- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Cok bunaldim oturup kalkamiyorum.karnimda baya buyuk ayakta duramiyorum.Benım dizlerim ve ayak bıleklerım agrıyor ayaga kalktıgımda yurudugumde fln
Canim kontrole gidene kadar belki kendi gelir.cok az kalmis zaten.bence suni sanci cekme cok kotuymus.kendi sancinla dogur daha iyi senin icin.Ben herbir şeyini Sebamed aldım canım inşallah memnun kalırım
@nisanannesi Canım tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun.darısı başımıza :)
Bugün ben de kuaföre gittim.beden temizliğimi hallettim, rahatladım.artık doğuma hazırım :)
Bu arada geçmişi okudum ben de normal doğum bekleyenlerdenim. İnşallah normal olacak. Başlarda ben de Epidural den korkuyordum ama yakın zamanlarda epidural normal doğum yapan çok arkadaşım oldu.hepsi de çok memnun kaldıklarını ve çok rahat ettiklerini söylediler. O yüzden korkum biraz azaldı ve cesaret geldi. Yalnız benim kafama takılan doktorum normal olduğu halde haftaya cts için doğuma gelir gibi gel dedi. Sanırım açıklığa bakacak eğer açılma varsa suni sancı vererek doğumu başlatacak. Aslında ben böyle olsun istemiyorum yani bebeğim istediği zaman gelsin istiyorum. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum???
Canım sanki ben de şimdi öyle dua etmeye başladım bebeğim kendi isteğiyle gelsin inşallah sonra suni sancıya falan gerek kalmasın. Ama benimkinin de gelmeye pek niyeti var gibi durmuyor da hayırlısı bakalım :)Canim kontrole gidene kadar belki kendi gelir.cok az kalmis zaten.bence suni sanci cekme cok kotuymus.kendi sancinla dogur daha iyi senin icin.
Bende sebamed aldım herşeyini canım en iyisi bu dediler inşallah memnun kalırımKızlar bebişlere şampuan ne aldınız sebamed diyorum ama sizce nasıl
Mustela aldım ben canım. Sebamed'i de herkes öneriyor ama.Kızlar bebişlere şampuan ne aldınız sebamed diyorum ama sizce nasıl
Weewell alından uzaktan ölçer aldım. Eşimde deniyorum bu ara hasta doğru sonuç veriyor.Herkese tekrar meraba:)bu üşengeclikle kalktık yemek yapıp hamur yoğurdum.şindi tekrar yatış:) Ateş ölçer alanlar acaba nasıl birşey aldı.bşde nivea atta cantası satılıyo.sizce pişik kremi yapı fln iyimidir almalımıyım
aynı sıkıntı bizim buralarda da oluyor canım. 1-2 günlük ayakkabılarımız çalınınca ben de çok üzülmüştüm.. yapacak bişey yok cana geleceğine mala gelsin demekten başkaNasıl sinirimi bozuk anlatamam dun çok rahatsız olduğumdan ayakkabımi içeri atmamistim esimde almamış benim iki onun da yeni iki ayakkabısı dışarda kalmış ama hırsız beniM yeni ayakkabımi çalmış nasıl üzüldüm nasıl ağladım anlar ama su hamile halimle cokk üzüldüm zaten duygusaliim(((((
masallah canım kuzunu bizim yerimize de koklaMerhaba kizlar. Biz bebegimizi kuvezden cikardik cok sukur :) artik evde butun vaktimizi alan mis kokulu bir pasa var. Hatirlayanlar vardir, ben 34. Haftamda dogum yapmistim. O yuzden oglum henuz cok minnak, ama hic bir saglik sorunu yok allaha sukur. Bunu ozellikle yaziyorum ki ultrasonda bebegi zayif cikti diye uzulen anneler hic caninizi sikmayin. Inanin saglikli olmasi kilolu olmasindan cok daha onemli ve kilolu demek saglikli demek degil.
benim ilk gunler sutum cok azdi. Ebeler humana cayi onerdiler. Ben de kesinlikle oneriyorum. Bende cok ise yaradi. Aklinizda olsun. Bir de sut sagma makinesi almayi dusunen varsa avent i siddetle tavsiye ediyorum. Hastanedeki makineden bile daha iyi. Bana onceden cok gereksiz gibi geliyordu ama bebis yogun bakimda olunca mecburen aldim. Simdi iyi ki almisim diyorum. Cunku emzirseniz bile bebek butun sutu cekemiyor. Makineyle sagdikca hem sut bollasiyor hem de sutun kanalda kalip iltihaplanma ihtimali ortadan kalkiyor.
Kimin yazdigini hatirlamiyorum ama yogun bakim ucreti konusulmus. Yogun bakimlar ucretsiz. Sadece doktorunuz ekstra testler isterse belki onlardan dolayi masraf cikar. birde dogum yaptiginiz hastanenin yenidogan yogun bakimi var mi diye bi arastirin derim ben. Insallah ihtiyaciniz olmaz ama hersey cok normal gitse bile son anda ufak bir aksilik nedeniyle bebekler bir sure gozlem altina alinabiliyor.
her zaman yazamasam da okumaya calisiyorum. Aklima gelen seylerin bazilarini yazayim dedim. Biraz uzun oldu ama Belki birilerinin isine yarar. aslinda daha yazarim da beyefendi mizildanmaya basladi :)
Son olarak dogum yapan arkadaslari tebrik ederim. Allah anali babali saglikla agiz tadiyla buyutmeyi nasip etsin
Canım çok sevindim Allah hep sağlık sıhhat versin oğluna. Iyi dileklerin için de teşekkür ederiz biz de zamanımızı bekliyoruz hayırlısıyla. Avent süt pompası aldım demişsin ben de aldım onun biberon emzigini ilk kullanimdan once 5 dk kaynattin mi her sagimdan sonra nasıl temizliyorsun?Merhaba kizlar. Biz bebegimizi kuvezden cikardik cok sukur :) artik evde butun vaktimizi alan mis kokulu bir pasa var. Hatirlayanlar vardir, ben 34. Haftamda dogum yapmistim. O yuzden oglum henuz cok minnak, ama hic bir saglik sorunu yok allaha sukur. Bunu ozellikle yaziyorum ki ultrasonda bebegi zayif cikti diye uzulen anneler hic caninizi sikmayin. Inanin saglikli olmasi kilolu olmasindan cok daha onemli ve kilolu demek saglikli demek degil.
benim ilk gunler sutum cok azdi. Ebeler humana cayi onerdiler. Ben de kesinlikle oneriyorum. Bende cok ise yaradi. Aklinizda olsun. Bir de sut sagma makinesi almayi dusunen varsa avent i siddetle tavsiye ediyorum. Hastanedeki makineden bile daha iyi. Bana onceden cok gereksiz gibi geliyordu ama bebis yogun bakimda olunca mecburen aldim. Simdi iyi ki almisim diyorum. Cunku emzirseniz bile bebek butun sutu cekemiyor. Makineyle sagdikca hem sut bollasiyor hem de sutun kanalda kalip iltihaplanma ihtimali ortadan kalkiyor.
Kimin yazdigini hatirlamiyorum ama yogun bakim ucreti konusulmus. Yogun bakimlar ucretsiz. Sadece doktorunuz ekstra testler isterse belki onlardan dolayi masraf cikar. birde dogum yaptiginiz hastanenin yenidogan yogun bakimi var mi diye bi arastirin derim ben. Insallah ihtiyaciniz olmaz ama hersey cok normal gitse bile son anda ufak bir aksilik nedeniyle bebekler bir sure gozlem altina alinabiliyor.
her zaman yazamasam da okumaya calisiyorum. Aklima gelen seylerin bazilarini yazayim dedim. Biraz uzun oldu ama Belki birilerinin isine yarar. aslinda daha yazarim da beyefendi mizildanmaya basladi :)
Son olarak dogum yapan arkadaslari tebrik ederim. Allah anali babali saglikla agiz tadiyla buyutmeyi nasip etsin
Canım Allah analı babalı büyütsün verdiğin bilgiler içinde cok sağol canım minnak oglusunla ailenle omur boyu mutluluklar dilerimMerhaba kizlar. Biz bebegimizi kuvezden cikardik cok sukur :) artik evde butun vaktimizi alan mis kokulu bir pasa var. Hatirlayanlar vardir, ben 34. Haftamda dogum yapmistim. O yuzden oglum henuz cok minnak, ama hic bir saglik sorunu yok allaha sukur. Bunu ozellikle yaziyorum ki ultrasonda bebegi zayif cikti diye uzulen anneler hic caninizi sikmayin. Inanin saglikli olmasi kilolu olmasindan cok daha onemli ve kilolu demek saglikli demek degil.
cnm öyle diyoruz artık bizdeaynı sıkıntı bizim buralarda da oluyor canım. 1-2 günlük ayakkabılarımız çalınınca ben de çok üzülmüştüm.. yapacak bişey yok cana geleceğine mala gelsin demekten başka
İşk defa duydum canım nasıl peki doktorun falnmı onerdiGamsuns baby aldim canim ben.
Bende mustella ile sebamed arasında kaldım herkez ikisini oneriyoBen sampuan krem hepsını mustela aldım canım
Bende gun icinde cok sorun olmuyo ama gece uyuyamiyorum nefes alamiyorum siz nasil uyuyosunuz kizlar dun gece agladim artik uyuyamayincaCok bunaldim oturup kalkamiyorum.karnimda baya buyuk ayakta duramiyorum.
Canim bence esin goturup alacaksa hic kacirma git ne guzel kafan dagilir degisklik olur bide sevdigin arkadalar olacaksa oh daha ne olsunkızlar akşama arkadaşım doğum günü var bende davetliyim çok ısrar ediyolar ne yapsam bilemedim bugünde temizlik yaptık biraz yoruldum korkuyorum bişey olur diyegerçi eşim götürüp getirecek ama bilemedim ne yapsam
Saol canım bende mustella ile sebamed arasında kaldım ama heralde sebamed alcam markette o var mustella için çarsıya cıkmm lazım onuda gözüm kesmiyoBende sebamed aldım herşeyini canım en iyisi bu dediler inşallah memnun kalırım
İnşalla canımBen herbir şeyini Sebamed aldım canım inşallah memnun kalırım
@nisanannesi Canım tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun.darısı başımıza :)
Bugün ben de kuaföre gittim.beden temizliğimi hallettim, rahatladım.artık doğuma hazırım :)
Bu arada geçmişi okudum ben de normal doğum bekleyenlerdenim. İnşallah normal olacak. Başlarda ben de Epidural den korkuyordum ama yakın zamanlarda epidural normal doğum yapan çok arkadaşım oldu.hepsi de çok memnun kaldıklarını ve çok rahat ettiklerini söylediler. O yüzden korkum biraz azaldı ve cesaret geldi. Yalnız benim kafama takılan doktorum normal olduğu halde haftaya cts için doğuma gelir gibi gel dedi. Sanırım açıklığa bakacak eğer açılma varsa suni sancı vererek doğumu başlatacak. Aslında ben böyle olsun istemiyorum yani bebeğim istediği zaman gelsin istiyorum. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum???
Valla artık iki adım atmaya bile gözüm kesmiyodaSaol canım bende mustella ile sebamed arasında kaldım ama heralde sebamed alcam markette o var mustella için çarsıya cıkmm lazım onuda gözüm kesmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?