2015 Nisan Anneleri

özellikle tecrübeli annelerden rica ediyorum kızlar,
bebek için gerekli olan bakım ürünleri neler..şampuan, krem v.s gibi
bi sürü çeşit var. neyin gerekli olduğunu bilemedim alıp da kullanmazlık olmasın

Saol canım korkuyorum bı tansiyon yuzunden sezaryan faln istermı ya yarın gitcem doktora bakalım nedicek
İnşallah sezeryana gerek duymaz canım da normal doğum yaparsın .. Ama doktorlar malesef en ufak şeyde sezeryana yönlendiriyorlar

Denedim kuzum zaten 3 günde tükettiğim Bal ve limonun hesabı yok artık.. zencefil daha ölçülü aliyorum tabi.. insallah geçer artik ya..

Canim benim gözünüz aydin.. doya doya tadını çıkarın o güzelliğin... allah saglikli hayirli ömürler versin..

Git tabi tatlim. Götürüp getiren var nasılsa.. e orada da hizmet edecek değilsin ya.. hem iyi gelir bence

gitmedim canım hiç gözüm kesmedi biraz da ağrım var evde yatmak daha cazip geldi :)

Canım cok sevindim hayırlı olsun evinize gecmissiniz Rabbim oğlunu hayırlısıyla büyütmeni nasip etsin canım

Millet başlarda uykuya düşer ben sonlarda uykuya düştüm ya ilginć ama geç uyansam bile bi uzanmam yetiyor hemen uykum geliyor bi bakmışım uyumuş kalmışım..
Canım D vitaminine bakıldı mı? Ben çok uyuyordum D Vitaminim düşmüş meğerse vitamin almaya başlayalı çok daha iyiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…