- 2 Aralık 2014
- 594
- 617
- 138
- 36
Tatlım yanlız degilsin benimkide ev isi yapmama izin vermiyor yanında hicbisi yapamıyorum bikere toz alayım dedim benimkide cocuga bisi olur diye söylendi sonrada erken dogum riski falan bende bisi yapamıyorum. Bozma moralini erkekler iste herseyi büyütmeyi seviyolar((((( kizlar allah askina söyleyin bana.ev isi yapıyorsunuz diye Eşiniz kiziyormu size?delirdi kocam olacak adam korkudan ne yapacagimi nlemedim bebeğim toplandı içimde.o cohcuga bisey olsun bu evde yerin yok diyor bana.moralin çok bozuk.konusmuycam asla
ne güzel ya keske benim esimde temizlik yapıyom diye kızsa bana nerdeeeeeeeeeee.benimki yardım edeyim diyo sagolsun bunuda 8. ayımda dedi misafir gelecegi zaman.her işi ben yapıyorum isten gelip yemek bulasık...esime bu konuda kızıyorum...cok anlayıslıymıs esleriniz kızlar....((((( kizlar allah askina söyleyin bana.ev isi yapıyorsunuz diye Eşiniz kiziyormu size?delirdi kocam olacak adam korkudan ne yapacagimi nlemedim bebeğim toplandı içimde.o cohcuga bisey olsun bu evde yerin yok diyor bana.moralin çok bozuk.konusmuycam asla
Doğru canim ama agir konusuyor o yüzden sinirlendim.neyse artik bakalim sabah ne olacak.Tatlım yanlız degilsin benimkide ev isi yapmama izin vermiyor yanında hicbisi yapamıyorum bikere toz alayım dedim benimkide cocuga bisi olur diye söylendi sonrada erken dogum riski falan bende bisi yapamıyorum. Bozma moralini erkekler iste herseyi büyütmeyi seviyolar
Ben aldım canım bir sürü , öyle bir şey olacağını sanmıyorumKızlar bugün disney marka hastane çıkışı aldım minnie mouse pembiş çok tatlı ama içime kurt düştü kansorejen olabilir mi diye renkli ürünler zararlı diyorlar disney marka alan var mı başka
Cokkkkkk anlayisli evettttne güzel ya keske benim esimde temizlik yapıyom diye kızsa bana nerdeeeeeeeeeee.benimki yardım edeyim diyo sagolsun bunuda 8. ayımda dedi misafir gelecegi zaman.her işi ben yapıyorum isten gelip yemek bulasık...esime bu konuda kızıyorum...cok anlayıslıymıs esleriniz kızlar....
Canim yika utule hiçbirşey olmaz.Kızlar bugün disney marka hastane çıkışı aldım minnie mouse pembiş çok tatlı ama içime kurt düştü kansorejen olabilir mi diye renkli ürünler zararlı diyorlar disney marka alan var mı başka
tabiki bagırması kötü bişey abartmıs tatlı dille diyebilirdi bencede:)ama düsünmeside cok güzel yada yardım edeyim demesi...iş ev hersey bana bakıyor burda yardım edecek kimsemde yok.halimide görüyor yorgunluktan kıvrana kıvrana kıvrana yanına gidiyorum..Cokkkkkk anlayisli evettttboyle anlayis olmaz canim bagirip cagirarak orayi burayi yumruklayarak.o bagriyor yavrum korktu burnundan getiricem benim bebeğimi kimse korkutamaz.
gecmiş olsun canım, hastalık kötü, bir de çalışıyorsan Allah yardımcın olsun, rapor alıp dinlensen evde daha kötü olmadan?Kızlar gece boğaz ağrısıyla uyandım . Çok mutsuzm ya 6 ayda bu 3. .. Daha öncekilerde abtibiyotik kullanmıştım ama istemiyroum artık bıktım ya. Çalışmakta istemiyorum boğazım berbat çok mutsuzum
gecmiş olsun canım, huzur icinde uyumak yok mu artik bizeCok kotu bas agrisiyla uyandim kizlar. Cok da kotu ruya gordum ondanmi acaba. Degisik sacma sapan bi ortamdi. Avm gibi bi yerdi. Ucuncu kattan asagi düşüyordum. Yere yapıştım resmen. Sanki ruya gercekmis gibi her tarafim agriyor hele basim. Catliyor resmensonra ölmüş gibiydim sanırım etrafimda bi sürü küçük cocuk anaokulu seviyesinde benmle oyunlar oynamaya calisiyor falan. Nereye gttm cennetemi gittim ne tuhaf tuhaf seyler :) ama suam tek bildgm basim cok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?