2015 Nisan Anneleri

Bende şüphelendim açıkçası acaba ondan mı oluyor diye de gerçi öncesinde de bulantım vardı ama ağzımın tadı bi kaç gündür değişik o yüzden emin olamadım prospektüsünde bulantı yazıyor ama bizdeki ondan mı bebişten mi bilemeyiz tabi

Merhaba nisan annisleri
6+4 gunluk hamileyim..bugun kontrolum vardi. Dr.dan geliyorum. Kucuk melegimin kalp atislarini dinledik.
Dr henuz erken, duyamasak da sorun degil haftaya bakabiliriz dedi.. sukur gerek kalmadi. Biraz kilo fazlam oldugu icin duyulmasi zor olabilir dedi. Doppler cihaziyla bakti. O zaman duyabildik net sekilde. Eger sizin de kilo fazlaliginiz varsa endiselenmeyin..
Bi sonraki muayene 3 hafta sonra dedi. Tum anne adaylarina saglikli gebelikler diliyorum..insallah kalp atislarini duyarsiniz. Dunyanin en guzel sesi cunku

Seni hatırlamaz mıyım canım ilk yolculuğa beraber çıkmıştık ikimizin de düşüğü olmuştu. Bu arada benim de pıhtılaşma sorunum yokmuş ama protein s ve c değerim düşük çıktığı için yatkınlığım varmış. Dün öğrendik testlerin sonucunu ve hemen hibor 3500iğneye başladık 1 haftadır da coraspin kullanıyodum.dün yolk kesesini gördük.aslında pıhtılaşma sorunum yok ama geç kaldık mı acaba iğneye başlamak için diye endişe ediyorum sen ne zaman başladın ? Bu arada senin adına çok sevindim Allah ikimize de güç sabır versin

anladım canım ben cuma gün başka dr a da gidicem şimdiye kadar dahiliyeci ve kadın doğmcu ilaca gerek yok dedi bir de bu doktora sorayım ne diyecek düşük tehlikesiyle uğraşmaktan tiroid aklıma gelmiyo zaten şu tehlikeyi bi atlatsam Allah ın izniyle şu an başka bişey istemiyorum

Çok teşekkür ederim inşallah her şey yolunda gider kan pıhtılaşma tstlerim normal çıktı aslında protein c ve s değerim düşük çıktı bu da pıhtılaşmaya yatkınlığı arttırıyomuş dr hibor3500 iğne verdi eşim yapacak ben kendim yapamam siz ne zaman başladınız iğnelere? Ben 5 hafta 5 günlükken başlamış oldum

kızlar bu arada inş 9 ayı tammalarız ama dogumu nasıl dusunuyorsununz ve neden?
ben normal dusunuyorum
Bende kesinlikle normal diyorum su an cnku bnm enfeksiyonum ve kistlrim oluşuyordu liseden beri en iyi normal doğumtemizler demişti ddoktorum ama son aylar ne gösterirbilinmez

hoşgeldin canım aramıza ne güzel ne mutlu sana ya. Sen alttan mi baktirmistin? Ben de yarın gidicem aslında Dr 5 gün sonra cagirmisti ama şansımı denicem Allah nazarlardan korusun gözünaydın tekrar:)

3 aydan önce sorun yaratmazmış ama yinede başlayalım dediler canım bende kullanıyorum işte her gün benimde 5 ti biliyorsun 9 hafta sonra yeniden tsh baktırcam. Kanaman mı devam ediyor canım tehlike ne zaman geçermiş Rabbim sana bağışlasın inşallah atlatırsın hemen bu dönemi amiiin

cnm ben ''bilinçli bebek'', 'annelik her zaman toz pembe değil'', 40'ı uçana kadar ve ''mahallenin en mutlu bebeği'' kitaplarını sipariş ettim, ben okumanın önemli ve gerekli olduğuna inanıyorum. senin söylediğini de duydum ama henüz almadım onu.

hanımlar nasılsınız ben midem alt üst vaziyetteyyim kahvaltı yapamıyorum bir türlü akşamları midem çok iyi herşeyi yiyorum ama sabahları yiyemiyorum yesemde midem kötü oluyor hayırlısı inş.

amin canım inşallah yoo hiç kanamam lekelenmem olmadı Allah a şükür ama kese arkasında kan pıhtısı var diyo doktor düşük tehlikesiymiş ilk gittiğimizde söyledi progestan verdi 3 gün sonra gittik küçülmüştü 1 hafta rapor verdi yat dedi en son pazartesi gittik kalp atışlarını duyduk ama kanama alanı çok büyümüş nerdeyse kese kadar olmuş rahim emebiliyormuş 10 gün daha rapor verdi bir de hapı bıraktık iğneye başladık kanaman olmadıkça sıkıntı olmaz dedi yatıyorum bi iş yapamıyorum bakalım kendi kendine emilmesini bekliyorum

Bayanlar rahminde ağrı hisseden varmı iki gündür bende var da

benim kanamam oldu daha öncede dediğim gibi hemen progstan ve iğneye başladık çok şükür durdu kanama yarın kalp atışlarını dinlemeye gidicez umarım sorun yoktur.

Mide sıkıntım var benimde bulantım oluyor ara ara soda limon içiyorum bende..herkes bulantım var diyince erken değilmi diyor anlamadım gitti valla erkenmi geçmi.ilk hamileliğimi hiç hatırlamıyorum çünkü kokulara karşı olan hassasiyetimi hatırlıyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…