canm bende de arada açık kahverengi lekelenme oluyor adet sancısına benzeyen ağrılarda oluyor örneğin dun gece belim ve karnım ağrıdı endişelenmedim desem yalan olur ama oluhor bu yafz şeyler hemen aklına kotu getirme ama tabi yarın git doktora şimdi ayağını uzat yat canmKızlar ya adet sancisi gibi agrim var 1 saattir.lavaboya gittim çok acik kahverengi bi leke var.sonra ben vajinal jel yapiyorum crinone onu yaptim sonra hafif kirmizi ufak pütür pütür biseyler gördüm düsükmü diye korkuyorum.daha keseyi bile görmedim cumaydi randevum yarin arayip gidicem korkuyorum
Kızlar ya adet sancisi gibi agrim var 1 saattir.lavaboya gittim çok acik kahverengi bi leke var.sonra ben vajinal jel yapiyorum crinone onu yaptim sonra hafif kirmizi ufak pütür pütür biseyler gördüm düsükmü diye korkuyorum.daha keseyi bile görmedim cumaydi randevum yarin arayip gidicem korkuyorum
Ben oğlumda ve boş gebeligimde ilk haftalar kesin sonuç işin bakıldı alttan.asla tehlikeli olduğunu düşünmüyorum anca bikaç cm giriyor cihaz. Böyle düşünen arkadaşlar ö zaman eşle birliktelik bebeği kesin öldürürdu. Sakın öyle düşünüp yipraymayin kendinizi gerekiyorsa Dr isterse güvenin ve kabul edin. Pek çok sitede bir sürü kadın doğumcu tehlikesi yok yazmış. Boş gebeligimde kürtajı beklerken 2 ilaç aldım düşük baslamadı ebe eli ile alttan muayene etti ve o bozuk düşürmeye çalıştıkları kese bile düşmedi hatta bi damla kan bile gelmedi
bak ne guzel iste benimkide boyle nezaman birakirim bilemiyorum boyle gidio eve kendimj zor atiyorum ya bjzim apartman bide merdiven asensor yok cik babam cik yani benim en buyuk derdim surekli tuvalet gidiom arkadas ya gece 3 defa uyaniom dayanamiom bu nedirben de çalışiyorum ama bayramda izne çıkmıştım izinde öğrendik sonra düşük telikesi çıkınca doktor rapor veriyo sürekli başlayamadım işe bi türlü nerdeyse 1.5 ayı evde geçirdim ama şu anda işe gidecek durumum da yok dışarı bile çıkamıyorum çok halsizlik var fenalaşıyorum dışarda senin işin zormuş canım benim eşim o konularda anlayışlı Allah a şükür bana hiçbişey yaptırmıyor sağolsun
onu bende bilmiyorum ama aile hekimi oyle soyledi ozel hastane saglik ocanda testler var hamilik icin yaptir demisti bide aile hekim ebene haber vermek zorundaymisiz hamileligisaglik ocaginin dinlettigini bilmiyordum canim 20haftayi neden bekliyolarsa acaba
Sorma hocam ya aslında çok severim sabah uykusunu. Hamilelik bende ters tepkimeler veriyor.Okul baslayinca da uyuyasimiz gelir :)
Şu an için Evren hoca canım Akayda..sen?Çok sevindim canım. Devamı da aynı şekilde gelsin inşallah :) sen de ankaradanmışsın sanırım... Sen hangi doktora gidiyosun acaba?
Aminn canım benim..hayirli olsun, darisi bizim basimiza!
Amin canım inşallah...Yok canım tatildeyiz şu an geçici bi dr.â gidiyorum...Çok sevindim canım. Devamı da aynı şekilde gelsin inşallah :) sen de ankaradanmışsın sanırım... Sen hangi doktora gidiyosun acaba?
Bende de kahverengimsi bir akıntı geldi dün bugün ama peçeteyle silinecek kadar. İç çamaşırıma hiç bulaşmadı. Doktorum kahverengi veya pembemsi lekelenme olabilir korkma demişti. Kırmızı olmadığı sürece paniğe gerek yok sanırım. Jel konusunda hiç bilgim yok malesef.Kızlar ya adet sancisi gibi agrim var 1 saattir.lavaboya gittim çok acik kahverengi bi leke var.sonra ben vajinal jel yapiyorum crinone onu yaptim sonra hafif kirmizi ufak pütür pütür biseyler gördüm düsükmü diye korkuyorum.daha keseyi bile görmedim cumaydi randevum yarin arayip gidicem korkuyorum
Benim canım çok tatlı değildir acıya dayanıklıyım ama bu iğneler çok acıtıyo canımı ya resmen ağladım bugün o nasıl bir sızlamaCa
Canım benimde aynı karaciğer bazı rotein ve enlemleri dediğin gibi parçalıyamıyo dolayısıyla yatkınlık oluyo yoksa bendede pıhtılaşma yok önlem bunlar ben regl olmadım test yaptım gecince 3 gün sonra dört artı üç yani hemen başladım canım önlem can sıkacak bişey yok Allaha emanetler.
Kıyamam canım ilacı verince yakıyor ama zamanla alıştım canım ben...Benim canım çok tatlı değildir acıya dayanıklıyım ama bu iğneler çok acıtıyo canımı ya
Oh oh maşallah canim benim ne mutlu sana; )Kızlarrr benden mutlusu yok bebişim çok iyi maşallahh hersey yolundaymış tüm stresim geçti şükür kuzuyu görünce darısı başınıza Rabbim hepimizin yavrularını korusun
Canım sakın korkma birsey yoktur ben oğluma hamileyken bariz kanamam oldu sapasağlam doğdu sipam; )Kızlar ya adet sancisi gibi agrim var 1 saattir.lavaboya gittim çok acik kahverengi bi leke var.sonra ben vajinal jel yapiyorum crinone onu yaptim sonra hafif kirmizi ufak pütür pütür biseyler gördüm düsükmü diye korkuyorum.daha keseyi bile görmedim cumaydi randevum yarin arayip gidicem korkuyorum
2 . hamileligimde bu sene martta hamile olduğumu öğrendim 3 nisanda da kürtaj oldum. Sözde Kasım annesi olcaktim ama nasip değilmişcanım merhaba sen ne zman bos gebelık gecırdın ilk hamıleleıgınmıydı?
Canım ben giderken fatih üniv. Idi sonra turgut özal oldu.ben hoşdereye gittim dogumumda orada oldu.bu sefer doktor beştepeye gitmiş.üniv. hastanelerinde yoğun bakım yeni doğan hepsi oluyor.riskli gebelikle ilgili bir sıkıntım olmadı o yüzden bilmiyorum.ama internetten doktorun ismini yazınca bütün bilgileri çıkıyor bir sitede.ücretide 80 tl rahatsız olmam neden olayım yardımcı olmak bizim işimizBen de ankaradaym daha dr bulamadim.. memnun musun ilgili mi, yeni dogan ve normal yogun bakim unitesi var mi, riskli gebelikle ilgili bilgili mi? Ayrica ucret kismi nasil? (Rahatsiz olursab cevap vermek zorunda degilsin tatlim :) )
Canım takipli hasta olmak gerekiyormu onu bilemedim iştecanım yüksel onarana muayene olmak için onun hastasımı olmak gerekiyor ben infertilite için gitmek istemiştim aradım dediki takipli hastalarına bakıyor demişti.yani gidemedim bende.simdi baskent üniversitesi gögsen beye gidiyorum memnunum.muayene ücreti ne kadar canım.sezeryanmı olmustun.bende coksoru sordum kusuruma bakma canım.
bende ankaradayım kızlar
Hadi güzel haberlerle gel inşallah. Benim de 11:30 daBu arada yarın saat 2:00 de randevum var.inşallah herşey yolundadır Allahın izniyle
Bu ilk buluşma olucak benim lokumla
İnşallah güzel haberle geliriz.mutlu geceler diliyorum hepinize
anladım canım cok tesekkür ederim verdiğin bilgiler içinCanım ben giderken fatih üniv. Idi sonra turgut özal oldu.ben hoşdereye gittim dogumumda orada oldu.bu sefer doktor beştepeye gitmiş.üniv. hastanelerinde yoğun bakım yeni doğan hepsi oluyor.riskli gebelikle ilgili bir sıkıntım olmadı o yüzden bilmiyorum.ama internetten doktorun ismini yazınca bütün bilgileri çıkıyor bir sitede.ücretide 80 tl rahatsız olmam neden olayım yardımcı olmak bizim işimiz
Canım takipli hasta olmak gerekiyormu onu bilemedim işte
Muayene 80 tl
Sezeryan olmuştum yine.öyle düşunüyorum.
2008 yılında 1800 tl yada 1600 tl verdik sezeryana yanlış hatırlamıyorsam.
Ne kusuru olurmu oyle şey sora sora ögrenicez
güzel haberlerle gel insallah canımBu arada yarın saat 2:00 de randevum var.inşallah herşey yolundadır Allahın izniyle
Bu ilk buluşma olucak benim lokumla
İnşallah güzel haberle geliriz.mutlu geceler diliyorum hepinize
Bebis hissedilmiyo canım ama bulantı, lekelenme, aserme ya da tiksinme falan olmadı. İlk hamileligimde sabah bulantısı ve iştah açıklığı olmuştu.Oncelikle cok geçmiş olsun kendine dikkat et ama zaten bu evrelerde hissedebiliyor muyuz?
Şu an için Evren hoca canım Akayda..sen?
Ben henüz bir doktora gitmedim. İlk defa bu sabah gidicem işte. Benimki de geçici bir doktor. İş yerine yakın bir hastane var ona gidivericem. Araştırmadayım şu an. Bir de 3 aylık olana kadar falan çok da sorun yoksa öylesine bir yere gitsem, sonrasında asıl beni takip edecek doktora mı geçsem acaba diyorum? Siz ne dersiniz? Maddi bakımdan böyle bir atraksiyon düşünüyorum tabi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?