Üzülme boşver oda seni düşündüğünden demiş üslubu çok yanlış ama pişman olur özür diler senden.. Bebeğini üzme strese giripCooook kötüyüm çok zoruma gitti o sözü.
Canim asilari varsa birsey olmaz. Sana tavsiyem kumuna tuveletini yaptiginda senin temizlememen olur. Cunku bazi hastaliklar oradan bulasiyor. Eger kediniz disari cikmiyorsa cok sorun olmuyor zaten. Ben kedimi sevdikten sonra ellerimi yikiyorum hatta dezenfekte ediyorum. Cunku ben gunde uc defa fitil olan bir ilac kullaniyorum. Guzel kedinin tuylerini cok yutmamaya calis bence. Bebek dogsun sonra eski halinize donersiniz:)Annem memlekete gitti kedisini bana bıraktıda canım ben çok içli dışlıyım kucağımdan indirmedim hiç ve 3 gün bende kalıcak bir problem olur mu diye sormak için tüyünden falan bide mantar dı 2 aşısınıda oldu çok şükür şimdi birşeyi yok ama eşim sürekli alma kucağına mantar olursun diyip duruyo
Canım o yapıyorsa bırak yapsın sen neden kendini yoruyorsun uzan dinlen boşver bende tekim hem birtek annem var oda haftada 1 geliyor yada ben gidiyorum.. Bırak yapsın temizliği yorma kendiniKapilari yumrukluyor yardim ediyor temizliğe yapma ben yaparim diyor.ama tüm gün otur otur patliyorum.bilmediğim bi şehirde kimsemde yok burada tek basimayim.annem olsa yanimda diyorum oda gelmiyorutanmasa su halimle dovecek beni.
allah kavuştursun canım. eşin yavrusunu gördükten sonra eğitime gitmek çok zor gelicek. bu eğitimler hep zamansız oluyor puffAnkara'da eğitimde.mart 2 de gitti 1,5 aylığına. Babalık iznini kullanması da zormuş, sıkıntılıyız yani...
Canım daha hiç sokak yüzü görmedi aşılarıda tam .. Kumunu ben ellemiyorum .. Bende sürekli ellerimi yıkıyorum bi problem olmadığına çok sevindim :) teşekkür ederim :)Canim asilari varsa birsey olmaz. Sana tavsiyem kumuna tuveletini yaptiginda senin temizlememen olur. Cunku bazi hastaliklar oradan bulasiyor. Eger kediniz disari cikmiyorsa cok sorun olmuyor zaten. Ben kedimi sevdikten sonra ellerimi yikiyorum hatta dezenfekte ediyorum. Cunku ben gunde uc defa fitil olan bir ilac kullaniyorum. Guzel kedinin tuylerini cok yutmamaya calis bence. Bebek dogsun sonra eski halinize donersiniz:)
yok artık olur mu öyle şey o seni ve bebeğinizi düşünmüş ama sert olmuş biraz, boşver takma, onlar da bizimle yaşıyorlar hamileliği.Kapilari yumrukluyor yardim ediyor temizliğe yapma ben yaparim diyor.ama tüm gün otur otur patliyorum.bilmediğim bi şehirde kimsemde yok burada tek basimayim.annem olsa yanimda diyorum oda gelmiyorutanmasa su halimle dovecek beni.
Öyle yapicam umrumda değil artik.offfff neyse canim cvp verdiğin için tskr ederim.Canım o yapıyorsa bırak yapsın sen neden kendini yoruyorsun uzan dinlen boşver bende tekim hem birtek annem var oda haftada 1 geliyor yada ben gidiyorum.. Bırak yapsın temizliği yorma kendini
Canım benm kedim var .dışarı çıkmıyorsa çiğ et yemiyorsa sorun yok . Ben kedimle burun buruna yatıyorum sürekli koklaşma modundayızAnnem memlekete gitti kedisini bana bıraktıda canım ben çok içli dışlıyım kucağımdan indirmedim hiç ve 3 gün bende kalıcak bir problem olur mu diye sormak için tüyünden falan bide mantar dı 2 aşısınıda oldu çok şükür şimdi birşeyi yok ama eşim sürekli alma kucağına mantar olursun diyip duruyo
Evet cnm kimsenin her şeyi tam olmuyor işte herkes hep imtihanda, herkesin bir Sürü sınavı var türlü türlü.çok şükür Allah bize bi yavru nasip etti, sağsalim alalım da kucağımızaallah kavuştursun canım. eşin yavrusunu gördükten sonra eğitime gitmek çok zor gelicek. bu eğitimler hep zamansız oluyor puff
Bana o sözü söylemesi zoruma gitti muhtaç değilim ona.kimsenin biseyine ihtiyacim yok.Rabbim bu meleği verdi bana.zaten zamani gelince doğacak dengesiz laflari kendinden sogutuyor iste.umrumda değil agziyla kus tutsa bu saatten sonra ise yaramaz.yok artık olur mu öyle şey o seni ve bebeğinizi düşünmüş ama sert olmuş biraz, boşver takma, onlar da bizimle yaşıyorlar hamileliği.
yapabildiklerini yap sadece, diğerlerini o yapsın. bizde mesela yemek işi eşimde, toparlama, makineye yerleştirme vs. ben de, belim ağrımıyorsa tabi. temizlikte süpürge ilk günden beri onda, ilk defa izne ayrılınca yavaş yavaş silip toz alıyım dedim, yarısında elimden aldı.
hareketsizlik de iyi değil, tabi bir problem yoksa, bazı arkadaşlarımız dinlenmek zorunda kalabiliyor ama herşey normalse ve dr aksini söylemediyse hafif işlerin yapılmasında yarar var, belimizi kendimizi zorlamadan tabi ki.
canım çok mu zor oldu bebeğiniz ya da gebeliğnde tehlikeli şeyler mi atlattın. mesela benim çok masraflı oldu. bişey olucak diye benim de ödüm kopuyo ama tüm yavrular önce Allaha emanet. eşim böyle dese benim de çok zoruma gider . inşallah kabahatini bilip özrünü diler , yine mutlu olursunuz. Canını sıkmamaya gayret et, sonuçta bebişin içinde ve sağlıklı .((((( kizlar allah askina söyleyin bana.ev isi yapıyorsunuz diye Eşiniz kiziyormu size?delirdi kocam olacak adam korkudan ne yapacagimi nlemedim bebeğim toplandı içimde.o cohcuga bisey olsun bu evde yerin yok diyor bana.moralin çok bozuk.konusmuycam asla
Ay çok sevindim ya benîmde sürekli kucğaımda dayanamıyorum sevmedenCanım benm kedim var .dışarı çıkmıyorsa çiğ et yemiyorsa sorun yok . Ben kedimle burun buruna yatıyorum sürekli koklaşma modundayızsadece kumunu ben temizlemedim hamilelik surecinde . Onun dışında hayatımızda bir değişiklik yapmadık bile sürekli kafamda ustumde
Yok canim allaha şükür kendiliğinden oldu.askerden gelir gelmez hamile kaldim.valla öyle bi durumda olsak demekki hepten kuduracak dengesiz.ayilik hamurunda var insan değil.aileside ayni huylari batasicalarcanım çok mu zor oldu bebeğiniz ya da gebeliğnde tehlikeli şeyler mi atlattın. mesela benim çok masraflı oldu. bişey olucak diye benim de ödüm kopuyo ama tüm yavrular önce Allaha emanet. eşim böyle dese benim de çok zoruma gider . inşallah kabahatini bilip özrünü diler , yine mutlu olursunuz. Canını sıkmamaya gayret et, sonuçta bebişin içinde ve sağlıklı .
Ben varim ben.dengesiz hepsi dogsun bakalim allahin izniyle o konuşanların hepsi görecek. Kucaklarina bile vermiycem bizim yavrularimiz başka kimsenin değil.Of kızlar ya Mesajları okudum da sizde de mi var bu durum eşle tartışırken falan bebeği kullanma, onu da şahıslaştırma, onun ağzıyla konuşma..... Geçen salata yapmamıştım eşim dedi ki bebek doğunca bu ne Biçim anne salata bile yapmıyor derk.valdem kızım hamileyken foto çekinelim demiyor da bebek doğunca annesine kızacak niye babaannemde foto çekinmedin hiç bana hamileyken diyecek....yok efendim daha neler...... Sinniz oluyorum yavrumu bana karşı kullanıyorlar gibi geliyor sanki Aramızı bozuyorlar . Belki ben de Konuşurken onlara yapıyorumdur bana ne benim işte o benim içimde var mı ötesi bi tek ben mi psikopatlaştım var mı benim gibi olan , benzer diyaloglar yaşayan....
Sonda da hic problem yok. Doktorum idrar yolu iltihabindan suphelendiginde akinti idrara karismasin diye idrar tahlilini sonda takilip yaptirmami istemisti. Cok korkmustum ama aci veren hicbir sey yokmusben de sondadan korkuyorum nasıl bişey bilmiyorum bakmak da istemiyorum geçen sene sezeryan olan arkadaşım sondayı uyuşturduktan sonra taktılar demişti hissetmemiş çıkartırken biraz acı olmuş
Olsun canım hayırlısı olsun sağlıklı olunda ikinizde peki neden sezaryanevet canım malesef sezeryan
Canım okudum yazdıklarını sen çok sinirlidir çok Haklısın tabii kimi kimden koruyorsun yaaaaa biz onları kanımızda nefesimizde besledik bunca zaman neden onun değil de bizim göğüsleriniz süt dolu...anneniz yaBen varim ben.dengesiz hepsi dogsun bakalim allahin izniyle o konuşanların hepsi görecek. Kucaklarina bile vermiycem bizim yavrularimiz başka kimsenin değil.
bi kez gittim aldırmaya gülüm hayatımda ondada emla sürmüstüm onda bile acıdı.benim biraz cok kuzum dayanamam sanırımhiç gerek yok emla ya falan cnm ben de sanırım 3. veya 4. ayda başladım ağdaya gitmeye, çok da olsa sert de olsa çabucak alıyorlar, elleri çabuk onların. pudra döküyorlar ve onların ağdaları farklı daha ilk alışta acayip azalıyor.
Allahta biliyorya kendi elleriyle bizi bu duruma getiriyorlar.hak ediyorlar verme canim o bizim melegimiz kimsenin değil.Canım okudum yazdıklarını sen çok sinirlidir çok Haklısın tabii kimi kimden koruyorsun yaaaaa biz onları kanımızda nefesimizde besledik bunca zaman neden onun değil de bizim göğüsleriniz süt dolu...anneniz ya. Benim de iki lafımdan biri bu kucaklarına bile vermicemm,,,,, kime kızsam ağzımda bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?