2015 Nisan Anneleri

Tatlım yanlız degilsin benimkide ev isi yapmama izin vermiyor yanında hicbisi yapamıyorum bikere toz alayım dedim benimkide cocuga bisi olur diye söylendi sonrada erken dogum riski falan bende bisi yapamıyorum. Bozma moralini erkekler iste herseyi büyütmeyi seviyolar

ne güzel ya keske benim esimde temizlik yapıyom diye kızsa bana nerdeeeeeeeeeee.benimki yardım edeyim diyo sagolsun bunuda 8. ayımda dedi misafir gelecegi zaman.her işi ben yapıyorum isten gelip yemek bulasık...esime bu konuda kızıyorum...cok anlayıslıymıs esleriniz kızlar....

Kızlar bugün disney marka hastane çıkışı aldım minnie mouse pembiş çok tatlı ama içime kurt düştü kansorejen olabilir mi diye renkli ürünler zararlı diyorlar disney marka alan var mı başka

Doğru canim ama agir konusuyor o yüzden sinirlendim.neyse artik bakalim sabah ne olacak.

Kızlar bugün disney marka hastane çıkışı aldım minnie mouse pembiş çok tatlı ama içime kurt düştü kansorejen olabilir mi diye renkli ürünler zararlı diyorlar disney marka alan var mı başka
Ben aldım canım bir sürü , öyle bir şey olacağını sanmıyorum

Cokkkkkk anlayisli evetttt boyle anlayis olmaz canim bagirip cagirarak orayi burayi yumruklayarak.o bagriyor yavrum korktu burnundan getiricem benim bebeğimi kimse korkutamaz.

Canim yika utule hiçbirşey olmaz.

Cokkkkkk anlayisli evetttt boyle anlayis olmaz canim bagirip cagirarak orayi burayi yumruklayarak.o bagriyor yavrum korktu burnundan getiricem benim bebeğimi kimse korkutamaz.
tabiki bagırması kötü bişey abartmıs tatlı dille diyebilirdi bencede:)ama düsünmeside cok güzel yada yardım edeyim demesi...iş ev hersey bana bakıyor burda yardım edecek kimsemde yok.halimide görüyor yorgunluktan kıvrana kıvrana kıvrana yanına gidiyorum..

Son düzenleme:
Kızlar gece boğaz ağrısıyla uyandım . Çok mutsuzm ya 6 ayda bu 3. .. Daha öncekilerde abtibiyotik kullanmıştım ama istemiyroum artık bıktım ya. Çalışmakta istemiyorum boğazım berbat çok mutsuzum

gecmiş olsun canım, hastalık kötü, bir de çalışıyorsan Allah yardımcın olsun, rapor alıp dinlensen evde daha kötü olmadan?

haftasonu annemin günü var, ben de tırsmaya başladım, inşallah kimseden hastalık kapmayız bu arada... dr.a gittigimden beri de doğurcam telaşı sardı beni, ilk dogumum kolay oldu dedim, bu daha kolay olur dedi, sancını bile anlamazsin dedi, bi hastam geldi 8 cm açıklığı varmış, normal kontrol sırası beklemiş, farkinda degilmiş, sadece kanamasi olmuş akıntılı vs. ben de inş öyle kolay olur dedim ama rüyama girdi dün gece, doguracaktim güy...
Kocisim gelse de huzur icinde dogursam artik...

Geceleyin tuvalete kalkmaktan da fenalik geldi, bebegim kasiklarimda tepinip durdu ben uyuyana kadar, haliyle de tuvalete gitmek elzem oldu...

Cok kotu bas agrisiyla uyandim kizlar. Cok da kotu ruya gordum ondanmi acaba. Degisik sacma sapan bi ortamdi. Avm gibi bi yerdi. Ucuncu kattan asagi düşüyordum. Yere yapıştım resmen. Sanki ruya gercekmis gibi her tarafim agriyor hele basim. Catliyor resmen sonra ölmüş gibiydim sanırım etrafimda bi sürü küçük cocuk anaokulu seviyesinde benmle oyunlar oynamaya calisiyor falan. Nereye gttm cennetemi gittim ne tuhaf tuhaf seyler :) ama suam tek bildgm basim cok kötü

normal dogumdan korkan arkadaşlara seslenmek istiyorum, normal dogumun bebek icin olumlu etkilerini düşünün karar vermeden önce, bizim icin degil kuzularımız icin normal dogum daha önemli, her bebegin günunde gelmesini diliyorum...
bir de normal dogumda öyle kesiydi dikişti hissrtmiyorsun, çogunlukla iki- üc dikişle atlatılıyor, asıl sezaryende dikişler daha zor, mecbur olursa katlanılıyor tabi ki...

gecmiş olsun canım, huzur icinde uyumak yok mu artik bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…