2015 Nisan Anneleri

ben düzenli sporuma devam ediyorum. Doktorum normal hayatına devam edebilirsin dedi. O yüzden ben haftada 3-4 gün spora gidip bir de yürüyüş yapıyorum.
gerçekten mi??? sporda ne gibi şeyler yapıyosun peki? yürüyüşü hiç sevmiyorum ben.. spor salonundaki grup dersler hoşuma gidiyo... yüzebilsem o da iyi olur ama havuzu hiç sevmiyorum

Bir Aminn canim insallah senin son adet tarihin lac kalp atisini duydun mu onsallah bu sefer hepimiz saglicakla aliriz bebislerimizi kucagimiza

kızlar bu arada inş 9 ayı tammalarız ama dogumu nasıl dusunuyorsununz ve neden?
ben normal dusunuyorum

gerçekten mi??? sporda ne gibi şeyler yapıyosun peki? yürüyüşü hiç sevmiyorum ben.. spor salonundaki grup dersler hoşuma gidiyo... yüzebilsem o da iyi olur ama havuzu hiç sevmiyorum
Hamilelikten önce ağırlık egzersizleri yapıyordum şimdi yine devam ediyorum ama ağırlıkları düşürdüm biraz ya da vücut ağırlığı ile yapıyorum. Üst beden ve alt beden olarak ikiye ayırdım. Yani haftada 2 defa alt grup 2 defa da üst grup kaslar çalışıyor. Yürüyüşü bende hiç sevmiyorum ama hiçbir şey yapamazsam yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Havuza güvenmediğim için yüzmek istemiyorum ben de. Şimdi platesi de eklemeyi planlıyorum.

ya sinem umudum oldun valla :) ben dediğim gibi 5 aydır düzenli haftada 2 pilates yapıyordum durumu öğrenince direk bıraktım. doktorumla konuşup en kısa zamanda ben de başlıyım istiyorum. ama hamilelik pilatesi lazım sanırım ya. çünkü normal pilates hareketlerimizi düşünüyorum da baya karnı kasları zorluyordu yani..

kızlar bu arada inş 9 ayı tammalarız ama dogumu nasıl dusunuyorsununz ve neden?
ben normal dusunuyorum
ben de normal çünkü adı üstünde normal olanı o :) ama büyük konuşmıyayım bir aksilik çıkabilir veya çıkmasa bile son aylarda çok ciddi bir korku gelebilir onu bilemiyorum işte

Bir
Aminn canim insallah senin son adet tarihin lac kalp atisini duydun mu onsallah bu sefer hepimiz saglicakla aliriz bebislerimizi kucagimiza
Ben hiç düşük yaşamadım canım. Kan pıhtılaşması olduğunu bilmeden öğrencilik yıllarımda adet düzensizliği için doktorun verdiği diana35 diye doğum kontrol ilacından 1 kutu içtim ve bacağımda pıhtı oluşup akciğerime attı 2 kez ölümden döndüm. Sonra genetik araştırma yapıldı. Bilinçli gebe kaldım bu iğnelerle bu yüzden.
Sat 15 temmuz kalp atışını henüz duymadık keseyi gördük bugün 6.haftamı doldurdum. Perşembe kontrolüm var.

Canım ben doktora ilk muayenede sordum ben spor yapıyorum bırakmak istemiyorum diye. O da bırakma zaten normal hayatına devam et dedi. Spora alışmış kişilere özellikle devam etmelerini öneriyoruz dedi. Tabi düşük riski olduğunda önermiyorlar. Bende o yüzden aynen devam ediyorum sadece nabız 140 ı geçmemeliymiş. Ona dikkat ediyorum yaparken. Normal Pilatesin ilk trimesterda zararı olacağını sanmıyorum. Ama 2. Trimesterda sırtüstü egzersiz yasak olduğu için hamile pilatesine geçilmesi gerekebilir. Sen de istersen doktorunda bir konuş canım.

Cok gecmis olsun canim insallah pit pitlarida duyariz en yakin zamanda

anladım canm sezeryan bana daha iyi geliyor duşundıkçe ama sanıtım normal daha atlatılması kolay oluyormuş
Allahtan bir mani olmadıkça önce normal isteyin kızlar en sagliklisi.ben normal doğum diye gidip zorunlu sezeryan olduğum için devam ederse gebeliğim bu da sezeryan olacak

anladım canm sezeryan bana daha iyi geliyor duşundıkçe ama sanıtım normal daha atlatılması kolay oluyormuş
CNMM VALLA BEN SEZERYANI HİÇ TAVSİYE ETMEM ÇOK ZOR OLUYO BNMKİ MECBURİYETTEN OLDU BUNDA DA HİÇ İSTEMİYORUM OLABİLİRSE NORMALİ İSTİYCEM VALLA

QUOTE="nevergiveup18, post: 36638678, member: 93467"]Bana doktor 20 dk hafif tempolu yürüyüş yapabilirsin dedi[/QUOTE]
Aa iyiyymiss ozaman su bulantim ve ilacın sersemliginin bbittiği ddakika yürüyüşe gidicem

canım senin ilk gittiğin doktor tirodlerin için hapa gerek yok demişti yanlış mı hatırlıyorum hatta benim dr da gerek yok demişti 2.5 tn biraz yüksekti değerlerimiz bu dr hap mı verdi
Aynen canım bu dr hap verdi düşürmemiz lazım dedi gerçi 3 aydan önce beyni oluşmuyor ama biz yinede ilaca başlayalım dedi dahiliyeye yönlendirdi orda da dr ilaca başladı kullanıyorum sabahları aç karna 50 mg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…