2015 Nisan Anneleri

günaydın canım idraryolu enfeksiyonu bendede cıkmıstı gebeliğimi ilk ögrendiğimde.bi toz verdi suya katıp içtim bir kez.sonra bol bol su içtim günde 3 lt içtim suan enfeksiyondan eser kalmadı.bol bol su iç evde sise elinde gez canım.gecmiş olsun

kızlar benimde mide bulantım özellikle sabahları ve yatarken ,halsizlik uykusuzluk var.bide karnım agrıyor bazen kasıklarım.bu agrı bugün basladı.akıntımda var sarı renkte.minişler büyüyo sanırım

bir dahaki randevuyu 1 ay sonraya vermişti ikili test içindoktorum pazartesi nasıl sabredilir acep :) birde kızlar aklıma hep kotu şeyler geliyor napman lazım sizce hala inanamıyorum bebeğimin olacağına nie böyleyim biliyorum normaldede anksiyete hastasıyım ben ama ilaçlarımı içemeyince kurmaya başlıyıorum çok sinir bozucu bbir hastalık Allah kimseye vermesin

HEP İYİ ŞEYLER DÜŞÜNMEYE ÇALIŞ BEN İLK BEBEĞİMİ DOĞUMDAN SONRA KAYBETTİM BNMDE GELİYO AKLIMA AMA DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞIYORUM TAMAMEN BEBEĞİME ADAPTE OLUYORUM :) MİNİKLERİMİZ ALLAHA EMANET HAYIRLISI OLSUN HAKKIMIZDA CNM :) BOL BOL TESBİH ÇEK OK :)

Ben artık endişeli değilim şöyle dusunmemiz lazım sonuçta Rabbim koruyacak eğer nasip değilse de ne yaparsak yapalım koruyamicaz akışına bırakıyorum artık:) haftaya perşembe babasiyla gidicez bakalım belki bu kez de duyarız pit pitlari:)

Aramızda 5 gün var :) bana doktorum 15- 16 eylül gibi gel dedi ama o zaman 11+4 oluyorum, ilkinde ikili teste 13.haftada çağırmış, biraz gecikmeli mi gitsem diyorum. Sana tarih verdi mi doktorun? Ayın katında gideceksin ?

Herkese meraba ben 2 kez idrar testi yaptım ve pozitif çıktı herhangi bir kan testi yaptırmadım internetten baktığım kadarıyla 5+1cuma günü doktara gidicem acaba doktora ilk gittiğimizde ultrasonda görebilir mi? Öncesinde kan testi yaptırsa mıydım? Tecrübeli anne adayları ne diyorsunuz?

Bel ağrısı bende de arttı yine ama ilk günlerdeki kadar şiddetli dğeil neyseki. Benimde çalışmam lazım işlerim var ama yapamıyrum bi uyku bastırıyor ki sorma olduğum yerde uyuyasım geliyor ama uyuyamıyorum bu seferde başım ağrıyor. Çalışırken bu süreci geçirmek çok zormuş canım ya

Kızlar gün hesabı nasıl yapılıyor bilmiyorum. Doktor 5+2 dedi bugün peki nezaman 6 olucak bunu bilemedim

Bende de var canım akıntı sarı renkte ama normalmiş bebeişlerimiz büyüyorlar maşallah onlara Halsizlik uyku bende de çok fena

ben de sadece forbıol alıyorum. hatta demır preparatı alıyordum aıle hekımı baslamıstı. doktorum ıcme daha erken dedı bıraktım onuda

Hanımlar merhaba ,
gebeliğimin 7. haftası içindeyim. 3 gündür baş ağrım var arada mide bulantısı dün tansitonum 13-8 di bugün8-4 sanırım bir tansiyon problemi yaşıyorum. Bu sorunu yaşayan oldu mu? Korkuyorum bir zarar gelir diye.2 eylülde doktor randevum var randevuyu mu beklesem yoksa erkenden doktoramı gitsem bilemedim.
Yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar gün hesabı nasıl yapılıyor bilmiyorum. Doktor 5+2 dedi bugün peki nezaman 6 olucak bunu bilemedim
son adet tarıhının ılk gununden baslıyorsun saymaya 1. gun dıye. 7 gun olldugunda tabıkı 1 hafta 0 gunluk (1+0) olmus oluyo. bu sekılde saya saya 4 hafta 7 gune geldıgınde 5+0 olmus oluo. sonrakı gun 5+1,5+2......5+6, 5+7 oldugunda toplamda 6 haftayı toldurmus oluyorsun. 6+1 yanı 6 hafta 1 gunluk oldugunda 7. hafta ıcınde olmus oluyorsun. umarım acıklayıcı olmustur

su an sen 6. haftadasın zaten. 5 gun sonra 7. haftana gırcen

okulların açılmasını istememekle beraber biraz belki aklımdn çıkar die :\ teşbih olayını deneyeceğim canım sağol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…