Aynn canım bende kafamı kaldıramıyom 3 gündür tansiyon yüzünden oyüzden artık ilk etap alalum memnun kalmaxsak değiştiririz zatenValla artık iki adım atmaya bile gözüm kesmiyodaikiside aynı sayılır canım sebamed al yakınken
Geçmiş olsun canımAynn canım bende kafamı kaldıramıyom 3 gündür tansiyon yüzünden oyüzden artık ilk etap alalum memnun kalmaxsak değiştiririz zaten
Ben turuncukasa diye bir siteden sipariş verdim fiyatları diğer magazalardan uygun bir incele istersenSaol canım bende mustella ile sebamed arasında kaldım ama heralde sebamed alcam markette o var mustella için çarsıya cıkmm lazım onuda gözüm kesmiyo
Tamm canın bakıyım saolBen turuncukasa diye bir siteden sipariş verdim fiyatları diğer magazalardan uygun bir incele istersen
Saol canım korkuyorum bı tansiyon yuzunden sezaryan faln istermı ya yarın gitcem doktora bakalım nedicekGeçmiş olsun canım
İnşallah sezeryana gerek duymaz canım da normal doğum yaparsın .. Ama doktorlar malesef en ufak şeyde sezeryana yönlendiriyorlarSaol canım korkuyorum bı tansiyon yuzunden sezaryan faln istermı ya yarın gitcem doktora bakalım nedicek
Bende izne ayrildigimdan beri bi tembel oldum ki sorma:) Calisirken gecirdigim gunlerin acisini cikartiyorum sanirim:) Ama gunluk yuruyuslerimi aksatmiyorum cok sukur:)
Cook gecmis olsun tatlim zencefilli ihlamur denedin mi peki cok faydasi oluyor
Ben yedim canim bi de sut ictigimizden iyi oluyordur diye dusunuyorum:)
Gecmis olsun canim cok haklisin uzulmekte ama Allah beterinden saklasin bunla gecmis gitmis en azindan baska bi zarari dokunamamis
Merhaba kizlar. Biz bebegimizi kuvezden cikardik cok sukur :) artik evde butun vaktimizi alan mis kokulu bir pasa var. Hatirlayanlar vardir, ben 34. Haftamda dogum yapmistim. O yuzden oglum henuz cok minnak, ama hic bir saglik sorunu yok allaha sukur. Bunu ozellikle yaziyorum ki ultrasonda bebegi zayif cikti diye uzulen anneler hic caninizi sikmayin. Inanin saglikli olmasi kilolu olmasindan cok daha onemli ve kilolu demek saglikli demek degil.
benim ilk gunler sutum cok azdi. Ebeler humana cayi onerdiler. Ben de kesinlikle oneriyorum. Bende cok ise yaradi. Aklinizda olsun. Bir de sut sagma makinesi almayi dusunen varsa avent i siddetle tavsiye ediyorum. Hastanedeki makineden bile daha iyi. Bana onceden cok gereksiz gibi geliyordu ama bebis yogun bakimda olunca mecburen aldim. Simdi iyi ki almisim diyorum. Cunku emzirseniz bile bebek butun sutu cekemiyor. Makineyle sagdikca hem sut bollasiyor hem de sutun kanalda kalip iltihaplanma ihtimali ortadan kalkiyor.
Kimin yazdigini hatirlamiyorum ama yogun bakim ucreti konusulmus. Yogun bakimlar ucretsiz. Sadece doktorunuz ekstra testler isterse belki onlardan dolayi masraf cikar. birde dogum yaptiginiz hastanenin yenidogan yogun bakimi var mi diye bi arastirin derim ben. Insallah ihtiyaciniz olmaz ama hersey cok normal gitse bile son anda ufak bir aksilik nedeniyle bebekler bir sure gozlem altina alinabiliyor.
her zaman yazamasam da okumaya calisiyorum. Aklima gelen seylerin bazilarini yazayim dedim. Biraz uzun oldu ama Belki birilerinin isine yarar. aslinda daha yazarim da beyefendi mizildanmaya basladi :)
Son olarak dogum yapan arkadaslari tebrik ederim. Allah anali babali saglikla agiz tadiyla buyutmeyi nasip etsin
kızlar akşama arkadaşım doğum günü var bende davetliyim çok ısrar ediyolar ne yapsam bilemedim bugünde temizlik yaptık biraz yoruldum korkuyorum bişey olur diye gerçi eşim götürüp getirecek ama bilemedim ne yapsam
gitmedim canım hiç gözüm kesmedi biraz da ağrım var evde yatmak daha cazip geldi :)Bende gun icinde cok sorun olmuyo ama gece uyuyamiyorum nefes alamiyorum siz nasil uyuyosunuz kizlar dun gece agladim artik uyuyamayinca
Canim bence esin goturup alacaksa hic kacirma git ne guzel kafan dagilir degisklik olur bide sevdigin arkadalar olacaksa oh daha ne olsun
Aynen hayırlısı olsun istersede riske atamıcam bebeğimi mecbur kabul etcem cünkü 7 sene sonra oldu benim nederse kabulum artık hayırlısıİnşallah sezeryana gerek duymaz canım da normal doğum yaparsın .. Ama doktorlar malesef en ufak şeyde sezeryana yönlendiriyorlar
Bende gun icinde cok sorun olmuyo ama gece uyuyamiyorum nefes alamiyorum siz nasil uyuyosunuz kizlar dun gece agladim artik uyuyamayinca
Benimde öyle gündüz bir şekilde geçiyor ama geceleri çok zor oluyor. Bacaklarım, kasıklarım, karnımın alt tarafı o kadar çok ağrıyor ki...
Canım cok sevindim hayırlı olsun evinize gecmissiniz Rabbim oğlunu hayırlısıyla büyütmeni nasip etsin canımMerhaba kizlar. Biz bebegimizi kuvezden cikardik cok sukur :) artik evde butun vaktimizi alan mis kokulu bir pasa var. Hatirlayanlar vardir, ben 34. Haftamda dogum yapmistim. O yuzden oglum henuz cok minnak, ama hic bir saglik sorunu yok allaha sukur. Bunu ozellikle yaziyorum ki ultrasonda bebegi zayif cikti diye uzulen anneler hic caninizi sikmayin. Inanin saglikli olmasi kilolu olmasindan cok daha onemli ve kilolu demek saglikli demek degil.
benim ilk gunler sutum cok azdi. Ebeler humana cayi onerdiler. Ben de kesinlikle oneriyorum. Bende cok ise yaradi. Aklinizda olsun. Bir de sut sagma makinesi almayi dusunen varsa avent i siddetle tavsiye ediyorum. Hastanedeki makineden bile daha iyi. Bana onceden cok gereksiz gibi geliyordu ama bebis yogun bakimda olunca mecburen aldim. Simdi iyi ki almisim diyorum. Cunku emzirseniz bile bebek butun sutu cekemiyor. Makineyle sagdikca hem sut bollasiyor hem de sutun kanalda kalip iltihaplanma ihtimali ortadan kalkiyor.
Kimin yazdigini hatirlamiyorum ama yogun bakim ucreti konusulmus. Yogun bakimlar ucretsiz. Sadece doktorunuz ekstra testler isterse belki onlardan dolayi masraf cikar. birde dogum yaptiginiz hastanenin yenidogan yogun bakimi var mi diye bi arastirin derim ben. Insallah ihtiyaciniz olmaz ama hersey cok normal gitse bile son anda ufak bir aksilik nedeniyle bebekler bir sure gozlem altina alinabiliyor.
her zaman yazamasam da okumaya calisiyorum. Aklima gelen seylerin bazilarini yazayim dedim. Biraz uzun oldu ama Belki birilerinin isine yarar. aslinda daha yazarim da beyefendi mizildanmaya basladi :)
Son olarak dogum yapan arkadaslari tebrik ederim. Allah anali babali saglikla agiz tadiyla buyutmeyi nasip etsin
Ben Bübchen aldım canım bir çok arkadaşım da memnun kalmış.Kızlar bebişlere şampuan ne aldınız sebamed diyorum ama sizce nasıl
Mustela aldım ben çocuk doktorumuz onu onerdiKızlar bebişlere şampuan ne aldınız sebamed diyorum ama sizce nasıl
Canım D vitaminine bakıldı mı? Ben çok uyuyordum D Vitaminim düşmüş meğerse vitamin almaya başlayalı çok daha iyiyim.Millet başlarda uykuya düşer ben sonlarda uykuya düştüm ya ilginć ama geç uyansam bile bi uzanmam yetiyor hemen uykum geliyor bi bakmışım uyumuş kalmışım..
Coook guzel hepsiBebekler ve büyükler için örgülerimden bazıları isteyene değişik modellerde yapılır.
Teşekkür ederim bunlar sadece bir kısmı facebookta sayfamda var orada paylaşıyorum.Coook guzel hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?