2015 Nisan Anneleri

Canim kontrole gidene kadar belki kendi gelir.cok az kalmis zaten.bence suni sanci cekme cok kotuymus.kendi sancinla dogur daha iyi senin icin.

Canim kontrole gidene kadar belki kendi gelir.cok az kalmis zaten.bence suni sanci cekme cok kotuymus.kendi sancinla dogur daha iyi senin icin.
Canım sanki ben de şimdi öyle dua etmeye başladım bebeğim kendi isteğiyle gelsin inşallah sonra suni sancıya falan gerek kalmasın. Ama benimkinin de gelmeye pek niyeti var gibi durmuyor da hayırlısı bakalım :)

Weewell alından uzaktan ölçer aldım. Eşimde deniyorum bu ara hasta doğru sonuç veriyor.

Merhaba kizlar. Biz bebegimizi kuvezden cikardik cok sukur :) artik evde butun vaktimizi alan mis kokulu bir pasa var. Hatirlayanlar vardir, ben 34. Haftamda dogum yapmistim. O yuzden oglum henuz cok minnak, ama hic bir saglik sorunu yok allaha sukur. Bunu ozellikle yaziyorum ki ultrasonda bebegi zayif cikti diye uzulen anneler hic caninizi sikmayin. Inanin saglikli olmasi kilolu olmasindan cok daha onemli ve kilolu demek saglikli demek degil.

benim ilk gunler sutum cok azdi. Ebeler humana cayi onerdiler. Ben de kesinlikle oneriyorum. Bende cok ise yaradi. Aklinizda olsun. Bir de sut sagma makinesi almayi dusunen varsa avent i siddetle tavsiye ediyorum. Hastanedeki makineden bile daha iyi. Bana onceden cok gereksiz gibi geliyordu ama bebis yogun bakimda olunca mecburen aldim. Simdi iyi ki almisim diyorum. Cunku emzirseniz bile bebek butun sutu cekemiyor. Makineyle sagdikca hem sut bollasiyor hem de sutun kanalda kalip iltihaplanma ihtimali ortadan kalkiyor.

Kimin yazdigini hatirlamiyorum ama yogun bakim ucreti konusulmus. Yogun bakimlar ucretsiz. Sadece doktorunuz ekstra testler isterse belki onlardan dolayi masraf cikar. birde dogum yaptiginiz hastanenin yenidogan yogun bakimi var mi diye bi arastirin derim ben. Insallah ihtiyaciniz olmaz ama hersey cok normal gitse bile son anda ufak bir aksilik nedeniyle bebekler bir sure gozlem altina alinabiliyor.

her zaman yazamasam da okumaya calisiyorum. Aklima gelen seylerin bazilarini yazayim dedim. Biraz uzun oldu ama Belki birilerinin isine yarar. aslinda daha yazarim da beyefendi mizildanmaya basladi :)

Son olarak dogum yapan arkadaslari tebrik ederim. Allah anali babali saglikla agiz tadiyla buyutmeyi nasip etsin

aynı sıkıntı bizim buralarda da oluyor canım. 1-2 günlük ayakkabılarımız çalınınca ben de çok üzülmüştüm.. yapacak bişey yok cana geleceğine mala gelsin demekten başka

masallah canım kuzunu bizim yerimize de kokla

Canım çok sevindim Allah hep sağlık sıhhat versin oğluna. Iyi dileklerin için de teşekkür ederiz biz de zamanımızı bekliyoruz hayırlısıyla. Avent süt pompası aldım demişsin ben de aldım onun biberon emzigini ilk kullanimdan once 5 dk kaynattin mi her sagimdan sonra nasıl temizliyorsun?

kızlar akşama arkadaşım doğum günü var bende davetliyim çok ısrar ediyolar ne yapsam bilemedim bugünde temizlik yaptık biraz yoruldum korkuyorum bişey olur diye gerçi eşim götürüp getirecek ama bilemedim ne yapsam

Canım Allah analı babalı büyütsün verdiğin bilgiler içinde cok sağol canım minnak oglusunla ailenle omur boyu mutluluklar dilerim

Kızlar benim tansiyon 3 gündür düşmüyo dr hergunmolç dedi hep 13-8 kafamı yastıktan kaldıramıyom ne olcak boyle

Cok bunaldim oturup kalkamiyorum.karnimda baya buyuk ayakta duramiyorum.
Bende gun icinde cok sorun olmuyo ama gece uyuyamiyorum nefes alamiyorum siz nasil uyuyosunuz kizlar dun gece agladim artik uyuyamayinca

Canim bence esin goturup alacaksa hic kacirma git ne guzel kafan dagilir degisklik olur bide sevdigin arkadalar olacaksa oh daha ne olsun

İnşalla canım

Saol canım bende mustella ile sebamed arasında kaldım ama heralde sebamed alcam markette o var mustella için çarsıya cıkmm lazım onuda gözüm kesmiyo
Valla artık iki adım atmaya bile gözüm kesmiyoda ikiside aynı sayılır canım sebamed al yakınken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…