2015 Nisan Anneleri

Bol bol hurma ye ahududu çayı iç ve de çok yürüyüş yap canim

Aynen hayırlısı olsun istersede riske atamıcam bebeğimi mecbur kabul etcem cünkü 7 sene sonra oldu benim nederse kabulum artık hayırlısı
Tabi canım riskliyse kabul et.. Hayırlısı olsun hakkınızda bebişlere sağlıkla kavuşalımda heryol kabulümüz

Bebekler ve büyükler için örgülerimden bazıları isteyene değişik modellerde yapılır.

Nasil bir saygisizliktir bu ya! Biz ne durumdayiz sen gelip koca sayfa resim atiyosun. Burda bebegi sagliksiz dogandan tut da gunlerdir kuvozde olan anneler var! Gidin sayfamizdan yahu reklam yapmayin

Nasil bir saygisizliktir bu ya! Biz ne durumdayiz sen gelip koca sayfa resim atiyosun. Burda bebegi sagliksiz dogandan tut da gunlerdir kuvozde olan anneler var! Gidin sayfamizdan yahu reklam yapmayin
Konu başlığı 2015 nisan anneleri dertli bi başlık göremedim, siz öyle olabilirsiniz geçmiş olsun.

Kızlar iyi geceler :) biz bugün gün aldık pazartesi sezeryan ile doğuma gidiyoruz inşallah :) bizden duanizi esirgemeyin.. Allah yardımcımız olsun babamizda sağ salim yarin gelir inşallah..
Rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin inş . CNm.

Maşallah canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Kızlar bebişlere şampuan ne aldınız sebamed diyorum ama sizce nasıl
Ben şampuano sebamed aldım canm
Kızlar benim tansiyon 3 gündür düşmüyo dr hergunmolç dedi hep 13-8 kafamı yastıktan kaldıramıyom ne olcak boyle
Limonlu su içsen biraz iyi gelir belki portakal vs.

Kızlar renkli kolonya şişesi yapan arkadaşlar vardı kolonyayı nereden temin ettiler acaba yardımcı olursanız sevinirim

Ben atesolceri visiofocus aldim. Alindan olcer. Hem mama falan da olcuyor banyo suyu da oda isisi da canim. Tavsiye ettiler baya İtalyan markasi bişey.

Canim gozunuz aydin. Evinize nese geldi darisi bizlerin basina. Sutun bol olsun insallah. Guzel melegini bizim icin de kokla op.

Kızlar bebişlere şampuan ne aldınız sebamed diyorum ama sizce nasıl
Chicco aldim simdilik canım bende. Sebamed de asiri pahaliydi bakalım once chiccoyu denicem memnun kalmazsam sebamed bakarm. Bez de prima aldm beyaz olandan o da cok pahali ilk zamanlar onu kullanip sonrs yeşil olanina gecmeyi dusunuyorum dogrumu yaparım bilmiyorum

Sezeryan anında ne kadar acı hissediliyor acaba hamişler?
sezeryan anında acı hissetmiyorsun. ben ne olduğunu anlamadan hemşireyle muhabbet ederken bebeğimi çıkardılar. sezeryandan sonra 5. gün ev temizlemiştim ben. nekadar çok sezeryan sonrasında hareket edersen okadar çabuk iyileşirsin ama ilk ayağa kalkmak çok acı veriyor :) onu başarırsan sorun kalmaz

Kızlar renkli kolonya şişesi yapan arkadaşlar vardı kolonyayı nereden temin ettiler acaba yardımcı olursanız sevinirim
Esim eminonunden aldi icine gida boyasi katip renklendiriyorlarmis cnim 3 ayri renk aldik biz 15 lira vermisti

k
takma kafana hiçbişeyi bana doktorlar neler neler dediler moralimi bozacak. kafası büyük boyu kısa down sendromlu olabilr falan dediler. ama oğlumun boyu akranlarından daha uzun zekası da gayet iyi.

Evet pahalılar canım ama baya gider diye düşünüyorum en azından ilk ayları atlatmış oluruz sonrasına bakarız zaten bende pıremum care beyaz olandan aldım herkes onun iyi oldugunu dedi ama büyüdükce dediğin gibi pirima aktif bebek olanları var daha hesaplu onlara geceriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…