ilk doğumda odadayken takılmıştı, inşallah bu sefer dediğin gibi olurcanım sonda zaten spinal iğneden sonra takılıyo.takarken biraz acı veriyo cıkarken okadar acı vermiyo.hissetmediğin için acı hissetmiyosun takılırken.neden sana öyle yaptılarki?
ayy öyleyse ben de iğneden sonra takın derim inşallah öyle yaparlarbana da ameliyata gitmeden hemen önce odada takmışlardı, ama vajinismus geçirmemiş olanlar bile acıdığını söylüyor, hatta sondayı hastalarına takan bir ebe arkadaşım ikinci doğumunda iğneden sonra taktırmıştı.
bilmiyorum, dr doğum konusunu konuşursa bir sorarım, yoksa da dediğim gibi 1-2 sn lik bir işlem, çok da takmıyorum
Evt CNm önemli olan çok yemek değilmiş demek , alan çoçuk her şekilde alıyor . Gerçi ben protein ağırlıklı besleniyorum . Oda bende kilo yapmıyor ama bebeği geliştiriyor . Oğlumda da aynı şekilde diyetim vardı ama o mesela çok zayıf oldu . Genlerinde etkisi çok kanımca .maşallah canım o kadar diyette olmana rağmen boyu kilosu çok iyi
senin günün ne şu an, ben bugün 33+6 yım beni 20 sinde çağırdı ve 10 undan sonra herhangi bir gün olur doğum dedi. 10 nisan da 38+0 olucam bu aradaKızlar benim doktor niye beni 10 nisanda çağırdı ya ne güzel herkes durmadan doktorda((
hiç gerek yok emla ya falan cnm ben de sanırım 3. veya 4. ayda başladım ağdaya gitmeye, çok da olsa sert de olsa çabucak alıyorlar, elleri çabuk onların. pudra döküyorlar ve onların ağdaları farklı daha ilk alışta acayip azalıyor.kızlar bende aldırıcam ama ben dayanamıyorum agdaya hep jilet kullandım lazer yaptırıyodum oda 5. seansda yarım kaldı.bacaklarım azaldı ama genitalim azalmadı hiç.bide lazere uyusturucu krem emla sürüp gidiyodum sanırım bundada emla sürüp gidicem.önerilmiyo ama mecburum cünkü alt tarafa dayanamıyorum biraz cokta
Canım bende bugun 33+6 yım yarın 34 olucam tam.. Seni nisanın 20 sindemi çağırdı ? Yoksa martın mısenin günün ne şu an, ben bugün 33+6 yım beni 20 sinde çağırdı ve 10 undan sonra herhangi bir gün olur doğum dedi. 10 nisan da 38+0 olucam bu arada
Ankara'da eğitimde.mart 2 de gitti 1,5 aylığına. Babalık iznini kullanması da zormuş, sıkıntılıyız yani...senin için 3 nisan çok uygun. tam 1 hafta öncesi. hayırlısı olsun inşallah..senin eşin senin yanında olamıyo galiba,neden böyle oldunuz ki.
ooo günümüz de aynıymışCanım bende bugun 33+6 yım yarın 34 olucam tam.. Seni nisanın 20 sindemi çağırdı ? Yoksa martın mı
Bende en son 32+5 te gittim canım geçen hafta nst ye girdim herşey süper 10 nisanda gel sonrada doğuma dediooo günümüz de aynıymış
mart ın 20 sin de çağırdı cnm kontrole, normalde ayda 1 gidiyordum.
en son 2 mart ta doğum önü iznim için gittim.
kesinlikle öyle. kendimiz mıy mıy uğraşırken canımız çok daha acıyor. ben de aynı 3 kere gittim. haftaya cuma kontrol var ondan önce bir giderim, bir de doğum kesinleşince öncesinde giderim.Bende sana katılıyorum canım ağdaya hamilelikte başlamış biri olarak. Ben de ya 4 ya da 5. Ayda başladım. Şuana kadar 3 kez gittim ve yakında tekrar gidicem. Niye daha önce gitmedim de jiletle kendime eziyet ettim diyorum. Daha 3 kerede bile öyle azaldı ki, ayrıca 10 dk bile sürmüyor gerçekten kendim mümkün değil bu kadar pratik yapamam
hımm seni nst ye çağırmış ama yine de kontrol etmiş. ben daha hiç girmedim nst ye, bu gittiğim de girermiyim bilmiyorum bakalım. kızım tam 38+0 da doğmuştu, nst ye diye gitmiştim, hooop odaya geçin bugün alıcaz dediler.Bende en son 32+5 te gittim canım geçen hafta nst ye girdim herşey süper 10 nisanda gel sonrada doğuma dedi
Benim var canim, senin var mi? Nicin sormustun.Kızlar kedisi var mı aranızda?
Valla burda her hafta kontrole gidiyor arkadaşlar o yüzden içime dert oldu ben taa 1 ay sonrahımm seni nst ye çağırmış ama yine de kontrol etmiş. ben daha hiç girmedim nst ye, bu gittiğim de girermiyim bilmiyorum bakalım. kızım tam 38+0 da doğmuştu, nst ye diye gitmiştim, hooop odaya geçin bugün alıcaz dediler.
Annem memlekete gitti kedisini bana bıraktıda canım ben çok içli dışlıyım kucağımdan indirmedim hiç ve 3 gün bende kalıcak bir problem olur mu diye sormak için tüyünden falan bide mantar dı 2 aşısınıda oldu çok şükür şimdi birşeyi yok ama eşim sürekli alma kucağına mantar olursun diyip duruyoBenim var canim, senin var mi? Nicin sormustun.
Canım bende yapıyorum ev işi eşim yardım ediyor hep kızmak yerine yardım etsin bide sana ne hakla bağrıyor o çocuk seninde çocuğun sen taşıyorsun çok ayıp ya((((( kizlar allah askina söyleyin bana.ev isi yapıyorsunuz diye Eşiniz kiziyormu size?delirdi kocam olacak adam korkudan ne yapacagimi nlemedim bebeğim toplandı içimde.o cohcuga bisey olsun bu evde yerin yok diyor bana.moralin çok bozuk.konusmuycam asla
Kapilari yumrukluyor yardim ediyor temizliğe yapma ben yaparim diyor.ama tüm gün otur otur patliyorum.bilmediğim bi şehirde kimsemde yok burada tek basimayim.annem olsa yanimda diyorum oda gelmiyorCanım bende yapıyorum ev işi eşim yardım ediyor hep kızmak yerine yardım etsin bide sana ne hakla bağrıyor o çocuk seninde çocuğun sen taşıyorsun çok ayıp ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?