Evet aslinda BNpilatesi merak ediyorum ama evde yapiliyomu illa hoca sşartmi kii[QUOTE elifjoyyy, post: 36637483, member: 360504"]Hamilelikte en iyi spor yürümek ve yüzmek. Onun için düşük tehlikesi gibi bir durum yoksda bol bol yürümek lazım. Ben de artık yavaş yavaş başlayacağım. Bir de hamilelik pilatesi çok işe yarıyor.
Bende 79 la kaldım suan almadım umarım 4 aya kadar almam ama canım çok hamur işi çikolata yaspasta istiyorBen ik hamileliğimde 78,5 kilo hamile kaldım, 88 ile doğurdum. Yani toplamda 10 kilo gibi birşey aldım. Şimdi de maalesef 81 ile hamile kaldım, kilo almadım ve benim de hedefim uzun bir süre kilo almamk ya da az almak. Zaten asıl kilolar son aylarda alınıyor. Benim 7 ay 4 kilo alıp, son iki ayda 6 kilo almıştım.
bence el doplerı ıle dınletıyorlar cok hassas bı aleet olmadıgından ancak o haftada yakalıyo rıtmısaglik ocaginin dinlettigini bilmiyordum canim 20haftayi neden bekliyolarsa acaba
Him anladim canim tesekkur ederim ogrenmis oldum o zamanlara gelelim de dinleriz insCanım ellerinde çok basit sadece ses algılayan bi cihaz var bebek ancak o kadar büyüdüğünde sesi aktarabiliyor
Gittim canım da kendi dr yetişemedim başka bi yere gittim onda da ultrasonu eskymiş duyamadık ama gördük çok şükür bi sıkıntı yok dedi şimdilik herşey yolunda inşallah hep böyle devam eder hepimiz için. Ben sürekli leblebi falan yiyorum bi de bu dr bana tiroidlerim için levotiron başlattı o da mide bulantısı yapıyor olabilir belki canm
KORKMA CNM BNM OLMAZ İNŞALLAH BİŞEY İİ DÜŞÜNELİM İİ OLSUNNN :) BANA DÜN SEZERYAN GÜNÜ VERDİ DOKTOR 1 NİSAN :) AMA BANA DAHA ERKEN OLUR GİBİ GELİYO BAKALIM HAYIRLISI :)pcosluyumya ben canm sata göre 2 haftalık fark var 18 haziran sat benm acaba gelişimi mi yavaş yoksa geç dollenmemi die korkmuş Allahtan geç döllenme şukur aynı zamanda doğururuz inşallh
Bana doktor 20 dk hafif tempolu yürüyüş yapabilirsin dediKızlar spor yyürüyüş falan yapiyomusunuz bu evredeee???
aynen ben de sizin gibiyim, eskiden çikolata ve tatlı delisiydim, artık görünce bile midem kalkıyorBen 2 aydır hiç tatlı yemedim ve yemeyi de düşünmüyorum. Önceden tatlısız yapamam derdim ama şu anda hiç cnm çekmiyo. Misafir için yaptığım tatlışarın bile tadına bakmıyorum kocama güveniyorum meyveden alıyorum şekeri...
Bende 1 aydır levotiron kullanıyorum sukur tsh 4.49 dan 1.34 e düştü. Bende bulantı yapmıyor. Sabah aç karnina içiyorum 30 dk sonra kahvaltı ediyorumOO SÜPER CNMM HADİ SENİNDE GÖZÜN AYDINNN :) AYY CNM YAA SENİN DE Mİ TRİODİNDE SIOKINTI ÇIKTI BEN 5 AYDIR KULLANIYORUMM LEVOTİRON BNM ÇOK SIKINTILIYDI ŞÜKÜR HAMİLELİĞİMİN BAŞINDAN BERİ 3-3,5 LERDE GEZİNİYOBENDE SABAH AÇ KARNINA ALIYORUM ACABA BNMDE ONDAN MI ÇOK OLUYO 
Canim saglicakla kucagina alirsin insallah icini ferah tutmaya calis beni hatirladinmi ? Bende o igneden vuruluyorum suanda kendin yap banada ilk hemsire vurdu gun boyu acidi ve cok canim yandi ertesi gun kendim yapmaya basladim kendin yapinca acimadigini goreceksin cok az aciyor buarada bende nisan annesi olmayi umut ediyorum keseyi gorduk haftaya bebegi gormek icin cagirdi doktor benimde 1 dusugum var 9+3 te kalp durmasi pihtilasmaya yatkinlik cikti bendede.siyi geceler her kese geçen hafta muayene olmuştum doktora 1.5 yıl önce kimyasal gebelik yaşadığımı söyleyince b ir sürü test istemişti. Bugün hepsi sonuçlanınca gidip doktora gösterdim kesem büyümüştü 13mm olmuştu 6 gün önce 3 mm di.Embriyo da görünür gibi oldu yolk sak kesesini de gördüğünü söyledi.Ancak bende pıhtılaşma bozukluğu varmış protein s ve protein c değerlerim düşük çıkmış.Doktor her gün bendedereken iğne başladı gebelik devam ederse 9 ay yapacakmışım bir de aspirin başladı.Eşime öğretti karnımdan nasıl yapılacağını bugün eşimle birlikte ilk denemeyi yaptılar iğne yapılırken değil ama ilaç içime sızdıktan sonra çok acı çektim 20 dk geçmedi ağrım. Yani bundan sonra her gün iğne olacağım 10 gün sonra da kalp atışı kontrolü için çağırdı hayırlısı bakalım
BNM DOZU AZ GELİYO GALİBA 15 GÜNDE 3.50 DAN 3 E ANCA DÜŞTÜ VE BNM 35 LERDEN DÜŞÜRDÜM BUNA ŞÜKREDİYORUM ŞUAN :) 2,5 DAN YÜKSEK OLURSA SKINITILI DİYE DUYDUM İNŞALLAH ÖYLE DEĞİLDİRBende 1 aydır levotiron kullanıyorum sukur tsh 4.49 dan 1.34 e düştü. Bende bulantı yapmıyor. Sabah aç karnina içiyorum 30 dk sonra kahvaltı ediyorum
cnm yemek yemeğe kalktigimda modem direk ayağa kalkiyor malesef
ben düzenli sporuma devam ediyorum. Doktorum normal hayatına devam edebilirsin dedi. O yüzden ben haftada 3-4 gün spora gidip bir de yürüyüş yapıyorum.Kızlar spor yyürüyüş falan yapiyomusunuz bu evredeee???
Inşallah canım Rabbim o günleri gostersin deHim anladim canim tesekkur ederim ogrenmis oldum o zamanlara gelelim de dinleriz ins
Ben de yarın gidicem çok heyecanlıyımGittim geldim sağlık ocağına hiç bişey yapmadılar.kadın doğuma gittinmi dediler bende yok dedim.kantesti bile yapmadılar yarın kadın doğuma gidicem diye..kalp atışını duyarsanız yarın hafta içi gelin kaydınızı yapalım dediler.yarını heyecanla bekliyorum artık.
evet canım tecrübe ile yaşadıkça öğreniliyor ama tabi zaman geçirmek için okumak güzel olur ama.ben oğlumda okuduğum onca kitaptan çok az şey aldım ama her gün oglumla yeni yeni şeyler ogreniyorumkitaplarla öğrenilmez gibi geliyor tatlım okulda öğretmenlikle ilgili ne oğrendiysemde öğrencilerle öğrendim öğretmenliği onun gibi birşwy sanırım annelikte ....
Ben 18 hazirandan bu yana kendim yapıyorum gebelik oluşmadan önce başlattı bana bir ara yanlışlıkla yağ dokusu yerine sanırım karın kasıma( o kadar yağ dokusunun içinde nasıl denk getirdim bilmiyorum ama) denk getirdim 20 gündür morluk geçmiyor sol tarafımda. Karnım büyüyene kadar göbekten yapıp daha sonra kol ve bacaklara geçeceğim kışın... Allah yardımcımız olsun.Canim saglicakla kucagina alirsin insallah icini ferah tutmaya calis beni hatirladinmi ? Bende o igneden vuruluyorum suanda kendin yap banada ilk hemsire vurdu gun boyu acidi ve cok canim yandi ertesi gun kendim yapmaya basladim kendin yapinca acimadigini goreceksin cok az aciyor buarada bende nisan annesi olmayi umut ediyorum keseyi gorduk haftaya bebegi gormek icin cagirdi doktor benimde 1 dusugum var 9+3 te kalp durmasi pihtilasmaya yatkinlik cikti bendede.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?