2015 Nisan Anneleri

Dr bozuntusu bu konuda bi aciklama yapmadi ama ana-cocuk da hemsire kuzenim var o gec dedi
Sakın yanlış anlama canım benim şu açıdan sordum haftalarımız aynı ben 8 gun once gördüm keseyi ya senin Sata göre küçük ya ben de geç döllenme dir diye sordum. Mesela ben Sata göre değil 5 gün geri attım çünkü benim de geç döllenme. Kesen alttan mi gördü.? Benim alttan bakmisti ama benim Dr da büyüklüğünü söylemedi saolsun burdan bi hemşire arkadaş tahmini bi yorum yapti

Aynı yaa sabah 6 gibi uyaniyorum ve haftaya okul açılacak, uyusana işte dimi ?!...

Kızlar ya bişey sormak istiyorum. Cuma doktora gidicem haliyle vajinal ultrason yapiliyo ve agdaya gitmem gerekiyo.çok sıcak sürülüyo bi sakıncası olurmu çok takıldım buna

Arkadaşlar merhaba ben geldim :)
Geçen hafta keseyi gördük çok şükür cumaya kalp atışı görmek için tekrar gideceğiz. ondan sonraki haftada duymak için sanırım :) İnşaallah
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebelerimizi...

off napıcam ya agdaylada çok rahattim
ağdanın hiçbir zararı cok sadece cok acıtırsa ve cok kasarsan yaptırma ama ben 4 aya yaklastım 3 aydırda yaptırıorum Allaha şükür hiç bişi olmadı bebişimde çok saglıklı gec döllenme olması ragmen aradaki farkı bile kapattı.. Tüyler cok hızlı uzuyor baska türlü bas edemezsin kesinliklke yaptır. benim mesela kolum bacagım daha cok acıo ama oram cok acımıo.. benim agdacımda az sıcak sürüodu rica ettim biraz daha acır ama ii tutmaz dedi olsun dedim ben hiç sıkıntı yasamıorum yani..

Merhaba kızlar hepinize hayırlı günler allah izin verirse bnde nisan annesi olacagım vakit nasıl gececek pirinç tanesi yavrum nasıl büyüyecek sabırsızlanıyorum..size sorum olacaktı ..Ben 7 haftalık hamileyim doktor muayenemde bana progestan yazdı kanaman oldugu an hemen iç ve doktora başvur dedi.Bugün eczaneden ilacı aldım ve 2 günde bir sabah ve akşam için dedi.Şu ana kadar hiç kanamam olmadı.Hapı kullanmaya başlayım mı yoksa kanama oluştugunda mı başlayım ?

Estağfurullah tatlim niye yanlis anlayim.. dr karindan bakti. Son tarih 15 temmuz dedim, karindan goruruz o zaman dedi, oyle gordu. Ama gec dollenme yada su kadarlik demedi. Ben de cok heyecanlandim tutuldum, sormadim

Canım ben turgut özal üniv. Beştepeye gidicem yarın. Yard. Doç. Yüksel Onaran var ona gidicem. ILK HAMILELIGIMDEDE ona gitmiştim memnun kaldım doğumumada o girdi.ilgili bi doktor
canım yüksel onarana muayene olmak için onun hastasımı olmak gerekiyor ben infertilite için gitmek istemiştim aradım dediki takipli hastalarına bakıyor demişti.yani gidemedim bende.simdi baskent üniversitesi gögsen beye gidiyorum memnunum.muayene ücreti ne kadar canım.sezeryanmı olmustun.bende coksoru sordum kusuruma bakma canım.

bende ankaradayım kızlar

hımm o zaman tedirgin olmakta haklıymışsın cınım... benim dediğimin muaynehanesi var sanırım... birkaç hastane ile antlaşması var sen hangisinde istersen orada doğumu yapıyor...

Ben de varım canlar.

Ohh baya varmışız yahu. Ben bu kadar çıkacağımızı düşünmüyordum :) şöyle bir 30 haftalık felan olduğumuzda buluşma ayarlayalım bence

Kızlar ya bişey sormak istiyorum. Cuma doktora gidicem haliyle vajinal ultrason yapiliyo ve agdaya gitmem gerekiyo.çok sıcak sürülüyo bi sakıncası olurmu çok takıldım buna

tatlım vajinal ultrason niye yapıyo ki ya? ben öyle yaptırmak istemiyorum... şöyle bir şey kalmış aklımda ne kadar doğru bilmiyorum: alttan muayneler bebek için tehlikeli oluyormuş özellikle de ilk haftalarda... kafan karışsın istemem canım ama ben tedirgin olurum... keseyi görmek için alttan bakması gerekiyorsa da izin vermicem bu arada ağdanın da hiç bir zrarını olduğunu düşünmüyorum ben de...

Dr ve hadtaneler hakkinda ekstra bilgi edinirsen sevinirim tatlim
Ayrica bulusma da guzel oluurrr

Saol canım ya aklima cok takiliyodu.bende kendimi cok kasiyorum canim cok yaniyo ama ilk aylarda bi sikinti olmaz diye düşünüyorum.bu defa gideyim sonra hemsirelere bi sorarim napim

tatlım vajinal ultrason niye yapıyo ki ya? ben öyle yaptırmak istemiyorum... şöyle bir şey kalmış aklımda ne kadar doğru bilmiyorum: alttan muayneler bebek için tehlikeli oluyormuş özellikle de ilk haftalarda... kafan karışsın istemem canım ama ben tedirgin olurum... keseyi görmek için alttan bakması gerekiyorsa da izin vermicem bu arada ağdanın da hiç bir zrarını olduğunu düşünmüyorum ben de...[/QUOTE]Canim bende nefret ediyorum vajinal bakmasindan hatta ikizdi bebeklerim ultrasondan cikar çıkmaz birini düsürdüm anlattim doktora kesinlikle ultrasonla alakali degil diye diretiyo üzerinede pek bişey diyemiyosun.ilk haftalarda oldugu icin bakilmak zorunda diyolar hep.

[Q E="sevvalk, post: 36641525, member: 159328"]Bayanlar rahminde ağrı hisseden varmı iki gündür bende var da[/QUOTE]
Bnde de var canim ama daha cok aci var bicak saplaniyo gibi

Benim boş gebeliğin var bakılmadi ama bend coraspin içiyorum umarım öyle bir sorunum yoktur bir sorun yaşamam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…