öyle tabiki canm ama ben gece kalkıp eşim nefes alıyor mu die kontrol eden bir tipim aielmden uzağım her telde kesin birşey oldu moduna giriyorum işte hastalık bendeki ilaçsız kotu oluyorum bu sıralar kuranı kerim aldım meali onu okumaya çalışıyorum faydası olacaktır inşallh çok sağol canımBen artık endişeli değilim şöyle dusunmemiz lazım sonuçta Rabbim koruyacak eğer nasip değilse de ne yaparsak yapalım koruyamicaz akışına bırakıyorum artık:) haftaya perşembe babasiyla gidicez bakalım belki bu kez de duyarız pit pitlari:)
canm bir ay sonra dedi zaten antepe doneceğim cumartesi pazar oradaki dokttora gideceğim inşallh ekimde gideyim diyorum bende az gecikmeli ama dayanabilirsem tabi :)Aramızda 5 gün var :) bana doktorum 15- 16 eylül gibi gel dedi ama o zaman 11+4 oluyorum, ilkinde ikili teste 13.haftada çağırmış, biraz gecikmeli mi gitsem diyorum. Sana tarih verdi mi doktorun? Ayın katında gideceksin ?
Ayy çok sevindim canım bebişler derken ikiz mi canım senin ben kaçırmışım orayı:)Gittim canım sabah ilk is bebişleri gördüm geldim.iyiymis çok şükür. Rahim agzinda ufak bi kanama varmış bol bol yatmami söyledi :)
ben hiç kan testi yaptırmadım gittiğimde 5 haftalıktı keseyi gördük canm :)Herkese meraba ben 2 kez idrar testi yaptım ve pozitif çıktı herhangi bir kan testi yaptırmadım internetten baktığım kadarıyla 5+1cuma günü doktara gidicem acaba doktora ilk gittiğimizde ultrasonda görebilir mi? Öncesinde kan testi yaptırsa mıydım? Tecrübeli anne adayları ne diyorsunuz?
benmde 2 hafta geç canım şukur Bi sorun yokmuş şimdilik hayırlı olsun canım :)merhaba arkadaşlar bende 4h+5 günlük hamileyim.geç döllenme dedi doktor. cuma günü ultrasonda göründü bebeğim. clexane iğne ve coasprin kullanıyorum pıhtılaşma sorunundan dolayıRabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Aminnn canımm benim hayırlı haberlerle gel inş.Selam kizlar birazdan bizde doktora gidicez inşallah minigimin kalp atislarini duyucam insallah
amin canım. çok teşekkürlerbenmde 2 hafta geç canım şukur Bi sorun yokmuş şimdilik hayırlı olsun canım :)
5+2 daha doğrusu 5+0 dan 5+7 ye kadar 6 haftalık deniyor canım 6+0 olduğunda 7.haftaya girmiş olacaksın
Kizlar cok iyi anladim simdi çok tesekkürlerson adet tarıhının ılk gununden baslıyorsun saymaya 1. gun dıye. 7 gun olldugunda tabıkı 1 hafta 0 gunluk (1+0) olmus oluyo. bu sekılde saya saya 4 hafta 7 gune geldıgınde 5+0 olmus oluo. sonrakı gun 5+1,5+2......5+6, 5+7 oldugunda toplamda 6 haftayı toldurmus oluyorsun. 6+1 yanı 6 hafta 1 gunluk oldugunda 7. hafta ıcınde olmus oluyorsun. umarım acıklayıcı olmustur
su an sen 6. haftadasın zaten. 5 gun sonra 7. haftana gırcen
evet canim ikizmiş ikitane transfer edilmisti zaten ikiside tutmusAyy çok sevindim canım bebişler derken ikiz mi canım senin ben kaçırmışım orayı:)
Canım çok teşekkür ederim herkes kan testi yaptırmış neredeyse panik oldum içimi ferahlattın. İlk seferin tecrübesizliği.ben hiç kan testi yaptırmadım gittiğimde 5 haftalıktı keseyi gördük canm :)
Oyyy maşallah Rabbim size bağışlasın iki tane bebiş olacak ne güzel kuzulara maşallahevet canim ikizmiş ikitane transfer edilmisti zaten ikiside tutmus
Şunu anladımki burda kimsenin bişey okuduğu yok yada ben yazmayı beceremiyorum. bir soru sordum ve tek bır cevap gelmedi. yardımcı olmadığınız için sonsuz teşekkürlerHanımlar merhaba ,
gebeliğimin 7. haftası içindeyim. 3 gündür baş ağrım var arada mide bulantısı dün tansitonum 13-8 di bugün8-4 sanırım bir tansiyon problemi yaşıyorum. Bu sorunu yaşayan oldu mu? Korkuyorum bir zarar gelir diye.2 eylülde doktor randevum var randevuyu mu beklesem yoksa erkenden doktoramı gitsem bilemedim.
Yardımcı olursanız sevinirim
Mrb canım herkes hızlı bakıp çıkıyor ondan cevaplanmadi heralde. Inan cogumuzun soruları havada kalıyor bazen. Benim nacizane tavsiyem önden bi git keseyi gör her şey yolunda mı öğrenŞunu anladımki burda kimsenin bişey okuduğu yok yada ben yazmayı beceremiyorum. bir soru sordum ve tek bır cevap gelmedi. yardımcı olmadığınız için sonsuz teşekkürler
Şunu anladımki burda kimsenin bişey okuduğu yok yada ben yazmayı beceremiyorum. bir soru sordum ve tek bır cevap gelmedi. yardımcı olmadığınız için sonsuz teşekkürler
Mrb canım herkes hızlı bakıp çıkıyor ondan cevaplanmadi heralde. Inan cogumuzun soruları havada kalıyor bazen. Benim nacizane tavsiyem önden bi git keseyi gör her şey yolunda mı öğren
amin canım inşallah ikisiylede sona kadar gideriz.çoğul gebelik hep riskli diye biliyorum ama hayırlısıOyyy maşallah Rabbim size bağışlasın iki tane bebiş olacak ne güzel kuzulara maşallah
Keseyi 5+4 de gördük zaten.ben bu arada doktorumla konuştum telefonda normalmiş bu süreçte tansiyonun düşüp çıkması. Bol sıvı tüketip dinlenmem gerekiyormuş çalışırken nasıl dinleneceğim bilemiyorum. aynı problemi yaşayan arkadaşlar varsa panik yapmasınlar
Benimde normale 9 6 dir hamilelikte 13-8 lerde dolanıyor kafam devamli sersem gibiKeseyi 5+4 de gördük zaten.ben bu arada doktorumla konuştum telefonda normalmiş bu süreçte tansiyonun düşüp çıkması. Bol sıvı tüketip dinlenmem gerekiyormuş çalışırken nasıl dinleneceğim bilemiyorum. aynı problemi yaşayan arkadaşlar varsa panik yapmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?