2015 Nisan Anneleri

inşaallah hoşgeldiniz Allah hayırlı etsin canım

Günaydın size de kızlar:) yine sancıyla uyanmakilk bebeği olanlar tadını çıkarın bol bol yatın sabah hadi ama kalk anne diyen oğluma direnemeyip yorgun argin kalktım(

Kızlar birşey sormak istiyorum. Ben bebeğimi sağda hissediyorum daha doğrusu sağda hissettiriyor kendini minnosum. Elimi dikkatlice koyduğunda minik minik ama hızlı kal atışı hissediyor gibiyim benim kuruntum mu. Yoksa sizlerde hissediyor musunuz

valla canım ben hiç bir yerde hissedemiyorum elimi gezdiriyorum ama şimdilik iletişim kuramadık bebeğimle

tatlım ultrasonn cıhazları bıle zor bela hıssederken bence henuz bukadar kucukken hıssedemeyız senın hıssettıgın kendı rıtmındır. sabret 1 kac ay sonra hıssetmeye baslıcaz

tatlım ultrasonn cıhazları bıle zor bela hıssederken bence henuz bukadar kucukken hıssedemeyız senın hıssettıgın kendı rıtmındır. sabret 1 kac ay sonra hıssetmeye baslıcaz
:) :) hissettim diye sevinmiştim ya. Bazen.belirti yaşamıyorum acaba yok mu diyorum.kendime avunacak birşey bulmuştum:):) tuh

cok ugrsattı doktor ama cok mınnak oldugu ıcın duyamadık ekranda traselerı gorebıldık sadece. 0,569cm benım mınnagım. 20 gun sonra gumbur gumbur duycaz ıns

cok ugrsattı doktor ama cok mınnak oldugu ıcın duyamadık ekranda traselerı gorebıldık sadece. 0,569cm benım mınnagım. 20 gun sonra gumbur gumbur duycaz ıns
Ooy miniğim yaa maşallah , demek bizimki daha da küçük. Insallah sağlıkla duyarız gumburtulerini de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…