:) aceleciyim.galiba biraz. Bebegimde bana çekmez umarim.. kese ve kalp atışını görme konusunda nedense hala serin kanliyim:) eşim pazartesi gidelim diyor. Ben sonraki hafta diyorum. Bi tuhaf etti hormonlar beni ya.valla canım ben hiç bir yerde hissedemiyorum elimi gezdiriyorum ama şimdilik iletişim kuramadık bebeğimle
Ayy ne heyecanlidir ya. Ağladin mi:) ben kesin ağlarım ya. Degerim.artınca.bile.agliyorimcok ugrsattı doktor ama cok mınnak oldugu ıcın duyamadık ekranda traselerı gorebıldık sadece. 0,569cm benım mınnagım. 20 gun sonra gumbur gumbur duycaz ıns
inş canım inşşşşş.Ooy miniğim yaa maşallah , demek bizimki daha da küçük. Insallah sağlıkla duyarız gumburtulerini de.
haklısın canım bir de gebelikten dolayı değişen hormonlardan asabiyet var bizde insan iyice sinir oluyor...napalım alışacağız artık...çok dikkat et kendine..ya is ev evlilik zor oluyor ya bide esim anlamio tartisioz
bende bu konuyu soracaktım doktorum bir şey demedi ama ben çok korkuuyom eşim sinir oluyor çok meraktayım sizde durumlar nasılKizlar bir seyvsoracagim Dr unuz dizede iliskiyi yasakladimi bana yadakladi zaten ogrendgmden beri girmiyorumda sizde benim gibi misiniz kacinci haftaya kadar yasak acaba benim için hava hoş ama erkekler icin öyle olmuyor
Doktorum yasak koymadi. Kanama olmadığı sürece sorun yok dedi. Bildiigm kadarıyla son bir aya kadar sorun olmuyormuş kendini rahat hissediyorsanız. Son ay rahim kasilmalari arttığı icin yasakmisbende bu konuyu soracaktım doktorum bir şey demedi ama ben çok korkuuyom eşim sinir oluyor çok meraktayım sizde durumlar nasıl
3.ayima kadar uzun araliklarda olabilir hic olmasa daha iyi dedi ilk gebeligimde dusuk yaptigim icin dusuk riskim var bu yuzden yasak esimse dogana kadar yaklasamam sana diyor onceki gebeligimde zor bir surec atlattik hala korkuyor benim yuzumden sana bebegimize bisey olursa diye halbuki uzun araliklarda olabilir dedi doktorum ama esim yaklasmamakta kararliKizlar bir seyvsoracagim Dr unuz dizede iliskiyi yasakladimi bana yadakladi zaten ogrendgmden beri girmiyorumda sizde benim gibi misiniz kacinci haftaya kadar yasak acaba benim için hava hoş ama erkekler icin öyle olmuyor
bize üç ay yasak dendi canımKizlar bir seyvsoracagim Dr unuz dizede iliskiyi yasakladimi bana yadakladi zaten ogrendgmden beri girmiyorumda sizde benim gibi misiniz kacinci haftaya kadar yasak acaba benim için hava hoş ama erkekler icin öyle olmuyor
bende bu konuyu soracaktım doktorum bir şey demedi ama ben çok korkuuyom eşim sinir oluyor çok meraktayım sizde durumlar nasıl
Kızlar ailelere söylediniz mj? Soylemediyseniz kaçıncı haftada söylemeyi düşünüyorsunuz. Ben 8 haftayı bitirelim diyorum ne olur ne olmaz diye ama eşim sabirsiz
Ayy ne guzel cnm huzur mutluluk getirsin bebeğin herkese insallah. Bende soylemeye sabırsızlanıyorum cunku biraz psikolojik baskı yaptı kayinvalidem. Su hamile bu hamile diye. Rüyasında beni hamile gormeler falan. Şimdi söyleyeyim diyorum bir yandan bir yandan da nazardan korkuyorum çünkü hemen herkese soyler biliyorum.bizde ayin 28inde kontrolumden sonra soyleyelim diyorduk kayinvalideme gecen gun soylemek zorunda kaldik anliyordu cunku oturmaya gitmistik esime soyleyelim dedim midem bulanmasindan anlicakti bebek yok demek olmucakti soyledik ama tembihledik kimseye deme daha diye kendi anneme babama yarin soylucem evlilik yildonumleri hediyem olacak :)
hayırlı olsun canım hoşgeldinMerhaba bende nisan annesi olucam inşallah.SAT im 20 temmuz.7 ve 4 yaşlarında iki kızım var.ikinci kizimdada satım 20 temmuzdu.kızımı 40+2 ile dogurmustum.buda ayni doğarsa 28 nisan oluyor.benim hamilelige dair hic belirtim yok su anda.sizde bulantıları ne zaman başladı.birde adet günümü iki gün geçtiğinde 106.10 çıktı kan değerin.doktor düşük dedi.15 gün sonra tekrar bakacak.
bebeğin hayırlı olsun cnm değerin yukselir insallah. Nasipse hesaplamalar 29nisani gosteriyor:) benim belirtiler henüz yok sık sık lavaboya gidiyorum o kadar. Bir gun sadece asiri bel ağrım oldu. O da bat tarihi diye.ilk gebeligim ilerleyen süreç nasil olacak merak ediyorum.bendeMerhaba bende nisan annesi olucam inşallah.SAT im 20 temmuz.7 ve 4 yaşlarında iki kızım var.ikinci kizimdada satım 20 temmuzdu.kızımı 40+2 ile dogurmustum.buda ayni doğarsa 28 nisan oluyor.benim hamilelige dair hic belirtim yok su anda.sizde bulantıları ne zaman başladı.birde adet günümü iki gün geçtiğinde 106.10 çıktı kan değerin.doktor düşük dedi.15 gün sonra tekrar bakacak.
Hosbulduk canimhayırlı olsun canım hoşgeldin
. QUOTE="matarani, post: 36616791, member: 146910"]bende bu konuyu soracaktım doktorum bir şey demedi ama ben çok korkuuyom eşim sinir oluyor çok meraktayım sizde durumlar nasıl[/QUOTE]bize üç ay yasak dendi canım
Doktorum yasak koymadi. Kanama olmadığı sürece sorun yok dedi. Bildiigm kadarıyla son bir aya kadar sorun olmuyormuş kendini rahat hissediyorsanız. Son ay rahim kasilmalari arttığı icin yasakmis
3.ayima kadar uzun araliklarda olabilir hic olmasa daha iyi dedi ilk gebeligimde dusuk yaptigim icin dusuk riskim var bu yuzden yasak esimse dogana kadar yaklasamam sana diyor onceki gebeligimde zor bir surec atlattik hala korkuyor benim yuzumden sana bebegimize bisey olursa diye halbuki uzun araliklarda olabilir dedi doktorum ama esim yaklasmamakta kararli
Bende 2 kez dusuk yaptgm icin dr riske atmak istemiyor esimde yerine gore anlayisli davraniyor yerine gore 9 ay boylemi geccek diyor herhaldevsoyle 4-5 aylik olunca tehlike azalir o zamana kadar beklemek lazimbize üç ay yasak dendi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?