- 10 Temmuz 2014
- 384
- 377
- 78
Canim bende nefret ediyorum vajinal bakmasindan hatta ikizdi bebeklerim ultrasondan cikar çıkmaz birini düsürdüm anlattim doktora kesinlikle ultrasonla alakali degil diye diretiyo üzerinede pek bişey diyemiyosun.ilk haftalarda oldugu icin bakilmak zorunda diyolar hep.[/QUOTE]
tatlım vajinal ultrason niye yapıyo ki ya? ben öyle yaptırmak istemiyorum... şöyle bir şey kalmış aklımda ne kadar doğru bilmiyorum: alttan muayneler bebek için tehlikeli oluyormuş özellikle de ilk haftalarda... kafan karışsın istemem canım ama ben tedirgin olurum... keseyi görmek için alttan bakması gerekiyorsa da izin vermicembu arada ağdanın da hiç bir zrarını olduğunu düşünmüyorum ben de...
Bnde de var canim ama daha cok aci var bicak saplaniyo gibi[/QUOTE][Q E="sevvalk, post: 36641525, member: 159328"]Bayanlar rahminde ağrı hisseden varmı iki gündür bende var da
Okul baslayinca da uyuyasimiz gelir :)Aynı yaa sabah 6 gibi uyaniyorum ve haftaya okul açılacak, uyusana işte dimi ?!...
benim cildim çok kurudur, kışa girdikten sonra özellikle bi çatladı ki hem bacaklarım hem göbeğim, hızına yet8şemedim yağ filan fayda etmedi, daha etkili bişey arıyorum o yüzden... ilk doğumumda nisanda olmuştu, yine kışa girince önlem almam lazım yani...Benim cildimde normalde yağlıdır.ama ne olur olmaz diye karnımı hep bebek yağıyla masaj yaptım karnımda bişey olmadı üst bacaklarımın yan kısımları çatladı.demek ki orayida yaglamak gerekmiş
Bnm de ilk gebelij bostu ama bnden de istemedi bugun aile hekimine soyledim dra gore degisir genel testler yeterli dedi hayirlisiyla su 3 ayi gecirsek kizlar aklimiz cok karisiyoBenim boş gebeliğin var bakılmadi ama bend coraspin içiyorum umarım öyle bir sorunum yoktur bir sorun yaşamam insallah
Canim bende nefret ediyorum vajinal bakmasindan hatta ikizdi bebeklerim ultrasondan cikar çıkmaz birini düsürdüm anlattim doktora kesinlikle ultrasonla alakali degil diye diretiyo üzerinede pek bişey diyemiyosun.ilk haftalarda oldugu icin bakilmak zorunda diyolar hep.
Canım benimde aynı karaciğer bazı protein ve enlemleri dediğin gibi parçalıyamıyo dolayısıyla yatkınlık oluyo yoksa bendede pıhtılaşma yok önlem bunlar ben regl olmadım test yaptım gecince 3 gün sonra dört artı üç yani hemen başladım canım önlem can sıkacak bişey yok Allaha emanetler.Çok teşekkür ederim inşallah her şey yolunda gider kan pıhtılaşma tstlerim normal çıktı aslında protein c ve s değerim düşük çıktı bu da pıhtılaşmaya yatkınlığı arttırıyomuş dr hibor3500 iğne verdi eşim yapacak ben kendim yapamam siz ne zaman başladınız iğnelere? Ben 5 hafta 5 günlükken başlamış oldum
Canım benim düşük bebek kaybın vs varsa dr.araştırma istiyor kanda bazı enzim ve pıhtılaşmaya bakılıyor ancak dr.istiyor pahalı bi test ayrıca devlet katkı saglasın diye dr.un düşüğü var diye rapor yazması şart ona ragmen tuzlupıhtılaşma sorununu nasıl öğreniyorsunuz canlar bu aralar kafama bunu taktım da
Çok sevindim canım. Devamı da aynı şekilde gelsin inşallah :) sen de ankaradanmışsın sanırım... Sen hangi doktora gidiyosun acaba?Kızlarrr benden mutlusu yok bebişim çok iyi maşallahh hersey yolundaymış tüm stresim geçti şükür kuzuyu görünce darısı başınıza Rabbim hepimizin yavrularını korusun
Kızlarrr benden mutlusu yok bebişim çok iyi maşallahh hersey yolundaymış tüm stresim geçti şükür kuzuyu görünce darısı başınıza Rabbim hepimizin yavrularını korusun
Kızlarrr benden mutlusu yok bebişim çok iyi maşallahh hersey yolundaymış tüm stresim geçti şükür kuzuyu görünce darısı başınıza Rabbim hepimizin yavrularını korusun
Canim bende nefret ediyorum vajinal bakmasindan hatta ikizdi bebeklerim ultrasondan cikar çıkmaz birini düsürdüm anlattim doktora kesinlikle ultrasonla alakali degil diye diretiyo üzerinede pek bişey diyemiyosun.ilk haftalarda oldugu icin bakilmak zorunda diyolar hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?