2015 Nisan Anneleri

Hoşgeldin aramıza sende bu arada gerçekten çok şanslısın maşallah..biraz zor olur başlarda ama sonra o kadar rahat edersinki inşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

ayy çogul gebelik olmasın nolur gerci hayırlısı olsun ailemdede var babam ikiz..beklenen adet tarihim 20 agustos falan..ustune görme olmamıstır çünkü son adetim bittikten sonra korunmamaya başladık..ilgin için çok teşekkürler..3 ihtimalden biri diyosun yani tup bebekte olmadıgına göre çogul gebelik ihtimali yuksekmi?

Kızlar kokoreç yesek güvendiğimiz bir yerden olurmu sizce ya doktorla görüşemedim daha bir sıkıntı olurmu ki arada bir yemekten

Ailede ikiz genler olduğuna göre en muhtemel ikiz olmasi:) yanlış anlama ben öğretmenim Dr ya da hemşire değilim ama su 4 yılda öyle çok şey duydum araştırdım dinledim gördüm ki sadece nacizane fikrimi söylemek istedim:) tekrar hayırlı olsun. Bu topige ikiz bebek de lazım ama di mi

sizinde bebeğinizi Allahım saglıkla kavustursun..ikiz olup olmadıgı kaçıncı haftada belli olur bi bilginiz varmı

sizinde bebeğinizi Allahım saglıkla kavustursun..ikiz olup olmadıgı kaçıncı haftada belli olur bi bilginiz varmı
Canım bende gecikmenin 10. Günü 12000 di değer. Dun doktora gittim. Tek kese tek bebek gördüm. Doktorum her bünyede farklı olur kan değeri dedi. Birde değerin çok olması degil , artış hızınin çok olmasi ikiz ihtimali olarak degerlendirilirmis. Hakkında hayırlısı canım. Bu arada yeni katılan herkese hayırlı olsun

Kızlar kokoreç yesek güvendiğimiz bir yerden olurmu sizce ya doktorla görüşemedim daha bir sıkıntı olurmu ki arada bir yemekten
Geçen benim de canım çekti bir ısırıklık yiyeceğim bir dahaki sefere rüyama girdi ya. Doktor kesinlikle izin vermez gibime geliyor. Sucuk salam bunlara bile izin vermiyor bana.

Gunaaydinnn
Benim doktorum herşeyi yiyebilirsin ama hiçbirini abartma diyor. Sakatat bence haftada bir yenmeli. Ben karatay tarzı besleniyorum. Sakatatin sağlıklı olduğunu savunuyor. Tabi temiz olmalı. Ciğer paça ne kadar faydalı. Ama siz genede doktorunuzu dinleyin derim

Ay çok sevindim senin adına sweetamber. Ben de haftaya Perşembe gideceğim muayeneye. Günler geçmiyor bir türlü ya. Bir görsem kalp atışını bebeğimin...Sadece gördün mü, duyabildin mi kalp atışını yoksa?

Ben normalde sana katılıyorum çok da severim. Ama zaten diyetteyim bana doktor serbest dese de diyetisyenim yasaklar. Kokoreç ciğer ve paçaya göre istisna. Ben nerede temiz yapılır bilmeden yiyordum Ankara'da. Şimdi riske atmamak lazım.

Haklisin diğerlerini ben alıp evde temizleyip pisiriyorum. Kokoreç diğerleri gibi değil sakat yani

Kızlar ben kızımı Bahçelievler de düzgün beyde dogurdum. Simdi çok uzak ve çok zam gelmiş Beylikdüzü civarinda bir yer arıyorum. Muayene 120 tl , sezeryan 3000 civarı. Beylikduzunde tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…