inşaallah canım hayırlı haberlerle bekliyoruzSelam kizlar birazdan bizde doktora gidicez inşallah minigimin kalp atislarini duyucam insallah
Çok saol canım darısı diğer arkadaslara inşallahÇok şükür canım gözün aydın maşallahh:)
Saol canım:) yüreğime şu serpildi valla oh be çok şükürDoktordan dönen arkadaslar hayırlı olsun
Hadi güzel haberlerle dön inşallahSelam kizlar birazdan bizde doktora gidicez inşallah minigimin kalp atislarini duyucam insallah
günaydın canım idraryolu enfeksiyonu bendede cıkmıstı gebeliğimi ilk ögrendiğimde.bi toz verdi suya katıp içtim bir kez.sonra bol bol su içtim günde 3 lt içtim suan enfeksiyondan eser kalmadı.bol bol su iç evde sise elinde gez canım.gecmiş olsunKizlar günaydin.Dün dr ye gittim daha dogrusu gitmek zorunda kaldim.Asiri agrim nedeni ile cuma gunu olan randevumsa dun gittim.Cok sukur bebiside kalp atislarinida gorduk fakat idrar enfeksionum dan dolayi bir poset ilac verdi tahlil falan verdi.progestn verdi haftaya cuma tkrar gel bi kontrol edelim dedi.agrilarin devm edwrse urolojiye gondericem serum takicam dedi.Bu sabak yine cok agrim var serum tkilmasini istmiyorum of of....
HEP İYİ ŞEYLER DÜŞÜNMEYE ÇALIŞ BEN İLK BEBEĞİMİ DOĞUMDAN SONRA KAYBETTİM BNMDE GELİYO AKLIMA AMA DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞIYORUM TAMAMEN BEBEĞİME ADAPTE OLUYORUM :) MİNİKLERİMİZ ALLAHA EMANET HAYIRLISI OLSUN HAKKIMIZDA CNM :) BOL BOL TESBİH ÇEK OK :)bir dahaki randevuyu 1 ay sonraya vermişti ikili test içindoktorum pazartesi nasıl sabredilir acep :) birde kızlar aklıma hep kotu şeyler geliyor napman lazım sizce hala inanamıyorum bebeğimin olacağına nie böyleyim biliyorum normaldede anksiyete hastasıyım ben ama ilaçlarımı içemeyince kurmaya başlıyıorum çok sinir bozucu bbir hastalık Allah kimseye vermesin
Ben artık endişeli değilim şöyle dusunmemiz lazım sonuçta Rabbim koruyacak eğer nasip değilse de ne yaparsak yapalım koruyamicaz akışına bırakıyorum artık:) haftaya perşembe babasiyla gidicez bakalım belki bu kez de duyarız pit pitlari:)bir dahaki randevuyu 1 ay sonraya vermişti ikili test içindoktorum pazartesi nasıl sabredilir acep :) birde kızlar aklıma hep kotu şeyler geliyor napman lazım sizce hala inanamıyorum bebeğimin olacağına nie böyleyim biliyorum normaldede anksiyete hastasıyım ben ama ilaçlarımı içemeyince kurmaya başlıyıorum çok sinir bozucu bbir hastalık Allah kimseye vermesin
Aramızda 5 gün var :) bana doktorum 15- 16 eylül gibi gel dedi ama o zaman 11+4 oluyorum, ilkinde ikili teste 13.haftada çağırmış, biraz gecikmeli mi gitsem diyorum. Sana tarih verdi mi doktorun? Ayın katında gideceksin ?bir dahaki randevuyu 1 ay sonraya vermişti ikili test içindoktorum pazartesi nasıl sabredilir acep :) birde kızlar aklıma hep kotu şeyler geliyor napman lazım sizce hala inanamıyorum bebeğimin olacağına nie böyleyim biliyorum normaldede anksiyete hastasıyım ben ama ilaçlarımı içemeyince kurmaya başlıyıorum çok sinir bozucu bbir hastalık Allah kimseye vermesin
Bel ağrısı bende de arttı yine ama ilk günlerdeki kadar şiddetli dğeil neyseki. Benimde çalışmam lazım işlerim var ama yapamıyrum bi uyku bastırıyor ki sorma olduğum yerde uyuyasım geliyor ama uyuyamıyorum bu seferde başım ağrıyor. Çalışırken bu süreci geçirmek çok zormuş canım yaYa ayni sey bende de var.. hergun yeni bi huy cikariyorum resmen.. bulantim hala olmakla beraber azaldi ama bir bel agrisi bir bel agrisi... rahat yatamiyorum bile o derece...
Bir de iki uc gündür aksami zor yapiyorum ya.. dokuz bile demefen yatip kaliyorum, kolumu oynatacak halim olmuyor...
Haftaya yurt disinda olcam sempozyumum var. Sunum hszirlamam lazim ama bende tik yok, bayilip duruyorum sagda solda... yani yorgunluk halsizlik anlaminda :)
Bende de var canım akıntı sarı renkte ama normalmiş bebeişlerimiz büyüyorlar maşallah onlarakızlar benimde mide bulantım özellikle sabahları ve yatarken ,halsizlik uykusuzluk var.bide karnım agrıyor bazen kasıklarım.bu agrı bugün basladı.akıntımda var sarı renkte.minişler büyüyo sanırım
5+2 daha doğrusu 5+0 dan 5+7 ye kadar 6 haftalık deniyor canım 6+0 olduğunda 7.haftaya girmiş olacaksınKızlar gün hesabı nasıl yapılıyor bilmiyorum. Doktor 5+2 dedi bugün peki nezaman 6 olucak bunu bilemedim
ben de sadece forbıol alıyorum. hatta demır preparatı alıyordum aıle hekımı baslamıstı. doktorum ıcme daha erken dedı bıraktım onudakızlar bişey sorcam doktor vitamin desteğine başladı mı ben sordum folik asit alıyorsun şimdilik bu yeterli kan değerlerin de iyi 3. ayda vitamin desteğine başlayacağız dedi sizler de durum nasıl folik asit dışında doktorun verdiği haplar var mı
son adet tarıhının ılk gununden baslıyorsun saymaya 1. gun dıye. 7 gun olldugunda tabıkı 1 hafta 0 gunluk (1+0) olmus oluyo. bu sekılde saya saya 4 hafta 7 gune geldıgınde 5+0 olmus oluo. sonrakı gun 5+1,5+2......5+6, 5+7 oldugunda toplamda 6 haftayı toldurmus oluyorsun. 6+1 yanı 6 hafta 1 gunluk oldugunda 7. hafta ıcınde olmus oluyorsun. umarım acıklayıcı olmusturKızlar gün hesabı nasıl yapılıyor bilmiyorum. Doktor 5+2 dedi bugün peki nezaman 6 olucak bunu bilemedim
okulların açılmasını istememekle beraber biraz belki aklımdn çıkar die :\ teşbih olayını deneyeceğim canım sağol :)HEP İYİ ŞEYLER DÜŞÜNMEYE ÇALIŞ BEN İLK BEBEĞİMİ DOĞUMDAN SONRA KAYBETTİM BNMDE GELİYO AKLIMA AMA DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞIYORUM TAMAMEN BEBEĞİME ADAPTE OLUYORUM :) MİNİKLERİMİZ ALLAHA EMANET HAYIRLISI OLSUN HAKKIMIZDA CNM :) BOL BOL TESBİH ÇEK OK :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?