2015 Nisan Anneleri

Ben hic zorlanmadim cnm , umarim seninkide rahat olur..
Canım tamamen yattın mı sırt üstü yoksa belinde destek var mıydı ? Bide kalçanı aldırdıusan orayı nasıl alıyo ben hep kendim alıyordum ama doktorumun asistanı yapma artık ağda dedi.. Şimdi jiletle alıp 37. Haftada ağda düşünüyorum

Kızlar ben çok kötü grip oldum kaç gundurölüyorum diyebilirim hastaneye gittim sadece ağrı kesici serum taktik antibiyotik alsam bebeğe bişey olurmu acaba bugün atesimde var parol tek alıyorum hamilelikte antibiyotik kullanan varmı acaba gece belimin ağrısı yetmiyormuş gibi baş ağrısından da uyuyamiyorum

Yarın kontrol var kizimi ozledim yarin 37 ye giriyrz çok şükür
Bizim de kontrol var ben de çok merak ediyorum minnak kızımı

Doktorun önerdiyse kullan bence canım daha çabuk toparlarsın çok geçmiş olsun. Hamileyken kullananlar oluyor ama dediiğim gibi doktorun önerdiyse

Canım bende aynı grıbim 2 gün once acillik oldum ateste vardı banada serumun içine parol taktı verdi antipiyotik veremem dedi serum kırgınlığımı aldı ama hala bogaz agrım ve öksürük var bence bi doktoruna danış o verırse iç yoksa içme derim benimki vermedi bugun zorda kalmayınca parol bile içme diyo doktorum

Bizim de kontrol var ben de çok merak ediyorum minnak kızımı

Doktorun önerdiyse kullan bence canım daha çabuk toparlarsın çok geçmiş olsun. Hamileyken kullananlar oluyor ama dediiğim gibi doktorun önerdiyse
Cok sagol canim Doktor bişey vermedi kontrolümde pazartesi burda başka doktora sorarım artik

Iyi aksamlar arkadaslar. Ben normal dogumdan korkan belkide cok gozunde buyuten biri olarak sezeryani sececegim. Benim gibi dusunen var mi? Bir yandan da bebegime normal dogum sansi tanimiyorum diye acaba pismanlik duyar miyim diyorum

Günde 2 defa parol aldığım zamanlar oluyo çünkü çok kötüyüm isede yaramıyor baş ağrımı alıyo biraz kulaklarımda agirmaya başladı antibiyotiksiz geçmez gibi sürekli portakal limon da yiyorum

Iyi aksamlar arkadaslar. Ben normal dogumdan korkan belkide cok gozunde buyuten biri olarak sezeryani sececegim. Benim gibi dusunen var mi? Bir yandan da bebegime normal dogum sansi tanimiyorum diye acaba pismanlik duyar miyim diyorum
Bende şuan normal dogum videosu izledim ve cok korktum keske izlemeseydim Ama genede normal istiyorum naapcam bilmiyorum rabbim yardımcımız olsun o an

Benim de öyle, sezeyan istiyorum çatı muayenesi de olmuycam muhtemelen...kafamda netleşti artık tabi kısmet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…