- 5 Eylül 2010
- 1.067
- 1.371
- 448
gecmısolsun. cevap veren yok demekkı sorunu yasayan yok dıye dusunuyorum. doktora gorunmen lazım ben kendı adıma bu kıonu hakkında yoru yapamıcamŞunu anladımki burda kimsenin bişey okuduğu yok yada ben yazmayı beceremiyorum. bir soru sordum ve tek bır cevap gelmedi. yardımcı olmadığınız için sonsuz teşekkürler
Kizlar biz geldik 24.1 mm olmusuz. Doktor teyzemiz kalp atisini net duyamadigini ultrosan aletinin iyi olmadigini söyledi haftaya atislari duymaya gidicez yarinda kan tahlili vericez ve bu hafta içinde de NT sen randevu alicaz ce 2. Düzey obst ultrasona girecekmisiz:)) pitlari duysaydim içim rahatlicakti ama nasip olmadi
benmde ilk canm ama doktor gerek duymadı valla ne dimek herzaman :)Canım çok teşekkür ederim herkes kan testi yaptırmış neredeyse panik oldum içimi ferahlattın. İlk seferin tecrübesizliği.
Benim doktorum ilk muayenede baya bir açıklama yaptrı, adte sancıları gibi bel-kasık ağrısı-akıntı artışı normaldir dedi.
İş yerinde mümkün olduğu kadar yorma kendini, belki biraz geç gelip erken çıkman iyi gelebilir ya da rapor alabilirsen o da rahatlatır.
gecmısolsun. cevap veren yok demekkı sorunu yasayan yok dıye dusunuyorum. doktora gorunmen lazım ben kendı adıma bu kıonu hakkında yoru yapamıcam
Benimde normale 9 6 dir hamilelikte 13-8 lerde dolanıyor kafam devamli sersem gibi
Bel ağrısı bende de arttı yine ama ilk günlerdeki kadar şiddetli dğeil neyseki. Benimde çalışmam lazım işlerim var ama yapamıyrum bi uyku bastırıyor ki sorma olduğum yerde uyuyasım geliyor ama uyuyamıyorum bu seferde başım ağrıyor. Çalışırken bu süreci geçirmek çok zormuş canım ya
öyle cnm ben bugün duyarim diye umutluydum doktor alttan bakilsa herşeyi net görürüz dedi ama haftayi bekliyelim dedik BN alttan istemeyinceOlsun haftaya duyarsınız siz de. Haftaya da heyecanla gitmek için bir sebebin daha oldu işte :)
aynen cnm benim bende oyleyim biraz dinleneyim tursu kurucam simdi :)allahtan çok yorucu değil işim iştediğim zaman dinlenebiliyorum fakat ev rahatlığını vermiyor tabiki :)
Teşekkür ederim.
aynen bende sersem gibiyim sürekli bir baş ağrısı. İlk zamanlar normal sanırım. zamanla geçer inşallah
Rabbim ol dedikten sonra hiçbir şey ona engel olamaz canım inşallah size de hepimize de Rabbim nasip etmiştir sağlıkla kucağımıza almak nasip olur sadece sen bizden biraz daha fazla yorulacaksın gibi minikler seni yoracaklar :)amin canım inşallah ikisiylede sona kadar gideriz.çoğul gebelik hep riskli diye biliyorum ama hayırlısı
İstanbul'dan kimler var? Yani başta liste var ama yazışırken daha kolay akılda kalıyor :)
valla aynıyız tatlım.. katılıyorum.. akşam zaten iptal oluyorum gündüz de dediğin gibi sürünüyorum :/
Bende gittiğimde duyamadım canım ama benimki dr ultrasonu eski olduğu içindi ben de çok üzülmüştüm ama en azından gördük sorun yokmuş o bile içimi rahatlattı sıkma canını en azından sorun yok bi dahakine duyarsınız inşallahöyle cnm ben bugün duyarim diye umutluydum doktor alttan bakilsa herşeyi net görürüz dedi ama haftayi bekliyelim dedik BN alttan istemeyince
bende Vadim canimİstanbul'dan kimler var? Yani başta liste var ama yazışırken daha kolay akılda kalıyor :)
aynen cnm bende biraz burugum ama haftaya duyarim insBende gittiğimde duyamadım canım ama benimki dr ultrasonu eski olduğu içindi ben de çok üzülmüştüm ama en azından gördük sorun yokmuş o bile içimi rahatlattı sıkma canını en azından sorun yok bi dahakine duyarsınız inşallah
Kizlar biz geldik 24.1 mm olmusuz. Doktor teyzemiz kalp atisini net duyamadigini ultrosan aletinin iyi olmadigini söyledi haftaya atislari duymaya gidicez yarinda kan tahlili vericez ve bu hafta içinde de NT sen randevu alicaz ce 2. Düzey obst ultrasona girecekmisiz:)) pitlari duysaydim içim rahatlicakti ama nasip olmadi
BENDE BENDEEEEEEKızlar ben hiç su içemiyorum midemi bulandırıyor siz içebiliyor musunuz
CNM BENDE ÇOK DOKTORA GİTME TARAFTARI DEĞİLİM BEN 5. HAFTAMDA KESE İÇİN GİTTİM PAZARTESİDE KALP ATIŞI İÇİN GİTTİM, BİR DAHA Kİ KONTROLÜM 22 EYLÜLE İKİLİ TARAMA İÇİN GİDİCEM ÇOK ÜSTÜNDE DURMAMAK LAZIM :)Ne kadar çok doktora gidiyorsunuz arkadaşlar? Benim doktorum beni bir kere çağırdı. Kan ve idrar tahlilleri yaptık normal çıktı. Üç hafta sonra gel dedi. Yani taaaaa 6 Eylüle randevu aldık. Yani kiminiz çok sık gidiyor kiminiz de benim gibi uzun aralıklarla. İlk gebelik testinden sonra bir daha Beta Hcg değerimi bile öğrenmedim. Onu da çok merak ediyorum.Ama doktor da gel şuna bakalım buna bakalım demedi ki. Sabretmek çok zor.
Ayy ne güzel, ikizlerimiz de var demek, Allah korusun ikisini de, sağlıcakla gelsinler...evet canim ikizmiş ikitane transfer edilmisti zaten ikiside tutmus
Yardımcı olmamak değil canım ama mesela ben o sorunu yaşamıyorsam yada bilgim yoksa yanıltmamak adına cevap yazmıyorum, bazen de kızların dediği gibi sayfalar hızla ilerliyor görünmeyebiliyor, kişisel değil asla...Şunu anladımki burda kimsenin bişey okuduğu yok yada ben yazmayı beceremiyorum. bir soru sordum ve tek bır cevap gelmedi. yardımcı olmadığınız için sonsuz teşekkürler
Bir hafta arayla görmüş olacaksın, haftaya duyarsınız canımaynen cnm bende biraz burugum ama haftaya duyarim ins
Ben de 1 ay sonra gidicem canım, ense kalınlığı ölçümü için, bi sonraki kontrol de 17.haftada. Bu doktordan doktora değişiyor heralde, kimisi 3 haftada bir çağırıyor kimisi ayda bir :)Ne kadar çok doktora gidiyorsunuz arkadaşlar? Benim doktorum beni bir kere çağırdı. Kan ve idrar tahlilleri yaptık normal çıktı. Üç hafta sonra gel dedi. Yani taaaaa 6 Eylüle randevu aldık. Yani kiminiz çok sık gidiyor kiminiz de benim gibi uzun aralıklarla. İlk gebelik testinden sonra bir daha Beta Hcg değerimi bile öğrenmedim. Onu da çok merak ediyorum.Ama doktor da gel şuna bakalım buna bakalım demedi ki. Sabretmek çok zor.
Amin canim insallah.saglikla hepimiz kucagimiza alalimda olsun yorulalim :)Rabbim ol dedikten sonra hiçbir şey ona engel olamaz canım inşallah size de hepimize de Rabbim nasip etmiştir sağlıkla kucağımıza almak nasip olur sadece sen bizden biraz daha fazla yorulacaksın gibi minikler seni yoracaklar :)
canım bende bugün çok şiddetli baş ağrısı yaşıyorum tansiyonumum da bilmiyorum umarım belirti ağrısıdırHanımlar merhaba ,
gebeliğimin 7. haftası içindeyim. 3 gündür baş ağrım var arada mide bulantısı dün tansitonum 13-8 di bugün8-4 sanırım bir tansiyon problemi yaşıyorum. Bu sorunu yaşayan oldu mu? Korkuyorum bir zarar gelir diye.2 eylülde doktor randevum var randevuyu mu beklesem yoksa erkenden doktoramı gitsem bilemedim.
Yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?