Bende bittim ama değdi minigimin kurabiyelerine ..
Ağdadan geldik kizlar , son haftalara birakilmamaliymis diye bugun gittik hallettik cok sukur bir problem olmadi..
Vallaha hepicini kendim yaptim hemde tek basima cnm benim , baya bi yoruldum ama sonucu gorunce gecti hepsikendin mi yaptın? valla kendin yaptıysan ellerine sağlık çok güzel görünüyor
Ben hic zorlanmadim cnm , umarim seninkide rahat olur..ben de haftaya gidicem ama tırsıyorumm göbeği de yaptırıcam
Canım tamamen yattın mı sırt üstü yoksa belinde destek var mıydı ? Bide kalçanı aldırdıusan orayı nasıl alıyoBen hic zorlanmadim cnm , umarim seninkide rahat olur..
Bizim de kontrol var ben de çok merak ediyorum minnak kızımıYarın kontrol var kizimi ozledim yarin 37 ye giriyrz çok şükür
Doktorun önerdiyse kullan bence canım daha çabuk toparlarsın çok geçmiş olsun. Hamileyken kullananlar oluyor ama dediiğim gibi doktorun önerdiyseKızlar ben çok kötü grip oldum kaç gundurölüyorum diyebilirim hastaneye gittim sadece ağrı kesici serum taktik antibiyotik alsam bebeğe bişey olurmu acaba bugün atesimde var parol tek alıyorum hamilelikte antibiyotik kullanan varmı acaba gece belimin ağrısı yetmiyormuş gibi baş ağrısından da uyuyamiyorum
Tamam canım sağolKK
KK 2015 Nisan Anneleri adı CNm , Telden girdiğim için linkini veremiyorum olan arkadaşlar varsa link verebilirlerse daha makbule geçer .
Canım bende aynı grıbim 2 gün once acillik oldum ateste vardı banada serumun içine parol taktı verdi antipiyotik veremem dedi serum kırgınlığımı aldı ama hala bogaz agrım ve öksürük var bence bi doktoruna danış o verırse iç yoksa içme derim benimki vermedi bugun zorda kalmayınca parol bile içme diyo doktorumKızlar ben çok kötü grip oldum kaç gundurölüyorum diyebilirim hastaneye gittim sadece ağrı kesici serum taktik antibiyotik alsam bebeğe bişey olurmu acaba bugün atesimde var parol tek alıyorum hamilelikte antibiyotik kullanan varmı acaba gece belimin ağrısı yetmiyormuş gibi baş ağrısından da uyuyamiyorum
Sezaryanmı senin ki canımkızlar yarın sabah kontrol var ve kesin doğum tarihimiz belli olacak inşallah minik kızım büyümüştür de 39. haftayı beklemek zorunda kalmayız :)
Cok sagol canim Doktor bişey vermedi kontrolümde pazartesi burda başka doktora sorarım artikBizim de kontrol var ben de çok merak ediyorum minnak kızımı
Doktorun önerdiyse kullan bence canım daha çabuk toparlarsın çok geçmiş olsun. Hamileyken kullananlar oluyor ama dediiğim gibi doktorun önerdiyse
Canım bende aynı grıbim 2 gün once acillik oldum ateste vardı banada serumun içine parol taktı verdi antipiyotik veremem dedi serum kırgınlığımı aldı ama hala bogaz agrım ve öksürük var bence bi doktoruna danış o verırse iç yoksa içme derim benimki vermedi bugun zorda kalmayınca parol bile içme diyo doktorum
Canım bende aynı grıbim 2 gün once acillik oldum ateste vardı banada serumun içine parol taktı verdi antipiyotik veremem dedi serum kırgınlığımı aldı ama hala bogaz agrım ve öksürük var bence bi doktoruna danış o verırse iç yoksa içme derim benimki vermedi bugun zorda kalmayınca parol bile içme diyo doktorum
Günde 2 defa parol aldığım zamanlar oluyo çünkü çok kötüyüm isede yaramıyor baş ağrımı alıyo biraz kulaklarımda agirmaya başladı antibiyotiksiz geçmez gibi sürekli portakal limon da yiyorumCanım bende aynı grıbim 2 gün once acillik oldum ateste vardı banada serumun içine parol taktı verdi antipiyotik veremem dedi serum kırgınlığımı aldı ama hala bogaz agrım ve öksürük var bence bi doktoruna danış o verırse iç yoksa içme derim benimki vermedi bugun zorda kalmayınca parol bile içme diyo doktorum
Bende şuan normal dogum videosu izledim ve cok korktum keske izlemeseydimIyi aksamlar arkadaslar. Ben normal dogumdan korkan belkide cok gozunde buyuten biri olarak sezeryani sececegim. Benim gibi dusunen var mi? Bir yandan da bebegime normal dogum sansi tanimiyorum diye acaba pismanlik duyar miyim diyorum
Amin teyzesi insallah: )Çok şükür kuzum:) Allah iyiliğini daha da artırsın kuzunun
Benim de öyle, sezeyan istiyorum çatı muayenesi de olmuycam muhtemelen...kafamda netleşti artık tabi kısmet...Iyi aksamlar arkadaslar. Ben normal dogumdan korkan belkide cok gozunde buyuten biri olarak sezeryani sececegim. Benim gibi dusunen var mi? Bir yandan da bebegime normal dogum sansi tanimiyorum diye acaba pismanlik duyar miyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?