2015 Nisan Anneleri

Evet aslinda BNpilatesi merak ediyorum ama evde yapiliyomu illa hoca sşartmi kii [/QUOTE]

Ben evde kendim DVD alıp yapmıştım pilatesi.

Be
Bende 79 la kaldım suan almadım umarım 4 aya kadar almam ama canım çok hamur işi çikolata yaspasta istiyor

Bende 52 ile hamile kaldim daha almadim ama midem kotu tansiyonum dusuyo canim bisey istemiyo asli da ama yemek yiyince biraz kebdime geluyorum hep bisey yemek zorundayim sanki bakalim nolucak

Ben 2 aydır hiç tatlı yemedim ve yemeyi de düşünmüyorum. Önceden tatlısız yapamam derdim ama şu anda hiç cnm çekmiyo. Misafir için yaptığım tatlışarın bile tadına bakmıyorum kocama güveniyorum meyveden alıyorum şekeri...

OO SÜPER CNMM HADİ SENİNDE GÖZÜN AYDINNN :) AYY CNM YAA SENİN DE Mİ TRİODİNDE SIOKINTI ÇIKTI BEN 5 AYDIR KULLANIYORUMM LEVOTİRON BNM ÇOK SIKINTILIYDI ŞÜKÜR HAMİLELİĞİMİN BAŞINDAN BERİ 3-3,5 LERDE GEZİNİYO BENDE SABAH AÇ KARNINA ALIYORUM ACABA BNMDE ONDAN MI ÇOK OLUYO

pcosluyumya ben canm sata göre 2 haftalık fark var 18 haziran sat benm acaba gelişimi mi yavaş yoksa geç dollenmemi die korkmuş Allahtan geç döllenme şukur aynı zamanda doğururuz inşallh
KORKMA CNM BNM OLMAZ İNŞALLAH BİŞEY İİ DÜŞÜNELİM İİ OLSUNNN :) BANA DÜN SEZERYAN GÜNÜ VERDİ DOKTOR 1 NİSAN :) AMA BANA DAHA ERKEN OLUR GİBİ GELİYO BAKALIM HAYIRLISI :)

aynen ben de sizin gibiyim, eskiden çikolata ve tatlı delisiydim, artık görünce bile midem kalkıyor

Bende 1 aydır levotiron kullanıyorum sukur tsh 4.49 dan 1.34 e düştü. Bende bulantı yapmıyor. Sabah aç karnina içiyorum 30 dk sonra kahvaltı ediyorum

kızlar bu arada hamilelik sürecini verimli geçirmek istiyorum bu nedenle yeni kitaplar sipariş ettim ve heyecanla bekliyorum :) umarım bana katkı sağlar , sizler de okuyor musunuz bir şeyler :)

Gittim geldim sağlık ocağına hiç bişey yapmadılar.kadın doğuma gittinmi dediler bende yok dedim.kantesti bile yapmadılar yarın kadın doğuma gidicem diye..kalp atışını duyarsanız yarın hafta içi gelin kaydınızı yapalım dediler.yarını heyecanla bekliyorum artık.

Canim saglicakla kucagina alirsin insallah icini ferah tutmaya calis beni hatirladinmi ? Bende o igneden vuruluyorum suanda kendin yap banada ilk hemsire vurdu gun boyu acidi ve cok canim yandi ertesi gun kendim yapmaya basladim kendin yapinca acimadigini goreceksin cok az aciyor buarada bende nisan annesi olmayi umut ediyorum keseyi gorduk haftaya bebegi gormek icin cagirdi doktor benimde 1 dusugum var 9+3 te kalp durmasi pihtilasmaya yatkinlik cikti bendede.s

kitaplarla öğrenilmez gibi geliyor tatlım okulda öğretmenlikle ilgili ne oğrendiysemde öğrencilerle öğrendim öğretmenliği onun gibi birşwy sanırım annelikte ....

Bende 1 aydır levotiron kullanıyorum sukur tsh 4.49 dan 1.34 e düştü. Bende bulantı yapmıyor. Sabah aç karnina içiyorum 30 dk sonra kahvaltı ediyorum
BNM DOZU AZ GELİYO GALİBA 15 GÜNDE 3.50 DAN 3 E ANCA DÜŞTÜ VE BNM 35 LERDEN DÜŞÜRDÜM BUNA ŞÜKREDİYORUM ŞUAN :) 2,5 DAN YÜKSEK OLURSA SKINITILI DİYE DUYDUM İNŞALLAH ÖYLE DEĞİLDİR

Him anladim canim tesekkur ederim ogrenmis oldum o zamanlara gelelim de dinleriz ins
Inşallah canım Rabbim o günleri gostersin de
Ben de yarın gidicem çok heyecanlıyım
kitaplarla öğrenilmez gibi geliyor tatlım okulda öğretmenlikle ilgili ne oğrendiysemde öğrencilerle öğrendim öğretmenliği onun gibi birşwy sanırım annelikte ....
evet canım tecrübe ile yaşadıkça öğreniliyor ama tabi zaman geçirmek için okumak güzel olur ama.ben oğlumda okuduğum onca kitaptan çok az şey aldım ama her gün oglumla yeni yeni şeyler ogreniyorum

Ben 18 hazirandan bu yana kendim yapıyorum gebelik oluşmadan önce başlattı bana bir ara yanlışlıkla yağ dokusu yerine sanırım karın kasıma( o kadar yağ dokusunun içinde nasıl denk getirdim bilmiyorum ama) denk getirdim 20 gündür morluk geçmiyor sol tarafımda. Karnım büyüyene kadar göbekten yapıp daha sonra kol ve bacaklara geçeceğim kışın... Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…