Canım değer olayını sakin kafana takma hamilelik belirtileri bölümünde ben konu acmıştım ona bakarsan görürsün ben de çok çok düşük değerlerle başladım
Bende de mide bulantısı azaldı ama ağzımda değişik bi tat oluyor sürekli normalde midem çok bulanırdı sanırım yavaş yavaş bünyem alışmaya başladı inşallah da öyledirBu arada burdakileri okuyup midem bulanmıyor acabalarına karşın şunu soylim kusma derecesinde hiç bulantım olmadı akşam yemeklerinde azbiraz kotu oldum sadece çok tok hissediyorum kendimi okadar ama 2 gündür bu belirtilerde azaldı
Tecrübeli annelere ve adaylarına her daim ihtiyacımız var teşekkür ederiz :) benim de her şey yolunda giderse 29 nisanda doğacak gibi görünüyor minik böcek. Sen doktora gittin mi hiç bu hamileliğinde yoksa direk 7. Haftanda mı gideceksin?Herkese kocaman merhaba , çoğunluğunuz mide bulantısından yakınmış Allah yardımcınız olsun bilmiyorum yaşamadım diyemem bir hamileliğimde olmuştu onuda kaybettik .. Sonrasında Rabbim çok güzel bir oğlan verdi .. Oğlumda hiç bulantım olmadı şimdikinde de yok ama olsaydı sizin gibi bende herhalde sinir olurdum ., şunu hatırlıyorum. Bebek aç kalır diye sakın endişelenme demişlerdi bana şuan çok küçükler ve bizdeki olanlar onlara hayli hayli yetiyormuş .. Asıl büyümeleri 7 aydan sonra oluyor ki o zamana kadarda mide bulantısından eser kalmaz .. Inş tüm mide bulantısı olan annelerimiz biran önce rahata kavuşur ..bazen okuyup damdan düşer gibi yazıyorum sorry ! çok fırsatım olmuyor oğlum çok aktif bir çoçuk zor oluyor ondan fırsat bulmak .. Tecrübeli bir anne hatta her yaşadığım daha yeni gibi olan bir çoçuk sahibi olarak sizlerle bildiklerini paylaşmak arzusundayım inş herbirinize yararım olur ..
öyle oluyormuş canım annem mesela hiç,bir belirti yaşamamış anneme çekmişim sanırsam bir parça ama göğüslerim hala feci şiş ve ağrıyor geçmicekmi bu durum acabaBende de mide bulantısı azaldı ama ağzımda değişik bi tat oluyor sürekli normalde midem çok bulanırdı sanırım yavaş yavaş bünyem alışmaya başladı inşallah da öyledir
Benim annemde çok rahat geçirmiş öyle diyor ama maalesef bende öyle olmadı. Benim de göğüslerim ağrıyor acıyor ama 6 haftalık hamile arkadaşım var hala azda olsa acıyor diyor sanırım tamamen geçmiyor bu durum ama azalıyor en azındanöyle oluyormuş canım annem mesela hiç,bir belirti yaşamamış anneme çekmişim sanırsam bir parça ama göğüslerim hala feci şiş ve ağrıyor geçmicekmi bu durum acaba
Tecrübeli annelere ve adaylarına her daim ihtiyacımız
Tecrübeli annelere ve adaylarına her daim ihtiyacımız var teşekkür ederiz :) benim de her şey yolunda giderse 29 nisanda doğacak gibi görünüyor minik böcek. Sen doktora gittin mi hiç bu hamileliğinde yoksa direk 7. Haftanda mı gideceksin?
Doktora gitmedim burda scan üç aylık iken olur ben sadece doktora hastaneden üç aylık randevüsü almak için gidicem geriside bebek 12 haftalık olunca ..
Seninde inş gönlüne göre olur CNm , dediğin gibi olursa bebeklerimizin doğum günleri çok yakın hatta aynı günde olabilir ..
Rümüzün çok güzel ballı böçek harika olmuş ..çok şirin , Uğur getirir inş sana ..
Adına çok sevindim masallahçok şükür kızlar herhangi sorun yok kritik bir hamilelik olduğu için çok endişeliydim şükürler olsun hepinize teşekkürler çok çok 18 haziran olan satımı 1 temmuz olarak değiştirdi pcoslu olduğum için 2 hafta rotarlıyım :)
aaa sen de mi hamilesin? beni hatirladin mi? gecen hamileligimde yurtdisi paylasim bolumunde konusmustuk. simdi burda 3 aylikken bakiyorlar deyince hatirladim. :)
ağzıma girecek göğüslerim yakında zaten 50 kiloya 85 takıyordum şimdi gitgide buyuyor 90 100 u bulur sanırımBenim annemde çok rahat geçirmiş öyle diyor ama maalesef bende öyle olmadı. Benim de göğüslerim ağrıyor acıyor ama 6 haftalık hamile arkadaşım var hala azda olsa acıyor diyor sanırım tamamen geçmiyor bu durum ama azalıyor en azından
Ben de sürekli öyleyim. Hatta ilk zamanlar ped takıyordum. Bir de 2 kere böyle minnacık hiç kayda değer olmayan leke geldi. Doktor normal demişti ama işte ilk olunca insan biraz korkuyor.bende öyle oluyor adet oluncaki adet ağrısı belli bir yerde olmayan çok endişeleniyorum düşük mu olacak die çok sağol
tatlım baskaları ıle kıyaslama asla. bunyeden bunyeye degısıo. için rahat olsun. olumlu dusun hakkında hayırkısıKızlar merhaba,
Ben de hamile olduğunu geçen perşembe öğrenen ama buna inanamayan biriyim. Yani kendimi hiç öyle hissetmiyorum. Bir de böyle hissetmeme düşük hcg değerim sebep oluyor sanırım. Adet olmam gereken gün 50 idi, ondan 2 gün sonra 30. günde yani ölçtürdüğümde 107 olmuştu ama okuduğum kadarıyla sizler çok daha yüksek hcglerle başlamışsınız bu serüvene. Benim aklıma takılan bir sorum var. 13. günde ölçtürdüm by kadardı, 15. günde ölçtürdüm şu kadar çıktı diyenler var. bu günleri neye göre hesaplıyorlar? yumurtlama ve dolayısı ile döllenme gününe göre mi söylüyorlar. eğer öyleyse bizim muhtemelen döllenme tarihimiz 3 ağustos ve ilk tahlilimi 21'inde verdim. yani 18. günümde hcg 50 çıkmış oluyor. işte bu noktada moralim bozuluyor ve her an kanamam başlıcakmış gibi hissediyorum. 18. gün için çok düşük değil mi? çok uzun yazdım kusura bakmayın
bi deneyeyim cnm bakalm benim esimde bebis nasip besleniyor bisey yemiyorsun diyor devamlı canin ne çekiyor alayimmi kodunda sağolsun bende 27 sine randevu aldim evinin oradaki polikilinikten
İnşallah canim benimbesleniyodur bebislerimz inşallah.. hayırlı haberlerle dön cnm inşallah:)
benım doktorum gece sut iç yat demıstı. sutun sındırımı uzun surdugu ıcın sabaha kadar mıdede tokluk hıssettırıyomus bu sayede de mıde bulantısı olmuyo. bende deneyınmledım bunu.aynen ben de acıkmaya başladığım an midem bulanıyor o zaman canım ne istiyorsa onu yiyorum kaç gündür her gün kahvaltıda süt yumurta yiyordum bugün midem almadı yiyemedim başka şeyler yedim bir kızlar bişey farkettim 2 gündür gece uyumadan önce bişeler yiyorum ama geç saatte sabah karnım tok kalkıyorum ve mide bulantım olmuyo 2 sabahtır ben akşama doğru fenalaşıyorum hangi yemeği yesem diye aklımdan geçiriyorum ama bulamıyorum doktora bugün sordum yağlı salçalı sulu yemekler balık tavuk gibi kokulu şeyler bulandırır o an canın ne istiyorsa bulandırmayacak onu ye dedi bir tek yoğurtlu yemekler bastırıyo akşamları beni belki zor ama midenizi aç bırakmayın bulantı hiç geçmez sade sodanın içine limon sıkıp için o da ferahlatıyor
gözün aydın canım benim :)çok şükür kızlar herhangi sorun yok kritik bir hamilelik olduğu için çok endişeliydim şükürler olsun hepinize teşekkürler çok çok 18 haziran olan satımı 1 temmuz olarak değiştirdi pcoslu olduğum için 2 hafta rotarlıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?