2015 Nisan Anneleri

Canim bende nefret ediyorum vajinal bakmasindan hatta ikizdi bebeklerim ultrasondan cikar çıkmaz birini düsürdüm anlattim doktora kesinlikle ultrasonla alakali degil diye diretiyo üzerinede pek bişey diyemiyosun.ilk haftalarda oldugu icin bakilmak zorunda diyolar hep.[/QUOTE]

Şimdi ne için gidiyosun doktora canım? Kaçıncı haftandasın? Kalp atışına mı bakılacak? Ne için alttan bakılması şartnış anlamadım ama vardır bir bildikleri belki de ben kafanı bulandırmak istemem canım ben de yarın gidicem belki benden de isticek. Mantıklı bir şekilde öyle olması gerektiğini söylerse ben de mecbur iZin veririm napiim..

Kızlar geldim. Pek okuyamadim. Hani 9 ayin carsambasi derler ya iste bugün öyleydi benim için. Annemi ameliyata soktuk. Çok şükür iyi simdi.
Pek okuyamadim yazdiklarinizi doktor sonucu alan ya da yeni katılanlara hayırlı olsun. Su anda resmen gucum bitti. 70 km kadar araba kullandım. Hamile olduğumu hala hissetmiyorum. Tek belirtim yorgunluk. Halbuki 2 gün önce bebisimi bile gördüm.

Ben oğlumda ve boş gebeligimde ilk haftalar kesin sonuç işin bakıldı alttan.asla tehlikeli olduğunu düşünmüyorum anca bikaç cm giriyor cihaz. Böyle düşünen arkadaşlar ö zaman eşle birliktelik bebeği kesin öldürürdu. Sakın öyle düşünüp yipraymayin kendinizi gerekiyorsa Dr isterse güvenin ve kabul edin. Pek çok sitede bir sürü kadın doğumcu tehlikesi yok yazmış. Boş gebeligimde kürtajı beklerken 2 ilaç aldım düşük baslamadı ebe eli ile alttan muayene etti ve o bozuk düşürmeye çalıştıkları kese bile düşmedi hatta bi damla kan bile gelmedi

[Q E="sevvalk, post: 36641525, member: 159328"]Bayanlar rahminde ağrı hisseden varmı iki gündür bende var da
Bnde de var canim ama daha cok aci var bicak saplaniyo gibi[/QUOTE]
bendede bugun agrı basladı anı bıcak saplaması gıbı ama herazzaman olmuo arada bır

Hamilelik günlüğü oluşturmaya çalışıyorum ama olmuyor benim meleğimde 23.04.2015'te dünyaya gelecek

herkese merhaba güzel hamişler.salı günü kontrolümüz var .bu 2. kontrolümüz olacak ,keseyi gördük kalp atışlarını duyduk çok şükür .sabah akşam progestan,günde 1 tane folik asit,1 tane vitamin alıyorum.Progestan çok sarsıyor beni .onun dışında kasıklarımda hafif ağrılar var,mide bulantım çok yoğun birçok şeyden tiksindim yiyemiyorum.Tatlı şeyleri asla yiyemiyorum.Sizler ne durumdasınız?

Benim cildimde normalde yağlıdır.ama ne olur olmaz diye karnımı hep bebek yağıyla masaj yaptım karnımda bişey olmadı üst bacaklarımın yan kısımları çatladı.demek ki orayida yaglamak gerekmiş
benim cildim çok kurudur, kışa girdikten sonra özellikle bi çatladı ki hem bacaklarım hem göbeğim, hızına yet8şemedim yağ filan fayda etmedi, daha etkili bişey arıyorum o yüzden... ilk doğumumda nisanda olmuştu, yine kışa girince önlem almam lazım yani...

Benim boş gebeliğin var bakılmadi ama bend coraspin içiyorum umarım öyle bir sorunum yoktur bir sorun yaşamam insallah
Bnm de ilk gebelij bostu ama bnden de istemedi bugun aile hekimine soyledim dra gore degisir genel testler yeterli dedi hayirlisiyla su 3 ayi gecirsek kizlar aklimiz cok karisiyo

Şimdi ne için gidiyosun doktora canım? Kaçıncı haftandasın? Kalp atışına mı bakılacak? Ne için alttan bakılması şartnış anlamadım ama vardır bir bildikleri belki de ben kafanı bulandırmak istemem canım ben de yarın gidicem belki benden de isticek. Mantıklı bir şekilde öyle olması gerektiğini söylerse ben de mecbur iZin veririm napiim..[/QUOTE]
Bence dra gore degisiyo canim ilk gebeligim bostu ayni gun 4 dr a gittim kimse alttan bakmadi kurtaj olacaktim ona ragmen bakmadilar yani. Simdi de oyle bakmadilar hic haftaya ya da 10 gun sonra gel dediler

Ca
Canım benimde aynı karaciğer bazı protein ve enlemleri dediğin gibi parçalıyamıyo dolayısıyla yatkınlık oluyo yoksa bendede pıhtılaşma yok önlem bunlar ben regl olmadım test yaptım gecince 3 gün sonra dört artı üç yani hemen başladım canım önlem can sıkacak bişey yok Allaha emanetler.

pıhtılaşma sorununu nasıl öğreniyorsunuz canlar bu aralar kafama bunu taktım da
Canım benim düşük bebek kaybın vs varsa dr.araştırma istiyor kanda bazı enzim ve pıhtılaşmaya bakılıyor ancak dr.istiyor pahalı bi test ayrıca devlet katkı saglasın diye dr.un düşüğü var diye rapor yazması şart ona ragmen tuzlu

[Canım="dilaraa1453, post: 36644867, member: 606523"]Merhaba kızlar hepinize hayırlı günler allah izin verirse bnde nisan annesi olacagım vakit nasıl gececek pirinç tanesi yavrum nasıl büyüyecek sabırsızlanıyorum..size sorum olacaktı ..Ben 7 haftalık hamileyim doktor muayenemde bana progestan yazdı kanaman oldugu an hemen iç ve doktora başvur dedi.Bugün eczaneden ilacı aldım ve 2 günde bir sabah ve akşam için dedi.Şu ana kadar hiç kanamam olmadı.Hapı kullanmaya başlayım mı yoksa kanama oluştugunda mı başlayım ?[/QUOTE]

Canim hosgeldiiin bnm çok sşukur kanamam yok ama ilk andan itibaren iciriyo ddoktorum hem de günde uçkere bence içddediyse hemen basa çünkü tutunmaya yardımcı oluyo

Kızlarrr benden mutlusu yok bebişim çok iyi maşallahh hersey yolundaymış tüm stresim geçti şükür kuzuyu görünce darısı başınıza Rabbim hepimizin yavrularını korusun
Çok sevindim canım. Devamı da aynı şekilde gelsin inşallah :) sen de ankaradanmışsın sanırım... Sen hangi doktora gidiyosun acaba?

[RTURAN, post: 36645789, member: 131691"]Kızlar geldim. Pek okuyamadim. Hani 9 ayin carsambasi derler ya iste bugün öyleydi benim için. Annemi ameliyata soktuk. Çok şükür iyi simdi.
Pek okuyamadim yazdiklarinizi doktor sonucu alan ya da yeni katılanlara hayırlı olsun. Su anda resmen gucum bitti. 70 km kadar araba kullandım. Hamile olduğumu hala hissetmiyorum. Tek belirtim yorgunluk. Halbuki 2 gün önce bebisimi bile gördüm.[/QUOTE]

Oncelikle cok geçmiş olsun kendine dikkat et ama zaten bu evrelerde hissedebiliyor muyuz?

Kızlarrr benden mutlusu yok bebişim çok iyi maşallahh hersey yolundaymış tüm stresim geçti şükür kuzuyu görünce darısı başınıza Rabbim hepimizin yavrularını korusun

Ayy masallahh bizde kalbini duysak hayirlisiyls rahatlasak bu arasda once kalbini gorup oteki hafta mi duyuyoruz kii

Şimdi ne için gidiyosun doktora canım? Kaçıncı haftandasın? Kalp atışına mı bakılacak? Ne için alttan bakılması şartnış anlamadım ama vardır bir bildikleri belki de ben kafanı bulandırmak istemem canım ben de yarın gidicem belki benden de isticek. Mantıklı bir şekilde öyle olması gerektiğini söylerse ben de mecbur iZin veririm napiim..[/QUOTE]canim bu ilk ultrasonum keseyi görmeye gidicem muhtemelen alttan bakicak

Kızlar ya adet sancisi gibi agrim var 1 saattir.lavaboya gittim çok acik kahverengi bi leke var.sonra ben vajinal jel yapiyorum crinone onu yaptim sonra hafif kirmizi ufak pütür pütür biseyler gördüm düsükmü diye korkuyorum.daha keseyi bile görmedim cumaydi randevum yarin arayip gidicem korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…