agustos falan..ustune görme olmamıstır çünkü son adetim bittikten sonra korunmamaya başladık..ilgin için çok teşekkürler..3 ihtimalden biri diyosun yani tup bebekte olmadıgına göre çogul gebelik ihtimali yuksekmi?
Ben pizza yemiştim o da kötüKızlar kokoreç yesek güvendiğimiz bir yerden olurmu sizce yadoktorla görüşemedim daha bir sıkıntı olurmu ki arada bir yemekten
sizinde bebeğinizi Allahım saglıkla kavustursun..ikiz olup olmadıgı kaçıncı haftada belli olur bi bilginiz varmıAilede ikiz genler olduğuna göre en muhtemel ikiz olmasi:) yanlış anlama ben öğretmenim Dr ya da hemşire değilim ama su 4 yılda öyle çok şey duydum araştırdım dinledim gördüm ki sadece nacizane fikrimi söylemek istedim:) tekrar hayırlı olsun. Bu topige ikiz bebek de lazım ama di mi
Canım bende gecikmenin 10. Günü 12000 di değer. Dun doktora gittim. Tek kese tek bebek gördüm. Doktorum her bünyede farklı olur kan değeri dedi. Birde değerin çok olması degil , artış hızınin çok olmasi ikiz ihtimali olarak degerlendirilirmis. Hakkında hayırlısı canım. Bu arada yeni katılan herkese hayırlı olsunsizinde bebeğinizi Allahım saglıkla kavustursun..ikiz olup olmadıgı kaçıncı haftada belli olur bi bilginiz varmı
Geçen benim de canım çekti bir ısırıklık yiyeceğim bir dahaki sefere rüyama girdi ya.Kızlar kokoreç yesek güvendiğimiz bir yerden olurmu sizce yadoktorla görüşemedim daha bir sıkıntı olurmu ki arada bir yemekten
Herkese Günaydın bu arada!Günaydın annişler..musmutlu pazarlar diliyorum herkese..
bana dün doktorum sakatat kesınlıkle yasak dediKızlar kokoreç yesek güvendiğimiz bir yerden olurmu sizce yadoktorla görüşemedim daha bir sıkıntı olurmu ki arada bir yemekten
Ay çok sevindim senin adına sweetamber. Ben de haftaya Perşembe gideceğim muayeneye. Günler geçmiyor bir türlü ya. Bir görsem kalp atışını bebeğimin...Sadece gördün mü, duyabildin mi kalp atışını yoksa?kızlar merhaba dr dan geldım keseyı ve bebegı gorduk. kalp atıslarınıda6 hafta 2 gunluk gorunuo. ben 6+1 hesaplıyordum. sukur sıkıntı yokmus 20 gun sonraya randevu verdı. ama 1 haftada 63 ten 64 kg a cıkmısım
Ben normalde sana katılıyorum çok da severim. Ama zaten diyetteyim bana doktor serbest dese de diyetisyenim yasaklar. Kokoreç ciğer ve paçaya göre istisna. Ben nerede temiz yapılır bilmeden yiyordum Ankara'da. Şimdi riske atmamak lazım.Gunaaydinnn
Benim doktorum herşeyi yiyebilirsin ama hiçbirini abartma diyor. Sakatat bence haftada bir yenmeli. Ben karatay tarzı besleniyorum. Sakatatin sağlıklı olduğunu savunuyor. Tabi temiz olmalı. Ciğer paça ne kadar faydalı. Ama siz genede doktorunuzu dinleyin derim
Haklisin diğerlerini ben alıp evde temizleyip pisiriyorum. Kokoreç diğerleri gibi değil sakat yaniBen normalde sana katılıyorum çok da severim. Ama zaten diyetteyim bana doktor serbest dese de diyetisyenim yasaklar. Kokoreç ciğer ve paçaya göre istisna. Ben nerede temiz yapılır bilmeden yiyordum Ankara'da. Şimdi riske atmamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?