2015 Nisan Anneleri

Kızlar ben rahim filmi cektirdigimde ceken dr rahmin dar demisti ben bunu yeni kendi doktoruma söyledim oda o zaman büyük ihtimalle sezaryan olur dedi ama yine muayenede karar veririz dedi. Rahmim dar olsada normal dogum yapamazmıyım acaba

geçmiş olsun canım aynı sıkıntı bende de var kaç gündür ne düzgün uyku ne bi rahatlik dün bende acile gittim parol ve largopen diye bi antibiyotik verdi doktor bugün.kendi doktoruma da gösterdim kullan dedi ama cesaret edemiyorum benim de antibiyotiksiz geçmeyecek gibi çok kötü son zamanları hasta geçirmek bilmiyorum ne yapayim sende bi doktoruna danış bakalım senin ki antibiyotik önerir mi..Allah şifamizi versin inşallah

rahim dar derken canım perde falanmı var benimde kalp rahim yada perde olabilir demişti doktorum hsg de.benimde dogum seklim net degil 23 ne gidicem doktor rutin testleri yaparız dedi,ozaman netlesicek.bende konusacagım bu durumu...

rahim dar derken canım perde falanmı var benimde kalp rahim yada perde olabilir demişti doktorum hsg de.benimde dogum seklim net degil 23 ne gidicem doktor rutin testleri yaparız dedi,ozaman netlesicek.bende konusacagım bu durumu...
Canım sadece dar demisti perde falan dememisti benimde kesin degil muayenede netlesicek ama büyük ihtimal sezaryan olcak gibi bügün doktorun konusnasından onu cıkardım

Kizlar ben hic cati muayenesi falan olmadim ama sezeryan istiyorum. Herkese sacma geliyor bu istegim artik kimseye soylemiyorum. Normal dogumdan olesiye korkuyorum.sezeryanin da kolay olmadigini biliyorum.agrilari ve acilari ve belki de bir omur sizlayacak dikis yerleri... ama normal dogum ve o ani kaldiramayacagimi dusunuyorum.herkes yuzume karsi insallah normal olur derken icimden sezeryan olur diyorum. Var mi benim gibi olan?

Ayni seyi ben de bu aksam yazdim arkadasim. Normal dogumu belki cok kolay yapacagim ama goze alamiyorum, korkuyorum. Cati muayenesi olmayi da dusunmuyorum.

ben de sizdenim benim bi de vajinismus geçmişim var o yüzden travma yaşamak istemiyorum çatı muayenesi olabileceğimi düşünmüyorum ki dr um hiç çatı muayenesi yapmıyor ama normal doğumda ne kadar açılma olduğuna ikide bir gelip bakıyolar sancıdan ağrıdan çok o korkutuyor beni ben de sezeryan istiyorum dedim gün de aldık ama yine de Allah bilir o güne kadar acil bişey olup normal doğurmak zorunda kalmazsam sezeryan olacak hakkımızda hangisi sağlıklı olacaksa o olsun

Offf TSH yine 4'e yükselmiş bende kızlar. Moralim bozuldu... Bebeğim üzerinde inşallah kalıcı olumsuz bir etki bırakmaz...

Canım sadece dar demisti perde falan dememisti benimde kesin degil muayenede netlesicek ama büyük ihtimal sezaryan olcak gibi bügün doktorun konusnasından onu cıkardım
anladım canım rahimde perde yada kalp rahim oluncada rahim iç hacmi dar oluyo ondan sordum.hayırlısı olsun hepimiz için.

olmaz insallah canım kötü düsünme.ilaç almana ragmenmi yükselmiş?

Ne yalan söyleyeyim çok da düzenli kullanamamıştım ilaçları. Ama düzensiz kullanıma rağmen geçen ay 1'e düşmüştü. Bu aysa yine 4'e fırlamış. Dikkat edeyim diyorum ama yok unutuyorum sürekli. Bu çocuk beni balık hafızalı yaptı ya

Benim de vajinismus geçmişim var Tedaviyle kurtuldum çok şükür. Normal doğumdan korkmuyorum hiç. Ama tedavi edilmiş vajinismus geçmişim olduğunu doktoruma hala söylemedim. Söylersem sezaryen olmalısın diyecek diye korkuyorum. Ama önümüzdeki hafta kontrolünde söyleyeceğim artık. Sezaryen derse de normal doğumu denemek istiyorum diyeceğim...

Ayni seyi ben de bu aksam yazdim arkadasim. Normal dogumu belki cok kolay yapacagim ama goze alamiyorum, korkuyorum. Cati muayenesi olmayi da dusunmuyorum.

selam kızlar bu şekilde düşünen bir benim herhalde diyordum
yalnız değilmişim
benimde vajinismus geçmişim ve zorlu bir rahim filmi hikayem var
dr o takılan aparatların en küçüğünü bile zor takmıştı
ben şimdi nasıl normal doğum yaparım diye korkuyorum
ama o dr um normal doğum olur diyordu şimdi dr değişti ve ne der bilmiyorum
gerçekten çok korkuyorum
normal olursa ağrısız epidural yaptırcam zaten
sezeryan biliyorum çok zor ama normal doğum beni kat ve kat korkutuyor
Allahım yardımcımız olsun
geceleri uyanıp uyanıp dua ediyorum
gün geçtikçe daha da korkularım artıyor artık doğsun istiyorum çünkü daha da beter olucak düşündükçe
inş. kolaylıkla doğum yaparız

bugün sağlıkocağıma gittim son kontrol için
bebek doğduğunda hast. de aşı olucakmış hepatit için
72 saat içinde de topuk kanı alıncakmış
göğüs ucum soyuluyrdu onun içinde krem yazdırdım
fito kremi kullandınız mı kızlar

kızlar göğüs altım kaburgalarım ve midemin üstünde acaip bi acı var uzun zamandır var ama iyice şiddetlendi atletim bile deyince acıyor dr poposu var orda dedi ama sanki binlerce iğne batırıyorlar derimi yakıyorlar gibi bir his ancak yatınca rahatlıyorum biraz yarın son iş günüm inşallah rahat rahat yatıcam artık

aanladım canım artık düzenli kullanırsın tekrar eski haline düser gülüm.bende 7 gibi içip yatıyorum hep.doktorum 7-8 arası demişti ısrarla.sen bence doktoruna göster sonucu belki gramını yükseltir.bebişede bişey olmaz kötü düsünme annesi

Canim bende bir bucuk ay once cok kotu hasta olmstm kbb doktoru verdi antibiyotik. Kendi doktoruma gosterdm icebilirsin dedi. Hic icilmese tabiki iyi ama hamilelelerinnkullanabilecegi penisilin bazli antibiyotikler veriyorlarms genelde. Ben ictim zar zor gecti. Icmesem halim harapti valla. O daha kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…