2015 Nisan Anneleri

maşallah canım o kadar diyette olmana rağmen boyu kilosu çok iyi

Eşim şehir dışından geleceği için cuma dedik haftasonu Kalsın diye...kısmet....

Hangi tarihe verdi doktor cnm günlerimiz ayni da merak ettim

atarlı doktorsa hiç söyleme boşver canım..maaşallah bebişine bizimkisi plan program sadece. bak bebişler hiç bekliyo mu vaktini..çıkıp çıkp geliyolar

Eşim şehir dışından geleceği için cuma dedik haftasonu Kalsın diye...kısmet....
senin için 3 nisan çok uygun. tam 1 hafta öncesi. hayırlısı olsun inşallah..senin eşin senin yanında olamıyo galiba,neden böyle oldunuz ki.

Ama ben perde varsa bu kadr buyuyemez duser saniyordum. Sonucta bi perde var ve bebek orda buyudukce perde zorlayacak diyendusunuyordum
canım bir hemsire abla vardı ondada perde varmıs cok sonra ögrendi doktoru bu perdeyle nasıl gebeliğin devam etmiş demiş.bir dogum yaptı.düsedebilir erken dogum riskide var ama bu bir risk olacak diye bişey yok...bana bütün doktorların dediği buydu.kendi doktorum seninki büyük cogunlukla perde degil rahmin kalp seklinde dedi.

bende de var o geçmişten malesef. hatta geçen sene vajinal muayene olamadım bu yüzden dr da zorlamadı. ben de sonda dan çekiniyorum, ilkinde zor olmuştu, acaba söylesem spinal iğnesinden sonra taksalar sondayı diyorum. bir yanım da aman ne olacak 1-2 sn lik bişey diyor.
normal doğumu etkileyeceğini düşünmemiştim açıkçası

Kızlar benim doktor niye beni 10 nisanda çağırdı ya ne güzel herkes durmadan doktorda ((

Cnm sirt ustu yattim o biraz zorluyor ama cok degil birde ben surekli yaptirdigim icin ve hamile kalmadan once lazerde yaptiriyordum o yuzden tuylerim cok ince canimi acitip kasacak bisiy olmadigi icin rahat oldu. Popo kisminida yine ayni pozisyonda aliyor .

Tamam canım

kızlar bende aldırıcam ama ben dayanamıyorum agdaya hep jilet kullandım lazer yaptırıyodum oda 5. seansda yarım kaldı.bacaklarım azaldı ama genitalim azalmadı hiç.bide lazere uyusturucu krem emla sürüp gidiyodum sanırım bundada emla sürüp gidicem.önerilmiyo ama mecburum cünkü alt tarafa dayanamıyorum biraz cokta

ben de sondadan korkuyorum nasıl bişey bilmiyorum bakmak da istemiyorum geçen sene sezeryan olan arkadaşım sondayı uyuşturduktan sonra taktılar demişti hissetmemiş çıkartırken biraz acı olmuş

Arkadaslar bana sonda ameliyattan nerdeyse 1 saat ince takilmisti ama inaninkorkulacak bisey yok sadece takarken bi garip oluyor bir de ilk takildiginda surekli tuvaletiniz varmis gibi oluyor.hatta ben yurutmeye yakin gelip sondayi cikarmislardi ya dedim cikarmayin biz cok iyi anlastik kendisiyle guldu hemsireler.

ben 3hafta önce yaptırdım sırtüstü değil de yarı oturur pozisyonda aldı popoyu da yan dönüp aldı ve hiç acımadı gebelikten önce daha çok acıyordu

ben de sondadan korkuyorum nasıl bişey bilmiyorum bakmak da istemiyorum geçen sene sezeryan olan arkadaşım sondayı uyuşturduktan sonra taktılar demişti hissetmemiş çıkartırken biraz acı olmuş
valla takıldıktan sonra çıkarılması hiç mesele değil, pıt diye çekiyorlar da takılırken kasarsan acıyor haliyle. ama vajinal muayeneden daha kolay bunu söyleyebilirim

canım sonda zaten spinal iğneden sonra takılıyo.takarken biraz acı veriyo cıkarken okadar acı vermiyo.hissetmediğin için acı hissetmiyosun takılırken.neden sana öyle yaptılarki?

ayy bilmiyorum nasıl bi alet tam olarak nereye ne şekil yerleştiriliyor öğrenmek de istemiyorum şimdiden strese girmeyeyim diye çıkartırken acıyor mu peki

bana da ameliyata gitmeden hemen önce odada takmışlardı, ama vajinismus geçirmemiş olanlar bile acıdığını söylüyor, hatta sondayı hastalarına takan bir ebe arkadaşım ikinci doğumunda iğneden sonra taktırmıştı.
bilmiyorum, dr doğum konusunu konuşursa bir sorarım, yoksa da dediğim gibi 1-2 sn lik bir işlem, çok da takmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…