- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
Benim yemeğim yok canım yemek yapamıyorum kokusu rahatsız ediyor dışarıdan da yemek istemiyorum ya bakalım napıcam akşama :)
Ben de hiç yemek düşünmek istemiyorum.kizlar aksama ne yemeginiz var ne yapacaksiniz benim canim hic yemek yapmak istemiyor bulantidan
aynen canim eve gidince bi yarim saat yaticam iple cekiyorum suan 5 iÇok uykum var konuşulanlari bile duyamayacak haldeyim. 2 dk gözümü kapasam uyuyacagim
aynen canim eve gidince bi yarim saat yaticam iple cekiyorum suan 5 i
canim kocalar var birde corbayla doyarlar miBen de hiç yemek düşünmek istemiyorum.En fazla bir çorba içerim sanırım bulantım geçmezse.
benimde bir haftadir var canim once hic bisi yoktu.her an baslayabilir yanibende gariplik var bence hiç belirtim yok olur mu öyle normalmi acaba
tarhana corbasiyla taze fasulyem var dolapta yanina pilav yaparim bidekizlar aksama ne yemeginiz var ne yapacaksiniz benim canim hic yemek yapmak istemiyor bulantidan
malesef cnm aksine 2 kilo vermiş durumdayimkilo alan var mı hiç içinizde ?
kiz hepiniz taze fasulyemi yaptiniztarhana corbasiyla taze fasulyem var dolapta yanina pilav yaparim bide
malesef cnm aksine 2 kilo vermiş durumdayim
İki hafta önce ben de öyleydim.bende gariplik var bence hiç belirtim yok olur mu öyle normalmi acaba
bulantın yok da aşermen varsa alman çok normaldir canım, burda başka alanlar da vardı, ben de verenlerdenim malesef bulantım çok fazla... bir bebek büyüyor icimizde kilo alımı çok normal bence...ben normal her zamanki gibi besleniyorum boyum 170 54 kilo ile hamile kaldım şuan 56 olmuşum neden aldım anlamadım tedirgin oldum biraz...
inanır mısın nasıl canım çekti şimdi, olsa yiyebilir miyim acaba, hicbiseyi icim alarak yiyemiyorum benben taze fasülye ve bulgur pilavı pişiriyorum şuanda.raporluyum ben evdeyim.ayrıca bulantım olmadı çok şükr bu saatten sonrada olmaz umarım diye düşünüyorum.
Benim dolapta vardi cnm bulantı dan hic yemek yapacak halim yok onu isiticamkiz hepiniz taze fasulyemi yaptinizafiyet olsun canim
bulantinin o yani çok kotu benim de canim herşeyi çekiyor ama midem yerken almıyorinanır mısın nasıl canım çekti şimdi, olsa yiyebilir miyim acaba, hicbiseyi icim alarak yiyemiyorum ben
benimde yok canim kasık agrisindan baska.birde cok acıkıyorumbende gariplik var bence hiç belirtim yok olur mu öyle normalmi acaba
cnm bende ayni durumdayim gunlerdir ac ac duruyorum bayilcam bi gün akşamlari cok aciktigimdan yiyorum biraz ama ne kahvalti ediyorum ne oglen yiyorum napicaz boyle bebegim acaba beslenebiliyormu diye dusunuyorm insallah duzelirkızlar bu bulantılar benı oldurecek hıc bırsey yıyemıyorum , yedıgım hıc bıseyde durmuyor mıdemd kılo alır ben kıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?