2015 Nisan Anneleri

Özgül & konya & 2. & kız doğuyor içime & sat 16.06.2014 doğum 23.04.2014
Listede yokmuşumbeni de ekler misin?

cnm bende ayni durumdayim gunlerdir ac ac duruyorum bayilcam bi gün akşamlari cok aciktigimdan yiyorum biraz ama ne kahvalti ediyorum ne oglen yiyorum napicaz boyle bebegim acaba beslenebiliyormu diye dusunuyorm insallah duzelir
aynisini bende yapiyorum canm öğlen sabah hic sey yiyemiyorum aksam biraz zorlayan zorlaya yiyorum dun çok fenaydim

çok şükür kızlar herhangi sorun yok kritik bir hamilelik olduğu için çok endişeliydim şükürler olsun hepinize teşekkürler çok çok 18 haziran olan satımı 1 temmuz olarak değiştirdi pcoslu olduğum için 2 hafta rotarlıyım :)

kızlar bu bulantılar benı oldurecek hıc bırsey yıyemıyorum , yedıgım hıc bıseyde durmuyor mıdemde herkes kılo alır ben kılo verıyorum
aynı durumdayım . gecen haftaya nazaran artıı bulantı ve kusmalar.... maf ediyo benide
kizlar aksama ne yemeginiz var ne yapacaksiniz benim canim hic yemek yapmak istemiyor bulantidan
Benim yemeğim yok canım yemek yapamıyorum kokusu rahatsız ediyor dışarıdan da yemek istemiyorum ya bakalım napıcam akşama :)

evde koca olmasa yemeğin y.sini bile düşünmemm. kaynanaya mı gitsek 3 ay boyunca acabaa:)

ben taze fasülye ve bulgur pilavı pişiriyorum şuanda.raporluyum ben evdeyim.ayrıca bulantım olmadı çok şükr bu saatten sonrada olmaz umarım diye düşünüyorum.
raporun ne kadar bende mi alsam acaba yaa?

kızlar bende de bulantı ve mide yanması var, yemek görünce veya aklıma gelince midem bulanıyor ne yapmak lazım ?

canım benim yapacak bişe bulursan bizlede paylaşşş çünkü bende ne görüntüsüne ne kokusuna dayanamıyorummm

valla ben yemek pişirmiyorum son bir haftadır. kaynanamda yiyoruz saolsun hiç üşenmeden ne istesek hazırlıyorlar, canım bir şey istemiyor gerçi ama en azından eşim aç kalmamış oluyor :) :)

Hoşgeldin canım mm gözünaydın maşallah eee anlat hadi nasılmis ufaklık?

valla ben yemek pişirmiyorum son bir haftadır. kaynanamda yiyoruz saolsun hiç üşenmeden ne istesek hazırlıyorlar, canım bir şey istemiyor gerçi ama en azından eşim aç kalmamış oluyor :) :)
Benim kaynanamlar uzak annem çok yakın ama kimse bilmiyor hamile olduğumu(bilseler çok yardımcı olurlar ama daha zamanı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…