2015 Nisan Anneleri

Gözün aydin canım ya darisi bize inşallah

benim de iki haftadir midem cok bulaniyor ama cikarmiyorum. benim normalde de reflum var yani midem hep bulanir. bana nanali sakiz ve nane sekeri cok iyi geliyor. deneyin belki size de iyi gelir!

valla ben yemek pişirmiyorum son bir haftadır. kaynanamda yiyoruz saolsun hiç üşenmeden ne istesek hazırlıyorlar, canım bir şey istemiyor gerçi ama en azından eşim aç kalmamış oluyor :) :)

ay zaten kociş doysunda derdim o. yoksa ben zaten yiyemiyorum yesem çıkarıyorum bari benim yüzümden oda aç kalmasın . yawrum hergün patates haslıyo onu yiyoo:)

çözüm bulmuş kendine ne güzel :) ben de bu akşam haşlanmış patates yemeyi planlıyorum çünkü midem başka bir şey kabul etmez gibi geliyor :):)

Hoşgeldin canım mm gözünaydın maşallah eee anlat hadi nasılmis ufaklık?
iyi teyzesi başı ve vücudu var çok komik yani benzemiyor çok ama doktor gosterince anladık :)coraspin progestan ve folike devammış .muhtemel doğum tarihini bir gün feri çekti 7 nisan oldu..çıkışta bana boş gebelik diyen doktora gidecektim ama eşim boşver dedi çok içimde kaldı pislik adam

Keşke gitseydin pislik seni uzdugu için ya bebeğin de zarar gorseydi Allah korusun. Oyy maşallah ona ya Allah ım nazarlardan korusun

Hadi gozun aydin canim
benimde zaman geçtikçe sahada artiyor baklim

Kızlar merhaba,

Ben de hamile olduğunu geçen perşembe öğrenen ama buna inanamayan biriyim. Yani kendimi hiç öyle hissetmiyorum. Bir de böyle hissetmeme düşük hcg değerim sebep oluyor sanırım. Adet olmam gereken gün 50 idi, ondan 2 gün sonra 30. günde yani ölçtürdüğümde 107 olmuştu ama okuduğum kadarıyla sizler çok daha yüksek hcglerle başlamışsınız bu serüvene. Benim aklıma takılan bir sorum var. 13. günde ölçtürdüm by kadardı, 15. günde ölçtürdüm şu kadar çıktı diyenler var. bu günleri neye göre hesaplıyorlar? yumurtlama ve dolayısı ile döllenme gününe göre mi söylüyorlar. eğer öyleyse bizim muhtemelen döllenme tarihimiz 3 ağustos ve ilk tahlilimi 21'inde verdim. yani 18. günümde hcg 50 çıkmış oluyor. işte bu noktada moralim bozuluyor ve her an kanamam başlıcakmış gibi hissediyorum. 18. gün için çok düşük değil mi? çok uzun yazdım kusura bakmayın

aynisini bende yapiyorum canm öğlen sabah hic sey yiyemiyorum aksam biraz zorlayan zorlaya yiyorum dun çok fenaydim

Napsak cnm eeşim kiziyor bana yemiyorum diye perşembe doktora gidicem nasipse bulanti hapı isteyeyim bari mutfaktan tiksindim iyicee elma soda nane limon bastirir demisti bana doktor bende fayda etmedi pek sen bi dene istersen

Napsak cnm eeşim kiziyor bana yemiyorum diye perşembe doktora gidicem nasipse bulanti hapı isteyeyim bari mutfaktan tiksindim iyicee elma soda nane limon bastirir demisti bana doktor bende fayda etmedi pek sen bi dene istersen
bi deneyeyim cnm bakalm benim esimde bebis nasip besleniyor bisey yemiyorsun diyor devamlı canin ne çekiyor alayimmi kodunda sağolsun bende 27 sine randevu aldim evinin oradaki polikilinikten

aynisini bende yapiyorum canm öğlen sabah hic sey yiyemiyorum aksam biraz zorlayan zorlaya yiyorum dun çok fenaydim
Ben de bugün daha iyiyim ama ben aç duramıyorum kızlar, ac kalınca hem midem kazını yor çok fena oluyorum, hem de bulantım artıyor o zaman, siz nasıl duruyorsunuz aç aç ?

çözüm bulmuş kendine ne güzel :) ben de bu akşam haşlanmış patates yemeyi planlıyorum çünkü midem başka bir şey kabul etmez gibi geliyor :):)

aynen başka bişe yiyemiyorum bende zaten

canım benim kötü düşünme hiç bi zaman. cok bilmiyorum ama ben adetim 7 gün geçtikten sonra kan testi yapmıştım sırf bunları düşünmeyeyim diye. biraz gecsin bakalım o zamanki degere bak. sonuç olarak zaten artmış giderek artıyorsa sorun olmaz kaygılanma.
Ben de bugün daha iyiyim ama ben aç duramıyorum kızlar, ac kalınca hem midem kazını yor çok fena oluyorum, hem de bulantım artıyor o zaman, siz nasıl duruyorsunuz aç aç ?
bende aç oluyorum ama yemekte yiyemiyorum işte. sürekli midem kazınıyomuş gibi geliyo ama yiyincede durmuyokiiii

O açlık mide kazınması bende de var dün doymak bilmedim o kadar şey yedim yatağa yatınca sanki midem boş gibi kasılmaya başladı kendime inanamıyorum yani

Bu arada burdakileri okuyup midem bulanmıyor acabalarına karşın şunu soylim kusma derecesinde hiç bulantım olmadı akşam yemeklerinde azbiraz kotu oldum sadece çok tok hissediyorum kendimi okadar ama 2 gündür bu belirtilerde azaldı

aynen ben de acıkmaya başladığım an midem bulanıyor o zaman canım ne istiyorsa onu yiyorum kaç gündür her gün kahvaltıda süt yumurta yiyordum bugün midem almadı yiyemedim başka şeyler yedim bir kızlar bişey farkettim 2 gündür gece uyumadan önce bişeler yiyorum ama geç saatte sabah karnım tok kalkıyorum ve mide bulantım olmuyo 2 sabahtır ben akşama doğru fenalaşıyorum hangi yemeği yesem diye aklımdan geçiriyorum ama bulamıyorum doktora bugün sordum yağlı salçalı sulu yemekler balık tavuk gibi kokulu şeyler bulandırır o an canın ne istiyorsa bulandırmayacak onu ye dedi bir tek yoğurtlu yemekler bastırıyo akşamları beni belki zor ama midenizi aç bırakmayın bulantı hiç geçmez sade sodanın içine limon sıkıp için o da ferahlatıyor

Canım değer olayını sakin kafana takma hamilelik belirtileri bölümünde ben konu acmıştım ona bakarsan görürsün ben de çok çok düşük değerlerle başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…