2015 Nisan Anneleri

Benim gibi dusunenleri ve hissedenleri gorunce daha rahatladim. Butun zorluklarini bilerek sezeryani goze alan insanlar var.

Canim cok gecmis olsun. Iyilesirsin umarim biran once. Istersen bir dus alip okaliptus yagi sur basina belki iyi gelir. Hem agri kesici, nefes acici, ates dusurucu ve gripe karsi bire bir. Tekrar cok gecmis olsun.

ben de tedaviyle yendim ama yendiğim ay hamile kaldım tedavinin sonunda alttan muayene olmadım hazır olunca gelicem dedim ama hamile kaldım hemen ve hamileliğim boyunca da vaginal muayene olmadım benim dr umda bilmiyor açıkçası dediğim gibi ağrı sancı falan değil beni korkutan saatler boyu alttan yapılacak müdahaleler ve bunların beni kötü etkileyip travma yaratması o yüzden cesaret edemiyorum ama sen ne güzel cesaretlisin inşallah Allah gönlüne göre verir canım

İnşallah bitanem ya... Düşene kadar zarar vermese bari. Bana verdiği zarara razıyım da yavruma kıyamam... kendi telefonum yetmedi eşimin telefonuna da alarm kurdum. Evin her yerine tiroid ilacını unutma yazdım:) İnşallah düşer... Yarın da doktoru arayacağım zaten... Sağol kuzum içimi rahatlattın inan ki...

Canım korkma insallah bisey olmaz ama ilaclarını ihmal etme duzenli kullan Canım

İnşallah bitanem sağolasın

rahim dar derken canım perde falanmı var benimde kalp rahim yada perde olabilir demişti doktorum hsg de.benimde dogum seklim net degil 23 ne gidicem doktor rutin testleri yaparız dedi,ozaman netlesicek.bende konusacagım bu durumu...
Canim bende.de.var o.durum. hatta unutmustm iyi hatrlattin. Ben hamileligimi ilk ogrendigmde bana bi dr rahimde perde var dedi. Zarari ne dedim. Ya erken dogum yada dusuk olur demsti. Sonra baska.bi doktora gttm yok oyle bisey dedi. Onada guvenemedm baska bi doktora gttm o da yok dedi. En son da suanki doktoruma gelmstm o da zaten varsa ds srtk goremeyiz demsti cunku bebegin haftasi buyumustu. Oyle bi sorunumuz varsa eger bebek bu kadar buyurmuydu acaba

merhaba kızlar,
c.tesi dr kontrolüm var. muhtemelen 5-10 nisan arası olur demişti geçen seferde. bu hafta netleşecek sanırım. Ablam diyo ki cuma günü olsan daha iyi olur, rahatça geliriz ertesi gün de ilgilenirim dedi. yalnız olmıcam gerçi annem ve kayınvalidem yanımda olurlar. diğer yakınlarım acısından da c.tesi günü ziyarete gelmeleri kolay olur ama bilemedim şimdi. siz tarih belirlerken neyi dikkate aldınız???

ben de cuma istiyorum aslında ama cuma ayın 3 üne geliyor ve dr 6-7 gibi dedi bana 3 ü teklif edemedim 1 hafta öncesinde alıyorum dedi

Amin canım inşallah konuşmam yarın doktorumla

Offf TSH yine 4'e yükselmiş bende kızlar. Moralim bozuldu... Bebeğim üzerinde inşallah kalıcı olumsuz bir etki bırakmaz...
her ay kontrole gidiyosun sanırım. Bi sorun olacağını düşünmüyorum, inşallah da olmaz.çok geçmiş olsun.

kılı tüyü her bi ayrıntıyı hatırlayan ben, hamileliğimde safa bağladım, iki lafımdan biri "ay unutmuşum" :) en iyisi telefon hatırlatıcıları. çaldığında hemen içeceksin. ben öyle yapıyorum canım

ben alttan bakılmasından korkmuyorum
çünkü kistim vardı ve dr dr gezmek zorunda kaldm
hatta araştrma hastanesinde bir sürü öğrenci varken bile bakıldı
o günler çok zordu çok utanıyordum ağlıyordum ama şimdi dr bayan biraz daha rahatım o konuda
beni korkutan doğum sırasında açılmaz bebek ordan geçmezse kesicekler
cart cart gidicek sonra dikiş atılacak off kendimi korkutmak istemiyorum
birde sakın doğum videosu fln izlemeyin çünkü daha kötü oluyor

Canim cok gecmis olsun. Iyilesirsin umarim biran once. Istersen bir dus alip okaliptus yagi sur basina belki iyi gelir. Hem agri kesici, nefes acici, ates dusurucu ve gripe karsi bire bir. Tekrar cok gecmis olsun.
çok teşekkür ederim canım Sağol dediğin yağdan yok şimdi ağrı kesici aldım ama bakalım geçer inşallah

ben de cuma istiyorum aslında ama cuma ayın 3 üne geliyor ve dr 6-7 gibi dedi bana 3 ü teklif edemedim 1 hafta öncesinde alıyorum dedi
seninle günlerimiz aynı :) benim ki de aynı mantıkta. Bugün bilgilendirme mesajı geldi, bebeğiniz bundan sonra doğsa bile herhangi bi desteğe ihtiyaç duymayacaktır diye. benim bebişim ilerden gidiyodu belki sorun olmaz dr için.. senin bebeğin nasıldı, haftasıyla uyumlu mu

çok şükür atlatmışsin sen canım aman Allah göstermesin bi daha benim antibiyotikte de penisilin bazli yazıyo baktım iyilesme yok antibiyotigi yiycem sağol canım.bilgilendirme için :)

Canim o kesigi hissetmiyosun hatta dikişler rahat oluyo sadece o bebeğin çıkış ani kafasının çıkması çok zor bana dokuz dikiş atılmıştı makası gördüğümde ne yapacaksınız kesmeyin dedim ama kesmisti bile tabi sonrası önemli temiz bakmak lazım ki çabuk iyilessin

tabi bebek büyüyo canım belki senin perde boyutun küçüktür.büyük olunca sorun daha cok olyo perdeyi almaları gerekiyo.banada erken dogum riskin var dedi doktorum.önemli olan suan bu haftamıza gelmemiz Allaha sükür...

Allah razı olsun canım. Allah hepimizin gönlündekini hakkımızda hayırlı kılsın inşallah:) Tedaviden 6 ay sonra hamile kaldım ben. Arada bir müddet korunduk çünkü. Hatta alttan da çok muayene oldum kasılsam da. Beni esas korkutan doğum anında bebeğin çıkışını kolaylaştırmak yerine kasılıp bebeğe zarar verir miyim düşüncesi. Bu düşünceyi yenmemin tek yolu da doktorumun doğumda hiç sıkıntı oluşturmaz bu durum demesi. İnşallah doktorum da normal doğuma engel olmaz der de kurtulurum bu korkudan:)

Gidiyorum canım her ay. Geçen ay 1 çıkan tsh bu sefer 4 çıkınca korktum ama yavrum Rabbime emanet. Ben de sağlam hafızalıydım ama cidden hamilelikte balık gibi oldum. Her şeyi unutuyorum. Oturma odasından mutfağa bir şey almak için gidiyorum ama mutfağa vardığımda niye geldim ki ben burya deyip geri dönüyorum. O derece vahim durumum:) Telefonların alarmını kurdum, evde her yere tiroid ilacını unutma diye notlar yazdım. İnşallah unutmam bundan sonra:)

haftasıyla uyumlu ama ilerde değil sanırım dün 35+o dık 2600 gr çıktı ama benim dr ona bakmıyor birisi dr a 38. haftada alın demiş dr da işime karışmayın benim demiş ben de beni tersler diye bişey diyemedm

Bizde kontrolden geldik , kızım Kızmış artık kesin olarak öğrendik . Bir oh çektim sormayın .. Çok şükür herşey yolunda şimdilik , inş böyle sona kadar gideriz . 2400 gr ve 44 cm olmuş Meryem'im .. Anasının kuzusu beni zorluyor ama olsun beya değer bu bıcırıklara

Ben demedim mi bizim kızçe pipiliye dönüşmez diye:))) Çok şükür kuzum güzel haberlerle gelmişsin:) Tospaa olmuş kızçen maşallah:)

Ama ben perde varsa bu kadr buyuyemez duser saniyordum. Sonucta bi perde var ve bebek orda buyudukce perde zorlayacak diyendusunuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…