2015 Nisan Anneleri

öyle tabiki canm ama ben gece kalkıp eşim nefes alıyor mu die kontrol eden bir tipim aielmden uzağım her telde kesin birşey oldu moduna giriyorum işte hastalık bendeki ilaçsız kotu oluyorum bu sıralar kuranı kerim aldım meali onu okumaya çalışıyorum faydası olacaktır inşallh çok sağol canım

canm bir ay sonra dedi zaten antepe doneceğim cumartesi pazar oradaki dokttora gideceğim inşallh ekimde gideyim diyorum bende az gecikmeli ama dayanabilirsem tabi :)

merhaba arkadaşlar bende 4h+5 günlük hamileyim.geç döllenme dedi doktor. cuma günü ultrasonda göründü bebeğim. clexane iğne ve coasprin kullanıyorum pıhtılaşma sorunundan dolayı Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

ben hiç kan testi yaptırmadım gittiğimde 5 haftalıktı keseyi gördük canm :)

benmde 2 hafta geç canım şukur Bi sorun yokmuş şimdilik hayırlı olsun canım :)

5+2 daha doğrusu 5+0 dan 5+7 ye kadar 6 haftalık deniyor canım 6+0 olduğunda 7.haftaya girmiş olacaksın

Kizlar cok iyi anladim simdi çok tesekkürler

Şunu anladımki burda kimsenin bişey okuduğu yok yada ben yazmayı beceremiyorum. bir soru sordum ve tek bır cevap gelmedi. yardımcı olmadığınız için sonsuz teşekkürler

Şunu anladımki burda kimsenin bişey okuduğu yok yada ben yazmayı beceremiyorum. bir soru sordum ve tek bır cevap gelmedi. yardımcı olmadığınız için sonsuz teşekkürler
Mrb canım herkes hızlı bakıp çıkıyor ondan cevaplanmadi heralde. Inan cogumuzun soruları havada kalıyor bazen. Benim nacizane tavsiyem önden bi git keseyi gör her şey yolunda mı öğren

Selam, arada çok yazışma olunca takip etmek zor olabiliyor ve kasıt olmaksızın bazı iletiler arada kaçabiliyor. Bu yazdığını kimse görmeyip, diğer iletine bir sürü kişi cevap verebilir. Kimse seni şahsen tanımadığı için şahsına alınma. Bence hamilelikten dolayı biraz alınganlamışsın sanki :)

Tansiyonunun sanıyorum ki stabil olması lazım, 13-8'den 8-4'e düşmesi sanki çok normal değil gibi yani anormal de olmayabilir tabi. Bence en kısa sürede doktorunu ara en net cevabı o verir. Benim geçen hamileleiğimde tansiyonum 1-2 farkla aynı sayılırdı.

Mrb canım herkes hızlı bakıp çıkıyor ondan cevaplanmadi heralde. Inan cogumuzun soruları havada kalıyor bazen. Benim nacizane tavsiyem önden bi git keseyi gör her şey yolunda mı öğren

Keseyi 5+4 de gördük zaten.ben bu arada doktorumla konuştum telefonda normalmiş bu süreçte tansiyonun düşüp çıkması. Bol sıvı tüketip dinlenmem gerekiyormuş çalışırken nasıl dinleneceğim bilemiyorum. aynı problemi yaşayan arkadaşlar varsa panik yapmasınlar

Kizlar biz geldik 24.1 mm olmusuz. Doktor teyzemiz kalp atisini net duyamadigini ultrosan aletinin iyi olmadigini söyledi haftaya atislari duymaya gidicez yarinda kan tahlili vericez ve bu hafta içinde de NT sen randevu alicaz ce 2. Düzey obst ultrasona girecekmisiz:)) pitlari duysaydim içim rahatlicakti ama nasip olmadi

İş yerinde mümkün olduğu kadar yorma kendini, belki biraz geç gelip erken çıkman iyi gelebilir ya da rapor alabilirsen o da rahatlatır.

Benimde normale 9 6 dir hamilelikte 13-8 lerde dolanıyor kafam devamli sersem gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…